Ma Kerék-Bárczy Szabolcs csap a húrokba.

Szürreális és sírnivaló, ahogyan a kétméteres Kerék-Bárczy nyúzza a gitárt egy lazán lógó csokinyakiban és sárga (!!!!) Nike-cipőben.

A Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíció valami nagy dobásra készül, vagy szimplán csak ők lettek a Nike hazai arcai. Tegnap Molnár Csaba, tegnapelőtt Vadai Ágnes durvult. Már nagyon várjuk Varju Lászlót bőrmellényben, Niedermüller Pétert bőgatyában, Bauer Tamást pedig fényes cicanaciban.

Hogy ebből mi lesz?

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sentinel216
"Szürreális és sírnivaló, ahogyan a kétméteres Kerék-Bárczy nyúzza a gitárt egy lazán lógó csokinyakiban és sárga (!!!) Nike-cipőben."

Semmivel sem visszataszítóbb, mint amikor a köpcös vezír nájlonzokniban, feltűrt gatyaszárral pattogtatta a focit - dekázásnak nevezve - a Parlament parkolójában, a legnagyobb dologidőben.
sentinel216
mandiner.hu/cikk/20110427_orban_a_parlament_elott_dekazik

A legjobb a labda tarkón való egyensúlyozása, gólya körzéssel nehezítve. Na, ez nem sírni való - mint a gitározás - hanem egyenesen undorító!
Katalina62
Ugyan már, hisz látszik, hogy az egész játék, egy kis lazulás, bohóckodás! Legalábbis ami itt látható, abban nincs semmi visszataszító, meg sírni való sőt szerintem szégyellni való sem hisz ez tényleg játék csak semmi más!
tivoli
@sentinel216: ma, 11:22
Most komolyan: Hol van szó Orbánról a bevezető cikkben?
Senara
Üzentet értéke lehetne , ha hegedülnének ...készülnek mert elhúzzák valakinek a nótáját ... de így várhatjuk mi jön :-))
lópicigáspár
@pbalage: Ez bizony szexuális volt!! Baszta a fülemet!!! :-)
sentinel216
@tivoli: Csak a két "reklám" filmet hasonlítottam össze. Anno évekig profitált a jobboldal Gyurcsány "táncos" videójából, amit beépítettek a karaktergyilkosság folyamatába. Pedig az zárt helyen - személyes célból -, humoros emlékeztetőnek készült, egy baráti fiatal pár esküvőjére, nem pedig az Országház kertjében nyilvánosan, "okosan" kérdező újságíró stáb jelenlétében.
tivoli
@sentinel216: ma, 11:57
Egy a lényeg, hogy magukat komolynak tartó emberek csinálnak itt magukból bohócot. De várjuk az értelmes magyarázatot, hogy mit akarnak ezekkel a vidikkel üzenni a rajongóknak.
JAJMÁR
Nagggyon jó ! :-D Üzenet? Hát... narancs után jön a citrom ? .. vagy talán egy kissé megsavanyodik a narancs? Mindegy, szerint jó :-)
sentinel216
@tivoli: Valószínű lesz értelmes magyarázat. Biztosan több értelme, mint a zoknis dekázásnak. Első tíz alkalommal a "MÜSZI" reklámot sem értettük, már aki élt már annak idején.
JAJMÁR
@JAJMÁR: Ja, megvan! Az üzenet egyszerű, az amit látunk! Kerékbárczi a "húrokba csap", A sárga szín jelentése: siker, derű, remény, szerencse, tudás, értelem... stb.
Hát, mindent bele... :)
tivoli
@sentinel216: ma, 12:29
Biztosan több értelme? Mihez képest? Mi az etalon? A fasssság?
tivoli
@JAJMÁR: ma, 12:43
Ja, az üzenet: Kemények vagyunk mint a rollingsztónsz?
No ne viccöjjünk már.:-))
JAJMÁR
@tivoli: 12:58 Miért, a "rollingsztónsz" kemény volt?

Egyébként a "Csapjunk a lovak közé" - szólás jutott eszembe erről, amit akkor mond az ember, ha teljes erővel nekiáll valaminek, és előrelendülnek a dolgok.
szaboria1
Nem veszitek észre a lényeget! Cipő reklám! Így is lehet pénzt szerezni a DK-nak.
Tegnap a Vadaival volt.
JAJMÁR
@szaboria1: 13:51 Igen, az! Igazad van :)
KERKA
@pbalage: 10.52 Könyörgöm áruld el, hogy erre a gyöngyszemre hogyan találtál rá?

Lópicigáspár, - ez jó volt, beesek az asztal alá:))
pbalage
@KERKA: régen aktív képtelenség tag voltam, és hát még abból az időből ragadt rám pár borzasztó találat, (meg persze néhány értékes cucc is)
Hát így.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.