Két állami cégtől vesz fel fizetést Dávid Ilona, a MÁV elnök-vezérigazgatója. Így havi bruttó 2,7 milliót keres – írja a Borsonline.

A lap azt is hozzátette, hogy a MÁV egyik vállalatánál dolgozik Dávid Ilona élettársa is, szintén vezetőként.

Dávid Ilona a MÁV-nál csak vezérigazgatói fizetését veszi fel, ami kereken 2 millió forint, elnöki tiszteletdíjára nem tart igényt. Külön érdekesség, hogy az éves prémium a havi járandóság 80 százaléka lehet, tehát még 1,6 millió ütheti a markát.

Nagy összeget szakít még az állam 65,6 százalékos tulajdonában lévő GYSEV Zrt. elnökeként is a menedzser. Dávid Ilona havi 1990 euró – azaz mintegy bruttó 600 ezer forint – tiszteletdíjat kap.

127 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Élettárs? Mit szól ehhez a kdnp? Tessék megesküdni templomban, pap előtt... Vagy után... :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Hogyisvanaza csürhevzér által még 2010-ben nagy pofával, könnyes szemekkel közzé tett jó cselekedet, hogy nem lesznek. kirívó fizetések és juttatások ?
Ez az ismeret legalább lenyugtatja a " keményen dolgozó kisembereket" - vagy mégsem ?
Levendula
Élettárs? Mit szól ehhez a kdnp? Tessék megesküdni templomban, pap előtt... Vagy után... :)
papa.49
@Toby: Amíg ki nem derül nem ,,kirívó,, ha meg kiderül letagadják!!!
1magyar
Orbánnak nem szúrja a szemét??? Talicskázza kifelé az ilyenekkel a pénzt az amúgy is a dolgozó embernek sokba kerülő MÁV-ból???
nyanya001
A tolvajok kormánya... az ország tolvajai, kifosztói !
Kiderült!Négymillió feletti fizetések a jegybanknál !
A kétmillió forintos fizetési plafont, amelyet a kormány az állami alkalmazottakra állapított meg, az MNB vezető alkalmazottainak egy részénél nem veszik figyelembe. A legjobban a jegybank ügyvezető igazgatói járnak, ők a főigazgató Nagy Rózához hasonlóan 4,2 millió forintos havi személyi alapbért kapnak, de az igazgatók fizetése is túllépi ezt a küszöböt. Őket bruttó havi 2 millió 250 ezer forintos bérrel javadalmazzák. Bár a jegybank honlapján fellelhető táblázat hallgat az éves teljesítmény alapján folyósítható bónuszokról, azonban a pluszjövedelmek e nélkül sem csekélyek. Minden alkalmazott egységesen évi 678 500 forintos cafetéria-juttatásra jogosult, emellett önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulásként az alapbér évi 3,8-5,5 százalékát kitevő pénzbeli juttatásban is részesülnek.
nepszava.hu/cikk/1014502-kiderultnegymillio-feletti-fizetesek-a-jegybanknal
Aki Én
Becstelen gazemberek. Gondolom a közeljövőben milliós végkielégítéssel elküldik.
szandokan
A MÁV biztonsági emberei meg félholtra vernek egy rákos embert a pályaudvaron, mert azt hitték hajléktalan, közben meg csak kezelésre ment Pestre. Fidesz, nem látjátok, hogy magatok alatt vágjátok a fát teljesen feleslegesen? Legyen már elég az a bérplafon mindenkinek. Én még veletek vagyok, de 2018 - ig még sok víz lefolyik a Dunán...
dömdödöm
@szandokan: " Én még veletek vagyok Fidesz " :-((((( no és mi indokolja ?
magyarbakancs
2,7 millió forint kereset.
Ehhez mérik a számonkérést is?
m.macskosz
Egyszer szeretném kipróbálni,
vajon én is egy jellemtelen tetűvé válnék-e, mint ezek,
ha nagyon sok pénzem lenne.
Miért nem érzi egyik sem, hogy talán kevesebbel is beérhetné?
Miért nem látják a nyomort maguk körül?
Miért nem hallani róla, hogy a jövedelmük jelentős részét karitatív célra ajánlják fel?
Mire költik ezt a @havi: jövedelmet, amiből egy kisebb falu egy @évig: is megélne?
nyanya001
@szandokan: Arról nem is beszélve, hogy a MÁV kocsik retkesek, a mosdók állapota
valahol Afrika mélyén állná meg a helyét, vagy még ott sem !
papa.49
@nyanya001: Esetleg az Indiai Államvasútnál hasonlóak az állapotok, mondjuk van akinek ismerős az állapot...
nyanya001
@m.macskosz: Erre születni kell éppen úgy, mint úrnak is
Ezek csak hiszik, hogy ők urak, nem egyebek ezek csaló, harácsoló
senkiházi élősködő bitangok !
papa.49
@nyanya001: Egyetlen hasonlat ,,attól hogy a xart üvegbe tesszük és berakjuk a kamrába, még nem lesz belőle lekvár,,!!!
m.macskosz
@nyanya001: Neveltetés kérdése, igazad van. Anyám, apám meghalt volna szégyenében, ha egy kekszet is loptam volna, miként én is elsüllyedtem volna, ha az utódaim ilyet tesznek.
Na, de akkor ezek szerint a fidsz-kdnp-s f..nak már a szülei is aljas gazemberek voltak, nyilvánvalóan, ha otthon nem tanultak tisztességet.
vonotok
Hogy van bőr a pofáján felvenni ennyi pénzt, ilyen munka után??, Vajon ha Szabolcsba vagy a Nyírségbe kell mennie, a M.Á,V. kocsijaiban pöfeszkedik
Aki Én
@szandokan: Nem akarlak megbántani, de ha még mindig velük vagy, akkor te úgy is maradsz. Akinek ennyi hazugság, korrupció nem elég, hogy kiábránduljon belőlük, annak már mindegy. Ha érved van meghallgatom, csak ne ,,előzőzz", az nem mentség semmire.
Jankó123
A Franciák a TGV-vel, a Japánok a Maglev-vel, mi pedig a MÁV vezér fizetésével döntögetünk a világcsúcsokat!
:-)
Jankó123
@Jankó123: döntögetünk =döntögetjük
m.macskosz
@Jankó123: Bizony, az egy érdekes összehasonlítás lenne, vajon egy @kalauz/vezérigazgató:
milyen arányban részesül a vonat társaság hasznából Japánban, Franciaországban...!
Strong
Nem ők keresnek túl jól, hanem a többség - túl rosszul...

Mindenkinek ennyit kellene keresni...és nem lenne gond :-)

A rossz hír az, hogy egy hiperinflációval (nézd meg a lexikonban) ez még össze is jöhet...
csak akkor 30.000 lenne egy kg kenyér...
Jankó123
@m.macskosz: Szia!
Igen! Megérne ez is egy összehasonlítást, mint ahogy az is hogy az első magyarországi vasútvonalon Pest és Vác között (1846. július 15.) mennyi volt a menetidő, és ez mára mennyivel lett "gyorsabb"!?
:-)
www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1846_julius_15_az_elso_magyar_vasutvonal_atadasa/
silber13
Pontosan olyan idétlen kép. mint a csúti szirti víziló "potyográfiája" a metró vezérállásában! Bizonyára ott is mindent áramtalanítottak, minden féket behúztak, mert egy dilis tartózkodik a vezérállásban és ki tudja mire képes!
m.macskosz
@Jankó123: :) :)) :))) Igen, erről olvastam egyszer. :)
KERKA
Hja, kérem, ha ennyire sikeres a MÁV, akkor lehet(ne)De kétlem, hogy ez van mögötte.
m.macskosz
@Strong: A lájk véletlen volt.. "(nézd meg a lexikonban)"
bár a hozzászólásodat nem címezted senkinek, én most magamra vettem:
1./ Nem kell létrára másznom, hogy elérjem bármelyik lexikont.. itt van nekem a Google, és többnyire tudom kezelni.
2./ Nem én mondom, nem is egy-két százezer nálam sokkal-sokkal hozzáértőbb, okosabb,--még csak nem is szegény--ember, hogy a világ javai újraoszthatóak lehetnének.
Jankó123
@Horizont: Arra gondolhat, hogy mennyire kevés időm van, hogy jól megszedjem magam!
:-(
m.macskosz
@Horizont: Ilyenkor a cári család jut eszembe: félreértések elkerülése végett a gyilkosságot ENYHÉN SZÓLVA NEM KULTIVÁLOM, de bizony a túlélők elég jól profitáltak az elmentett vagyonból...a közismerten aljas svájci bankoknak köszönhetően.
Nos, a jelenlegi vagyonos bagázs is úgy fektetett be, hogy az Orbán- Lévai pereputtyuknak ne legyenek megélhetési gondjaik. Ott lesz majd szar a palacsintában, ha esetleg mégis a tajgában kötnek ki...
m.macskosz
@Horizont: "Én meg azt szeretném tudni hogyan lehet havonta ennyi pénzt elkölteni?"
Csak szaladj be havonta egyszer-kétszer a gattyán-féle pornó pápa birodalmába az Andrássy úton, semmi perc alatt elköltheted...
Jankó123
@Horizont: Ilyet, hogy "dolgozni", az ilyenek szerint annyit tesz, holnap ismét elugrunk Svájcba, vasvillával megforgatni a lóvét, nehogy bedohosodjon!
:-)
zöldszem
@Jankó123: ma, 13:13
Meg a "jánykának" is vinni kell új cipőt, mert egyre nagyobb lábon él!!
Jankó123
@zöldszem: Annyira nagy lábon, ha véletlenül állva hal meg, úgy kell majd hanyatt lökni!
:-)
KERKA
@szandokan: 09.26 Milyen kabát van ma rajtad? Ha azt gondolod, hogy meghatódom a kommentedtől és főleg, hogy el is hiszem, nagyot tévedtél.
szandokan
@KERKA: A 2 millió feletti fizetésekkel soha nem értettem egyet, én azt mondtam máskor is, hogy 1,5 millió elég lenne azért, hogy néha törvényt hoznak, nyomogatnak, ásítoznak a parlamentben. Persze ez nem nagy fizetés más országok minisztereihez viszonyítva, de az itteni átlagfizetéseket kellene jobbára alapul venni. Egyébként meg Isten ments, hogy meghatódjál, ettől függetlenül a véleményemet azt leírom.
szandokan
@dömdödöm: Sok minden. Ne kelljen újra leírnom őket. Vannak dolgok, amelyekkel én sem értek egyet, de nálam az összkép számít.
szandokan
@Horizont: Hiába fetrengsz a röhögéstől, ezekkel a fizetésekkel én sem értek egyet, de szerencsére ilyenből kevés van. A legtöbb a ballib média propagandája az olyan emberek részére, mint te. Ami meg a "hova lehet ennyi pénzt havonta tenni" kérdésedet illeti, tudnék mesélni 5 gyerek mellett.
szandokan
@m.macskosz: Mi van QQ, megint rajtam élcelődsz? Jó is az, amikor semmi más dolga nincs egy embernek, na de ebből mint azt már sokszor láthattuk az élet során, jól meg lehet élni, akár a 47 ezerből...
szandokan
@nyanya001: Szerencsére gyerekkorom óta nem ültem vonaton, de hallottam felőle másoktól.
m.macskosz
@szandokan: Az összkép meg az, hogy Orbán Viktor megmentett egy rakás .. ..-ot, amelyek a szekerét tolták, és vidáman lébecolnak egy, ismétlem EGY állásból származó max.2 millás jövedelemből, a miniszterelnök által nyilvánvalóan tudott egy-két -hat-száz LEGÁLIS 2 milla alatti jövedelem mellett. Védd őket, b+! Milyen farizeus vagy...
szandokan
@Aki Én: Érveim azok lennének, de a legegyszerűbben úgy írhatnám le, hogy nekem is és a nejemnek is jó úgy, ahogy van, habár a papot ideje lenne félreállítani az oviból, de dolgozunk rajta. Tudod, az én vagy a nejem keresete attól nem lesz kevesebb, ha némelyik miniszter vagy államtitkár túllépi a bérplafont. Tudom, empátia, meg kisemberek, de ők eddig sem kerestek többet, mondhatnám a rendszerváltás óta, amióta piacgazdaság van, jobbára vegetálnak. Te ezt meg tudnád szüntetni 4 év alatt? Persze jó lenne mindenkinek és mindennek, ha mondjuk legalább bruttó 200 ezer lenne a minimálbér, de ez még nagyon sokáig nem lesz lehetséges.
szandokan
@m.macskosz: Na tessék, ez a b+ nagyon ismerős valahonnan:-)
m.macskosz
@szandokan:
Tudod, számomra ez kikapcsolódás.
.

Tudod, itt vannak emberek (!), akiket kedvelek!
.
Tudod, az sokatmondó, hogy így szólítottál meg: QQ!
Tehát egy bosszúálló troll vagy!
Én vállalom, ki voltam, de azt nem, hogy okod lett volna kitiltatni!
Nagyon jóban vagy a propival, vagy ügyesen zsarolod...
KERKA
Ebben az egész ügyben az a tisztességtelen, hogy még az egyik helyen vezérigazgató 2 millióért, úgy a másik helyen , ami 60 százalékban MÁV tulajdon, felveszi a havi 600 ezer juttatást. Gyakorlatilag egy helyről kétszer jattol.
Na ez a pofátlanság teteje!!
m.macskosz
@szandokan: ma, 13:57
A nyugdíjam is több, mint 47 ezer forint, de ha kevesebb lenne is, akkor sem engedheted meg magadnak ezt a stílust sem velem, sem másokkal szemben! Te még nekem egy falat kenyeret nem adtál!! Én még soha nem kértem tőled kenyeret!! Kurvára utálom, hogy belém kötsz, holott nem tudhatod, mit tettem le az asztalra. Ez az ország százszszor többre vitte volna, ha nem a teféléd kaptak volna lehetőséget...
Csak egyre kérlek: ne fenyegetőzz,
ne próbálj meg senkit megfélemlíteni,
tudod, sok lúd disznót győz!
m.macskosz
@szandokan: ma, 14:07
Ez gyenge próbálkozás volt!
Lefordítom: Baszd meg!
De ezt nem illik leírni, ezért sokan, sok helyütt így írjuk.
szandokan
@m.macskosz: Kétlem, hogy az lennék, csak te is szólítottál már a régi nevemen. Egyébként meg nem én tiltattalak ki, gondold csak el, ha nekem itt ez lenne a szerepem, hányan tűntek volna már el...:-) Én is szeretek itt lenni ráérő időmben, mert nélkülem (meg Verőce, Kond) elhatalmasodna a baloldali gyűlölet, talán most kicsit több időm lesz, nem kell állandóan dolgozni, ha nem muszáj.
m.macskosz
@szandokan: Te tényleg nem az vagy, akivel érdemes szóba állnom, nem is értem, miért gondolom, hogy emberként képes vagy viselkedni.
m.macskosz
@Horizont: @szandokan: Sunyi kán diplomáját sem láttuk, igaz, az intelligenciát nem az oklevéllel osztják. Na, de se diploma, se intelligencia?!
szandokan
@m.macskosz: Szerintem meg az olyan emberekkel vitte volna többre az ország, mint amilyen én vagyok, mert akkor minden igazgatóra jutott volna legalább 200 munkahelyteremtés, gyerekek is születtek volna egy családon belül, és most nem sírna folyton mindenki. Tudom, mit jelent a b+, Horizont is ezt szokta odaírni általában a mondandója végére. Nekem semmi bajom nem volt veled, a kötekedést nem én kezdtem el.
m.macskosz
@Strong: Rajtad kívül senki nem gondolja komolyan, hogy egy sarusnak, egy jegykezelőnek, egy mozdonyvezetőnek ennyit kellene keresnie.
Arányaiban kellene nézni a jövedelmeket: egy vezérigazgató nem ér ezerszer többet, mint egy krampácsoló.
szandokan
@Horizont: A beteg, tanulatlan, szegény embert nem rád értettem, én csak azt akartam érzékeltetni, hogy ők azok, akik a legjobban szeretnek gyűlölködni, és akikben a legtöbb a rosszindulat. Egyébként meg nő létedre igen vulgáris tudsz lenni, ezt az iménti kommented is igazolja, na de ez legyen a te bajod. A káromkodás jó magyar szokás végül is.
szandokan
@m.macskosz: Van ugyan diplomám, mérnöki, de a fejemben van az igazi diploma, amit nem lehet plagizálni sem:-)
dömdödöm
@szandokan: jó értem ,az összkép xar innen nézve . :-(
Mobil123
@Horizont: Úgy látom nincs már több fejlesztői meló .
m.macskosz
@szandokan: De, bizony, hogy kőkeményen támadtál, folyamatosan! Az, hogy te mit tettél le az asztalra, kinek a szellemi, anyagi hátteréből, ..és miként fejlesztetted a cégedet.., talán hagyjuk! De ha mégoly tisztességes, becsületes ember lennél is, amilyennek beállítod magad, akkor sincs jogod hozzá, hogy engem, vagy bárki mást is ócsárolj itt! Megértetted!
Egy miniszterelnök sem nézheti le az embereket,
te viszont pláne nem!
Tudod, ettől vagytok ti gusztustalanok!
Te azokat véded, akik Szlovákiában fácánra vadásznak,
Magyarországon meg védett énekes madarakra..
m.macskosz
@szandokan: ma, 14:36
Beszkennelnéd?
Tudod, mostanság neccesek ezek a diploma dolgok, ...hálából elküldöm az enyémet.
szandokan
@Mobil123: Nincs, letettem a lantot végleg, már csak a saját szakállamra tervezgetek, mert megtehetem. A gyár gond nélkül meglesz amíg csak áll, munka az van bőven, az alapok meg ott vannak.
Mobil123
@m.macskosz: :-DDDDD Hát ez jó volt:-)))
Mobil123
@Horizont: Jó költözködést és vigyázz Magadra.
Mobil123
@szandokan: Hát már lassan 2 éve nem vagy ig.uraság . Ezek szerint minden megszűnt:-))
szandokan
@m.macskosz: Ajjaj, az agyamat hogyan szkenneljem be? Az igazi érték ott van. Minden egyéb csak egy papír. Hiába végzed te el az orvosit, ha a beteg meghal a kezeid között.
szandokan
@Mobil123: Semmi nem szűnt meg, főleg a sötétség a fejedben.
szandokan
@Horizont: Kit trancsíroztál te szét? Szemtől szemben lenne az igazi, na de erre még csak egy embernek volt mersze innen. Visszajössz? Biztos? :-)
Mobil123
@szandokan: A sötétség te vagy mert csak gallyazni tudsz mindenkit és nem csak az itt kommentezoket. Beképzelt egy alak vagy és szerintem egy senki és nem ám.igazgató. Ugyan már! Az öndicséret meg bűdös pláne a magad fajtánál.
szandokan
@Mobil123: Látod, ha nem zárkóznál el a találkától, mindent megtudhatnál...
Mobil123
@Horizont: jaj nem irigyellek. Kétszer én is költöztem. :))
Mobil123
@szandokan: én csak barátaimra vagyok kíváncsi másra nem.
szandokan
@Mobil123: Még azok is lehetnénk, ki tudja...Szemtől szembe minden kicsit más. Ha belegondolsz, nem volt ez a nagy ekézés kettőnk között régebben, de másokkal sem. Valahogy így alakult, amiben persze én is hibás vagyok. Na de ki nem hibás, aki védi a Fideszt?
m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
JAJMÁR
Érdekes az álláshalmozás az állami felső vezetésben Lejjebb pedig van ahol még azt is kikötik, hogy időnkénti bedolgozást sem lehet vállalni máshol. (Örüljön az alkalmazott, hogy "luk van a fenekén" és szerencsés, mert méltóztatták alkalmazni az egyetemi diplomájával, munkából jut a giga, bérből meg a huszada.
Lehet azt mondani, hogy "mert azok ott fönt ügyesebbek, talpraesettebbek", mert mondani mindent lehet.

Csak hát ha valaki 2 teljes, meg egy fél állást is be tud tölteni, akkor vagy rosszul van meghatározva a feladat, vagy nem látja el megfelelően! Persze nem is kell, minek, vannak, akik a negyedéért majd megcsinálják, - egyébként így járunk jobban, de tényleg! - Szépen leosztják a feladatukat másoknak. ők meg tömik a zsebüket. (Papírt nem kell kérni tőlük, ne hozzuk zavarba őket.)
Ez megy, de nem csak gigaszinten.

Ez a fajta "élősködő" nevezi irigynek, haszontalannak, gyűlölködőnek az Embereket, pedig ezek mind ők. Ezekből alakul ma az új gazdag elit. Szegény Magyarország :(
JAJMÁR
@JAJMÁR: 17:13 Hozzáteszem, hogy ez elsősorban nem pénzkérdés. Erkölcsi kérdés. Irányítottan így épül fel a ma társadalma, és lehet erre legyinteni, de akibe belenevelték az egészséges igazságérzetet, az nehezen tud átlépni ezeken.
.
m.macskosz
@szandokan: Mekkora .. .. vagy ! verőce és kond klónjaként.
legyen neked is ugyanakkora örömöd!
Mobil123
@szandokan: Ne fáraszd magad ezzel a témával mert soha az életben nem fog megtörténni!
Oly annyira hibás az aki a fideszt védi mint ahogy nektek mi akik a baloldahoz húzunk. (bár számomra az mszp egy hatalmas csalódás lett de hála az égnek van még más is ott!)
m.macskosz
@JAJMÁR: Ahogy mondani tetszik. Q.rvára nem mindegy, hogy ebben az országban, ebben a hazában nem érzékelik egyesek, hogy a kisemberek verejtékéből dajdajoznak,
szandokan
@Mobil123: Akkor ezek szerint aki Fidesz párti az nem lehet barátja annak, aki nem Fideszes? Fura egy logika.
szandokan
@m.macskosz: Elszállt veled a ló nagyon. Nem árt, ha kicsit visszafogod magad.
m.macskosz
@szandokan: Ezt már mondtad néhányszor...de akkor sem fogtad fel agyilag
mivel is akarsz fenyegetőzni..
Toby
@papa.49: Erős a gyanúm,hogy kertek alatt szépen ömlik a pénz a fizuk mellé ! Más néven, más címen, de a tetvek nem csak 47 ezret cipelnek haza !
Dr. Felipe
Na hol van ilyenkor a pofátlan peti bohóc?
szandokan
@m.macskosz: Majd megtudod. Én is változtattam már nevet kényszerűségből...
szandokan
@Mobil123: Érdekes meglátás. Azért ez szegénységi bizonyítvány magadról. Nekem a barátaim nem párt alapon vannak azért.
m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@m.macskosz: Na, most én is röhögök, mint Horizont...A világon szerte van rengeteg barátom, kizárólag ezen a fórumon sikerült összehoznom magamnak néhány ellenséget. Nem véletlen, hogy nem is megyek már egy oldalra sem vitázni, mert az értelmesebb réteg nem áll le mocskolódni az ellenzéki hordával, mivel kulturáltan társalogni velük képtelenség. Ahogy valaki érvelni próbál a Fidesz mellett, már jön is a csőcselék.
m.macskosz
@szandokan: Te és a fajtád a csőcselék, Tiszán innen, Dunán túl, sőt az óperenciás tengeren is túl...sajnos.
De túlélünk benneteket!
szandokan
@m.macskosz: Magadra vetted? Akkor javaslom, nézz fel bármelyik oldalra, és keress egy abszolút normális Fidesz párti kommentelőt, és nézd meg azt a CSŐCSELÉKET, amelyik rátámad.
JAJMÁR
@szandokan: 19:58 Hordának és csőcseléknek nevezed az ellenzéki embereket, és csodálkozol, hogy nem mindig válaszolnak neked tetszőn? Fura kultúrád van neked, tudod? Azt írod nem állsz le mocskolódni, de nem érzékeled - dehogyisnem, szerintem direkt csinálod - hogy folyamatosan sértegetsz ismeretlen embereket, anyagi helyzetük miatt lesajnálod, alázod őket.
Mindig ezen lovagolsz, hiába próbáltuk már sokszor elmondani, hogy itt ez nem érdem, se a gazdagság, se a szegénység. Rájöttem, hogy neked szükséged van arra, hogy elmond mindig és mindenkinek többször, hogy "valaki" vagy, és még az is kell ehhez, hogy lásd, mások sikertelenek. Nos, mindenkinek megvan a maga baja, és te vagy rá az élő példa, hogy ez nem pénzkérdés :)
szandokan
@JAJMÁR: Ha nem b...k folyton itt néhányan, már régen nem személyeskednék. De akkor is belém kötnek itt egyesek, ha éppen nem is vagyok jelen, ha meg hozzászólok, akkor meg más egyéb miatt kötnek belém. Azt is kifejezetten rühellem, hogy sokan csak egy jókor volt jó helyen embernek tartanak, látatlanból leseggnyalóznak, csalónak titulálnak. A való életben ehhez nem voltam hozzászokva, itt meg mennyien vannak...A mocskolódást meg nem mindenkire értem, de szerintem erre magad is rájöhettél, ha figyelmesen olvastál.
szandokan
@JAJMÁR: Ja, meg nem a baloldali embereket neveztem csőcseléknek, hanem aki úgy viselkedik, pl. Habony is idesorolandó, szóval ezt te is félreértelmezted. Nem kiragadni kell egy mondatot a szövegkörnyezetből, hanem az egészet értelmezni.
JAJMÁR
@szandokan: 22:28 Nem személy szerint beléd kötnek, hanem abba, amit írsz. (Ez azért nem mindegy.) Mindig magadra veszed, pedig amit írsz, abba nagyon bele lehet kötni, de ez a fórum pont erre való :)
Szóval ha nem értenek egyet veled, és ezt némelyek erősebb jelzőkkel fejezik ki, - ne vedd magadra!
Nem vettem magamra én sem - sem a csőcseléket, sem a hordát - de néha tényleg túlságosan elmész az anyagiasság felé.
Amúgy pedig jól tudod, hogy hiányoznál innen... :)))
de nagyon hiányozna a Macskosz a Mobil, a Horizont meg a többiek is.
szandokan
@JAJMÁR: Hiányoznék?? Azért ez jólesett, már megérte:-)) Hidd el, nekem sincs semmi bajom egyik hölgyeménnyel sem, nem is volt soha, de nehezen tudom megemészteni újabban a sok aljaskodást. Az utóbbi időben azért is voltam távol, mert elegem lett, mondván minek legyek én itt Fidesz párti, mikor hiába is írok bármit, úgysincs értelme. Az én álláspontom 100 másikkal szemben, kivéve ha Verőce vagy Kond megjelenik éppen.
Desischado
@Horizont: Jó költözést, pihenj is, és gyere vissza minél hamarabb!

Annyit írnék, hogy könyörgöm, ne üsük már egymást! Nincs elég baj anélkül is? Véleménykülönbségek vannak, ahogy Jajmár barátnőnk nagyon jól megfogalmazta. Ha nem is áll mindenki egyazon oldalon, azért még nem kell sértegetni a másikat! Ez szól a ű"hadakozó feleknek", ne veszekedjetek!

Te meg siess vissza, drágám!
szandokan
@Desischado: Hátha majd egyszer megoldható lesz amit szeretnél, de a mai politikai helyzetben ez nem ma fog bekövetkezni. Mindenesetre a sértegetéseket valóban mellőzni kellene, mert attól még, hogy az egyikünk Fideszes, a másikunk meg nem, még nem kellene gyűlölnünk egymást.
kamazuka
Én ezek zsebét nem tömöm.Nem járok vonattal és a jegyváltók előtl szoktam megkérdezni adott útirtányba megy e valaki ingyen elviszem menetközben elcsevegünk!Mindenki boldog!
Lehet hogy nem szép,de rezsicsökkentést hírdettek én csak szót fogadok!
adrenalink
@szandokan: tegnap 22:25-re Nem a jókor, jóhelyennel van a gond, ha az tisztességes! Mire mentél volna a nagyeszeddel tőke nélkül? Építész barátunknak elege lett abból, hogy összeköttetés, tőkeerős szülők nélkül nem jut semmire. Összepakolta a családját, /kisebbik fia még nem volt 1 éves/, és irány Kanada! Tavaly kint volt nála a nővére, és kicsit szomorúan mesélte, mennyire büszke, hogy az útmenti óriásplakátokról Öcsi mosolygott rá, egy saját tervezésű garázskaput hirdetve.
Soha nem fognak visszajönni...
mate03
@szandokan: A tanulatlan, gyűlölködő emberek zöme, Jobbik szavazó! Hitler is a leszakadt rétegeknél volt népszerű!
Strong
@m.macskosz: ha nem inged, ne vedd magadra...
amúgy nem szoktam csevegni: véleményt alkottam...(választ, megjegyzést, LÁJKOT!?? nem vártam - nem várok)

Ha a szövegkörnyezetet nézed egyértelmű, hogy nem írom le a kifejezés teljes megfogalmazását, és létrejöttének okát..erre való a Te esetedben a google...(ami az új évezred lexikona)
Mobil123
@szandokan: Na akkor hogy teljesen tiszta legyen és érthető számodra a barátság veled kizárt és a hozzád hasonló alakokkal számomra akik úgy védenek egy eszmét, pártot , tetteket stb mint te és nem gondol bele abba hogy azok akik nem fogadják el ezt vajon miért nem ?! Azzal kizárt a barátság aki becsmérli , lenézi azokat az embereket akik nem állnak olyan anyagi szinten ( állítólag ) mint te.
Nem érzem magam kevesebbnek nálad, és itt senki aki nem ért veled egyet.
A szegénységi bizonyítványt meg te magadról már nagyon régen kiállítottad és ezt csak megerősítetted akkor amikor pl. Bonbonként gyaláztál bennünket , majd amikor lebuktál még hazudoztál is . Majd mással akartad szépre színeztetni magad (és nagyon meglepett hogy az illető ebbe egyáltalán belement!!) !! Na az már mindennek a teteje volt! Tehát hadd döntsem el kivel barátkozom és kivel nem !
Tudod a „csőcselék” meg igen sokat tett már ezért az országért még akkor is ha a te általad képviselt „birkamenetes” nem ismeri el!!
Számomra te és a „birkamenetes” bagázs vagytok az „horda” akikkel nem képtelenség kulturáltan társalogni.
És ezzel valóban befejeztem veled a társalgást egy időre !!
Vizual
@szandokan: Csak azt kapod vissza amit itt káráltál pár évig. Én meg a hülyeségre nem vagyok vevő. Nekem nem hiányzol. A tetszés azt véletlenül nyomtam. Mert nem tetszik a ...
picike
én azért megnéznék egy szép bértáblázatot alólról felfelé végéig olan szép lenne ha megmutatnák mindenkinek az országban én láttam már ilyet csak nagyon régen valahol akkor megtudnák ki kire szavazzon
szandokan
@Mobil123: Én senkit nem néztem le a világon, ezt a szegény emberek beszélik be maguknak folyton. Jó példa erre a legutóbbi Plázás esetem: Parkoló, egy trabantos idős bácsi odaáll mellém kb. 20 cm - re, és ki akarta nyitni az ajtaját. Gyorsan szóltam neki, hogy ne nyissa ki az ajtót, mert telibe találja az én autómat, mindjárt elállok. Erre azt mondta, hogy akinek ilyen autója van, annak úgyis van pénze, majd megcsináltatom. Aki ma valahol azt látja, hogy emberek élnek jól, azokat máris lecsalózzák, stb. Tudom, az öregnek volt igaza szerinted is...Sok ilyen és ehhez hasonló apróság az életben, itt a propin, végül elvezett odáig, hogy megszűnt bennem az empátia.
szandokan
@mate03: Mondjuk ebben igazad van, a Jobbik soha ne kerüljön hatalomra, mert akkor előjön majd az igazi énjük.
picike
elgondolkoztál e már azon hány ft-ot kell termelni egy embernek naponta ha ennyinek van 3 milliós fizetése hmmmmmmmmmm ??? ezeket a szép magas pénzeket elő kell teremteni is
Bercifiu
Inkább a felújításokra fizetnének, mint ennek a hölgynek. Azon kívül, hogy mereszti a valagát a bőrszékben nem csinál semmit, fejlődés nulla, vonatkésések naponta rendszeresek.
JAJMÁR
@szandokan: Mit érne ez a blog, ha mindenki ugyanazon az állásponton lenne? :-D
Itt van mindjárt a trabis bácsi, akivel példálózol, pedig miért lenne jellemző, - Trabant is alig van már - az az egy eset. Ellenpélda számtalan van, gondolom elég annyit írni, hogy HÁ, meg kisbusz :)

Na, szóval, minden nézőpont kérdése :)
Vizual
@szandokan: Ugye nem kezdesz mesélni. Egy autó egy csorinak. Nehogy már ! Bármennyit fizet neki a biztosító ha fizet, többet nem lesz autója. Javításra már nem lesz pénze. De nagyon sajnállak...
simmering73
Húha. Látom előkerült megint a színész úr. Rögtön tele lett vele a ... propeller. Letelt a (kényszer)szabadság?
verum
Nem az ő fizetése sok, a többi emberé gyalázatosan kevés!
szandokan
@Vizual: @simmering73: Szerintem hozzátok nem szólt senki. Nix ugribugri...
szandokan
@JAJMÁR: Lehet. Bennem a rosszindulat jobban megmarad.
Vizual
@szandokan: Dehogynem. Minden hülyének jogában áll hozzászólni a másik kommentjéhez, neked is. És örülj ha nem szedtünk izekre. Ez nem FIDESZ tacsparti. Már nem az. Bennem nem. Én elmondom neked, majom.
szandokan
@Vizual: Tudom, ez baloldali, nyugdíjas, munkanélküli, közmunkás tacsparti már régen. Ezért is vagyok itt még, hogy nem csak belőlük áll az ország. Egyébként szedjél csak ízekre nyugodtan, már csak mosolygok az idiótákon.
ila51
National Expres Stansted...na az nem MÁV
justhpeter
Az a helyes, ha a cégvezető juttatása arányban van a cége által nyújtott szolgáltatás színvonalával... A hölgy lassan kezdhet gondolkodni, kitől fog hó végén kölcsönkérni.
m.macskosz
@Horizont: Felülvizsgáltam a hozzászólásaimat és önkritikát gyakoroltam, hi-hi-hi!
Kaptam néhány lájkot, két napomba került, hogy végigrágjam magam rajtuk, ezért
aztán az a pár törlés, kb. annyi számomra, mint az, aki töröltetett. :)
Jó, hogy jöttél, én örülök Neked.
m.macskosz
@szandokan: propeller.hu/itthon/3094142-czibere-szerint-tobb-tizezer-megvaltozott-munkakepessegu?all#c1317448
Moderálási feltételek"- Tilos más politikai nézetű, vallású, beállítottságú, szokású, hátterű, stílusú felhasználók, vagy más emberek gyalázása
- Tilos másról valótlant állítani, rágalmazni, a becsületét, jó hírnevét sérteni
- Tilos kettő vagy több regisztrációt használni, ilyen esetben minden klón hozzáférés letiltásra kerül
- Minden egyéb olyan tartalom tiltott, ami jogszabályt sért, vagy arra utal, illetve a hozzászólók többségének ízlését durván sérti"
m.macskosz
@Horizont: Valld be, a lábosok, fazekak, csészék, bögrék még a ládákban voltak, amikor a kompjúter már beüzemelve! :) Bitang klassz környékre költöztetek, gratulálok!
m.macskosz
@Horizont: No, akkor tartsd a frontot, nekem mennem kell, sziasztok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.