Kétszer kérdezte a Hír24 riportere a miniszterelnököt a trafikgyilkosságról, de szerinte ez nem fair.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Végignéztem.
Két szó jutott eszembe,
- Legyetek átkozottak-
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
micfild
Végignéztem.
Két szó jutott eszembe,
- Legyetek átkozottak-
ágimami
Ez igen!! Ez aztán "fair'- válasz volt!!!
sziha
meglepodnek, ha lenne egy olyan kerdes, amelyre vagy valaszt adnak, vagy a valasz elfogadhato. Ezek csak a fonok seggit nyaljak, mennek utana, mint a birkak, Gombnyomo droidok. Tudnak hosszan irni, de nem teszem, mert csak meg jobban felidegesitem magam.
pbalage
majd ha megmondja a Főmaffiózó, hogy kinek mi a véleménye, akkor lesz ám, hogy a gyurcsánybajnai rakatta fel.
volvós
Azért a riportereknek érzékük van, hogy melyik KORMÀNYPÀRTIT
szólitsák le a Parlamentben. Kezdödött a Kósalalával, hozta a
dadogós formáját, havasibercike meg a szokásos fönök hátsójából
zavartan ugri-bugrizott...Egy kabaré volt, fel sem fogják,
hogy egy gyilkosság történt, csak keverik a sz@rt...
silber13
Lajosopn nem csodálkozom, mert ő egy valódi, vérbeli hülye! Amúgy miután az előbb megbéztem, lehet elmegyek hányni!!
adrenalink
Lajcsi az alatt az idő alatt amíg elmagyarázta, hogy miért nincs most arra ideje, hogy válaszoljon a kérdésre, 2 ö betűvel dúsított mondattal elmondhatta volna a lényeget! Biztos még nem érkezett meg a körsms a véleményükről! Azért annyit mondhatott volna ez a farönk, hogy "részvétem a családnak". Ehhez nem szükséges egyetemi diploma...
zöldszem
A föld alatt és felett ugyan az van.. rengeteg gyökér.
zoró
A trafik törvény az maga a gyilkolás elrendelő törvénye . Igazán sajnálom a 20 éves lányt,,,+ családját... Ezért a kormány a felelős, nem csak a gyilkos ,,,Nem a fóliát kell el távolítani , A KORMÁNYT ÉS A TRAFIK TÖRVÉNYT !!!
volvós
Azt mondja a Font Sándor ( Fidesz )...nekem morális kérdést ne tegyen föl,
és ezt visszautasítom ... Ki vagy Te??? Nem egy képviselö ???
Akkor meg viseld a kérdéseket, és válaszolj, te tahóóóóó !!
human
Az egész a klientúra trafikhoz juttatásáról szólt. A trafikkárosultakat és a később a strómanok által alkalmazott dolgozókat járulékos veszteségnek tekintik a fideszesek. A trafikok bevétele lebeg csak a szemük előtt.
kamazuka
A mai frakcióülésen eldőlt,hogy szavazni fognak fontos kérdésekről,mint példáúl,,hogy ééé szakállas legyek vagy bajszos?
A szikla mellé szarjanak,vagy be a bozótba!
Ez utóbbiről azonnal döntöttek.
Ránk szarnak!
simmering73
Kezdjük az elején. Ésszerű volt feltenni az ablakokra?
human
@simmering73: A trafikkárosultak képviselője már a letakarás után közölte, hogy miért akarja a kormány megvárni, hogy tragédia történjen. Gondolom akkor vészmadárnak mondták a fideszesek, de most is kitart Pintér Sándor főbetyár az mellett, hogy semmi köze nincs a bűncselekményeknek ahhoz, hogy nem lehet belátni az üzletbe. Ellenben az ATV-n egy szakértő már egy éve beszélt erről a kockázatról.
Nem ez az első eset mikor a kormány nem hallgatott a szakemberekre. Az azeri baltás gyilkos elengedése előtt a külügy szakemberei jelezték, hogy nem javasolt a gyilkos szabadon engedése, mert nem fogják hazájában börtönbe csukni. És lám, hősként ünnepelték, kitüntették a börtön helyett.
Boszi27
@silber13: Nem is tudom melyikük gyakorolt rám nagyobb hatást: Talán nálam is első a Lajos. Ilyen egyszerű lénnyel én még nem találkoztam. Egyszerű, mint a faék, Második helyen kövér, minden alkalommal, mikor látom vagy hallom őt, kizárólag nevelési célzattal fel tudnám képelni. A többiről az jutott eszembe, hogy hogy tudnak ezek így élni, hogy nem lehet saját gondolatuk, saját véleményük, amit vállalnának is akár a sajtó előtt.Összegzésem eredménye: Gyalázatos egy társulat!!
Boszi27
Ez a videó mindent elárul az ország vezetéséről és a népéről is. Most is megdöbbentett a viselkedésük. Bizonyára azért, mert engem arra tanítottak, hogy mindenről legyen véleményem, és álljak is ki mellette.
verum
Érdekes, véleményt mondani meggondolás, előzetes informálódás nélkül, kellő idő hiányában nem tudnak.
Szavazni meg igen?
Szégyenletes ez az egész bagázs, úgy ahogy van. Úgy viselkednek, mintha az egész ország az alattvalójuk lenne. És tulajdonképpen az is...
verőce21
Régen is voltak letakart, telefóliázott kirakatú trafikok, butikok, stb.

Nem hiszem, hogy ez lenne a fő oka a rablásoknak. Egyszerűen változott a társadalom, és sajnos rossz irányban. Azóta felnőtt egy Facebook-generáció...
kkalman
Ezek után kérdéses számomra, hogy biztos az, hogy ezek elvégezték az egyetemet, és a diplomájuk is valódi-e? Nekem úgy tűnik, fél disznóért vette mindegyik. Igazi kőbunkók!
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Boszi27
@volvós: kövér még ennyit se mondott, nem alacsonyodik le.
verőce21
@Anna Mária: (21:26) Csodálkozom, hogy eddig nem hallottad még ezt a kifejezést!
Boszi27
@adrenalink: Egyik sem mondta, ha jól emlékszem. Igazi tahók.
Boszi27
@kkalman: Nem biztos, de én nem is gondolom azt, hogy a magatartás diplomafüggő lenne. Semmilyen iskola nem kell ahhoz, hogy valaki intelligens ember módjára viselkedjen
Don Quijote
@verőce21: Ja meg szingli horda ugye?? Ez már kóros...
verőce21
@Don Quijote: (21:52) "Régen is voltak letakart, telefóliázott kirakatú trafikok, butikok, stb.
Nem hiszem, hogy ez lenne a fő oka a rablásoknak." - és erről mi a véleményed?
Január
@Boszi27: Intelligenciát és jó modort diplomával nem osztogatnak. Ez most be is bizonyosodott.
verum
@verőce21: - régen több kirakat volt, amit lehetett nézegetni. És valóban kevesebb rablás volt.
Aztán jött a "rendszerváltás"...
verőce21
@verum: (22:04) Meggyőződésem, túlságosan nagy a demokrácia. Ugye?
profon
Mint mindent ezt is Habony találta ki aki nem ismeri Orbánt de telepatikusan irányítani tudja a Vezírt.
JAJMÁR
A közbiztonság - a statisztika ellenére - romlott. Pl. vasárnap este kifejezetten félek egyedül a pécsi utcán, mert alig van járókelő, főleg, amióta a nagy áruházak sincsenek nyitva. (és van olyan parkoló, ahol sötét is van. Vagyis nem tudok olyanról, ahol nincs sötét.) Szerintem az egyszemélyes kisboltokba is szaporodnak a betörések.
A lesötétített trafikok vonzották a betörőket - és még nem is csak a megrögzött bűnözőket, hiszen olyan könnyű prédának tűnhetett - és erre sokszor, itt is, máshol is, felhívták a figyelmet.

A mini.elnök kis utcáját védik, ott tüntetni sem lehet. Nem fenyegeti ilyen veszély, akkor miért is kell zaklatni ilyen APRÓ kérdésekkel?
kkalman
@Boszi27: Abban egyet értek , hogy az intelligenciához nem kell semmilyen iskola, de, mert a családomban is vannak diplomások, van összehasonlítási alapom. Ez a fitymasz bagázs hozzájuk képest valóban kőbunkók gyülekezete, és szégyent hoznak azokra, akik keményen megdolgoztak a diplomájukért.
Jankó123
Több, mint egy éve gondolkodnak a fóliák levételén, de még egy emberélet sem tudja döntésre késztetni a milliárdokban dagonyázó nagyurakat, élükön a zsebhokikirállyal!
A "mit tettünk mi eddig az emberekért" kóristák a legjobb tudásuk szerint válaszolnak az egyszerű földi halandó kérdésére!

Népszava 2014. jan 08
nepszava.hu/cikk/1007385-visszakapjak-regi-kepuket-a-trafikok
Boszi27
@Január: Nem tudom hánynak van valódi, önmaga által kiizzadt diplomája. Egyébként egyetértek veled, valóban nincs összefüggés diploma és viselkedés között.. Az újságíró az olvasót foglalkoztató kérdésekre keresi a választ a legilletékesebbektől, tulajdonképpen a választókat képviselik.. Mi az hogy egyesek levegőnek nézik őket, mások meg nagyképűen beszólogatnak, mintha megtiszteltetésnek vehetnénk, hogyléteznek.
pictor
Eszementnek, hogy lehet valami ész szerű?:)
Desischado
Röviden: gyalázatos, aljas, mocskos embertelen, tolvaj, hazug, gerinctelen, ősbukó banda! Kimaradt valami?
lajospapa
Igazán kellemes három perces felvétel. Most tanultam meg igazán, hogy minek néznek mint választót. Mi "...ENNYIT IS ÉRÜNK!" - idézve a klasszikust.
karma1
@Desischado: Ja, a g... vagy viktor...:o)))
lajospapa
...bezzeg Gyurcsány mondta volna, hogy elkúrtuk! Ez lett volna a minimum!
karma1
@lajospapa: Vagy lehet, hogy Gyurcsany meghallgatta volna a szakertoket (biztonsagiakat) mielott raeroszakolta volna a trafikosokra a foliat, es akkor lehet, hogy be sem vezetik a torvenyt. De igazad van: O vallalta volna, ha valamit elk@rt
Aki Én
Teljesen felesleges, rossz döntés volt. Most csak tragikus módon beigazolódott. Azt meg senki ne várja ettől a gané társaságtól, hogy erre még csak utalást is tesznek.
Aki Én
@verőce21: Azt próbáld már megérteni, hogy a fólia egy tökéletesen felesleges és rossz döntés volt. Valóban volt régen is, de mindenkinek a saját döntése alapján. És természetesen régen is voltak rablások, éppen ezért nem kellene ilyen idióta és költséges döntésekkel rontani a helyzeten. Próbál veled türelmes lenni az ember, de mindent elkövetsz ellene.
Összeengednélek a lány családjával, vagy a ,,lázadó" trafikossal. Talán őket próbáld meggyőzni, hogy nincs a dilettáns barbároknak felelősségük.
Desischado
@karma1: Tényleg, ez kimaradt. Méghozzá a fő..g...i!
karma1
@Aki Én: En csak arra emlekszem, hogy az elso peep show-k mukodtek lesotetitett ablakokkal (az elso a Haman Kato uton volt, pont szemben az akkori Adohivatallal ), de ott belul meg telefonfulke-meretu biztonsagi orok voltak a lanyok vedelmeben, tehat ott TENYLEG csak a 18 even aluliak illetektelen bekukucskalasatol vedett a folia. Hol mashol volt meg folia, emlekeztetnel? Nekem most nem ugrik be,...:o((
Yoda69
@karma1: Nem veletlen hogy a legtobb hazankba latogato kulfoldi azt hitte a trafikokrol, hogy azok valami porno/sex boltok. Nagy szamokkal a 18-as felirat, a lefoliazott ablakok mind erre utalnak. Aztan amikor belepett jott a nagy pofon :)
szaboria1
@volvós: Ez a szomorú, hogy bebizonyosodik nem MINKET képviselnek a fideszes képviselők hanem a saját főnökük elképzelését. Pedig emberek azért választanak képviselőt, hogy Őket képviseljék.
szaboria1
@karma1: @Yoda69: Így igaz csak azok voltak fóliázva. Még a bérleti díjak is a kirakat nagyságától volt beárazva.
verőce21
Saját döntésük alapján azok a trafikosok szedjék le a fóliákat, akik indokoltnak látják és más módon takarni tudják a dohányárut.
aremy
@Boszi27: a fa éket azt lehet használni munkavégzés céljából de a
lalát semmire sem.
Don Quijote
@verőce21: Ha voltak is, bár én nem emlékszem hogy kötelező jelleggel kellett befóliázni bármilyen kirakatot! Ha meg a tulaj úgy döntött az az Ő felelőssége nem pedig egy szarfaszú társaság agyszüleménye alapján meghozott törvény!! A vasútállomásunk előtt a rokkant Jenő bácsi aki 37 éven keresztül volt trafikos, egyszer sem akarták kirabolni,pedig a fél lábával nem igazán volt védekezőképes. Legyél olyan jó hogy egyszer kihúzod a fejed a sötétből!
Don Quijote
És még csak annyi hogy ezt a törvényt megszavazó politikusok gyerekeit kötelezném a nyáron egy havi, trafikban eltöltött munkára!! Na???
eszegfu
@volvós: 20:13 Én is kiakadtam a "morális kérdést nekem ne tegyen fel" válaszán! Nem a politikával kapcsolatban kérdezték, amire nem tud válaszolni egy képviselő csak bizonyos "egyeztetések" után! Hát tényleg ilyen gusztustalan az egész kommunikációjuk: nem tudnak egyértelmü igennel, vagy nemmel válaszolni, hanem mindenféle kurflival, idióta magyarázattal próbálják megkerülni a kérdést, de ezzel csak saját magukról állitják ki a bizonyitványukat.
Yoda69
@verőce21: Veglenykem, miert is kene takarni a dohanyarut? Ennyi erovel a condomot is takarni kellene a supermarketekben?
Hellcat
A Sexshopokon kívül egyik üzletet se kéne takarni. MINEK??? Attól lesz valaki alkesz mert a kirakat tele van piásüveggel? Mert ilyenből rohadt sok van. Nagy fenét...kellett nekik a dohánybiznisz és ennyi...a kapkodós egymenés közben meg előjöttek ilyen szarságok, hogy kicsit jobbnak tűnjön az intézkedés. Pedig ők aztán pont leszarják...a videóból is látszik.
eszegfu
@verőce21: 6:34 Tudod ezzel a dohányáru "letakarással" csak az a bajom, hogy az élelmiszer üzletekben le kellene takarni a szeszes italokat, vagy mondjuk az egészségtelen
"rágcsálni"-valókat és még sorolhatnám a gyermekekre is veszélyes árukat. Egy felmérés szerint a gyerekek tudásuk, tapasztalatuk 96 %-át!!! otthonról "hozzák". Vagyis otthon kell példát mutatni: nem dohányzunk, nem iszunk. Nem gondolom, hogy egy ostoba törvénnyel a kormány bárkinek a gyermekét is megvédi a dohányzástól, sokkal nagyobb tett lenne, ha felismernék: bizony a fóliázás megkönnyiti a bünözők dolgát.
Aki Én
@karma1: 23:43 Csak Verőce állítására reagáltam, miszerint régen is voltak lefóliázott kirakatok. Valóban voltak, de kizárólag a tulaj saját döntése alapján. Sokszor dizájn, vagy fényvédő okokból. De ennek semmi köze ehhez a témához. Itt tökéletesen indokolatlan és felesleges, ezt mindenki tudja.
Levendula
A kislány, - akit a trafikban ölt meg egy bestia, - az Ő temetése április 29-én, szerdán 11 órakor lesz a kaposvári Nyugati temetőben...
JAJMÁR
Ez a "takargatás" a fidesznyik mániája! Úgy képzelik, hogy amit nem látnak, az nincs, ami kellemetlen, arról nem vesznek tudomást, távol tartják maguktól - néha már az indokát is kimondják: zavarja őket - ! Tüntetés csak messze lehet. (de ha már ott is zavarja őket, akkor majd ott se) .Tűnjön el a hajléktalan, a rokkant járjon, a beteg meg ne legyen beteg, l - mert ez pusztán az ő akaratán múlik -.
Eltakarják a dohányt,- no problem -. Gyerekes dolgok ezek, hiszen maga a lesötétített üzlet jóval nagyobb érdeklődést vált ki a gyerekekből, mint anno' a pénztárak fölött elhelyezett átlátszó és zárható dohánytartók!
Megvizsgáltatnám annak az elméjét, aki ezeket kitalálja...
verőce21
@Don Quijote: (07:36) Nem volt kötelező fóliázni a kirakatüvegeket, ennek ellenére a legtöbb helyen el volt takarva valamilyen formában és magasságban.
verőce21
@Yoda69: (08:33) A condomot nem kell takarni, mert már a 15 éves lányok is vásárolják. :)
verőce21
@eszegfu: (08:45) Én az üzleten belül egy lesötétített üvegajtajú szekrényben tartanám a dohányárut.
Katalina62
Uramisten! Nem veszik észre a kormánypárti képviselő urak-hölgyek, hogy maguk alatt vágják a fát? Mert pártállástól függetlenül ez minden jóérzésű tisztességes emberben undort kell hogy keltsen! Döbbenet ahogy viselkednek, élükön a miniszterelnökkel!
eszegfu
@verőce21: Ötletnek jó! Valóban inkább a szekrényt fóliázzák, mint az üzletet.
verőce21
@eszegfu: (12:04) Én eredetileg is ezt javasoltam. A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad!
Mert a dohánytermékek reklámozásának tiltása csak a cél!
Don Quijote
" Hozzátette, a trafikok külső arculatát érintő változás elsősorban a kirakatok fóliázását érinti majd, amelyhez például figyelembe kell venni azt a szempontot is, miszerint a kiskorúak továbbra sem láthatnak be az üzletbe."
Innen másoltam!
mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/modosulhat-a-trafiktorveny-1204117
És te mindig véded a védhetetlent!
Don Quijote
@Don Quijote: verőcének természetesem!
sentinel216
@verőce21: Hogy ne kelljen szekrény ajtót nyitogatni, megfelelne egy ízléses csíkfüggöny is.
karma1
@verőce21: 06.34-re: Latod, ez egy jo dontes volna, de ellene menne az alszent torvenyeknek. Nem polgari engedetlenseggel kell megoldani ezt a kerdest, hanem igenis orbannak kell kiallnia es azt mondania, hogy "elvtarsak, ezt elb@sztuk, ezennel visszavonom a foliazasra vonatkozo torvenyt, es meg azokat a reszeket is, amik veszelyeztethetik az ott dolgozok testi epseget, eletet," de ezt a vezir soha nem fogja megtenni, mert gerinctelen, makacs, nincs empatiaja, es egyebkent is lesz@rja, hogy mi tortenik az orszagaban az atlagemberrel. EZ A LEGNAGYOBB BAJ!!!
verőce21
@karma1: (12:53) "Latod, ez egy jo dontes volna..." - én mindig is ezt állítottam.

(De mondd meg ezt ennek a süket @Don Quijote: -nek is. Az újságírók pedig úgyis azt írják meg, hogy a postás harapta meg a kutyát.) :)
Don Quijote
@verőce21: Te azt írtad nem volt kötelező a fóliázás a kirakaton! Viszont de!!!
Egyébként meg tényleg meg lehetett volna úgy is oldani ahogy írod a zárt szekrényt.
De nem szégyen bevallani hogy ezekre szavaztál:-))))
karma1
@eszegfu: Nalunk egyszeru a megoldas: csak a penztarnal vasarolhatnak dohanyarut, amit csak a penztaros erhet el, es kromozott ajtaju szekrenyben tartjuk az OSSZES dohanyarut. Nem tehetjuk kozvetlenul a pultra a cigit, hanem van egy kulon kis nejlonzacsi, amibe azonnal beletesszuk, es ugy adjuk oda a vevonek, aki aztan azt csinal vele, amit akar, kiveheti a kis zacsibol, beleteheti a ridikuljebe, a zsebebe (meg a penztarnal, mielott fizetett volna!!!), es ez valoban nagyon diszkret kiszolgalas. AMikor beszkennelem a dohanyarut, megjelenik egy ablak a monitoromon, es megkerdezi tolem, hogy a vevo elmult-e 18 eves, ha igen, akkor csak raklikkelek a Tovabb-ra , es akkor jelenik meg az ara a ciginek a szamlan. Ha ugy itelem meg, hogy az illeto meg nincs 18 eves, udvariasan kernem kell tole a szemelyijet. Volt mar, - nem is egyszer - aki elszaladt erre a keresre, vagyis NEM volt meg 18 eves. Ha megis kiszolgaltam volna, akkor szemely szerint en kapnek egy 3.000 dollaros penzbuntetest, es repulnek az allasombol is. Akkor sem adhatok cigit a vevonek, ha peldaul 17 eves anyuka a sajat gyerekevel a karjan kerne dohanyarut. Szoval dugni dughat, szivni meg nem szivhat... Nem tehetek viszont megjegyzest akkor, amikor anyuka jon a 16 eves kislanyaval, elottem megkerdi a serdulot, hogy milyen cigit ohajt venni, a janyka elrebegi az igenyet, en odaadom a mamanak, es O adja oda a sajat gyerekenek. Szoval, vannak dolgok, amiken a legszigorubb torvenyek se segitenek, ha belefeszulnek a torvenyalkotok, akkor se.
verőce21
@Don Quijote: (13:07) Magam azon a nézeten vagyok, hogy Te egy gyógyíthatatlan idióta vagy. És kettős tévedésben is szenvedsz. :)

Egyfelől én nem szavaztam a Fideszre, ezt már többszörösen leírtam korábban. Másfelől, a "nem volt kötelező a fóliázás a kirakaton" az előző rendszerre értettem, az igen megtisztelő megkeresésedre válaszolva.
eszegfu
@karma1: Teljesen igazad van. De továbbmegyek: M.o. kormánya nem nézett körül, ugyan más országban hogy csinálják? Akkor talán elkerülhető lett volna ez a szomoru esemény.
karma1
@eszegfu: Kicsim, az elmult 5 ev alatt mar megszokhattuk, hogy ok a vilagon semmirol sem keszitenek elo- es hatastanulmanyt, kornyezettanulmanyt, olyan mindegy, hogy mashol mi valt mar be, mi, buszke magyarok majd megmutatjuk, hogy van nekunk egyeni utunk is, hiszen mar egesz Europa bennunket masol... Istenem, hogy sullyedhettunk ilyen melyre?
karma1
@Yoda69: Tudom, tolem megkerdezte egy itteni v evom, aki Pestre is eljutott a dunai hajosprogrammal, hogy ezek mi az oregistenek, mert cigit azt nem tudott venni, de szerinte mi tul feltunoen csinaljuk a szexszolgaltatasainkat. (Csak 2 es fel napot voltak Pesten, es nem nagyon volt idejuk kurkaszni cigi utan).

Na, szerinted ennek az embernek mit mondhattam volna? Hogy aaaa, csokolom, nem vagyunk am mi ennyire szexmaniakusak, csak a cigit dugjuk el a fiatalok elol,... ?! Mert erre azonnal dobott volna egy hatast, az tuti...Ilyenkor allatira szegyellem, hogy magyar vagyok, mert azt hiszik, hogy a magyar atlagember ilyen hulye, pedig nem,...:o(((
bakegya
A NAGYDOHÁNY LENYÚLÁSÁBAN-ORBÁN VITYA ÉS SZABADSÁGHARCOS SEREGE ELMEMT A KÉSELÉSIG!-BRUTÁLIS KEGYETLEN GYILKOSSÁG TÖRTÉNT!!!
-ÉS ORBÁN NEM VÁLASZOL A HOZZÁ INTÉZETT KÉRDÉSRE-MIÉRT,MIÉRT ÉS MEDDIG MEGY EL MÉG A FIDESS-KDNP KOALÍCIÓ...
Rockxy
Ez egy hülye videó.
Nem kell semmilyen törvényt megváltoztatni.
És nem kell senkit kérdezgetni.
Le kell tépni azt a tetves fóliát és kész! De minden trafikról!
És nem kell betartani semmilyen elfusizott, törvénynek csúfolt baromságot!
De amíg a jónép csipet rakat a kutyájába mert fél, hogy megbüntetik, addig mindenki szívni fog.
Jónapot!
Aki Én
@verőce21: És ha kiveszi a szekrényből, és kilépsz az utcára vele, akkor már láthatja mindenki? Akkor már ,,reklámozni is szabad? Akkor már szívhatod a gyerekek védelmében? Nem érzed milyen felesleges butaság ez?
Azt kell, hogy mondjam, az ilyen agyatlanoknak találnak ki ilyen törvényeket, melyeknek semmi értelme és hatása. Ez csak az emberek felesleges baszogatására jó, érdemi haszna nincs.
Yoda69
@karma1: A szomoru igazsag az, hogy sajnos a magyar atlagember ilyen hulye. Maskulonben nem nyert volna a fidesz mar masodszor is 2/3-dal. Sajnos aluliskolazottak, szuklatokoruek es butak vagyunk. Ezert tudnak az ilyen orban-felek hosszu evekig eloskodni rajtunk. Persze kellenek hozza veroce-fele emberek, akik hatalomba juttatjak oket, mig a magunk-fajta (te vagy en, kulfoldon keresunk munkat, es bizunk benne hogy az otthoniaknak csak megjon az esze elobb-utobb)
karma1
@Yoda69: Igen , de en nagyon szeretnem, ha az otthon maradt honfitarsaim nem szenvednenek, nem neznek oket hulyenek, - mondjuk foleg az olyan blogtarsak, mint veroce, ilos, spu00, mariner1, csizmas kond, es persze a fo-fideSS-es: Szandokan -, mert ez a lenezes sokkal fajobb, mintha egy roman vagy szlovak nezi le a magyarsagunkat...:o((((
Engem itt Uj-Zelandon soha senki, sem benszulott itteni (kiwi), sem maori, sem mas idetelepult bevandorlo nem nezett le, nem bantottak meg soha, emberkent kezeltek a legelso pillanattol fogva...
Don Quijote
@verőce21: Biztos hogy ezekre szavaztál mert mindig benyallantasz ezeknek!
Honnan tudod hogy gyógyíthatatlan vagyok? Súgtak?
Katalina62
@Rockxy: A csip miért baj? Mert nehezebb a gazdának szélnek ereszteni a kutyát? Mert nekem ugyan nincs kutyám, de ez a csip nem azért van, hogy a kutya gazdáját könnyebben meglehessen találni? A két dolgot nem fair összemosni, szerintem!
verőce21
@Aki Én: (14:27) "...érdemi haszna nincs." - legalább nézz utána, más országoknak milyen a gyakorlata ezen a téren, aztán lökd az ostoba dumádat!
Itt van mindjárt egy Új-Zélandi példa is fentebb.
verőce21
@Don Quijote: (15:20) Nem súgtak, magamtól is rájöttem egykettőre. :)
DogAdventures
@Rockxy: Olyan egyszerű vagy,mint egy barlangrajz.
Rockxy
@Katalina62: A csip azért van, hogy be lehessen kasszírozni egy halom pénzt.
Nem egy esetet hallottam, hogy a csip benne van a kutyában, de nincs regisztrálva.
A kutya elveszett és nem a csipnek, hanem jóindulatú embereknek hála előkerült.
De a lényeg, hogy a pénzt kifizették a csipelésért.

Itt az volna a lényeg, hogy egységesen tudjunk nemet mondani a baromságokra.
Mindegy hogy kutya vagy fólia. :)
Katalina62
@Rockxy: Regisztráltatni kinek kell csipet? Ha nem a kutya gazdájának, akkor ezt a kutya tulajdonosa nem tudja ellenőriztetni, ha már csipet kifizette? Ezt nem kekeckedésből kérdem!
havasigyopár
@Rockxy: Be kellett tetetnem az öreg, beteg kutyusomba a csipet , fél év múlva meghalt. A csip is el lett temetve.
havasigyopár
Ami a trafik fóliát illeti. Juszt sem, azért se, semmiképen sem, főleg nem fog OV törvényt változtatni.Nehogy már másnak legyen igaza, még akkor is, ha igaza van. Egyébként a fideszesek azért nem válaszoltak sem igent, sem nemet, mert még nem voltak eligazítva, hogy mit kell mondani. Bábok egytől egyig!
brutus
@verőce21: Ideje lenne, ha BEFEJEZNED az emberek sertegeteset !!!
Anna Mária
@brutus: Neki a mások sértegetése okoz hatalmas élvezetet. Már csak ennyi öröme maradt az életben.
verőce21
@brutus: (19:58) (Most írhatnám, hogy engem tízszer annyit sértegetnek, de nem írom, mert le tudom kezelni a dolgot.)
Miért, mert akkor kitiltatod magadat innen? Mert megérdemled!
Boszi27
@aremy: Hát ja. Akkor rossz hasonlatot alkalmaztam! :)))
mate03
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@mate03: (20:17) Sajnálattal kell közöljem veled, mindig aki mondja!
brutus
@verőce21: Mennyi baromsagot kivansz itt meg összehablatyolni ??!
Senki mas nem "beszel" veled ??
Boszi27
@karma1: Jó hogy nem titulálják sikernek!
verőce21
@brutus: (21:12) Mi a véleményed a trafikgyilkosságról?
aremy
@verőce21: esetleg neked kellett volna abban a trafikban és akkor ott
dolgoznod.és ami azt illeti te is nagyon VÍRES nemzetes vagy.
verőce21
@aremy: (05:04) Te most ugyanaz a "brutus" vagy, másik nick-kel? Mert láttam máshol is te válaszoltál vissza ugyanarra.

(méltóztassál megtekinteni, mit írtam ide: )
propeller.hu/itthon/3096097-felreertesbol-foliazzak-trafikokat#v1320526
Rockxy
@Katalina62: Nem tudok erről semmit
Az én kutyáim soha nem voltak csipelve.
De már nem is lesznek.
Tavaly nyáron-ősszel mindkettő itt hagyott. :(
Most nincs kutyám.
Rockxy
@havasigyopár: Sajnálom nagyon a kutyust. :(
Az én két kutyám is így járt tavaly, de bennük nem volt csip.
Valakinek el kell kezdeni nemet mondani az aljasságokra.
Katalina62
@Rockxy: Továbbra is azt mondom, hogy csip, és a lefóliázás ötlete nem hasonlítható össze, mert a lefóliázás életveszélyes lehet, csip viszont pénzkidobás, ha a gazda nem tudja, vagy nem ellenőrzi a csip regisztrálását! Azt meg remélem, hogy lesznek még kutyusaid akiket szeretni tudsz!
Rockxy
@Katalina62: Nem is kell összehasonlítani semmit.
Én azt akartam mondani, hogy kollektíven nemet kell mondani arra, ami rossz nekünk.
Valahogy így:
youtu.be/rgN_hV_P2vg
verőce21
Elnézést kell kérjek a fiúk viselkedéséért, hogy nem tudtak nyilatkozni, meg kellett várniuk engem, hogy mit mondhatnak. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.