A Millenárison tartja szokásos évértékelő beszédét a miniszterelnök – értesült a VS.hu. A lap szerint beszédében minden bizonnyal szóba kerül az alsó középosztály megerősítése, ez a téma lehet ami meghatározza majd a következő időszak kommunikációját.

Orbán a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére 1999 óta tart évértékelő beszédet, rendszerint februárban. A kormány vezető politikusai háttérbeszélgetéseken az elmúlt hetekben azt mondták: a PEE felkérése már megérkezett, az időpontot a miniszterelnök stábja választja ki. Idén Angela Merkel és Vlagyimir Putyin látogatása, illetve a veszprémi időközi választás miatt nehezebb volt megfelelő időpontot találni – jegyzi meg a lap.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Így fog kezdődni: "Köszönjük, hogy megint szétlophattunk mindent"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Jó magas pódiumra kell ültetni a nézőket, hogy a sok hazugság hadd guruljon el a lábuk alatt...
Hellcat
Így fog kezdődni: "Köszönjük, hogy megint szétlophattunk mindent"
Clavigo
Győzelmet győzelemre,,eredményt eredményre halmoztunk...stadionok gyep-fűtése,,nemzeti mangalica-telepek megnyitása,,a Rakkhel lány önállósodása,,Putyin elvtárssal lezsírozzuk a jővőt,,ugy 30 évre előre...oszt jó napot.
Dr. Felipe
Loptunk, csaltunk, hazudtunk, folytatjuk.
Borda
'Tisztelt Hölgyeim és Uraim!' Az elmúlt évben 400000 új munkahelyet teremtettünk, nőtt a GDP, de ez nem jöhetett volna létre a magyar emberek összefogása nélkül. Megteremtettem nektek ezt,azt,amazt ... Sok zsét kaptok ha hivatalosan összeházasodtok,így nem tudtok majd mindketten segélyt igényelni,nem fosztjátok ki a tartalékaim... Khmkhm...továbbá,köszönöm a támogatásotok,mert mindez nem valósulhatott volna meg nélkületek! Oly büszke vagyok reátok,drága Pornépem. Blablabla..
Clavigo
Megemeltük értékes államtitkáraink fizetését,,úgy 200 ezerrel.,,Tiborcz vejem is jobban teljesít...már csak a maradék négy kölkömet kell kistaférungozni,,mert nem lehet mindenki szakmunkás...
kkalman
Az eget azért alá kellene dúcolni, nehogy rárogyjon a sok hazugságtól.
szandokan
@Dr. Felipe: "Loptunk, csaltunk, hazudtunk"
Összekevered az Mszp évértékelőjével...:-)
Aki Én
Nem kell az alsó középosztályt megerősíteni, elég lenne nem gyengíteni, és megerősödne magától ha lélegzethez jut. Amíg nem hagyunk az embereknél pénzt, addig ne várjunk semmilyen fejlődést. Az a kis réteg amelyik fejlődik, lassan kevés lesz a statisztikák javításához.
bakurasz
El tudom képzelni, ahogy otthon gyúr már napok óta a hazudozásra! Azért nincs ereje már a Parlamentben beszélni. Felváltva gyakorolja a hülye vigyort, a homlokráncolást, a hatásszünetet és a fapofát!
@szandokan: Nagyon velős, értelmes és sokat mondó hozzászólás a Tied, gratulálok hozzá! Úgy illik ide, mint gravitációs WC-be a mozgólépcső! De hát Tőled nem is várt senki mást...
Ruby
Annyira várom már!Mostanában alacsony a vérnyomásom szerintem ez segít majd, üljenek csak az influenzások az orvosnál.Nekem itt van ő.
szandokan
@bakurasz: Ami tőlem elvárható szint, azt nem itt fogom mindenáron bemutatni. Ahhoz kellenek értelmes partnerek...
m.macskosz
@szandokan: Cö-cö!
Talán mégis az lenne jobb az országnak, ha nem azon vitáznánk, melyik lop/lopott/lopni fog többet, hanem kőkeményen elvenni a lopás lehetőségét, és könyörtelenül megbüntetni a vétkeseket!
m.macskosz
Most olvastam, szíveskedjetek lefordítani helyettem,
-mivel én lusta vagyok-, a net-adó apropóján a magyar viszonyokra:

Gorbacsov hazalátogat a szülőfalujába és találkozik régi ismerősével, a falu legöregebb emberével, Iván Kuzmicsovval.
- Iván bátyám, van maganák videója?
- Hogyne, még Hi-Fi tornyom is van.
- És Tv-je van-e?
- Hát persze, színes.
- És tudja ki vagyok én?
- Te vagy a tegnap érkezett amerikai újságíró.
- Iván bátyám, hát nem ismersz meg? Gorbacsov vagyok!
- Akkor meg mit hülyéskedsz, tudod, hogy még villany sincs az egész faluban.
aremy
@szandokan: no vazze már úgy örültem hogy eltűntél innen úgy látszik korai volt
de azért csak hejj nemzetesek!!
Clavigo
@szandokan: Igazad van..Te épp azt hiszed el,és tartod szentírásnak,amit kegyes Urunk az adott percben felolvas Neked,és a hívőknek..Az már fel sem tűnik,hogy egy héten belül 4-szer ( minimum ) hazudtolja meg magát.Ki emlékszik a tegnapra,,:) :) nem igaz ? :)
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@szandokan: 00:43-ra: Ha neked mi itteniek kőbunkók vagyunk és hiányzik belőlünk az értelmesség, akkor áruld el, mi a fenét keresel itt mégis?
papa.49
@silber13: Tudod ő szereti kicsit kínozni magát velünk, meg hát a suska, az se mindegy...
Mobil123
@silber13: És hány nicken volt itt kínjában, hogy Velünk lehesen:-)))
coyote3
Vajon hány igaz betű lesz abban az évértékelőben??? :))))))))))))
szandokan
@bakegya: Téged senki nem kérdezett, és ha jól tudom, nem is szóltam hozzád. Egy nulla vagy, amit itt próbálsz leplezni.
szandokan
@aremy: Ha ez a legnagyobb örömöd, úgy elég nagy a baj...
szandokan
@m.macskosz: Akkor Juliska nénit is meg kell büntetni a piacon, ha nem ad számlát. Az igazság így kívánja meg. Se kicsiben, se nagyban.
simmering73
@silber13: A mester mazochista. Azért eszi ide a fene időnként.
Macskaszem
Szerintem maximum a szóköz lesz benne igaz, vagy még az sem, ha a Plagi Pali beszédírója is közreműködik.
m.macskosz
@szandokan: ma, 14:56
Tisztességesen működő gazdaságban, adórendszerben, államigazgatásban Juliska néni nem szorul rá, hogy sumákoljon és/vagy a piacon áruljon. Korrekt politikai rendszerben az emberek megélnek a jövedelmükből és nem kell azon agyalniuk, miként játsszák ki az adóhatóságot, mivel tudják, hogy az adóból tartják fenn a kórházakat, fizetik a tűzoltókat, abból kapják a vezető óvónők is a jól megérdemelt fizetésüket. Tisztességesen működő országokban nincsenek adócsaló Juliska nénik, igaz, ott az adóforintok sem a súlyosan törvénysértő törvény módosítók gyarapodására vannak kitalálva!
m.macskosz
@Mobil123: ma, 11:53 Össze kell szednie a gondolatait...úgy értem, a pártközpont épp' aktuális nyomvonala mentieket. Nem kis meló ám az, ha belegondolsz, hogy fél percenként változtatnod kell, mit is gondolsz! :)
Mobil123
@m.macskosz: Igen , én is így gondolom:-)))
m.macskosz
@coyote3: ma, 12:34
Hidd el, minden betű igaz lesz benne!
Csak az a kínos, hogy a sorba rendezésük miatt igaztalan lesz az egész szöveg.
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@simmering73: Na meg sokkal okosabb is nálad...
perfekt
Bármibe fogadom-kapásból most leírom-nem kihagyva semmit--azt a beszédet-mivel ismét kendőt borít majd az elkövetett disznóságaikra,és minden natyon szép- minden natyon jó itt nálunk, győzelmi jelentéssel együtt harsonák szólnak majd itt "eldorációban". közben a gatyából kilátszik a seggünk!
human
@m.macskosz: (tegnap, 17:28) Én is így gondolom. Bár korrupció és adócsalás mindig lesz, de egy tisztességes felügyeleti rendszerrel ez még olyan szinten tartható lenne, hogy ne torzítsa a gazdaság működését.
Most sajnos rossz irányba megyünk. Ha megfigyeljük Orbán vagy G. Fodor Gábor, Kerényi Imre és egyéb Orbánhoz nagyon közel álló valakik megnyilvánulásait, ők már arról beszélnek, hogy nem baj, ha egy politikai oldal maga alá gyűri a gazdaságot, mert pénz nélkül nincs politika. Ez gyakorlatilag egy vallomás. Érdekes, hogy erre most jöttek rá. Bezzeg 2010 előtt még az egészségügyi reformkísérlet is hazaárulás volt számukra. Most meg Orbán azt hirdeti, hogy gazdag politikusokat akar maga mellett tudni. Ok, de akkor azok gazdagodjanak tisztességesen, tehetségük által és ne a rokoni, politikai kapcsolataik révén.
nezelodo
"szandokan
@Dr. Felipe: "Loptunk, csaltunk, hazudtunk"
Összekevered az Mszp évértékelőjével...:-)"

Képzeld nálunk volt egy cég tényleg ez volt a neve, persze rövidítve és a két szó felcserélve. megszűnés után évekkel még árulták az ÁFÁs számlát, milliós tartozásaik maradtak hátra, de ez nem volt akadálya annak hogy orbanisztáni politikus legyen az alkotó. Szóval betartották azt amit ígértek a cégnév rövidítésében.
Egy közeli fidesz fellegvárban pedig megesett, hogy az interpol tessékelte haza az ex városi fideszes képviselő urat tíz év bujkálás után, vám és deviza "csínytevés miatt". Ja és ott csinálták ugyanazt disznóban, tavaly, meg előző évben a demokraták amivel a libást vádolta a dakota klán, és az adófizetők pénzén rendezték a felvásárolt disznók árát a ...
human
@szandokan: Az is lopás, ha valaki tyúkot lop és az is ha milliárdokat. De nem ártana elgondolkozni azon, hogy melyik teszi tönkre a gazdaságot.
szandokan
@human: Mindkettő. Az egyik lassabban, a másik gyorsabban.
bakurasz
@szandokan: A tőled elvárható szintet már rég bemutattad...
Aki Én
@szandokan: Figyu Szandi! Viszed a pálmát hozzászólások számában, de a minőség rovására teszed. Átlagosan fél sor egy megnyilvánulásod, nem csoda, hogy ebbe nem fér bele tartalom. Az írásaid alapján egy fiatal, hisztis nő lehetsz. A ,,bibibi", ,,vagy te", ,,ugyisbugyis" és hasonló típusú vélemények nem igazán értelmezhetők. Ha van mondandód, akkor azt mond el, de legyen valami értelme.. Pusztán mindenkihez címezni valami felesleges együgyűséget, felesleges. Ha neked ezek a vitapartnerek nem elég jók, akkor miért nem keresel valahol mást? Eddig csak azt a véleményt erősítetted, miszerint a fidesz mellett nincsenek érvek. Ha ez a célod, akkor jól nyomod.
Aki Én
@szandokan: Szandi! Én most világosodtam meg veled kapcsolatban. Ezt írod:
,,Ami tőlem elvárható szint, azt nem itt fogom mindenáron bemutatni. Ahhoz kellenek értelmes partnerek..."
Te azt hiszed, hogy valami partner kereső oldalon vagy. De mit akarsz bemutatni, lehet, hogy megnéznénk mi is. Króm rúd van benne?
Aki Én
@m.macskosz: A Szandi félék nem értik az ilyen összefüggéseket. Nekik Juliska néni egyenlő a korrupt politikusokkal. Sőt, Juliska nénit nem védenék adott esetben.
bencemacska
@szandokan: február 17., 14:56

Főleg ha Juliska néni narancsot árul az őstermelői piacon, pedig nincs is üvegháza!
szandokan
@Aki Én: Azért rendesen mellélőttél velem kapcsolatotosan. Ha nem haragszol, akkor nem írom le megint, hogy ki is vagyok. Nagyon új lehetsz még itt. Régebben hosszabban is kifejtettem a véleményemet, de rájöttem, felesleges. Egy nem Fidesz gyűlölő, munkájával lett jómódú embert itt nem sokan szeretnek, a siránkozás éppen ezért távol áll tőlem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.