Összeállt az internetről szóló nemzeti konzultáció javasolt 20 témából álló kérdéssora, amelyből a hónap végére készül kormány-előterjesztés – jelentette be Deutsch Tamás, a folyamat előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Összeállt az internetadó nemzeti konzultációja

Hangsúlyozta: a kérdéssor véglegesítését követő, szeptemberre lezáruló folyamat során a részt vevő polgárok "válaszaiból kirajzolódó javaslatokat a kormány végre fogja hajtani". Emlékeztetett arra, hogy a véglegesített kérdéssorról minden, 14. életévét betöltött magyar állampolgár véleményt nyilváníthat majd, egyes válaszoknál több opciót is támogatásáról biztosítva.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
remélem az általam javasolt"elmentek ti az anyátokba" mondat is bekerült.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakaósbögre
remélem az általam javasolt"elmentek ti az anyátokba" mondat is bekerült.
Senara
Csűrés csavarás , ellenőrizetlenen konzultáció végeredménye , lesz internet adó .Indoklás amit nem a lakosság fizet meg !
Anna Mária
A fidesz elvégeztette az udvari bolonddal a piszkos munkát.
m.macskosz
@kakaósbögre: Úrinő biztosra nem fogad, de
FOGADJUNK,
hogy Rajtad kívül még sok tízezer ember hozzászólása sem nyomott a latban,
amikor ezt a szart összehozták!
Nagyjából annyira érdekli kijaf@szomtompit és a kormányfőt az emberek véleménye ebben az ügyben, mint a gránitszilárdságú tákolmány, amit szájerjózsi hozott össze egy vonatúton az ájpodján. Ha a főnökük jóváhagyta, már rendben van, onnantól kezdve lehet törölni az
összes hozzászólást.
Macskaszem
Mennyit fizetttünk ezért a nagy semmiért Tompikának?
Senara
@m.macskosz: Én abban fogadok a válaszokat egy program rögtön kukába tette ! Leveles konzultáció internetes változatát ismerhettük meg . Részükre kedvező eredmény az indulás napján meg volt .
m.macskosz
@Macskaszem: Ha és amennyiben ezt társadalmi munkában, önkéntesként és ingyen csinálta volna, még akkor is milliárdokkal tartozik az ország adófizető állampolgárainak,
mivel az EP-ben sem nettó 47 ezerért lopja a napot, és a beléptető kapuk ügyével sem számolt el.
Toby
Azt derítse ki valaki, hogy vajon miért akarnak ezek a hulladékok belepofázni a netbe ?
A netadó már csak mese, valszeg még sziorosabb ellenőrzés alá akarják vonni a "netforgalmat" a vélemény szabad kinyilvánítását, a bírálatot és kritikát !
Nem fog menni - gecik !
m.macskosz
@Toby: Nyugodj bele, nem véletlenül kapott a TEK sok-sok milliót, a neten eddig sem voltál észrevétlen. Most sem vagy észrevétlen! Mondjuk, ez nemzetbiztonsági szempontból érthető is, a világon mindenütt így van. Csak az a baj, hogy az Orbán-féle megoldások valahogy mindig olyan unortodoxak...Egyelőre annak örülj, hogy nem megy érted a sötétített üvegű tökös autó egy 84 éves osztrák-magyar sofőrrel! :)
Toby
@m.macskosz: - Köszi, valszeg a kezdetektől fogva észrevettem a személyem iránti fokozott érdeklődést, melyet nyilván megfélemlítési célzattal csináltak akkor, amikor fél méterre az autóm mögött nyomult a madár, felkapcsolt reflektorokkal, amíg észre nem vette a kamerát !
Pár napig tanácstalanok voltak a kamre láttán.

- aztán észleltem a szoros kövertést és a telefonlehallgatást, s ezek előkészítései a poloska telepítésének, felmérték a szomszédaim szokásait is, mikor, hova mennek, meddig maradnak, mikor térnek haza, környezettanulméányt készítettek, s ez is utalt a poloska telepítés előkészítésére.
Szándékosan nem cseréltettem zárat, majd miután 2014. decemberében - mert a telepítést nem amatörök csinálták, de a "szakik"is tévednek - egyértelmű jele volt annak, hogy bepoloskázták a lakást, ugyanúgy folyít napi életvitelünk, annyi különbsléggel, hogy ismerősöknek, rokonoknak, csalédtagoknak jeleztük, hogy a lakásunkban soha nem vagyunk egyedül, úgy beszéljenek !

- Aztán észleltem a fokozott érdeklődést a garázs iránt is, nem tiudták,milyen rendszerű a riasztó és mennyi van a garázsban. ( Te, amit ott a környéken össze töketlenkedtek, álcázott mikrobusszal, személykocsikkal, kutyasétátltatásnak álcázott felméréssel, amikor nyitva volt a garázskapu, hát az megérne egy teljes estés kabarét ! )

- kamu telefonhívásokkal -még a telepítés előtt - hivogattak bennünket, hogy megállapítsák,ki,mikor van otthon, mert egy idő után ma gyakran használt mobilt egyszerűen kikapcsolatm és kivettem az akkut is ( ez nem hülyeség, jó lesz, ha más is alkalmazza ! ) olcsó mobilopkat vásároltam ( erről szinte azonnal tudomást szereznek, a szolgáltatók mnyilvántarása számukra átjárhatzó ! ) azért, hogy elcseréljem használtra és használt SIM-ekre - papírok nélkül, több kézen keresztül !

Tudnék mesélni !

Tek ? Leszarom a gazdájukkal együtt ! A megfélemlítés nem jött be nekik,amint a kommentjeimből is olvashatod, ők ugyanígy ott vannak a levelező rendszeremben is ( korábban...
Toby
Lemaradt -nem írom újra, egyszóval nem találták meg bennem a piskótát ! Odamegyek, ahova akarok és ők odamennek, ahova én akarom - ahova én megyek ! Többször elvóittem a tá5rsulatot üres városnézésre, ekkor lehetett igazán felmérni a töketlen módszereiket, szerintem nem győztek egy idő után autókat és emberkéket cserélni !
A jóságos kamera minden lát, de ami lényeg, rögzít is ! És már nem csak én...
Toby
Ja és amit felejtettem, a Porpin is felbukkanak az "emberkék" különböző nickeken, van aki csak egy-két alkalommal, de van kitartóbb is, s közös bennük, hogy .-egy elejtett szóval,vagy mondatrésszel mindenáron tudatják, hogy hogy itt is jelen vannak, tudják ki van a "Toby" nick mögött ! Kívülálló számára észrevétlen az utalás - én észlelem !
És ? Nálam semmi nem változik, nem puhult a véleményem ( és a fogalmazásom ! ) és nem is fog, amíg a tetves gengszter-rezsim uralkodik !

Mindezt csak azért és ilyen hosszan, hogy ne felejtse senki, Gecisztánban csak betűje van a törvénynek, tényleges tartalma önkényesen változtatható, a rezsim igényei szerint !
Támadni kell ezt a patkány társulatot mindenkor és mindenhol , minden eszközzel !
wagabund
Nagyon lassan tolják le a nép torkán ezt az internetadót..szépen, lágyan, sok cukorral, esetleg baracklekvárral is...

ugyanis bevezetik, ha törik, ha szakad...mert ez hozná a legtöbb pénzt...az emberek észre sem fogják venni, hogy lenyelték..

csak tessenek figyelni...
Macskaszem
@wagabund: Így igaz, már akkor megmondták, a tálalással volt a baj, nem volt elég tetszetős, azért nem szopta be a nép.
papa.49
Tompika elfogytak Brüsszelben a ,,lőhető,, titkárnők, csak úgy kérdem hogy ilyen hevesen érdeklődsz az itthoni dolgok iránt???
Én meg csupán a 6.5 milliárd után érdeklődöm amit elbaxtál a soha fel nem szerelt ,,beléptető kapukra,,???
bakegya
Ennek a bandának baktériummal van tele a feje,ez engem nem is zavarna,ha nem fertőznék be az egész világot!
Desischado
@Toby: Igazad van, erre megy ki az egész! De abban is igazad van, hogy nem fogjuk hagyni! Ez még nem Észak Korea, hiába is akarja a maffia banda!
kamazuka
Ősszel már kifejeztük abbéli gondolatunkat,hogy nem kell internetadó.
Lassú felfogású Képviselőknek leírom mégegyszer.

Összel már kifejeztük abéli gondolatunkat,hogy nem kell internetadó!
aremy
@Toby: lehet hogy tudják az adataidat vagy az enyémet is de azért nem kellene segíteni őket hogy kéretlenül hozzá jussanak a személyes adatainkhoz no mert ez csak arról szól.és a vasárnapi zárva tartást miért is nem lehetett a neten meg szavaztatni.
bakegya
@aremy: minden kuncsorgásuk-azt a költségvetést amit kellő szakértelem és népritkítási céllal használnak fel-többnyire a saját kényelmes életkéjük és hatalmaskodásaik betonba öntésére felesleges gyarapítani-a nemzeti kutyafaxálkodásaikról de azon túl mindenképpen már több évtizede mit használunk???-a simicska legalább termelt hozzáadott értéket és GE...QESZTORBÁN MIT TERMELT A KÖZJÓ JAVÁRA?-A VILÁGHÁLÓN FENNAKADÁSUNK ILYEN ESZKÖZÖKKEL INTÉZI,MIRE KÉPES MÉG AZ ILYEN-ideje lenne már a bandájával együtt kiherélni-bárkire is de lecserélni és elszámoltatni ezt a kommunát aki egybeszántotta nem csakkk FEJÉR MEGYÉT DE AZ EGÉSZ ORSZÁGOT IS.
bakegya
NEM AZ ÜZLETEKET KELL BEZÁRNI,HANEM A FIDESS-ÁLKERESZTES NICK-HAJOKAT!-nemzeti lócitromomon és vizen se tartani őket-
Toby
@aremy: Nézd, a "szolgálat" a születési anyakönyviddel kezdődően minden veled kapcsolatos irathoz/dokumentumhoz simán hozzájut, amelyeket egész eddigi életed folyxamán kiállítottál, kitöltöttél, vagy kiktöltöttek rólad, iskolában, munkahelyen...stb. Ismerik a kézírásod sajátosságait, napi szokásaidat, kapcsolataidat, kapcsolattartzási módjaidat, viszonyaidat barátokhoz, ismerősökhöz, szomszédokhoz, politikához, pártokhoz, s erre legalkalmasabb az un. "népesség összeírási ív" melyen szinte minden lényeges - veled kapcsoklatos tárgy - benne van !
A legtöbb számítógépes rendszer számukra átjárható, akár munkahelyi, akár személyes kapcsolatokról legyen szó !
A távközlésire nem térnék ki, az annyira egyértelmű.
Nemrég vásároltam egy olcsó, kártyafüggetlen mobilt ( tovább adási/cserélési szándékkal, főleg az idegen SIM miatt ) . Az eladó belekukkantott a moniktorába és két olyan mobilszámot kért, melyeket én vásároltam ! Megadtam őket, ezután kérte el a személyit. Miközben töltögette ki a pc-s adatbázist, még rákérdezett az náltalam vásárolt mobilok kapcsolási számaira ( volt, amelyikre már nem is emlékeztem, ő azonban rögtön kidobta magából a számot ! )
Az okmányirodában több esetben is elkérték a mobilszámot, melyen majd értesítenek, ha elkészült az okirat ! Egyetlen egy ESETBEN SEM (!) kaptam értesítést, mikor rákérdeztem az okára, akkor minden esetben ennyi volt a válasz: " sajnos rendszerhiba !"
Ergo: más célra gyűjtik a mobilszámokat !
Ezért kell vigyázni az un. " kormányablakkal" is !
evacica
Remélem jól végzi a munkáját az ország tánc és illemtan tanára!n Tomikára se lehet rábízni semmi komoly dolgot, legfeljebb a szaporodás tant, ahhoz legalább ért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.