Orbán Viktor tanácsadója az Orbán-Simicska vitában - ki nem találnák - a Simicska Lajossal szembeni pozíciót vette fel, és blogbejegyzést is írt róla. Szerinte Simicska áll a kormányellenes támadások mögött, bár a bizonyításra nem sok időt fecsérelt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Beteg szegény, csak úgy a képből kiindulva, de olvasva az irományát egyértelművé is vált!
Senara
Pártunk és kormányunk nem meri támadni , maradnak a csókosok pár garasért !
bencemacska
@lópicigáspár: ma, 10:21
Hasonló, a hasonlónak örül!
Ha valaki nem azonosul OV-vel - politikailag, szellemileg - akkor nem lehet olyan pozícióban, mint ő!
nezelodo
petrol

A pusztai emberek közötti szóhasználatban komoly jelentése van a juhász, a kondás, a csikós, és más állatokkal foglalkozó szakmájukat generációkon át gyakorló családok között. A pásztor kifejezésnek bibliai áthallása is van, nekünk Wass Albert értelmezésében sem jutott pásztor, csak egy disznóól takarító kanász.
Senara
@Horizont: Képes voltál ezért regisztrálni ? :-)) Legyező talán még ez is kevés lenne .galeria.vezess.hu/files/856/065/000/big-wind/65856/65856_527102_784x523.jpg
Senara
@Horizont: ...megyek megnézem , ebéd előtt :-)) páran adnak neki rendesen.
Senara
@Horizont: Blog képe is beszédes , nagyhal megeszi a kisebbet a legnagyobb hal lehet Simicska aki éppen beleznek ??:? Vagy a nemzetségük címere ! gfg.blog.hu/
volvós
Icipici gnóm cserépedényke !! Mielött megszólalsz,
öblitsd ki a szádat, a nyelved mosd le és nézz tükörbe !!
eszegfu
Bemutatkozása szerint "nem elemző, hanem politikai gondolkodó"... hát ennyire nem kellett volna törnie a fejét a gondolatokkal, mert csak fejfájást okozott neki, amitől csak ilyen és hasonló bejegyzésekre futja!
Aki Én
Udvari bolond, aki imádja megénekelni a meztelen királyt. Ok, hogy nyaligátor meg ilyenek, de miért nem érzi valaki ennyire, hogy hol a jó ízlés határa? Én rettentő buta embernek tartom, mióta hallottam tőle, hogy annak a 3 000 embernek van tele a töke a kormánnyal, akik elmentek tüntetni. Ekkora butaságot nem mondhat ki valaki hangosan. Szoktam imádni, mikor a Szakonyi higgadtan próbálja visszatekerni a nyelvét a szájába ennek a szervilis dilettánsnak, de nem szokta érteni. Mondjuk a rém egyszerű, okoskodó Gajdiccsal pont jó párost alkotnak.
bencemacska
Mindegy hogy S.L mit gondolt a a reklámadóról nem tudtuk, hogy véleménye - utasításra, vagy anélkül - azonos-e a sajtójában megjelent véleményével.
Ami pénteki kirohanását illeti - szerintem - annak a legfőbb oka, hogy a hű pincsijei az elutazása előtti utolsó percekben do9bták be a törülközőt! Ne feledjük el, hogy előtte - OV meghívására - tárgyaltak a jövőről.
Ezért az én véleményem szerint nem S.L, hanem OV borította a bilit. S.L reagált, mert megzavarták köreit!
coyote3
Azon gondolkodom , hogy mennyi az a pénz, amiért patkányképű g pont fodor nyelve ilyen mélyen tud beleszorulni spermaviktor seggébe?
papa.49
@coyote3: Pénzt még nem kapott csak reméli a fószer, hogy majd jut neki is a koncból...
eszegfu
@lampa laz: De miért mindig a rossz génekkel megáldott "mutánsok" vannak a fő-fő helyeken?!
Aki Én
@coyote3: Ezen a beteges szinten ez már nem a pénzről szól. Ha újra születek pszichiáter leszek, és elmondom mi motiválja az ilyen súlyosan egészségtelen, személyiség zavaros embereket. Laikusként az a véleményem, hogy érthető, hogy magával nincs megelégedve, de mindenképpen hozzá személyiségzavarban közelálló példaképet kell választania, aki az ő saját kivetített alakja. Persze tökéletesen megelégszik ezzel a szereppel, mert többre önerőből nem futná a seggnyalásnál. Ha valakinek ilyen tökéletes módon bejön orbán, az nem lehet egészséges.
lampa laz
@eszegfu: mert ezek képtelenek az önálló életre, csak valaki árnyékában tudnak ellenni, ilyen formán mint ez is.
coyote3
@Aki Én: @papa.49: Gpontfodor bankszámlája szépen hízik az állami megrendelésektől, ez nyílt titok. Az is igaz, hogy ez a lény egyetemen tanít. Megdöbbentő, hogy egy ilyen zavaros elme oktathatja az ifjúságot. És főleg ebben a stílusban és szellemiséggel...
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"Pénzt még nem kapott csak reméli a fószer, hogy majd jut neki is a koncból..."

Három évre majd 5 milliárd forintot már nevezhetjük pénznek, s nem is aprópénznek :-)
index.hu/belfold/2013/04/04/otmilliardra_nott_a_szazadveg_megbizasa/

Tavaly ez az 1,3 milliárd +bónusz volt, köszönhetően az USA-nak, a kitiltási botránynak:
index.hu/belfold/2014/11/10/bemondasra_kapott_a_szazadved_1_3_milliardot/
lajospapa
G. Fodor téved: az egész mögött Gyurcsány áll. Ő adott a pártirodán lévő páncélszekrényből Nokiás dobozban Simon Gábornak egy marék pénzt számolatlanul. Simon elsummantott belőle és berakta Ausztriában, az apraját meg odaadta az amerikai ügyvivőnek, hogy fizesse le Simicskát. Simicska az utasításnak megfelelően hátba támadta Viktort, mert pénzért mindenre képes. Az egész mögött a Gyurcsány vezette szoclib világösszeesküvés áll.
papa.49
@F_Viktor: Bocs nem voltam teljesen képben a palival kapcsolatban, így igaz ahogy írtad...
Törölt felhasználó
@lajospapa: Valójában Simicska az Gyurcsány álruhában, hoho most kiderült:)

G fodor meg egy gonosz kis kobold jól megfizetve:)
nemkati
@Horizont: Meglestelek a gfg blogján, jó az a kockás cuccod. :))

Na ez a géfodor eddig se volt a szívem csücske, de most olyan mélyen van, hogy már ki se látszik. Páran remek kis hozzászólást produkáltak. :)) Például ez:

Gábor, te buktál le. Kiderült, minek a rövidítése a G. a nevedben.
Kösz, Simicska!

vagy ez:

kedves fideszgépontja, ezek szerint simicska is szoci, összeesküvő lett 3 nap alatt?
Aki Én
@Horizont: Én képtelen vagyok már megnézni. Párszor láttam a Gajdiccsal okoskodni, hát a gyomrom kifordul tőlük.
Aki Én
@coyote3: 14:45 Mindenképpen kétségbe ejtő és megkérdőjelezhető, ha valaki ilyen szinten mossa mások agyát. Ez az ember sokszor beszél hazaárulásról, pedig az emberek tudatos politikai félrevezetése, akár egy kis csoport tudatos átbaszása is gyalázatos hazaárulás, egy kis érdekcsoport érdekében. Ez büntetendő kéne, hogy legyen.
mate03
@eszegfu: Mi történt? Már nem Gyurcsány a mumus!?Haza árulókat nem kell keresni!Ott ülnek a Fidesz patkóban,a Jobbikkal együtt!
világlátó
Hát ez az emberke nem örvend nagy népszerüségnek, az már biztos. Ha a töredékét mindezen kommenteknek megírná valami magára valamit is adó újságíró, azt tudnám üdvözölni. Még hogy ez tanít valamelyik egyetemen? Ugyan mi annak a tantárgynak a neve? Már régóta értetlenül figyelem ennek az emberkének a fáradhatatlan erőlködését a saját és megbízóinak határtalan éleslátásának bizonyítására. Valószínüleg ő is egyike azon tanácsadóknak, akiktől ilyen fényesen ragyog miniszterelnökünk csillaga Európa egén. Talán szólhatna neki valaki hogy ideje félreállni, mert ez a csillag, ha rájön hogy félrevezették, még a fejére eshet.
Nem csoda, ha tévelygünk itt , ha ilyen tanácsadók irányítják a nemzet vezetőjét.
F_Viktor
@világlátó: Írod:
"Még hogy ez tanít valamelyik egyetemen? Ugyan mi annak a tantárgynak a neve?"

Én is szégyenlem, de G. Fodor az ELTE Állam és Jogtudományi Kar Politikatudományi Intézetének docense.

Érdemes mindenkinek megnézni az ATV tegnapi Csatt műsorában mit alakított a Simicska témában:
www.atv.hu/videok/video-20150210-csatt-1-resz-2015-02-09
www.atv.hu/videok/video-20150210-csatt-2-resz-2015-02-09
panellproli
Pont olyan erőszakos, mindenkit,aki nem az ő véleményén van eltiporni vágyó kis nyikhaj ,mint akit tömjénez. Szerintem mindkettőnek a kisebbségi komplexusa áll áll a viselkedése hátterében
világlátó
@F_Viktor: Köszönöm. Megnéztem, jegyzeteltem. Nem minősítem. Lehet hogy a lényeg a politikai haszon.Ha egy központi vezérelvű, egységes média ontja a kormány üzenetét, pontosan oda jutunk mint ahol ma Észak Korea van. Az illiberális rémálom nem más mint az erő politikája a gazdasági életben, a társadalmi életben a fejüket felütő üzletemberek, társadalom tudósokkal szemben.
Az én kérdésem továbbra is az, mit akar elérni ezzel az erővel? hová akarja tenni Magyarországot, melyik polcra? Ami még ettől is fontosabb, most hogy már nem drótkerítés veszi körül az országot, miként tartja vissza az ország szabadságra, pluralizmusra, az élet színességére, a gondolatok szabad szárnyalására vágyó magyar fiatalokat és képzett középkoruakat?A politika a pillanatok kormányzásából áll - mondja ez a poitikai logikát mindenen felül értékelő. Orbán Viktor eszerint így, ilyen tanácsok szerint lép és dönt? Vagy ez a mitugrász értette meg Orbán Viktor ugrabugráját és ő viszi ki a köztudatba ezt, mint a pillanatok kormányzása nagyszerűségét, hiszen a fidesz háromszor is győzött, tehát ez a bizonyíték a politika helyességére?
Akár hogy is. Ez az Orbáni ámokfutás, ami értetlenséget vált ki a világban, Európában, Itthon Magyarországon - biztos bukásra van ítélve. Lehet még ezt matyó hímzéssel díszíteni egy darabig, lehet megerőszakolni a médiát, kézből etetni a kormány hűséges lakájait, lehet még visszaélni az ország népének ösztönös tiszteletével vezetőik iránt, lehet még visszaélni a hittel és a reménnyel, lehet elnyomni az ellenfeleket, felrugni gyermekkori barátságokat, , lehet találni abszolut lojális végrehajtókat, DE AZ ÉLET ÍGY NEM ÉLET Magyarországon. Van egy rossz hírem az ámokfutók számára. Csúnya végük lesz hamarosan. Ez a végkifejlet akkor is megállíthatatlan, ha most éppen a még legalkalmasabbak is behúzott farokkal oldalognak el a hatalom közeléből.
Bercifiu
@lajospapa: Igazad van. Az egész balhé mögött Gyurcsán áll, sőtt még az időjárásért is Ő a felelős. G. Fodor biztos be is perli emiatt.
bretagne
Egy politikai elemző ne legyen elfogult. Ő soha nem lesz az. Undorító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.