A kormánynak dolgozhat a jövőben Vitézy Dávid, akit néhány hete menesztett a BKK éléről a főpolgármester. Úgy tudni, Vitézy szakértelmére az országos közlekedési átszervezési programban számítanának. Elképzelhető, hogy a jövőben az Orbán-kormánynak dolgozik majd Vitézy Dávid, akit december elején azonnal hatállyal mentett fel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) éléről mentett fel a fővárosi közgyűlés, miután az ő és Tarlós István főpolgármester két év óta fagyos viszonya nem javult.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Tán még miniszternek jó lesz (!)...Ha már életcélja a vezetés, és a nem elhanyagolható családi háttér sem, akkor hát...
Mutyiországban minden lehetséges, jogbizonytalanságban, gazdasági bizonytalanságban. Javaslom mutyi-korrupcióügyi miniszternek! Ideális lenne.
Majd ha onnan is kirúgják, arról is írhat egy ódát, hogy miért nem jött össze...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A ,,rokony,, az nem bukhat CSAK FELFELÉ, tisztára mint a kádári időkben, a párttagok bármit tehettek, csak a pártot nem bánthatták, de ha buktak mindig csak jobban fizetőhelyre kerülhettek...
Főlökött
Tán még miniszternek jó lesz (!)...Ha már életcélja a vezetés, és a nem elhanyagolható családi háttér sem, akkor hát...
Mutyiországban minden lehetséges, jogbizonytalanságban, gazdasági bizonytalanságban. Javaslom mutyi-korrupcióügyi miniszternek! Ideális lenne.
Majd ha onnan is kirúgják, arról is írhat egy ódát, hogy miért nem jött össze...
Mobil123
@Horizont: De most komolyan ilyen pedigrével azt várod hogy utcát seperjen?? :-DD
Mobil123
@Horizont: Hát nekik talán csak megszületni volt nehéz.
evacica
Orbán megmondta, hogy senkit nem hagynak az útszélen, pláne a retyerutyát.
Fradigege
Soha nem segített neki a zsírmore. Nincs közük egymáshoz, ugyebár. A kis kancsó viszi magával a szerelmet új munkahelyére. Sündörögnek majd a protekciós kandúrkák körülötte. Munka után egy kis levezetésre bent maradnak a srácokkal. Megisznak egy-két bólét, aztán belecsapnak a levesbe. Popsi nem marad szárazon. Megyek, hányok!
Linna
Jaj, te jó isten, nehogymá! Végre egy szimpatikus, a munkájához értő fiatalember, és még gyorsan őt is el akarják rontani!!
Dr. Felipe
Vicctor megkínálja egy jó kis állással a bukott vitézkét, mi meg fizetjük a cekket.
volvós
WC - s néni lesz a Parlamentben !!! Ahhoz legalább ért !!
szandokan
@Horizont: Ráhel nem tehet arról, hogy hova született. Mikor hagyod már békén? Gyurcsány gyerekeit nem piszkálod esetleg? A szülő segíti a gyerekét a legjobb tudása szerint normális esetben, ha teheti, akár pénzzel is.
Juhász István
Horizontnak igaza van, a szülő segitsen, mindennel. Még akkor is, ha a gyerek lagziján valaki ellop egy telót. Ha van lehetősége, azonnal hivja a TEK.-et, hiszen az erre lett létrehozva, vegyenek gyorsan újjlenyomatokat a személyzetről...no nem a vendégkörről, hiszen azok feddhetetlenek...és induljon gyorsan egy átfogó nyomozás. Horizont--- biztosan van, velem ellentétben neved is, de lehet, hogy nem mered vállalni, én ezt teszem...szóval a gyurci gyerekeiért soha nem volt ekkora felhajtás, nem zengett a NET.15. millás svejci tanfolyamról, és emlékezetm szerint az apjuk nem vett fel fizetést... Tévednék Horizont??? Ne érts félre, nem vagyok Fletó rajongó, csak egyszerűen tárgyilagosnak tertom magam. Avagy : Qod licet Jovi, non licet bovi--- amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek...Amúgy meg, nem értem, a kommentelőknek rajtam kivül nincs nevük??? Értem már...a jelenlegi OV. hivők, félnek a későbbi felelősségrevonástól, a másképp gondolkodók, meg féltik a munkahelyeiket. Én már nem féltem, az én jelenlegi jövedelmem egyedül az Isten veheti el, ha magához szólit. Amúgy, Jó egészséget kivánok neked Horizont, és legyen szép a Karácsonyod, ezeket fogadd el őszinte szavakként!!!
pbalage
@szandokan: ne vedd magadra. Ha Te mondod a gyerekeidről, hogy segíted őket, nem szólok egy szót sem, sőt még örülök is neki, mert jó apjuk vagy.
De ez azért itt egy kicsit másabb történet.
A faterja nem úgy kereste meg a lóvét, ahogy te.
mariaberta
Majd kap egy jó állást a nemrokon rokontól.
Toby
A kis orrtúró rokoncsávó jó lesz mondjuk aszfaltkötési államtitkárnak !
hetöndöe
@szandokan: Fletó egyik fia raktáros egy budaörsi cégnél,csak úgy mondom.
szandokan
@pbalage: @hetöndöe: Rendben van, értem én, csak soha nem szerettem, ha egy gyereket csak azért bántanak, mert jó helyre született. Az már más kérdés, hogy Ráhelnek nem kellene ilyen beszédeket lezavarnia.@Horizont:
nezelodo
Tényleg ne bántsátok, aki se rokona se ismerőse senkinek fiút! Azt sem kellene elfelejteni, megígérte Orbán, hogy "Senkit nem hagyunk az út szélén!" Csak a többieket...
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek, az út szélén, az árokban, idehaza és emigrációban, "proli panelban", családi kuckóban, de még az egyre növekvő, az ősök által hátrahagyott lakóparkokban lakó valaha volt embertársaimnak is.
miazavalami
@szandokan: Az Orbán lányt nem azért bántottuk mert Viktor az apja.
wagabund
...Orbán kínálhat... a kormánynak dolgozhat...

borzalmas az ilyen újságírás...illetve ez már nem is az...
sokanvagyunk
Természetesen valami vezetőit... - bár olyat a BKV személyzetise szokott intézni :))
wagabund
@sokanvagyunk: Sokkos állapotban vagyok...ezt nehéz lesz feldolgozni...
ezt kellene bemutatni valamilyen országos adón...

És még én szégyenkeztem, amikor japán turisták sikítva fényképezték a 49-es villamos UV kocsijait, valamint a 41-es villamos még régebbi szörnyeit...
Látod, hozzásegítettél ahhoz, hogy a hármas metró állapotát tulajdonképpen örömmel szemléljem, mint atomkori csodát...

A videó okozta sokkos állapot feldolgozása miatt és érdekében, lemegyek a pincébe, és négykézlábra iszom magam...sőt...a betonig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.