Molnár Ferenc jegyzi azt a cikket a Sport Pluszban, amiben a 2024-es olimpiáról és az azt követő paralimpiáról ír.

Olyanokat, hogy:

"Ép testben, ép lélek. Minden egyéb mozgás egészségügyi, gyógypedagógiai történés, aminek nem lenne szabad, hogy köze legyen az olimpiához."

Helyretették a parasportolókat a Sport Pluszban

A fotót a Cink töltötte fel az újságról.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
El kell törni mind két karját, azután megmutathatja hogy törli ki a s...ét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Mondanék valamit erre, de inkább nem. Mindig beleesem abba a hibába, hogy ami nekem evidencia, az másnak nem.
Meg abba a hibába, hogy a XXI. században, a hátunk mögött két világégéssel és a mai nap is folyó embertelen gyilkolásokkal és gyűlöletekkel, egyszercsak ráébred már az emberiség, hogy a legjobb lenne, ha kihalna. Vagy megváltozna. Egyelőre még választhatunk.
Mobil123
Emberi lénynek titulált valami ! Te egy büdös bunkó vagy !! Az ilyen f@szjancsik púp az emberiség hátán.
tivoli
Nem értek egyet Molnár Ferenc direkt lenéző, lekezelő álláspontjával, de továbbgondolva..
Egyfelől: Az olimpia egészséges, erős, ügyes emberek sportja, akik feszegetik az emberi teljesítőképesség határait.
Másfelől: Minden fogyatékos sportolónak más-más a fogyatéka, hogy lehet eldönteni ki legyen az olimpiai bajnok: Akinek több a fogyatéka vagy akinek kevesebb?
silber13
Ez az izé egyszerűen nem ember!! Mást kéne mondanom, de kevés a jelző hozzá!
dr. prédikátor
Te nagy g...ci hominida!!!em sül le a képedről a bőr???te csúszómászó féreg!!!Miért nézed le a fogyatékkal élő embereket???Te féreg, náladnál többet érnek!!!
eszegfu
@tivoli: Egyetértek az "egyfelől" hsz-del. A másfelől pedig nem igazán... a fogyatékos sportolók ugyanugy "feszegetik az emberi teljesitőképesség határait", tán még jobban. Továbbá nem a fogyaték mértéke a döntő, hanem pl. a kerekes-székesek kézilabda, röplapda játéknál u.ugy a gólok, pontok számitanak, vagy pl. az uszásban az idő, függetlenül attól, hogy csak kézzel, vagy csak lábbal uszik.
Senara
Ezek után mi jöhet még ,egy undorító lelki nyomorék, féreg tanácsára építenek egy Tajgetoszt ?
eszegfu
Egyébként az a "rohadt" multi, a Tesco 2 fő fogyatékkal élő sportolót támogat évente ösztöndij-szerüen! Aztán meg irtó jó lenne, ha a vezetéknevéhez tenne egy betüt, nehogy összetévesszük más, normális gondolkodásu Molnár Ferenccel!
nyanya001
Te mocskos féreg !
Azt hiszed, te egészséges vagy ?
Te szellemi, lelki toprongy !
De az élet senkinek nem marad adósa, remélem téged sem felejt majd ki a sorból ... habár te a mocsoknak olyan mélységére találtál, ami sokkal rosszabb
mint ha testi fogyatékos lennél! Ritka egy féreg vagy te !
human
Ez illeszkedik a kormány világképébe. Aki jó módba és ép testbe születik az értékes ember, a szegények és a sérültek meg púp a nemzeti keresztény társadalom hátán.
human
@eszegfu: g. Molnár Ferenc jó lesz?
És most világosodtam meg, hogy g. fodor gábor nevében mit jelenthet a G.
oncogito
@tivoli: - az emberi teljesítőképesség határát egy testi fogyatékosnál senki nem feszegeti jobban, aki fogyatékossága ellenére sportol.
A sport célja nem az eredmény, hanem az, hogy az ember képessége kiteljesedjen.
A fogyatékosé is!
Egy teljesen egészséges ember eredménye egy fogyatékoséhoz képest mindig kevesebb lesz.
Az emberi teljesítőképesség annál nagyobb, minél több a hátráltató körülmény.
Ezt nem alapból tudni vagy neveltetési hiba, ha fiatalról van szó, ha felnőttről, akkor nem más, mint érzelmi fogyatékosság.
Amire általában a háborúk és a borzalmak a megmérettetés, hogy ki teljesít ebben jobban!
eszegfu
@human: Ügyes vagy!!! Nagy ötlet! Lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de ezt a pasit nem találom a Sport plusz szerk.biztottságában, sem a külsősök között...vajon ki ő...
36
El kell törni mind két karját, azután megmutathatja hogy törli ki a s...ét.
freemanpetya
Ezt a fajtát - amely még nem egészen ember - lehetne használni szervdonorként, mert a szervei talán még érnek valamit, de úgy an block egészben egy nagy szarkupac ez a lény. Remélem ez a náci mentalitású gyökér sehol sem kap lehetőséget arra, hogy máskor megnyilvánulhasson. Ez már mindennek a teteje! Ezekkel kell egy országban élni, ezekkel a büdös bunkókkal és még ezek újságírók! Büdös, szaros talpú tapló! Az ilyen ganajozni való, másra sem alkalmas. Azt kívánom neki, hogy kerekesszékbe kényszerülve élje tovább a nyomoronc életét, vakon és süketen, hogy soha többé még olimpiáról se halljon vagy beszéljen... (írnák még mást is, de jól nevelt vagyok ezért nem említem meg a kedves családját akiknek sikerült ezt a ganajtúrót felnevelni)
kakaósbögre
ez a lény is valami zsákutcája lehet az evolúciónak.remélem nem szaporodóképes.
tivoli
@oncogito: ma, 13:02
Veled is egyet értek.
Csak azt jegyeztem meg, hogy nem lehet a teljesítményüket rangsorolni egymás között, így valami más nevet kellene adni a paralimpia helyett. S abban is igazatok van és én is úgy gondolom, hogy amit ők elérnek, az nem mindennapi dolog és teljesítmény. Ezt leszólni borzasztó nagy tahóság.
freemanpetya
M. Ferenc gondolom az a fajta, aki egy tálca pogácsával és egy tálca sörrel "sportol" a tévé előtt. Mivel roppant agyatlan és sutyerák fazon, célszerű lett volna még idejében a Tajgetosz aljára hajítani, ép testben, ép lélek alapon,( mivel a lelke ürüléket sem ér, a teste is csak egy büdös ürülékzsák...
Csak mellékesen megjegyzem M.-Sutyerák Ferencnek, hogy a magyar paralimpikonok a 2012-es játékokon 2 aranyérmet, 6 ezüstöt, és 6 bronzot szereztek.
naaki
Szarházi kretén. Így hîrtelen ez jutott az eszembe erről a féregről.
oncogito
@tivoli: - ha ők vállalják ezt az egyenlőtlenséget, akkor bizony el kell fogadni. És az olimpia lényege a versengés - márpedig a testi fogyatékosoknál is versengés van. Csak az átlagember hiszi, hogy egy egylábúnak több esélye van mondjuk az úszás terén, mint egy mindkét lábát elvesztettnek. Mert az akarat sok mindent legyőz -- és ezt a szellemiséget nem lehet jobb keretek között bizonyítani, megélni, mint az olimpia.
tivoli
@oncogito: tegnap, 23:36
Ha az úszást hozod fel példaként, a verseny szempontjából mindegy volna, hogy a versenyző féllábú-e vagy nincs neki egy se, de akkor már nem, ha egyik úszónak a fél lába hiányzik, a másiknak meg az egyik karja.
Legyen versenygés továbbra is, ahol a verseny maga a cél, csak a helyezéseket nem lehet objektíven eldönteni.
laszlobihari
A kedves mama a hibás, nem adott neki kézigránátot játék helyett!
laszlobihari
@eszegfu: Mondjuk egy "G" betü pontosan kifejezné a véleményünket róla.
laszlobihari
@human: Bocsi, nem olvastam a hozzászólásodat időben, nem akartam plagizálni! de a dühtől nem láttam!
nemkati
@laszlobihari: Hát igen, tényleg nagy hálával tartozunk Simicskának ezért a találó kifejezésért. Amit 0rbánra mondott, de sok más emberre is igaz. Nem kell itt már trágárkodni, elég, ha valaki önkritikusan a neve elé biggyeszti a rövidített jelzőt, mint pl. G. Fodor Gábor. :DDD
oncogito
@tivoli: Éppenhogy objektívce lehet. Aki elsőnek ér célba, nyer.
Legfeljebb szubjektíve nem. De ugyanez fennáll fizikailag ép versenyzőknél is. Mert aki magasabb, annak előnye van az alacsonyabbal szemben.
A fizikai hátrányt legyőzve nyerni, ez a verseny lényege.
Sajnos ma a sportnak csak a lényegét nem értik. Ezért van annyi dopping, drog és csalás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.