Az Energol-ügyben végrehajtott egyik házkutatás során Gyurcsány Ferenchez köthető offshore iratokat találtak a nyomozók - írja a Magyar Nemzet. A lap cikke szerint a volt miniszterelnök személyesen is részt vett egy olajos cég, a Fortus Rt. irányításában. A cég egyik vezetőjét kis híján kivégezték, a befolyó százmilliók ettől függetlenül nagyban hozzájárultak a későbbi miniszterelnök cégbirodalmának felhizlalásához

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Már rég volt egy kis Gyurcsányozás! :-) Lejárt lemez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
moiszikf
Egy újabb olajbotrány, ahol senki sem fog elcsúszni, főleg az nem aki olajra lép! Most sem fog horogra akadni egyetlen olajos hal sem.
lópicigáspár
Már rég volt egy kis Gyurcsányozás! :-) Lejárt lemez.
Toby
Választás jön ! Ennyi !

Csoda, hogy Gyurcsány még nem kém, de még al-kaidás lehet !
bencemacska
Egyébként is abban az időben Magyarországon volt az állandó lakhelye!
Érintett! Sőt, ő találta ki!
kkalman
Ismét, vagy még mindig olaj. Közel tíz éves ügy. Ha valaki komolyan gondolná az olajos ügyeket ebben az országban, akkor már rég le kellett volna zárni az összeset, vádemeléssel, bírói ítélettel. Ebbe az olajos körbe sokan tartoznak, mindkét oldalról. Így elmondható, mindkét oldalnak érdeke, a ködösítés, a titkolózás.
Az, hogy néha-néha előjön egy-egy ilyen kisebb fajsúlyú ügy, csak arra jó, hogy az emberek ne felejtsenek, és mint most is, legyen ok a sárdobálásra.
miazavalami
Sztem valahogy bele fog lógni Bajnai libáiba is...
nyanya001
Ez várható volt, sehol nem találtak raja fogást
hát kell egy kis olajügy amivel ismét belehet mártani !
A fenti cikket ajánlom mindenkinek !
bencemacska
@kkalman: Szerintem az a majdnem tíz húsznál is több!
kkalman
@bencemacska: Ok! Igazad van. Én nem figyeltem eléggé. Kösz a kiigazítást!
Vasárnapiiskolás
@miazavalami: Természetesen,mivel libanyakon szállították az olajat.Abba "szőkült" ki:)
Yoda69
Kinel volt a hazkutatas? pinterapunal vagy donvictornal?
bretagne
@miazavalami: Az tuti! Nem bírnak magukkal a válsztások előtt!
coyote3
Szerintem hamarosan arra is lesz bizonyíték, hogy ő lötte le Kennedyt, és még az Enola Gay-t is ő vezette...
Senara
1997. áprilisban történteket vettek elő :-) Csak tudnám mit tud róluk Feri , hogy ennyire támadják . Olajügyben a Nógrádi gyerek nem Gyurcsányt említette , de az érintett soha nem perelt " becsületsértésért ":-((
human
Mi történt? Kifulladt a sukoró ügy vagy Vajna kaszinós milliárdjai után már gáz lenne emlegetni?
Egyébként az ügyészség sokkal kevesebb energiaráfordítással tudna nagyobb ügyet is felderíteni. Horváth András a kezük alá dolgozott. Egy éven keresztül gyűjtötte a bizonyítékokat, hogy évente 1000-1700 milliárd forint értékű áfacsalókat hagy futni a NAV. Hatalmas össznépi támogatást kapna a kormány, ha ezt az ügyet felgöngyölíteni. Ugyanis ha elkapja a tetteseket a NAV-nál, akkor hős. Ha pedig kiderül, hogy nincs NAV ügy, akkor újra helyreáll a bizalom a királyi pénzbehajtó cég iránt.
Grafix69
Amit most írok az csak egy elképzelés nem a valóság. Biztosan szegény Andrást már berakták egy szociális foglalkoztatóba, ülve bámulja a mennyezeti lámpát , ütemesen himbálódzó állán a lecsurgó habzó nyál ütemes csettegése a cement lapon amit a beadott szedáló szerek hatásaként jellemeznék. Kiabálnak is neki oldalról meg fentről is Bandi megvan még a dossziéd? Láttam feleli közben csepegő orrát beletörli pizsamájába , ha jól emlékszem mondtak az orvosok valami dossziét de már régen volt a Tamás műsora, sajna nem mindegyikre emlékszem . Bandi mikor engednek ki? Azt mondták amíg az áfa csalás mondókámból csak az áfa marad meg bennem akkor elengednek.:)))
tivoli
Mennyi mennyi kettős megítélés. A kedveltemnek mindent szabad, ha megszólítják valami disznóság ügyben, abban is a másik a bűnös?
Szerintem pedig győzzön az igazság!. Gyurcsányon eddig se nagyon találtak fogást, majd kiderül, most mire megy.
tivoli
@Grafix69: ma, 09:11
Bizony, nagyon is elképzelhető koncepció.
Hellcat
Ha érintett akkor tessék megbüntetni...de az MNO főleg a rágalmazásairól híres...nem csodálkoznék ha ez is az lenne...
alterego56
Kedves jobboldal és kormánya! Itt a nagy lehetőség feloldani az olajos aktákat. Itt a lehetőség kinyírni Gyurcsányt az ősellenséget, a mumust. Rajta uraim. Bár igaz hogy az önkormányzati választások előtt már érdemi eredményt nem lehetne elérni, de így az események előtt előrángatni egy 17 éves ügyet a politikai haszon reményében , kicsit kezd kétes értékűvé válni.
bencemacska
@Grafix69: Még jó, hogy a múlt héten találkoztam vele! Különben elhinném!
Nincs messze a valóságtól, de remélem nem jutunk vissza idáig!
Grafix69
@bencemacska: oksa csak poén volt ,mert azért kinézek én ilyesmit is ezekből.
Yoda69
Megy ezerrel az eltereles szargyarto kozel 200 millas villajarol, amely penzrol nem tud elszamolni a suttyo.
tivoli
@Horizont: ma, 13:31
Sok dolgot nem látsz Te lelkecském kristálytisztán. Nehogy azt hidd, hogy a vörös oldal tökéletes, a narancs oldal meg tökéletlen. Az ügynök listák megnyitásánál igen meglepődnél, itt kő kövön nem maradna. Ha csak egy kicsit is valamelyik oldalra húzna a mérleg, hidd el, már régen tisztázva lenne minden.
És volna még egy sarkalatos kérdésem, ami tisztázná a kettős mérce mibenlétét. Kik azok a normálisan kommentelők?
Yoda69
@tivoli: Miert nem vizsgaljak szargyarto kozel 200 millas villajanak fedezetet?
soljanka
Akkor ide is bemásolom - igaz ez 2010. június, de erről nem találtam semmit a nagy nemzeti online-on:
nepszava.hu/cikk/313426-szijjarto-apja-meguszta-a-kartellbotranyt
vukkocska
@tivoli: (13.48. utolsó mondat) én :) Meg még sokan mások. Kár, hogy magadat nem sorolod közéjük :) Nem vagy Te kirekesztő?
tivoli
@Horizont: 13:55
"Amúgy jelezd nyugodtan ha nem érted amit írtam szívesen elmagyarázom, de ha kérhetem ne sározz, szarozz engem (se) :DDDDD "
Neked is problémád van az értő olvasással. A fenti megjegyzésed melyik mondatomból olvastad ki?
tivoli
@vukkocska: ma, 14:15
Ebben a kérdésben én is benne vagyok, mert nem azt kérdeztem, hogy rajtam kívül ki a normális. :-))
tivoli
@Horizont: ma, 14:15
Értelek. S mindezt szabatosan, választékos szókinccsel, intelligensen meg is beszélitek egymással. Minden szélsőséges undorkodás és putrilakókat megszégyenítő szófordulatok nélkül.
bencemacska
@tivoli: Én 1998-ban tartottam ott, ha a szocik dupláznak, akkora mellényük lesz, hogy az isten sem bír velük.
Ugyanezt gondoltam 2002-ben is, hála a ..., nem dupláztak, de elszabadult a pokol! No, nem Gy.F. miatt, hanem a "konstruktív" ellenzék miatt!

Hiába van számtalan párt, még nem született olyan, amelyikkel azonosulni tudtam volna!
tivoli
@bencemacska: ma, 14:36
BINGÓ! Veled értek egyet!
A fordulat óta nem volt egyetlen párt sem, amely nem a nép kizsákmányolását célozta volna meg. Én ugyan nem veszekszem egyik érdekében sem!
tivoli
@Horizont: ma, 14:29
S hol szerepel ebben a mondatban a "szar" szó? :-))
tivoli
@Horizont: ma, 14:42
Nem az az igazi baj, hogy az ember felindulásból káromkodik, és csúnyákat mond olyan emberekre akiket nem is ismer, hanem az, hogy még le is írja. Mintegy bizonyítékként az utókornak, hogy lássátok feleim, így levelezik egymással az ország mindentudó, okosabbik fele.
Senara
@soljanka: igaz ez 2010. június, de erről nem találtam semmit a nagy nemzeti online-on: ... " ...Nem semmi , ha jól értettem apuka felnyomta a többieket .
soljanka
@Senara: Jól értetted! Kartellezett, felvette a lét, majd - valami titkos sugallatra, épp 2010. júniusában - felnyomta a többieket, úgy, hogy beismerő vallomást tett.
Több mint 7 milliárdra büntették a másik 4 céget! Akkor mennyit kaszálhattak azok, meg Petya apukája!
"Egyetlen céget nem bírságoltak meg: a Szijjártó vezette Vasútépítőket. A GVH közlése szerint azért, mert bár ez a vállalkozás is részt vett a kartellezésben, "olyan bizonyítékokat szolgáltatott, amely elengedhetetlen volt a jogsértés feltárásához", ezért mentesült minden jogkövetkezmény alól."
Senara
@soljanka: A feltáró vallomást , egyeseknél az ítéletnél , büntetésnél figyelembe veszik :-((( . Ketteseknél nem . Egyszerűen nem értem a töketlen ellenzéket , nem találják meg ezeket az adukat . Másik oldal kisdoboskoráig az visszamegy illetőknek , keres, kutat 10- 20 éves dolgokat rángatnak elő és támadnak , majd helyreigazítanak .
soljanka
@Senara: Hát ez az. Én beütöttem, hogy "Szíjjártó apja", és a harmadik, vagy negyedik helyre kiadta a cikket. Ezek a töketlenek meg bejárnak a Kálmán Olgához okoskodni.

Meg olyan jelölteket állítanak, akikről senki nem tud semmit. Én a volt városomban érdeklődtem: egy független - aki nem lépett vissza a közös ellenzéki jelölt javára, egy jobbikos, egy mutyiszes- az eddigi alpolgi, meg egy összefogás.
Tele a város a jobbikos és a mutyiszes képével. A független ekézi a DK-t és a face-en vitatkoznak, az összefogásos meg próbálkozik egyedül: blogolgat.
Eközben bejárja az országot a hír, hogy Gyurcsány olajozott...
Amúgy ez nem államtitok??? Vagy csak a baloldali nevek nem titkosak?
tivoli
@Horizont: ma, 15:10
Bizony, hogy fog minősíteni az utókor, s az fog lejönni az egészből, hogy a nem fideszesek milyen mocskos szájúak voltak anno. Mert ugye aki nem ocsmánykodik, az csak fideszes lehet. Szerintetek.
hetöndöe
@tivoli: Ha ocsmánykodásra vagy kiváncsi,olvasd el Deutsch Tamás irományait,ő közszereplő,mi nem vagyunk azok.Esetleg még keresgélhetsz jobboldali fórumokon...csak a tisztánlátás végett.
miazavalami
@Vasárnapiiskolás: Basszus!
Ha ez holnap eszembe jut megint leesek a fáról a röhögéstől...:-)
tivoli
@hetöndöe: ma, 17:16
Semmilyen oldalon nem kedvelem, dajcstompi nem ember.
tivoli
@Horizont: ma, 17:12
Lóra? Milyen lóra?
tivoli
@hetöndöe: ma, 17:16
Nem megyek jobboldali fórumokra, nem akarok kiütést kapni.
tivoli
@Horizont: ma, 18:20
Elnézésemet kell, hogy kérjed, mert ha végigtekintek bármelyik oldalon, nincs egyetlen hozzászólás se, ahol ne minősíthetetlen stílusban irkálnátok embertársaitokról, akiket nem is ismertek. Erről meg azt gondolom, hogy szó szót követ s ezért nem lesz sose normális társalgási hangnem, pedig ez csak kis jólneveltségen, önmérsékleten múlna.
tivoli
@Horizont: ma, 18:45
Akárhogy igazgatjátok a szavakat, csak magatokat bosszantjátok. Nem változik semmi.
tivoli
Már elnézést, hogy többes számban beszélek rólatok, ez nem a pártállásnak szól, hanem a mosdatlan megnyilvánulásoknak.
Gyuri Géderről
Ha és amennyiben, Gyurcsány érintett, vajon, hová tűnhetek ( esetleg) Pintér elvtársat érintő iratok, az olaj ügyben folyó nyomozás során.
mate03
@Horizont:Gyerekek! Legalább egymást ne marjuk! Nincs elég bajunk?
mate03
@Horizont: Olyanok vagytok (tivolival),együtt,mint a rossz házasok ! Szavakon lovagoltok!!!
Vasárnapiiskolás
@miazavalami: Ha ilyen gyakran lehullasz a fáról,ne mássz magasra vagy ne fejre ess:)))
tivoli
@mate03: ma, 20:17
Nem győzök tolatni, az asszonyság mindig fenyeget! :-))
miazavalami
@Vasárnapiiskolás: Általában a hátamon landolok. De a héten vége. .-)
De nekem már olyan izomlázam van , hogy reggel brékelve táncolok a fürdőszobáig...
miazavalami
@Vasárnapiiskolás: Igen többnyire, de szoktam négykézláb is...:-)
kukac50
Pintér Sándor volt a főkolompos, arról mikor beszélünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.