Tarsoly Csaba a Quaestor-botrány kitörése előtt válságstábot hívott össze kollégáival még március 8-án – értesült a Figyelő. Ekkor Tarsoly azt mondta állítólag, hogy a helyzet rendezéséig öncsődöt kell jelenteniük, de meg fogja oldani a helyzetet.

A VS szemléjéből kiderül, a Quaestor-vezér arról is beszélt munkatársainak, hogy másnap be fog menni a Külgazdasági és Külügyminisztériumba Szijjártó Péter miniszterhez, aki biztosan tud majd segíteni neki. Azt viszont nem látta valószínűnek, hogy a miniszterelnökkel is lenne alkalma személyesen beszélni. Ezért felvetette, hogy ír egy levelet, amit Szijjártó majd eljuttat a miniszterelnöknek.

A Figyelő arról is beszámolt, Tarsoly a győri stadion felújíttatása miatt számított arra, hogy Orbánnál van kreditje. A lap ugyanakkor nem tudja, hogy a levél valóban eljutott-e a miniszterelnökhöz.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@gödörben: Na ja, Tarsolynak nem egy rendőrautóban kéne végeznie. Előbb szépen elő kéne adni a lopott pénzt a tarsolyából, kiterítenie a kártyákat, melyik miniszterrel és miniszterelnökkel mit üzletelt és mutyizott, aztán az egész bandával együtt bevonulni egy, az Emberi Jogok Európai Bírósága által emberi jogokat sértő állapotúnak minősített börtönbe megrohadás céljából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@nemkati: Tarsolyt nem cibálhatják vezetőszáron , mint Simont mert mindent tud ! ..." A VS szemléjéből kiderül, a Quaestor-vezér arról is beszélt munkatársainak, hogy másnap be fog menni a Külgazdasági és Külügyminisztériumba Szijjártó Péter miniszterhez, aki biztosan tud majd segíteni neki "... KAPKODÁS megint vagy burkolt fenyegetés , ha én bukok bukik Ő is . mert miért pont tőle kérne segítséget ?
eszegfu
Ha Tarsoly nem egyedül csinálta, akkor joggal remélheti, hogy O.V. megmenti ...valamire csak alapozta ezt az elképzelését? Gondolom ez másképpen nem müködhetne.
vukkocska
A levél nagy valószínűséggel el is jutott Orbánhoz, ezért is utasította a minisztériumokat, hogy azonnal vegyék ki a pénzt. Azért az érdekel, hány miniszter ellen indítanak eljárást, mert bizonytalan befektetésbe tették a pénzt.
Hofipisti
Néhány napja volt hír, hogy D-Amerikában 1936 - 38-ban épült bunkert találtak. Állítólag több különböző vidéken több ilyen is van. Az akkori németek (nem akarok nácit írni!) építették maguknak utolsó mentsváruknak, ha mégis valami baj jönne.
Úgy hírlik, Szijjártó miniszter úr D-Amerikában kalandozik.
Lehet hasonlóság?
human
Szerintem a Quastor már jó ideje tudta, hogy baj lehet ezért kapott a kormánytól segítségek az adófizetők milliárdjaiból soha nem látott államkötvények vásárlásán keresztül. Az is lehet, hogy soha nem vettek az állam pénzén államkötvényt, hisz a kormány is elismerte, hogy készpénzt és nem állampapírt vettek ki a csőd előtt a Quastor-ból.
human
@human: Ha pedig nem vettek államkötvényt azt az államnak tudnia kellett volna, hisz kizárt, hogy nincs rálátása a saját államkötvény forgalmára, azaz látnia kellett, hogy mikor a quastornak milliárdokat adott oda azzal egy időben az állampapír forgalomban ennek jelentkeznie kellett volna. Ez egyszerűen visszakereshető, ha minden irat megvan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.