Élettársa szerint követték az alcsúti juhászként ismert Váradi Andrást, akit egyszer egy autós megpróbált leszorítani a kocsijával – írja a Bors.

Váradi Andrást egy nappal az önkormányzat választás előtt ütötte el egy 86 éves, osztrák-magyar állampolgárságú férfi, Alcsútdoboz határában.

Bors most arról ír, hogy halálával kapcsolatban sok a furcsa körülmény. Élettársa szerint gyanús jelek voltak a baleset előtt. "Nem igazán hiszem el, hogy ez egy sima baleset volt" – mondta a lapnak Váradi élettársa, Apollónia.

"Túl sok volt a baljós előjel. Két lányunk van, András halála után elmondták nekem, hogy az apjuk igen furcsa dolgokról beszélt nekik. Elmondta, hogy valaki folyton követte őt, egy alkalommal pedig egy autós megpróbálta leszorítani az útról a kocsiját. András túl rázós ügyekbe tenyerelt bele, sok olyan dolgot tudhatott, ami egyeseknek nem tetszhetett."

Magyar György, a család ügyvédje ellentmondásokat lát az ügyben, szerinte a vallomások alapján nem rekonstruálható teljesen, hogy mi történt a baleset estéjén, ezért többek között helyszíni bizonyítási kísérletet is javasol.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Meggyőződésem hogy a balesetet megrendezték! Nem véletlenről van szó!Nem kell sokat találgatni hogy kinek az érdekét sértette Váradi András!!!Vajon még hány ilyen "véletlen" baleset fog történni???!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Meggyőződésem hogy a balesetet megrendezték! Nem véletlenről van szó!Nem kell sokat találgatni hogy kinek az érdekét sértette Váradi András!!!Vajon még hány ilyen "véletlen" baleset fog történni???!!!
micfild
@dr. prédikátor: Volt még-- pl Rózsa Milán.. nem is olyan régen.
nyanya001
Véletlenül mindig meghal az aki útban van
a nemzet szarkáinak !
Vajon ki lesz a következő ?
magyarbakancs
Lehet,hogy politikai gyilkosság?
Minden elképzelhető.
karma1
Azota mocorog bennem a kerdes, amiota megtortent ez a - szerintem - gyilkossag: amikor eg, hogy auto halad egyenesen elore, akkor a rakotozott teher (barmi legyen is az) csak hatrafele, tehat az auto MOGE eshet le, nem pedig a masik savba, vagyis aki "veletlenul" elutotte ezt a szerencsetlen embert, ANNAK kellett elhagynia a sajat savjat, hogy az autoja mogott szoszmotolo Varadit eltalalja.

Ez sajnos azota csak erosodott bennem, mert pont egy ilyen baleset tortent az orrom elott, szerencsere nem en voltam a megrakott auto mogott, hanem a masodik voltam, de lattam, hogy kb. mi tortenhetett.

Maradjunk annyiban, hogy ez bizony gyilkossag volt, most mar csak azt varom, hogy ezt a dolgot hogy fogjak lenyomni a ketkedok torkan, hogy megse volt az...

Azt sem hiszem el, amit kerdeznek...
bakegya
-ÉS ORBÁN HALLGAT-MÉSZÁROS DÖMPER PEDIG ÚJAB ÉS ÚJABB MILLIÁRDOKAT DISZNÓKODHAT ÖSSZE ÁLLAMI MEGBIZATÁSOK EGYEDÜLI LENYÚLÁSÁVAL-SELYEMZSINÓROS AVATÁSOK-ÁTVÁGÁSSAL-ORBÁN ,schmitt pali,HERNÁDI,DEMJÁN,SIMICSKA,TIBORCOK, CSÁNYI ...HOSSZÚ A MAGYAR POLIP-SZŰKEBB CSALÁDJA ÉS FOGADOTT CSALÁDTAGOK SAJÁT KEZE ÁLTAL...!!!-KORRUPT MOCSOK AZ EGÉSZ...FELCSUTI BIRODALOM TUDATOS OSSZEGÁNYOLÁSA.
micfild
@Főlökött: Na.. igen.. és még ... .:-( Nem nagyon lehet itt hozzáfűzni bármit is :-(
micfild
@Főlökött: hm.. ez milyen érdekes.. éppen győrbe?? hm.. eszembe jutott valami... 2011- magyarüzletlánc... áfa.. ilyesmik.. hm.. érdekes cikk.
volvós
..." Váradi Andrást egy nappal az önkormányzat választás előtt ütötte el egy 86 éves, osztrák-magyar állampolgárságú férfi, Alcsútdoboz határában."...

Azért annyit illene tudni az idevonatkozó törvényröl, hogy kb 20 éve
megszünt a kettös állampolgárság Ausztria és Magyarország közt !
Tehát ha a Magyar állampolgár felveszi az osztrák állampolgárságot,
automatikusan le KELL mondania a magyarról, és fordítva.
A másik, hogy ezt az embert halálos gázolásért a helyszinen örizetbe
kellett volna venni a rendöröknek ( persze nem a felcsútiaknak ! )
Nem tiszta ez az ügy !! Lehet, hogy a gázoló helyi megbízott volt
aki erösen ittas állapotban ( feltételezés ) követte el...
Csak ne csillapodjon az ügy !!!
JAJMÁR
Ez a baleset szerintem se tiszta, a nyomozás pedig nagyon nem az. Remélem fogadnak magánnyomozót, megkeresik a 86 éves elkövetőt is és egyszer minden kiderül, mint a mesében. Mindenki elnyeri méltó büntetését és jutalmát.
Kár, hogy az élet nem mese.
Toby
Amennyiben nem lenne szó az "előzményekről" akár egy hétköznapi, halálos eredményű balesetnek is tűnhetne, de az előzmények teszik igazán gyanússá !
Asszem már javasoltam és most is azt teszem.
10.000-15.000 HUF-ért már lehet olyan carkamerát vásárolni, amely rögzíti a menetközbeni töténéseket. Teheted akár az első szélvédő mögé, de akár hátulra.
Rendkívül hasznos szerkezet, jó minőségű, értékelhető felvételeket készt, akár videó, akár fényképező üzemmódban, leplezheted is. Beépített akkuja is van, de alapban sziv.gyújtóról üzemel.
Amióta gengszterék a m.nyomozóikkal mutogatják nekem a demokráciát, azóta sok okos dolgot felvettem már, ugyanis kis mérete miatt, akár tenyérből is készíthetsz vele felvételeket.
Erre cuppantak rá a gengszterhatalom m.nyomozói, nem, vagy csak későn vették észre, hogy kamerával néznek szemközt ! Így aztán van bőven pofavideóm és fotóm, no meg egy rendszámgyűjtemény is !
Nem árt, ha a kocsidban - mondjuk az első ülés alatt - van egy felsőfokon élezett gyalogsági ásó ! Hepciáskodó okostojásokat elég gyorsan lehalkítja, ha meglátják a kezedben !
Mindezt a gyanús eset kapcsán teszem közzé, gengszerisztánra nem jellemzőek a véletlenek !
Boszi27
@Főlökött: Bermuda háromszög Mo-n! Eltűnnek a veszélyes emberek!!
Vizual
Ha ez igy van akkor nagy baj van emberek ! Ugy általában.
mariaberta
És még mindig nem tudjuk, ki az a 84 éves magyar-osztrák állampolgár, aki merő véletlenül halálra gázolta Váradi Andrást, mert az illető Úr "véletlenül" éppen akkor arra járt. Vajon éppen Mészáros Lőrinc úthoz igyekezett?
Ennyi véletlen.
Rezesovának mennyi időt szenteltek, ezzel az üggyel pedig úgy néz ki nem is foglalkoznak, ami érthető, hiszen ez lehet politikai, az meg csak egy szokványos közlekedési baleset.
mariaberta
Bocsánat, 2 évvel megfiatalítottam nevezett urat.
bakegya
@Toby: hálás köszönet,a kamera hsznos lehet,a gyalogsági ásót már néhány éve bekészítettük-
bakegya
Felcsuton aki behajt és még meg is áll arra ráragadnak és kikísérik-kipróbáltam már néhány esetben.
Toby
@bakegya: Ilyenkor kell alkalmatni a kis szúrós, térbeli X alakra összehegesztett, hegyesre köszörült kis csövecskéket. Hosszuk mindössze 2-2.5 cm.
Amint éppen "kísérnek" ki, aközben lehetőleg észrevétlenül, de akár papírzsepibe csomagolva, kidobod, vagy dobatod ( ha többen vagytok a kocsiban ) az ablaknyíláson, háttrafelé, hogy a "lkísérő" kocsi elé essenek !
Egy élmny ebben a hűvös időben az út mellett kereket ( vagy kerekeket ! ) cserélni !
Amennyiben van előzetes infód, hogy hol parkolnak a kocsik közterületen, akkor párszor elsétálsz a kocsi mellett ( vagy a barátaid, hogy ne legyen feltűnő, ha esetleg köztéri kamera van ) és a parkolás módjának megelelően, vagy a kerekek elé, vagy mögé ejted a szúrós szeretetcsomagot !
A "kísérők" nem fogják abba hagyni a röhögést, amikor meglátják az elgyengult gumikat !
Csizmás Kond
@Horizont: Te még mindig itt tartasz ?...:))
Csizmás Kond
@Horizont: á...sehol...csak kérdezem...:)
szöszmösz
A baleset óta írom, miért nem tudunk semmit a gázolóról. Se egy fotó, se egy név, se sajnálom, se semmi.
Csizmás Kond
@Horizont: persze hogy nem véletlen...sokkal de sokkal ...érettebnek képzellek...:)...csak sokszor csalódok...:(
Csizmás Kond
@Horizont: Nem láttam de elképzelem mint egy 80 éves ember heteken át várakozik , lesi az áldozatot hogy mikor gázolhatja el...és még a létráját sem engedi megkötni...
...és a kor nem mindig érlel...:)
Csizmás Kond
@Horizont: lényegtelen, az a kérdés, hogy a létráját ki verte le ?
Főlökött
@micfild: Nem volt véletlen az stb...

Vannak olyan események, melyekről még az ügyvédem jelenlétében sem nyilatkozom :)
A nyilt cuccost feltettem, az 50-80-85 éves titkosításúakat hanyagoljuk :) Legalább is saját égészségem érdekében célravezető lenne ezen ténykedés! Mivel én nem láttam, nem hallottam semmit, sőt ott sem voltam! Azt sem tudom miről beszélünk :)
Nem kívánok posztonusz kitüntetést sem...majd annó. Engem az valahogy nem nyugtatna meg...a mostani világ valahogy valódibb - kézzelfoghatóbb számomra :)
kukac50
Elég sok ember halála van összefüggésbe a Fidesz kormánnyal!
dr. prédikátor
Érdekes! a fütyi-sz körökből nem hal meg senki, nem vesz be semmit, nem esik le a létrája menet közben nem gázolnak el senkit!!! hát nem furcsa???!!!
Toby
@nyanya001: Gengszervilág - gengszerkormány - patkányokkal !
nyanya001
@Toby: Csak nehogy a lelkészt is érje valami váratlan halálos baleset !
Nyuszicsibe
Nekem úgy tűnik,ez az öreg olyan,mint Columbo felesége. Biztos vaaaan...
Toby
@nyanya001: A NER-ben ez is benne van, tudod a Nemzeti EgyüttBŰNÖZÉS Rendszerében minden aljas gaztett benne van, amiket eddig csak sci-fikben láthattunk, vagy jenki kalandfilmekben. Anno az olajügyben is voltak elvarratlan szálak és rendkívül gyanús halálesetek, amelyekben a hivatásánál fogva mindig racioánlisan gondolkodó elhalt valami olyat tett, amely nem fér bele megismert szokásai, életvitele sorába !
És nincsenek tettesek ! Azért kell életvédelmis nyomozókat foglalkoztazni mobillopásos piti ügyekben milliós DNS-vizsgálatokkal, hogy a sáros politikai ügyekben ne is legyen meg olyan, aki ha kinyitná a száját, borulna a gengszervilág !
Csizmás Kond
@nyanya001: Csaknem kezdtél aggódni a papokért ?
Szimba
@mariaberta: Annyira nem tudjuk ki az a 84 éves magyar-osztrák állampolgár, hogy "sikerült elérni a Mercedest vezető idős férfi feleségét, aki elmondta, hogy férje a gázolás pillanatában kb. harminccal haladhatott."
papa.49
Kissé érdekes ez a negyedik ember aki közlekedési balesetet szenved, érdekes módon minden esetben a mai ,,uralkodó osztály,, ellenzéke volt...
'96. Horn Gyula kocsiját nézte tekebábúnak egy autós...
Volt egy baleset az M7 pályán az az ember is Mszp. képviselő volt, a nevére nem emlékszem, ö is belehalt a balesetbe...
Toller László szintén közlekedési balesetben sérült meg, ill. a következményeibe halt bele...
Most pedig ez az eset Váradi Andrással...
Milyen érdekes a fütyiszes mamelukokat nem akarja senki eltenni láb aló...l..
mariaberta
@papa.49: Vancsik Zoltán volt, akit ugyancsak baleset ért és meghalt.
papa.49
Kösz a segítséget, valóban most már így nekem is beugrott a neve...
hetöndöe
Ez a történet ezer sebből vérzik,egy normális országban már rég ismerni lehetne az elkövetőt de Qrbanisztánban minden másképp működik.
Boszi27
@Főlökött: Lassan jobban teljesítenek, mint a keresztapa!
Szimba
Eellentmondás: az orvosszakértő szerint a rendkívüli erőbehatás jobb oldalról érte a gyalogost, ez azonban az ügyvéd szerint lehetetlen, ha úgy történt volna a baleset, ahogy a helyszínrajz rögzítette, és Váradi András szembe ment volna az út közepén a forgalommal. Akkor ugyanis bal oldalról kellett volna sérülnie.
Teljes cikk:
propeller.hu/itthon/3027634-elgazolt-politikus-halala-elott-valaki#v1215237
Boszi27
@Szimba: Vagy műszaki hiba miatt tolta a kocsiját!! :)
mate03
@Szimba: Olyan hír is megjelent,hogy a gázoló hamis iratokkal igazolta magát! Sőt az iratok tulajdonosa évek óta halott!Ez is rendőrségi hír volt! Akkor most melyik az igaz?
amaramaistanna
Ügyészség? Rendőrség? Léteznek-e még Magyarországon az állampolgárok érdekében?
Bercifiu
A pógármestertelen lányáról még azt is lehetett tudni, hogy milyen liberót viselt.
Erről a szerencsétlen emberről meg kiderítik, hogy a 30 km. sebességgel haladó autót fel akarta lökni.
Pálinkafőző Rézüst
@amaramaistanna: néhány éve már nem. Már csak "szolgálnak, és (ki)figyelnek." Aztán meg olykor elhalálozik "véletlenül" néhány megfigyelt.
Új Magyarország!
Főlökött
@amaramaistanna: bocsika akkor itt ???

propeller.hu/itthon/3025001-hazajott-wellnessbol-aztan-meghalt#c1211877

Az egész csipet - csapat, a feladatra alkalmatlan ! Látszat-tevékenységben ki is merül a ténykedésük. Vannak az egyenlők, a még egyenlőbbek és a törvények felett állók. Nem ragozom tovább...felesleges.
Pálinkafőző Rézüst
@Főlökött: ne is ragozd...Az épelméjűek tudják, hogy miről van szó, a megvezetettek, no meg főleg a megvettek úgysem fogják fel... Jaaa deeeee, az utóbbiak igen, de nekik rohadtul megéri hüjjének lenni...(pajjássan)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.