Kövér László szerint olyan embereket kell a települések élére választani, akik együttműködő partnerei lehetnek az ország vezetésének.

Az Országgyűlés elnöke csütörtökön Nagykanizsán tartott sajtótájékoztatóján az október önkormányzati választással kapcsolatban közölte: azt kéri a emberektől, olyan személyt válasszanak a településük élére, aki alkalmas arra, hogy együttműködő partnere legyen az ország vezetésének.

Felidézte, hogy a Fidesz-KDNP idén már kétszer, az országgyűlési és az európai parlamenti választáson is bizalmat kapott. "Szavazzanak harmadszor is bizalmat, támogassák meg ezt a kormányt még egyszer, hogy folytatni tudja azokat a törekvéseit, amelyeket az előző ciklusban elkezdett!" – kérte Kövér László.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Szavazzanak harmadszor is bizalmat, támogassák meg ezt a kormányt még egyszer, hogy folytatni tudja azokat a törekvéseit, amelyeket az előző ciklusban elkezdett!" – kérte Kövér László." Lefordítom! Nem tudtunk ellopni mindent, még maradt a kamrában egy kis kenyér vég és kolbász darabka:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Pedig azt ígérték,hogy az egész ország kormánya lesz, nem csak fideszeseké!
Szimba
Ezt eddig is tudtuk, ahol nem fideszes a polgármester, ott nincs lóvé.
1magyar
@Szimba: Csak ennek nem így kéne működni, adót sem kell annak fizetni aki nem fideszes?
Szimba
@1magyar: Persze, hogy nem így kéne működni. "adót sem kell annak fizetni aki nem fideszes" Fordítva inkább: adót sem kell fizetni annak, aki fideszes.
joopapa
"Szavazzanak harmadszor is bizalmat, támogassák meg ezt a kormányt még egyszer, hogy folytatni tudja azokat a törekvéseit, amelyeket az előző ciklusban elkezdett!" – kérte Kövér László." Lefordítom! Nem tudtunk ellopni mindent, még maradt a kamrában egy kis kenyér vég és kolbász darabka:-)))
Cicamama55
Hát a Maci kiborította a mézes bilit...Elárulta politikájuk titkát, mi ez ha nem fenyegetés?!
qxy
és ez mind törvényes.Azt a k@ a szarok bele.
nemkati
Ha ebben az országban épeszű lények élnének, akkor Kövérnek ezért a kijelentéséért már elzavarták volna az egész kormányt. Ezt így, nyíltan az emberek szemébe vágni, hogy ha nem ránk szavaztok, akkor nem kapjátok meg a pénzeteket - ez az aljasság és törvénytelenség netovábbja.
DR Eric CARTMEN
Beteg ember, ez nyilvánvaló. Láttam fiatalkori képeit, már ott is gyanakvóan összehúzott, apró malacszemekkel pislogott. Belezakkant, hogy csak másodhegedűs lehetett Orbán mögött, – nyilvánvalóan önmagát tartotta a legalkalmasabbnak a vezéri szerepre a fideszben ( életem bulija-mondotta volt) de ebben a beszédhibája megakadályozta. Hebeg is meg dadog is, így nem lehet kiállni szónokolni. Azonkívül tudjuk, hogy komcsi volt, ahogy a kedves mama és papa is. A nép pontosan látja és tudja, hogy egy nyomorult csinovnyik, egy senki.. Megúszhatta volna, ha be tudja fogni a lepcsest és nem kezd kommunistázni…”Kommunista kutya…” emlékszik mindenki. Sajnos nem büntethető. Az elmeállapota ezt kizárja.
qxy
@nemkati: Igazad van. ez nyíltan ki is mondja.- Nem nyalsz, nem tudsz megélni.
qxy
@Vasárnapiiskolás: szerintem ezeket még a föld is kihánnya magából
qxy
Volt egy eset Egy szemét rendész cseszegetett bennünket. egyszer csak, elesett a hűtőbe " pont ott ahól dolgoztunk" térde esett , mi oda ugrottunk ketten, a válla alá nyúltunk de közben rátapostunk az alsó lába szárára és a fülébe súgtam.- szét szakítalak te paraszt ha még egyszer szaglászol utánunk. ő csak jajgatott, és aki látta, csak azt látta hogy mi csak segíteni akarunk hogy fel tudjon állni. ropogott is minden csontja
Most ezt azért írtam, hogy ne talán " Valamelyik elesne," " ( de lehetne neki segíteni hogy elessen) így kell segíteni " had érezze a törődést.
Pálinkafőző Rézüst
Agyatlan droidokat mindenhova...Sztalin, Dolfi, gyertek vissza tanulni!
Toby
Tisztelt Választók !

Aki nem nyal - az szopáson lesz ! Magyarország egy szabad ország - lehet választani ! Ki, mit szeret ! Őszinte leszek hozzátok ! Kevés volt az eddigi 5 év ! Tovább lopnánk, amúgy nemzetien és aktuálisan önkormányzatian is !
Vagy ismét vegyem elő a "köteles beszédemet " ?
Magyarország demokratikus berendezkedésű ország, lehet választani: igen - nem !
Toby
@DR Eric CARTMEN: Lehet annak a bizonyos Lombrosonak igaza volt, ami a külső fizikai jegyek és a bűnözésre hajlamosság között kapcsolatot illeti ?
Toby
Márcsak azért is fideszesre kell szavazni, mert ők valóban mindenhez értenek, mint pl. Vígh László - zalai képviselő és polgármester - aki szerint az iskola épületének tetejére tervezett napkollektorok aqzért kesznek hasznosak, mert az áltluk ternel elektromos áramot majd vissza lehet táplálni a szolgáltató által üzemeltetett vezetékrendszerbe és ihaj-csuhaj ócsóság lesz a faluban !
Ez a szegény, erősen Nobel díj-gyanús polihisztor nem tudja, hogy mi a különbség a napkollektor és a napelem között !
Azért arra biztosan alkalmas, hogy eu-s milliók/milliárdok felett rendelkezzen, hisz ezek szerint piszkosul ért hozzá !
Hellcat
Ha már a csalás is kevés akkor marad a fenyegetés.
kkalman
A zsarolás, mert ez nyílt zsarolás, köztörvényes bűncselekmény. Hogy lehet ez, az emberszerű képződmény még szabadlábon?
csip-csop
@Vasárnapiiskolás: a hatalmat màr megkapta, de nem is kicsit, pènz màr nincs miòta a fidesz van a hatalmon, ès ezutàn se lesz,ezt màr megszavaztàk 8 èvvel ezeleott.
karma1
@qxy: 20.06-ra: Hasonlo eset tortent egy kozteruletessel: mindenkinek odab@szta a kocsija szelvedojere a buntetesi csomagot, meg mielott lejart volna a parkolas igazolt ideje, kb. 13-15 perccel... (Bp. XIII ker.ben tortent, nehany eve)... A kornyekbeli autosok, akiknek maximalt volt 2 oraban a parkolas, mar elegge idegesek voltak ettol, de nem tudtak ezzel a szemet alakkal semmit sem csinalni, mert mikor a bunticedulat betuzte, akkor eltunt a szinrol, nehogy az autos szamonkerhesse. Egy alkalommal az egyik baratunk jart nalunk latogatoba, es meg volt 18 perc hatra a kifizetett parkolasi idobol, amikor O lement az autojahoz, es eppen "akcio" kozben elkapta a kozteruletest, es megkerdezte tole eloszor szepen, hogy most mit csinal? A koztis elegge flegman valaszolt, es mondta, hogy nem veszi el a buntetocedulat, hivjon rendort a baratunk. Mire a baratunk kozolte, hogy O a gyors es egyszeru eljarasokat szereti, tehat , ha nem tunteti el a cetlit, akkor repul a pofon. A koztis tovabbra is nagyf@szoskodott, mondta, nem veszi ki, mert a rendszam alapjan mar feljelentest tett, nem akar plusz adminisztraciot. Erre a ket figyelmeztetest kovetoen a baratunk (szep szalas legeny) valoban adott egy maflast a kozteruletesnek, es mondta neki, hogy "na, most hivhatod a rendort". Mire a koztis feltapaszkodott, hivta a rendort, aki amugy is "eppen arrajart", meghallgatta a tenyallast, es ekkor meg mindig volt 3 perc a parkolasi idobol, ugyhogy csak felvette a baratunk adatait, es elengedte Ot. Viszont a koztist be kellett vinni a korhazba elsosegelyre, es amikor a dokik meghallottak a sztorit, azonnal rairtak a papirjara, hogy "Elsosegelyben reszesult, azonnal visszaallhat munkaba", mert ha 8 napon tul gyogyulast irtak volna fel, akkor a baratunknak kellett volna a birosagon elszamolni a tettevel. Ez a koztis azutan mar masfele riogatta az autosokat.
gödörben
@kkalman: Ha jól körülnézünk nem sok maradhatna szabadlábon.
human
...
És a megválasztott polgármesterek csak olyan cégekkel dolgoztassanak akik együtt működnek a kormánnyal (befizetés pártkasszába, felcsút támogatása).
Azok a cégek pedig csak olyan alkalmazottakat foglalkoztassanak akik együtt működnek a kormánnyal (párttagok, jelentik a másként gondolkodókat)
Akik pedig már munkát nem kaptak, azoknak is kuss vagy mehetnek a híd alá meghalni.
human
@nemkati: tegnap, 19:50
Sajnos ez van. De helyi szinten már évek óta ezt szajkózzák a fideszes képviselők. A birkák meg összetojják magukat és oda szavaznak. De az is előfordul, hogy nyíltan közlik a munkásokkal is, hova kell szavazni. És ez nem 2010-ben kezdődött. Már előtte többségben voltak önkormányzati szinten a fideszesek. Akkor már nyomultak, pakolták az tehetségtelen embereiket a vezető pozíciókba akik osztották az észt lefele.
magyarbakancs
Félelmetes ez a gondolkodás és mentalitás amit ez a Kövér elvtárs művel.
Segíteni kellene neki tartós megfigyelésre kellene utalni.
Cicamama55
@human: Bizony, bizony ez így van! A mi városunkban is már az előző 4 év sorozatosan rossz döntései is az ő számlájukra íródtak! itt ők nem, csak mi "nyócévezhetünk!"
human
@Cicamama55: És mindenki hallgat, mert félti azt a kevés fizetését is. Ha beszél és kirúgják új állást sem talál majd a városban mert fekete listára kerül.
A másik, hogy félelmükben tényleg oda szavaznak az emberek ahova parancsolják nekik. Tudják, hogy elvileg anonym a szavazás, de bennük van a kétely, hogy mi van ha mégis kiderül, hogy nem a fideszre szavaztak.
nemkati
@human: Azzal együtt, hogy már sikerült a fejünkbe verni, hogy mihez tartsuk magunkat, ennél felháborítóbb és mocskosabb dolgot nem sokat követtek el ezek. Én még mindig nem tudok efelett napirendre térni, pedig ezt már egy ideje mondogatják nem csak Kövér, más fideszesek is. Az mondani, hogy azok az önkormányzatok, akik nem működnek együtt a kormánnyal (ez azt jelenti, hogy akik kritikát, bírálatot fogalmaznak meg, vagy nem teljesítik feltétel nélkül a kormány akaratát), azok nem kapnak pénzt, tehát leszünk szívesek csak a Fideszre szavazni - ez egy nagyon mocskos, azonkívül tisztességtelen, sőt alkotmányellenes fenyegetés és kényszerítés. Olyan pénzt nem akarnak odaadni, ami nem is az övék, amit a közösbe az adófizetők tettek bele, és nem azért, hogy CSAK A FIDESZ, illetve a Fideszre szavazó települések kapjanak belőle.
Cicamama55
@human: Igen, a politikában elsőként morális változtatás kellene! Na és hogy erre ki az alkalmas?! A régi nem, az új nem, akkor?! Én még mindig azt érzem, hogy a fideszből ki fog válni egy olyan réteg, mely a diktatórikus törekvésektől elhatárolódva valóban a köz-, a nép érdekeinek képviseletét, megoldását tartja majd feladatának. Talán a jelenlegi kisebb pártok közül is, magukba tudják "szippantani" az emberek érdekeiért harcolókat, a jó ügyekért kiállókat.
nemkati
@Cicamama55: Ha a Fideszben már most benne van az a réteg, amelyik szerinted egyszer majd ki fog válni, akkor azt mondd meg, most mit csinálnak, miért tűrik azt, ami ellen egészséges gondolkodású emberek ezerrel tiltakoznak? És nem csak tűrik, hanem készséggel ki is szolgálják?
human
@nemkati: Én is tudtam, hogy ez lesz. De valahogy nem tudom elhinni, hogy ma Magyarországon ilyen mondatok elhangozhatnak. De sajnos lesznek itt még durvább dolgok is biztos vagyok benne. Borzalmas ami ma zajlik.
Cicamama55
@nemkati: Például Lezsákra, a régi MDF-re gondolok.
nemkati
@human: "lesznek itt még durvább dolgok is "

Emlékszel, ilyeneket mondtunk már 4, 4 és fél éve is. És még mindig, minden nap ezt kell mondani? Meggyőződésem, hogy ezeknek mind börtönben lenne a helye, amennyi bűnt 4 év alatt elkövettek ellenünk.
human
@nemkati: Minden egyes év amit kormányzással töltenek 2 évvel veti vissza Magyarországot mind gazdaságilag, mind a demokrácia fejlettségében.
nemkati
@Cicamama55: A régi MDF-re lehet gondolni, de én Lezsákra sose gondolnék. A kiskunfélegyházi harc csak belső hatalmi harc, Lezsákból nem nézném ki, hogy kizárólag a tisztességes jelöltért küzdene a tisztességtelennel szemben. Mondj másikat. :)
nemkati
@human: Az egy dolog, hogy 2, vagy hány évvel vetette vissza az országot, de lebontani ezt az illiberális, unortodox államot jóval több időbe fog telni. Én legalábbis ettől félek.
nemkati
@nyanya001: Szenzációs írás, csak bámulok, miket föl nem fedezel! :)

Egy gyöngyszemet hadd idézzek:
"Természetesen a magyar nem csak úgy tévesztette meg ellenfeleit, hogy a lovon hátrafordulva nyilazott, hanem eközben hol a ló egyik, hol másik oldalára esett át nagy ravaszul, és ezt az eljárást követte az önkormányzatiság létrehozása terén is."
human
@nemkati: Én már annak is örülnék, ha lenne egy valódi konzervatív jobb oldal ami tisztességes emberekből áll és leváltanák ezt a bagázst. Nem értem hogy fogadhatják el ezt a bunkó Orbánt vezetőjüknek. Az ilyen nagy arcokkal mi az iskolában nem is barátkoztunk. Nem fért bele az értékrendünkbe. Persze biztos vannak akik az ilyen arcoskodókra izgulnak.
human
@nemkati: A szavazók 44%-a, hogy pontos legyél. Csak a parlamentben van 2/3-uk a saját magukra szabott választási törvénynek és a kubatov-listának hála.
eberti
Ez nem zsarolás,csak "emlékeztető", hogy kire is illik szavazni...
Toby
@nemkati: Álláspontom szerint nem véletlen, hogy már külföldön is téma a gengszterpárton belüli harc, de önmagában az a tény, hogy harc van egy erősen központosított, belső diktatúrával rendelkező pártban, az oszlás első jele.
Orbánról sokat tudna mesélni Kéri László, aki akkor is jelen volt, amikor Orbán már elkezdte a szervezkedést az egyetem kollégiumában ! Egy erőszakos, diktátor hajlamú, hatalmas egoval "megháldott" mások véleményét lesöprő, exhibícionista kicsi huszárt ismert meg Kéri (is ! )
Nil
Szép kis fenyegetés.
Meg is érdemlik annak a településnek a lakói akik ezért szavaznak a fideszre.
Eddig sem volt pénz és ha megint győznek megint nem lesz - viszont bebetonozzák őket a hatalomba.
Jelezni kell végre hogy elégedetlen a nép és ezt csak szavazással lehet tisztességesen - nem polgárháborúval.
A fideszesek biztos elmennek mert kötelező nekik - a jobbikosoknak is - a normális embereknek meg kutya kötelességük elmenni hogy segítsenek megmenteni az országot és a népet ettől a rendszertől
Cicamama55
@nemkati: Pedig szerintem ő még most is a régi pártját képviseli. Mondjuk abban a városban ő a jó oldalán áll, szüleim miatt a környékbe gyakran járok, elfogadják őt az emberek. Na a a baloldali szavazók nem. Egyre sűrűbben látom a televízióban riportalanyként Herényit is. Én remélem, hogy még átrendeződve újra visszatérnek.
Toby
@nyanya001: Még egy ilyen tetves, gengszterbanda, nyakkendős szarházi-gyüjtemény, még nem ült az ország nyakán, mint ezek az orbánisták.
Más lenne alapból a helyzet - én is másként viszonyulnék hozzájuk - ha nem lennének tele kosszal, piszokkal, pofátlan lopásokkal, lenyúlásokkal, közpénzherdálással !
Egy mocsos, patkány-társulat !
Mindehhez hozzáteszem, hogy személyesen engem nem ért semmilyen olyan nyomós hátrány, ami miatt köpködnék rájuk, de az általános erkölcsi normák mellőzése, az osztogatás ergymás között, a saját maguk által gyártott jogi normák semmibe vétele, a mára már kiderült koncepciós perek, a "piros telefonos" módszer, a Harrach féle " törvények nem vonatkoznak ránk" egy al-kaidást csinált belőlem velük szemben !
Aki űnüs, az bűnhödjön, de csak aki bűnös, pártállástól, beosztástól cimboraságtól függetlenül, ám ezek a közpénzen kivakart nulla szarjancsik az igazságszolgátatást használják 2/3-ként !
nyanya001
@Toby: Helyettem is leírtad a gondolataimat !
Köszönöm !
prielle
Mi lenne, ha kivételesen a fidesz kormány működne együtt a nem fideszes polgármesterekkel??? Nem a nép érdeke a fontos?
mariaberta
Ettől az embertől nem is lehet mást várni, mint hogy ilyen pofátlanul a képünkbe vágja, szavazz a pénzért. te hülye magyar. És ez az ember egy "közjogi méltóság".
A többi jelzőt amit erről az emberről gondolok azért nem írom, mert még annyit sem érdemel, hogy kitiltson a moderátor Úr az oldalról.
mariaberta
@human: Nekem az a véleményem, ha mindenki elmenne szavazni és leváltanák ezt a bandát, már nem tudnának ártani, mert nem lenne már joguk hozzá. ha elvesztenék azt a hatalmat, amivel jelenleg bőségesen visszaélnek.
nyanya001
És ez nem is korrupció igaz ?
Vagy mi ? ... megvesztegetés ? a rendőröket elvitték
mert elengedtek 100 lejért egy szabálytalankodó románt !
Mi van Itt ? Ennek a Kövérnek nem sül ki a szeme ?
Vadlaci
Fenyegetünk, fenyegetünk !!!??? DIKTATÚRA!!!
kukac50
Ha a Fideszre szavazunk akkor még annyi sem lesz!
mate03
@nemkati:Elő bújt a régi szlogen (Szavaz a hazafias népfrontra)Meg újítva,szavaz a fideszre,csupa kisbetűvel!Ott tartunk mint 56-előtt! Ideje volna már felébredni! Vagy ezt akarjátok? Én a korom miatt már csak a szavazatommal,tudok segíteni.
Kamcsatka
Lefordítva fideszesre, olyan elvtelen, seggnyaló gazemberekre van szükségük, akik bármilyen aljasságra, elvetemültségre képesek, hogy kiszolgálják maffiózó gazdáikat.
tivoli
@mate03: ma, 09:03
Az '56 előtti korok tanúi örüljenek, hogy kapják a nyugdíjat, támogathassák a gyerekeiket, unokáikat, más dolguk már úgy sincs a világban.
mate03
@tivoli: Rá se nézz! Te is megvénülhetsz még,neked is mondhatják majd,hogy már semmi dolgod e világban!
tivoli
@mate03: ma, 20:00
Mond, hogy nincs igazam? Mit ér az ember, ha megöregszik? Jó, ha a családja nem fordul ellene, mint ahogy sok helyen elő is fordul. :-((
qxy
@karma1: ez kurvajó. Nekem egyszer olyan placcról vitték el az autómat ahol lehetett parkolni. na én be mentem a főnökhöz..- el mondtam a panaszomat erre az volt a válasz.- tudja meg kell lenni a napi limitnek. .- Mire én. és mit szolnál ha ki szurkálnám a kocsid kerekét? .- Tudja hányan mondták már? Én meg, .- Na akkor most figyelj gyökér. Mivel hentes vagyok ott volt egy 10 colos kés a kocsiba a nagy terepjárót, mint a disznót, " el véreztettem De nem csak a négyet hanem hátul a pót kereket is. De rá kiabáltam.- ha mersz egyet szólni, rajtad is lesz egy ekkora luk! Nekem 14 ezer volt a kocsi, neki nem tudom mennyi.
mate03
@tivoli: Az öreg kornak is megvannak a maga szépségei!Az a baj hogy én az unokáimon kívül nem találom! Tőlünk nyugatabbra ,azért vannak akik meg találják!
mariaberta
@tivoli: Remélem, Te is megéred az öregkort és olyan életed lesz, mint amilyet kívántál azoknak az idős embereknek, akik megélték a háborút, 56-ot, a Kádár korszakot és élik a jelenlegi leg...korszakot.
Csak egyet kívánok még, hogy olyan nyugdíjat kapj, amilyet megérdemelsz, és ha lesznek utódaid, majd támogathatod őket.
almosd
Olyan bizalmi emberek akiknek jó hosszú a nyelve és csontig ér ,ha érvényesülni akarsz akkor pitizz ! .
tivoli
@mate03: ma, 08:45
Ez van, mióta megtörtént a rendszerváltás. Ennyit értéktelenedett a magyar nyugdíjas.
tivoli
@mariaberta: ma, 09:01
Nem értem, hogy miről beszélsz. Én nem kívántam se jót, se rosszat az idős embereknek, egyszerüen ténymegállapítottam. De, ha nem jól látom a dolgokat, nyugodtan szólj rám.
S nem kell mindjárt átkokat szórni rám, mert nem értettél elsőre.
nemkati
Ha a címből elhagynák a kettőspontot, akkor még közelebb járnának az igazsághoz.
tivoli
@nemkati: Nem minden fideszes kövér, ha mégis soványra szavaznék, akkor mi van? :-))
nemkati
@tivoli: Akkor az nemsokára kövér lesz!
tivoli
@nemkati: ma, 13:28
Ó, most, hogy mondod, tényleg! :-))
mariaberta
@tivoli: Tévedésben vagy ha azt amit leírtam átoknak véled. Nem az, csak ugyan azt kívánom Neked, mint amit szüleinknek kívánsz. Ez azt jelenti, hogy egyetértek Veled. Idős korodra ne csinálj semmit, nyugdíjaddal -ha lesz gyermeked, őt támogasd, -mert lehet, neki nem lesz munkája stb.
Bástya Elvtárs
Btk.174. § Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, amennyiben más bűncselekmény nem valósul meg, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő...
tivoli
@mariaberta: ma, 18:40
Ez így volna normális, csak éppen arról van szó, mire a mai fiatalok megöregszenek se nyugdíjuk, de lehet, hogy gyerekeik se lesznek, akik támogathatnának őket. Csúf világ jön.
mate03
@mariaberta: Nem értem,min vitatkoztok? Tivoli -val levelet váltottunk!Egyikünk sem sértette meg a másikat! 74-éves vagyok meg értem sok mindent.Esküszöm nem szeretnék 30-éves lenni!
Dr plágium
Kell ??? Na szépen vagyunk, ez a köteles előre jelzi, ha nem rájuk szavazunk lófaszt se kapunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.