Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester eljuttatta a médiának is azt a levelet, amelyet az országos rendőrfőkapitánynak, a belügyminiszternek és a legfőbb ügyésznek címzett.

Ebben büntető feljelentést tesz a szerinte szabadcsapatokat szervező liberális demokraták ellen, sőt a fizetett nyüszítők és uszítók ellen is. Külön kiemeli Stumpf Andrást a Heti Válasz volt és a Mandiner jelenlegi munkatársát, illetve a heti válaszos Szőnyi Szilárdot is.

Stumpf András ugyanis korábban azt írta a Facebookon, miután megnézte az orosz Mihály Zoltántól őszintén bocsánatot kérő idős férfi videóját, hogy:

"Ritkán fordul meg a fejemben, hogy szabadcsapatot szervezek, annak élén elmegyek Érpatakra, megfogjuk ezt az Orosz Mihály Zoltánt és videóra vesszük, amint kényszerűen nyalogatja sárcsimbókos csizmám talpát, majd esdekelve bocsánatot kér, amiért nem elég gyorsan zabálta le róla a friss lószart, én nagylelkűen persze megbocsátok, valagba rúgom, hogy most már mehet, takarodó, aztán kiteszem a Youtube-ra az egészet. Most megfordult."

Az érpataki polgármester feljelentését a 444.hu tette teljes egészében közzé. Ebben arról is érdeklődik, hogy milyen lehetősége van védőcsapatokat felállítani, illetve megemlíti, ha nem segítenek neki a védekezésben, úgy készségesen elfogadja a betyársereg felajánlását és megvédik magukat.

Betyársereggel védené magát Érpatak polgármestere a liberális szabadcsapatoktól

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Lője már seggen valaki ezt a baromarcút, dupla töltésű csősz sós puskával!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Ez az elmebeteg Orosz mit akar kiharcolni ? Azt, hogy elmegyógyítő intézetet nevezzenek el róla ?
Ez egy valódi, "nemzeti" ökör !
papa.49
Bírom az ilyen önjelölt hősöket, de egy valóban éles helyzetbe összexarná magát a pacák...
justhpeter
Orosz Mihály Zoltán Úr !
Ezennel elítélem Stumpf András újságíró által írottakat. mélységesen fel vagyok háborodva azon az abszolút liberális, már már undorítóan hízelgő vélemény miatt, amivel önt illette.
Már azon a tarthatatlan állapoton is ki vagyok akadva, hogy Magyarországon olyan választott testületi vezetői beosztáshoz nem kell erkölcsi bizonyítványon, vagyonnyilatkozaton, C típusú átvilágításon kívül ideg- és elmeorvosi klinikai szakvizsgálat, illetve szakvélemény. Ennek elmaradásáért a politikai és erkölcsi felelősség a parlamenté.
Egyúttal egyetértésemről biztosítom valamennyi kommentelő kollégámat, ön valóban egy két lábon járó agyhalott.
Állításom bizonyításával kapcsolatban felhívom szives figyelmét, hogy esetleges perindítási szándéka esetén kérjen telefonos segítséget is, ugyanis a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL Törvény 50.§. /3/ bekezdése alapján a köztudomású tényt nem kell bizonyítani. Amit állítottam, köztudomású, így rám a bizonyítási teher nem terjedhet ki. Nem mellékes, hogy ezt a jogi tanácsom ingyenesem, adó- és illetékmentesem adtam, könyörületből.
justhpeter
Természetesen bírósági eljárás esetére a propeller,hu vezetését felhatalmazom adataimnak a bíróság részére történő kiadására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.