A Magyar Hírlap szerzője szerint akik elhitették, hogy Putyin ellenforradalmi emlékművet koszorúz, azok parancsot teljesítő, idegen érdeket szolgáló, cégéres gazemberek, ügynökök. Akik pedig átvették a hírt, csak vonyítottak a falka után, semmilyenek, egész életükben vonyítani fognak a falka után, és mélyen meg vannak róla győződve, hogy páratlanul bátrak és intellektuálisak, sőt ők az egyedüli függetlenek .

Bayer írásában a 444 egyik újságíróját, Magyari Pétert is sértegeti: ócska szarjankónak, fehérjehalmaznak nevezi azért az írásáért, melyben összeveti Merkel és Putyin látogatását.

Egyébként maga Bayer többek közt ezzel magyarázza a koszorúzást:

Ennél magától értetődőbb, természetesebb dolgot nem is tehetett volna, teljesen függetlenül attól, hogy egyébként mit gondolunk Magyarország Szovjetunió általi felszabadításáról (nem azt, amit a Mazsihisz). De ha elvárjuk, hogy mi koszorúzhassunk az Oroszországban lévő magyar katonai temetőkben (elvárjuk), akkor ugye nem gondoljuk, hogy Putyin nem koszorúzhatja meg elesett honfitársai obeliszkjét? Akik pontosan olyan szerencsétlen katonák voltak, mint a mieink odakint, vagy éppen a német katonák, akik a budaörsi katonai temetőben nyugszanak. Isten áldja őket, mindnyájukat.

Bayer idézi a HVG beszámolóját a New York Times cikkéről, amely szerint "visszafogott villámlátogatássá" silányodott az orosz elnök nagy budapesti útja. Eszerint nem véletlen, hogy az Orbán-kormány sem kerített akkora feneket a Putyin-vizitnek.

Az újságíró kitér Amerikára is:

Miután Washington ideszólt Brüsszelnek, hogy mostantól tilos üzletelni Oroszországgal, érdekes módon az elmúlt néhány hónapban húsz százalékkal nőtt az amerikai áruk aránya az orosz piacon, mert hát vannak ugye a nagy elvek, a nagy elvek mögött pedig ott settenkedik a kalmármentalitás, az ócska, szemforgató, amerikai gazemberség.

Végül sorait azzal zárja, hogy ha Putyin és Orbán jelentéktelen, akkor az EU energiaügyi biztosa miért jelezte, hogy részt venne a magyar–orosz kétoldalú energiaügyi tárgyalásokon.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Szarhányó G. Zsolt megint feldobta a szart,oszt utána aláált.
Ritka egy köpönyegforgató,seggnyalonc ez a fehérjehalmaz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Csak hát nem csupán a katonákat koszorúzta meg putinka, hanem az obeliszken lévő förtelmes feliratot is amivel belerondított nem kicsit 1956 emlékébe és meggyalázta 56 áldozatainak emlékét.
Persze ilyenkor nem vonyít wittnergeronazzomária sem amikor kellene. Azt meg végképp nem várhatjuk el bayergecizsótitól hogy agyilag felfogja hogy mi is történt a putinka látogatás során. Neki nem jutott más mint az ostoba fröcsögés.
hetöndöe
Szarhányó G. Zsolt megint feldobta a szart,oszt utána aláált.
Ritka egy köpönyegforgató,seggnyalonc ez a fehérjehalmaz.
Yoda69
TE BOLSEVIK KUTYA BAYER, HUZZ HAZA A RUSZKI ELVTARSAIDHOZ!!!
perfekt
Tudomásom szerint--még a Szovjet hadsereg néhány tábornoka is azt tudta,hogy a Szuezi csatornánál kell harcolniuk.Néhány tucatnyi katonájuk-át is állt.A halottjaikat pedig-ott is szülők,feleségek,s gyerekek gyászolják-nem csodálkozom ezen.A szerencsétlen dolog az-a felírat.El lehetne távolítani az "ellen" szót--és más lenne a megítélése.Bayer pedig kivételesen igazat írt.
coyote3
"ócska szarjankónak, fehérjehalmaznak nevezi"- tükörbe néztél zsótika? :)
KERKA
Bayer, a nagy békemenet szervező oda nyal ahonnét fúj a szél. Csak hát nagyon sokan Putlernek látják azt a Putyint odahaza.
Anna Mária
@tivoli: Bayernak egy szava sem igaz. Öncélűan fröcsög.
Ne gondolj a citromra
Ugye ez az a zsótika, akirõl azt nyilatkozta csapattársa csicskanavra hogy nem valô a közösségi életbe, politikába? (igaz másnap letagadta) bayer egy pondrô. ennyi.
tivoli
@Anna Mária: Sosem érdekelt Bayer dumája, de ez az írása nagyon igaz:
"Miután Washington ideszólt Brüsszelnek, hogy mostantól tilos üzletelni Oroszországgal, érdekes módon az elmúlt néhány hónapban húsz százalékkal nőtt az amerikai áruk aránya az orosz piacon, mert hát vannak ugye a nagy elvek, a nagy elvek mögött pedig ott settenkedik a kalmármentalitás, az ócska, szemforgató, amerikai gazemberség."
hetöndöe
@tivoli: Ja,mert a Magyar Hírlap mgírta,ne röhögtess már.
profon
Szinte bárki mástól, elfogadnék érveket Putyin mellett.
tivoli
@hetöndöe: ma, 20:03
Valami igazságtartalma csak lehet, mert Bayert se szoktam olvasni és Magyar Hírlapot se. Mégis ismerős volt az állítás.
Anna Mária
@tivoli: Nincs olyan, hogy amerikai gazemberség. Emberi van, mindenhol.
Bayer pedig egy szabályos bűnöző, egy uszító, egy ócska kis fideszkalandor.
profon
@Anna Mária: Új fidesz -magyar szótáron dolgozol ?
bűnöző, uszító = fideszkalandor :))
hetöndöe
@tivoli: Persze,hogy ismerős,gondolom a Kuruttyról.:-)))
m.macskosz
@hetöndöe: Lányos zavaromban lájkoltalak, de a G.Zsolt azért Bayer akar lenni, ugye, csak a Simicska óta népszerű jelző rövidítése akar lenni a G.Zsolt?
Anna Mária
@tivoli: Nem gondolhatod komolyan, hogy én egy magyarhirlap-linket megnyitok! :)
tivoli
@Anna Mária: ma, 20:27
Van bőven írás a témával kapcsolatban más fórumoktól is. Véletlenül választottam ezt.
Anna Mária
@tivoli: Én nem gondolom, hogy a dolgok úgy működnek, ahogy Bayer meg franc tudja még ki képzeli. nem gondolom, hogy az Egyesült Államok a főgonosz.
tivoli
@Anna Mária: ma, 21:07
Igazad lehet, de szerinted ki az?
profon
Nekem ez a dalai láma nagyon gyanús !@tivoli:
tivoli
@profon: ma, 21:22
Most, hogy mondod, tényleg gyanús. A minap is együtt reggelizett Obamával, meg a mi Gattyánunkkal. :-))
Anna Mária
@tivoli: Ööö... hát tudod, szerintem nincs főgonosz. Bár a dalai láma nekem is kicsit gyanús! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.