Lakhatási támogatást is kaphatnak a rendvédelmi dolgozók a júliustól induló többlépcsős béremelés-sorozat mellett – számolt be az M1 aktuális csatorna Híradója szombaton.

A tudósítás szerint Pintér Sándor belügyminiszter a Híradónak azt mondta, hogy a tervek szerint hamarosan ingyen, tehát kamatmentes lakáshitelhez juthatnak a rendvédelmisek. Már dolgoznak a részleteken.

"Szeretnénk az állománynak a későbbiekben az életpálya keretén belül lakhatást biztosítani, hogy mindenki tulajdonhoz juthasson, ahogy a rendőrséghez belépett, és ezt a tulajdont a későbbiekben megtarthassa és ennek megfelelően a családja egy biztos lakhatási háttérrel rendelkezzen" – fejtette ki a miniszter a budapesti Városligetben megrendezett rendőr-tűzoltó napon.

A tervek szerint aki önhibájából, például bűncselekmény elkövetése miatt kerül ki a testületből, attól – az amortizáció és az addigi törlesztés beszámítása mellett – elveszik a lakást – hangzott el.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
El húzza a mézesmadzagot az érintettek orra előtt. A korlátozott számú kamat nélküli kölcsönt, megkapják azok akik ugyan nincsenek rászorulva, de közel állnak a tűzhöz.
Ez a módszer a jelenlegi kormány összes közérzet javító intézkedésére jellemző.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Ez már megvesztegetés. És semmi jót nem ígér nekünk. Ugyanis ez azt jelenti, hogy akkora disznóságra készülnek, hogy zavargásoktól tartanak, és félő, hogy a rendvédelem is a tömegek mellé állna.
justhpeter
@Toby: Csodálatos, igaz mese, gratulálok.
A mesében lévő pofátlanságot a miniszternek teljesen sikerült magáévá tenni. Valójában nem lehet, hogy csak félnek ? Ha összeadják az eddigieket, lehet, hogy igazuk van ?
soljanka
Ok, hogy a rendvédelmisnek ingyen lesz hitel. De a kamatokat a közösből kell fizetni.
KERKA
Ingyen lakáshitelt? Ezt a bankok is tudják???:)))))
kétlem, hogy a belügyminisztérium magára vállalná a hitelezés "költségeit"
sentinel216
Tehát szolgálati lakást adnak a rendőröknek, amit kifizet, de a cég rendelkezik felette. Ügyes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.