Ez a mondat volt a legkevésbé kívánatos kollégájuknak: " '56-ban is zárt határokat szerettél volna?"

Nemrég Rogán Antal bevándorlással kapcsolatos sajtótájékoztatóját zavarták meg aktivisták azért, mert szerintük a kormány mesterségesen szít idegengyűlöletet. Az aktivisták által felmutatott mondatok nem tetszettek Rogán egyik sajtósának, a férfi ugyanis az egyik aktivista elé állt és próbálta eltakarni az általa felmutatott mondatot, nehogy felvegyék a kamerák. Az aktivistákat később készenléti rendőrök igazoltatták.

Az RTL Klub híradója hiába kérdezte a Fidesz sajtóosztályát, hogy kollégájuk miért próbálta az ellenvéleményt eltakarni, mindössze azt válaszolták: ezt a kérdést tegnap kellett volna feltenniük.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Olyan ez, mint a nagyüzemi állattartást. Nem az egyedet/egyént látják, hanem az állományt. A disznók ételek, mindegy, hogyan élnek és halnak, az állomány a fontos.
Az emberek egyéni élete, tragédiája, törekvése sem fontos, csak az, hogy a sok "állomány" ne a mi gondunk legyen.
Isten nem ver bottal, hanem a mindenkori hatalmasokkal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Papuska1
"Megint a rózsadombról akarják megmondani mi legyen falun." Könnyű Pesten balhézni, le kell menni a gyakorlatilag letarolt délmagyarországi falvakba, ahol a csoportosan vonulók mindent visznek, amit találnak. Nem beszélve arról, hogy annyi magyar szegény van, minek szaporítani. Ráadásul, mivel mi felelünk a határért a tőlünk továbbvonulók költségeit is ránk taksálják! Egyébként a Bolgárok és a Görögök drótakadályokat építettek. Mi ezt nem tehetjük, mert utáljuk a határokon a kerítést és a határ túloldalán is magyarok élnek. Lehet, hogy most furcsát mondok, de nem abban kéne ezeket az embereket segíteni, hogy születés szerinti hazájukban tudjanak valahogy megélni? Valamikor nekünk is azt ígérték...
Papuska1
@kakaósbögre: Most nem rólad van szó!
libellle
@Papuska1: 21:17 Jó a gondolat, hogy ezek az emberek a saját hazájukban tudjanak megélni. Ellenben amikor a bombák robannak a fejük felett, sajnos nehéz ezt nekik elmagyarázni. Amennyiben a gyermeke éhezik és nem tud neki napokig élelmet biztositani, szintén értetlenül állna egy ilyen álláspontal szembe. Ezek az emberek mind nyugatra indulnak, nem akar közülük csak esetleg 0,01 % itt letelepedni. Ugyhogy ne legyenek gondjaid.Csupán akkor kerülnek ide vissza ha Ukrainábol jöttek , ugyanis akkor Magyarország az elsö Schengeni térség. Ellenben ne adja a sors meg neked, hogy esetlegesen hasonló helyzetbe került és a többi nemzeteknek hasonló legyen az álláspontjuk.
oncogito
@Papuska1: - megérdemli ez az ország az ilyenfajta vélemények miatt az ismételt vasfüggönyt. Ha mi nem segítünk, rajtunk se segítsenek. A magyar se menjen külföldre jobb megélhetés miatt.
Igen, többlet gondot jelentenek a menekültek.
Aki bajban van, jobban megérti és a szegény segít jobban a még szegényebben.
Aki ezt nem érti, az elfordul.
És ahogy látom, a kétharmad ismét elfordul a kiszolgáltatottaktól.
Megérdemeljük az orosz elnyomást és a vasfüggönyt!
oncogito
Olyan ez, mint a nagyüzemi állattartást. Nem az egyedet/egyént látják, hanem az állományt. A disznók ételek, mindegy, hogyan élnek és halnak, az állomány a fontos.
Az emberek egyéni élete, tragédiája, törekvése sem fontos, csak az, hogy a sok "állomány" ne a mi gondunk legyen.
Isten nem ver bottal, hanem a mindenkori hatalmasokkal!
Fradigege
Itt egy prototípus a csicskák közül. Aztán belépett az izomszag. Sok südisznó helyt állt a gáton. Izmoztak egyet, közben a pályaudvar mögött a zsebesek vígan hancúroznak.
kakaósbögre
@Papuska1: nos,ezzel sikeresen besoroltad magad közéjük.
alterego56
Rogán üti a vasat, addig se az ingatlan csalásaival foglalkozik a sajtó vagy a nép.
Desischado
Undorító ez a hozzáállás! Ezek az emberek ÉLNI SZERETNÉNEK, EMBERHEZ MÉLTÓAN, ez minden "bűnük"! Remélem, roggyant tóni is fog még sírni!
mate03
@kakaósbögre: Ne erőlködj! Papuska 1-már csak ilyen! Észérvek nem hatnak rá! Kár rá a betűt pocsékolni!Van itt ezen az oldalon még vagy három akikkel nem érdemes szóba állni,mert nincs semmi értelme!
Toby
Gecisztánban olyan nincs, hogy valami nem pozitív, haladó, fejlődő, előremutató és Gecisztánban sem tiltakozni, sem tüntetni, de felesleges kérdést feltenni sem illik !
Minden szép, minden jó, Kánaán dörömböl a kapukon...nem kell kérdésekkel "megzavarni" a zembereket !
Pestilence
@Toby: Ja, nehogy már elkezdjenek gondolkodni.
human
A fidesz tudja, hogy 56-hoz hasonló helyzet könnyen elő állhat ezért akarta a sajtós csak és kizárólag azt a feliratot eltakarni. Kétségbeesett arcáról azt lehetett olvasni, "Ha nem sikerül eltakarnom, engem Rogán kirúg."
Ugyanez a megfelelni vágyás érvényesült saját bevallása szerint is Illés Zoltánnál, mikor a parlamentben Szél Bernadettnek mondta: "A miniszterelnök úr nevét ne vegye a szájára!". Mint mondta, ha nem védi meg Orbánt, akkor az neki rossz pont a pártban. Ilyen tekintélyelvű a fidesz.
dömdödöm
Történelem könyv 9. osztály 120 . oldal 2115
Mo története 21 . század eleje .

Indegengyűlölők és hivatalosan is kimondott g@ci és társai vezetésével lopföldön g@cisztánban full piásan a helyi kocsmában kiötlött módszerekkel a választásokat elcsalva 5 éven keresztül kezükben tartották a hatalmat . Egypárti alaptörvényt kreálva villámtörvénykezéssel megrendszabályozzák a népet , kivetettek 30 különadót ,szándékosan és módszeresen szétcseszték a normál társadalmi életet ,elszegényítették az embereket , magukat nacionalista nemzet megmentőinek feltüntetve újrafelosztották maguk és a haverok között a javakat , mindenki más
hazaárulóvá vált . ... A fő@eci a saját telkén gyúlékony megatűzveszélyes footballstadiont építetett , saját haverját egy üzbég román őstermelőt kinevezte
köztársasági elnöknek majd a kelti nyitással árnyékra vetődött később erős társadalmi belső nyomásra és a szövetségesek erős javaslatára lemondott és végleg felhagyott a politikával egy szlovák másodosztályban folytatta pályaedzőként Détári mellett később a két pszichés néven híresültek el mikor a csapat visszaesett a III. osztályba . A klub 2020 -ban megszünt .
spu00
Valahogy Önök el vannak tévedve. Az ország a politikai menekülteket befogadná, ha azok lennének, de nem azok, hanem gazdasági menekültek, s főleg Koszóvóból.Látták, hogy mennyi megműveletlen terület van ott? Én például láttam.A tüntetőknek akkor lett volna igazuk, ha magukhoz vettek volna egy pár menekültet saját otthonukba, s úgy reklamálnák a történteket. Egyébként az egész világon tiltott az utazási dokumentumok nélküli más országokban történő beutazás. Ez Önöknek nem tűnt fel? De a legnagyobb szégyen, hogy 56-al hozzák kapcsolatba, nem tudják, hogy hány embert végeztek ki, mert nem tudott elmenekülni, s mennyi börtön évet szabtak ki, tettek tönkre embereket az akkor történtekért? szégyeljék magukat, hogy ócska politikai érdekből, megszentségtelenítik 56 szellemét. Önöknek semmi sem drága, mert az ország tönkre tétele mindenek előtt!!! Igaz? Mert ezt akarják, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.