Hatszoros fizetésért mehet Navracsics Tibor Brüsszelbe, ha az Európai Bizottság magyar biztosa lesz.

Pénteken lemondott a külgazdasági és külügyi tárca vezetéséről, hogy október 1-jei biztosi meghallgatásáig már csak a felkészülésre koncentrálhasson.

Navracsics az oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági posztot kaphatja a bizottságban.

A képviselőként is dolgozó miniszter ugyanis jelenleg összesen alig több mint 1,3 millió forintos havi fizetésre számíthat itthon. Biztosként viszont 20 832 eurós (6,46 millió forint) havi bérre lesz jogosult – írja a Blikk.

A lakhatási támogatással és költségtérítéssel azonban a havi keresete 7,6 millió forintos bruttó bér is lehet.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@szandokan: Nem a fizetesevel van baj, hanem azzal hogy meltatlan a posztra. Egy olyan ember aki aktivan kozremukodott a magyar demokracia leepiteseben, az ne toltson be felelos allast az EU-ban, foleg ne ugy hogy a hatterben meg szidja es anyazza az Uniot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Sok szerencsét neki a poszt betöltéséhez!
bakegya
Navracsicska ORBÁNBIZTOS lesz-és állandó zaklatás tárgyává teszi a bizottságot:az a biztos!!!-
KÖLTSE PATIKÁRA AZT AZ ÁLOMFIZETÉST AMIT ITTHON SOHASEM SZOLGÁLT MEG A NÉPÜNK NEMZETÜNK JAVÁRA-A DEMOKRATIKUS JOGREND FELSZÁMOLÓJA TETTESTÁRSI MINŐSÉGBEN AZ ORBÁNNAL ÉS MINDEN RÁJUK SZAVAZÓVAL.
szandokan
@verőce21: Navracsics méltóképpen fogja betölteni a posztját. Akik meg most lázadoznak a fizetése ellen, hívják fel Brüsszelt, hogy miért adnak neki ennyit...:-)
szandokan
@bakegya: Ne irigykedj, te is ennyit kapnál, ha ott lennél. Ezt Brüsszel határozta meg.
tivoli
Áder is így kezdte Brüsszelben. Kevéske meló, álomfizetés, jó iskola a gyerekeknek, míg a főnök haza nem hívta K.elnöknek.
bakegya
@tivoli: ez így van-és még ezen felül annyi magyar fityiss-rokonnyal még nem találkoztam mint a mintegy 20-22km-rről taxizó elbeszélése alapján JÓL INFORMÁLÓDHATSZ -a reptér ugyanis ugyanúgy kint van ,mint a Haethrow Airport az angoloknál.VÁNDOROL A PEREPUTTY UTÁNNUK--na ez a néppártos kutyagumi tehetség!DDD
Vasárnapiiskolás
ha van vér az EU-ban,azt mondják neki "tavaris davaj" !!!
KERKA
Majd bolond lenne nem elfogadni. Még eddig egyik politikus sem tiltakozott a Brüsszeli fizetés ellen és nem is ajánlott föl belőle jótékony célra egy fillért sem.

Ezek a magyar képviselők Brüsszelben

www.origo.hu/itthon/20140525-mandatumbecsles-a-2014-es-ep-valasztasokra-a-nem-hivatalos-adatok-alapjan.html
szandokan
@Horizont: Pedig a narancstól ég a gyomrom, ezért banánt szoktam enni, ami ugye vagy sárga, vagy zöld, vagy kibontva fehér...Szerinted senki nem érdemel meg ennyi pénzt, mindegy, kiről is legyen szó a politikában, ezért javaslom neked is, szólj Brüsszelnek, hogy csökkentsék gyorsan mindenkiét, mégis mit képzelnek ezek ott fönn? :-)
KERKA
@Horizont: na ja. van az a vastag bőr a képén, hogy még mindíg ott van. Hát látod, van a pénz... Igen, kapott rá felhatalmazást!
Yoda69
@szandokan: Nem a fizetesevel van baj, hanem azzal hogy meltatlan a posztra. Egy olyan ember aki aktivan kozremukodott a magyar demokracia leepiteseben, az ne toltson be felelos allast az EU-ban, foleg ne ugy hogy a hatterben meg szidja es anyazza az Uniot.
pbalage
Szerintem nagyon égető problémává vált már egy mindent átfogó reform végrehajtása Brüsszelben.
Ez a fene nagy szabadság 6 országra még egész jól működött, de 28-ra már nem.
Főleg úgy, hogy van benne még egy kakukktojás is, aminek kénytelenek valami státuszt adni. (valószínűleg ezért kaptuk a leggyengébb láncszemnek való posztot)
volvós
@Horizont: 12:02
Nagyon soknak meg kellene érteni, hogy az EU-ban az egyes tagállamok biztosainak a fizetését abból a pénzböl adja, amely ország azt befizette...Ergo a Navracsicska fizetését a magyar adóforintokból kapja vissza...Hátha még a mi érdekünket képviselné, és nem szidná orrba szájba az EU-t !!
tivoli
@Yoda69: "aktivan kozremukodott a magyar demokracia leepiteseben,"
A miben? Ami nincs, sose nem volt, azt nem lehet leépíteni.
levarosbukta
Jaj de bírnám ha mégsem kapná meg az állást!
hetöndöe
@szandokan: Semmi gond nem is lenne Navracsicska fizetésével,ha most nem onnan enne,ahová tegnap odaszart.
Desischado
Megélhetési, álszent aljas hulladék, aki nem érdemel meg semmit sem, amit kap. Kihagytam valamit?
Fradigege
AZ VESSE RÁ AZ ELSŐ KÖVET! Kovács Laci bácsi! Ő is mindenhez ért! Itt mindenki mindenhez ért! Csak én nem. Nincs annyi csókom, hogy ezt tudjam gyakorolni! Nem voltam jó politikmunkás embőr! Adjatok egy közgépet a kezeim közé, Csakrás Táltos anti.orsós viktórosok! Lesz itt majd Szép világ! A Kemence partján! Lesz itt örök putyin-gáz! Paks alatt, keletről várjatok, 4 nap múlva!
Ehún! küldöm nagy móre testvérünknek, Orsós Viktórió Pancho II-nek

www.youtube.com/watch?v=8_t8Lgz6QVw
verőce21
@szandokan: (10:58) Inkább az a szomorú, hogy ezt a pénzt a szoci, hazaáruló, nemzetellenes képviselők is megkapták Brüsszelben. :(
Yoda69
@tivoli: Nem mondod, hogy ezt most komolyan mondod?
A jobbikosok es fideszesek beszelnek ilyen altalanossagban, populistan, uresen.
pbalage
@verőce21: Azt gondolod, hogy a fidesz nem nemzetellenes? Esetleg gazdagpárti? Hová tűnt el fél millió magyar? Ők már hivatalosan nem is a nemzet részei? Kitagadottak? Esetleg opcionálisan a szegények sem magyarok már?
m.macskosz
@verőce21: Téves lájk. :(
Azt hittem, arról a bülbül szavú csődörről beszélsz.
Nemzetáruló képviselő?!
Orbán szinten.
mate03
@m.macskosz: Ne erőltesd! Úgy sem érti. Akit a narancs köd,elborít ,annak beszélhetsz!
tivoli
@Yoda69: ma, 03:19
Ezek szerint nem csak ők, mert én egyik se vagyok.
S hogy van-e demokrácia, azt csak nagy általánosságban lehet eldönteni. De szerinted mi a demokrácia konkrétan, amit elvettek?
Yoda69
@tivoli: Egy pelda: fuggetlen alkotmanybirosag.
tivoli
@Yoda69: ma, 12:49
Ilyen se volt soha, csak a nevében. Tovább?
kata53
@Horizont: Senki! De ez nem is érdekel senkit sem!
herczeg0210
Számomra nem volt kétséges, hogy el megy Brüsszelbe, mert annyi eszem nekem is van, hogy tudjam, ott SOKKAL TÖBBET fog keresni, mint itthon. És ha már a fél világ arról beszél, hogy milyen könnyű fajsúlyú az amivel,-esetleg-, megbízzák, hát nagy marha lenne nem elvállani annyi pénzért a semmit. Mert ezek pénzért MINDENT!!!
szandokan
@Horizont: A banán mellé szoktam inni Aszút is, lehet, együtt már sok volt...:-)
szandokan
@Yoda69: Leépítette a magyar demokráciát?? Jézusom, miről maradtam le az utóbbi napokban?
pbalage
@szandokan: szerintem nem az utóbbi napokban maradtál le. :))
Yoda69
@tivoli: Mi az? Most jatszod a hulyet? Nem farasztom veled magamat, hogy sorolom a demokracia megszunesenek jellemzoit, te meg nonszensz valaszokat adsz ra. Ha te ugy erzed minden rendben az orszagban, az a te dolgod. Meg elvegzalhatsz igy nehany evig, amig te is rajossz mi folyik itt. Az ertelmesebb emberek mar reg ota tudjak, sot tudtak, mi var az orszagra, azokutan mit miveltek orbanen az elso kurmanyzasuk utan.
Gondolkodj el ezen.
jancsik68
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tivoli
@Yoda69: ma, 02:26
A demokrácia az én olvasatomban nem az, hogy azt teszel amit akarsz, hanem az, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz. De ilyen nincs, mert akaratod ellenére is kénytelen vagy elfogadni dolgokat a békés egymás-mellet élés érdekében.

Az országban valóban semmi sincs rendben, mint ahogy mondod is, de az nem 2010-ben kezdődött, hanem sokkal előbb.
Még akkor, amikor István király tűzzel-vassal keresztény állammá tette ezt a darab földet. A nemzedékek egymás után sorra mind azt hitték, hogy ilyen disznóság még sosem történt velük, aztán megszokták. A következő nemzedék szintén. Így jutunk el napjainkig, a mi kis életükig, ami bizony nagy szar, de az utódaink ebbe születnek bele, ez lesz nekik természetes. Nekik majd más problémával kell szembenézniük.
szandokan
@pbalage: Pedig igyekszem naprakész lenni általában, de a demokrácia leépítéséről még most sem olvastam sehol.
pbalage
@szandokan: most küldjek linket, vagy a barátod a google?
szandokan
@pbalage: Küldjél. De ne olyat, hogy az ellenzék, meg Brüsszel ezt mondta. Konkrét, megdönthetetlen bizonyítékot kérek arról, hogy Magyarország diktatórikus.
eberti
Ezt a címet feleslegesen adták a "hírnek".
MINDENKI Álomfizetést kapott-kap és kapni fog aki EP képviselő.
Ha megérdemli,ha nem...
spu00
Ha megtennék, hogy megismételnék a KOVÁCS és ANDOR nevezetű szocialista biztosok hasonló fizetésük esetén írt szösszeneteiket is, mert így lenne korrekt az Önök megnyilvánulásainak értelme, s lehetne Önöket becsületes embernek nevezni, addig sima bepalizott pártkatonák.
aloe
nem csak nacracsicsot...hanem az összes képviselőt...ilyen egyszerű...még az alkesz Szanyivezér is ...ihat rendesen...lesz neki miből...ennyi
szandokan
@spu00: Üdvözlöm, kedves spu00! Régen járt mifelénk.
adrenalink
@szandokan: szept.21. 22:02-re Ebben a gazdasági helyzetben banánt eszel? Fazekas Sándor is megmondta, hogy aki magyar az most almát eszik!:-)
spu00
@szandokan: Köszönöm, öröm vissza jönni Önök közé.
bundi
@spu00: és nem is maradtál itt sokáig...
De mindegy... Nem sok vizet zavarsz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.