A rendőrség jóváhagyta, hogy Juhász Péter újabb megmozdulást szervezzen Orbán Viktor háza elé jövő hétre. Az Együtt politikusa ezúttal leveleket fog bedobni a miniszterelnök postaládájába és az állampolgárokat is arra buzdítja, hogy tartsanak vele és írjanak üzenetet a kormányfőnek.

Juhász ezzel az alábbiakra szeretné felhívni a figyelmet:

Az én üzenetem egyszerű lesz: felszólítom Orbán Viktort, a Fidesz elnökét, hogy váltsa le posztjáról Rogán Antalt, a kormánypárt frakciójának vezetőjét!

Az indok szintén nagyon egyszerű: még a Polt Péter volt fideszes képviselő által vezetett hatóság is nyomoz, mert a gyanújuk szerint több mint 500 millió forint kárt okozó csalás történt a belvárosban, amikor Rogán vezette a kerületet.

Egyértelmű Rogán politikai felelőssége. Egy ilyen ember nem vezetheti a kormányzó párt parlamenti frakcióját

- írta Facebook-oldalán.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Juhász Péter ! Ha már ott vagy, add át "Molotov elvtárs" üdvözletét !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Szegény pávatáncos,ebbe a fakajütbe lakik?
wagabund
Asszem pont ez a Juhász hiányzik, amikor annyi más baj van...
...nem hagyja rogánt békésen élni a házacskájában...megasztán a főügyészt sem...ügyvédek hada töri a fejét, hogy kellene tisztára mosni a lepedőt...

ez a Juhász még sokra viszi a következő választások után...lehet, hogy ő lesz a következő főügyész?... mert akkor a mostaninak(is) annyi..
Toby
Juhász Péter ! Ha már ott vagy, add át "Molotov elvtárs" üdvözletét !
Rózsika Hatházi
Kedves Juhász Péter! Lécci, add át az üzimet a hazugovicsnak, hogy csókoltatom a leprával! Köszi.
bakegya
@Mobil123: VAN RÁ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY?
Pálinkafőző Rézüst
Nem kellene. Egyrészt nem értem hogy engedi be a TEK! Külön tüntetési engedéllyel??
Mert oda normális szabad ember abba az uccába be nem léphet!
Továbbá: mi a fasz értelme van, amikor a TEKetleneken kívül úgy sincs ott senki, azt a kis birtokot névileg birtokolják, és mi fizetjük! Továbbá, a faszt sem fogja érdekelni, ha odamennek kb. 20-an, és felolvasnak valamit...Ez pótcselekvés, érdemileg szart sem ér...Ennél azért több kellene...
kkalman
A leveleket meg majd Orbán személyi csicskása olvasatlanul megsemmisíti.
Anna Mária
@Pálinkafőző Rézüst: Akkor csinálj pl. te többet.
Pálinkafőző Rézüst
@Anna Mária: olvastad mit írtam? SAJNOS nincs értelme... MINDEN(KI) le és be van védve! Kvázi szart sem ér SAJNOS az egész ...
szandokan
A jövő hétre ugyan mondanak némi hidegfrontot, de alapvetően tavaszias lesz az idő, lehet megint tüntetni. Szerintem ezzel 2018 - ig jól ellesznek páran.
Anna Mária
@Pálinkafőző Rézüst: Mondom, szervezz te valami jobbat, többet, ha ezt a nagy nyilvánosságot kapott akciót értelmetlennek és kevésnek tartod. Juhász legalább csinál valamit (nem is keveset) és még nem is kritizál másokat, akik az égvilágon semmit nem tesznek.
Anna Mária
@szandokan: Ne is törődj vele. A tüntetések nem neked szerveződnek, hanem érted.
szandokan
@Anna Mária: Értem senki ne tüntessen, nekem nincs bajom ezzel a kormánnyal.
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: de, lesz majd...ELSZÁMOLÁS, efftás...
Anna Mária
@szandokan: Persze, világos! Éppen ezért tüntetnek érted is. Te is az ország része vagy, csak egy picinyt butus.
bence
Gratulálok Juhász Péternek ! Végre van valaki , aki nyíltan is meri vállalni az igazságot ! Nem is szabad őket békén hagyni !Mindegyik fideszes kapja csak meg az igazságszolgáltatástól azt , amit az ő utasításukra megkaptak sokkal kissebb bűnökért az előző kormány politikusai ! Ha nem Polttól , majd mástól !!
JAJMÁR
@Pálinkafőző Rézüst: Ebben nem értek veled egyet. A Juhász Péter amit tesz, annak eredménye van, onnan tudunk az V. kerületi ingatlaneladásokról. Ő nem adja fel, megy, mondja és mondja és mondja!
Most pedig ez a következő lépés, amit tesz. A Rogán nem menekül.
Desischado
Végre egy politikus, akit tisztelni lehet! hájrá, csak így tovább! Bár a viktátort ez alapból nem érdekli, de remélem, eljön majd az idő, amikor rendesen melege lesz!
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Vagy leszámolás, veled...Nekem nincs mitől tartanom, efftáss...
perfekt
Ilyen emberből kellene vagy 100 mint ez hiteltelen, a debil füves.Csak az a baj-hogy több ezer van belőle.Görgeti a követ,fölfelé a parton.
mate03
@szandokan: Te egy szerencsés ember vagy!
wagabund
Juhász igazi tökös harcos...még sokra viszi.
...de biztosan nem szóltak neki, hogy Orbán még három évig egészen biztosan kormányozni fogja az országot...ezt ő saját maga mondta a szájacskájával pénteken.

tehát...majd valamikor este megnézi a hiradóban a háza előtti tüntetést...és a nejétől kapott jóéjtpuszval álomba szenderül.
Anna Mária
Hajrá, Juhász Péter! Ő az egyetlen hiteles politikus manapság. Jó fej, jó humorral és óriási kitartással!
amaramaistanna
Szerintem vigyük vissza Orbánnak a házához a konzultációs leveleket áthúzva a kérdéseket és ráírva,hogy itt az idő arra,hogy elhagyja a posztját ,mutassuk meg,hogy hol is van a kétharmad!
Hajrá Péter! Hajrá Együtt!
Anna Mária
@amaramaistanna: Néhány darabot kaphat Orbán is a postaládájába, de óriási mennyiséget kell demonstratíve visszaszállítani a Parlamentbe abból a papírszemétből. Használják csak szépen értelmesen: a hátára még lehet firkálgatni.
Mobil123
@bakegya: Kell nekik hozzá??? A személyes hadsereg azt csinál amit akar a setét vezír engedélyével.
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Mivel én nem sértettem meg a törvényt soha, ezért nincs mitől tartanom, bárki is lesz kormányon. Te, aki egy volt kommunista vagy jó pár haveroddal egyetemben, inkább reménykedj, hogy ne a Fidesz nyerjen legközelebb is.
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod, egyszerűen nem értem, hogyan lehet virtuálisan ilyen szinten gyűlölni egymást. Neked valahol nem rossz ez? Bármennyire is átkozzuk itt egymást, én a legszívesebben befejezném, de másokkal is. Már csak erről szól ez az ország, a gyűlöletről.
vitriol
@szandokan: nem kell aggódnod, a fideszre legfeljebb néhány szenilis fog szavazni, az emberek 90%-a nem!
szandokan
@vitriol: Tévedsz. 2018 - ban mindenesetre majd kiderül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.