A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint jobb lenne, ha Gömöri Zsolt távozna a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) éléről.

Lázár Jánost csütörtöki sajtótájékoztatóján kérdezték a sajtóban megjelent, az MPB-t érintő ügyekkel összefüggésben, és azt mondta: személyes véleménye szerint amit a bizottsági elnök tesz, az többet árt a paralimpia ügyének, mint használ. Azzal tenne jót az ügynek, ha távozna, és utána tisztújítást tartanának – közölte.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Oszt a csíkostompiról miért nem vakkantgat a lézeres efftás??
@wagabund: " majd valaki kisegít..." Hernyó ez, egy sunyi araszoló...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Miután már menthetetlen a nyalogány, lézer a " tisztességes fidesznyik" szerepében tetszeleg és nagyon, de nagyon elítéli ezt az egészet - most, hogy menthetetlen a nyalogány !
m.macskosz
Én meg úgy érzem, hogy fácánannyitisér is távozhatna, --
persze teljes vagyonelkobzás mellett!
Hellcat
A távozás nem elég...a felelősségrevonás hol marad? Mindenkié aki a részese volt ennek!
silber13
De Janika bizonyára úgy gondolja, hogy Gömöri távozása egyszerre, egy időben történne Tomporfejű Tompikával! Ja? És nem a távoli jövőben történő távozásról van szó, hanem most,máris, sovány vaddisznó vágtában! Igaz Jani?
soljanka
Kilövési parancs kiadva. (Gömörit beáldozzuk- minden szabadságharcnak vannak áldozatai)
De miért csak Gömöri? Az egész elnökséget elővenni.
wagabund
A kilövési engedély megvan...akkor mire vár még ez a fínom... ...nem, embert nem írhatok, pláne urat... majd valaki kisegít...

szóval mi lehet az a mindent űberelő indok, amivel mindenáron maradni akar(hat)...?
bakegya
Személyes véleménye-röhögve-fülig érő szájjal -TÁVOZHAT???-bűnvádat ki fog indítványozni,ha nem a STADIONOSOK MINISZTERELNÖKSÉGI MINISZTERE IS TEHETNE VALAMIT-
Ja, hogy egyszerűbb fű alatt csörömpölni-aztán ha valami ,vagy valaki esetleg közbe jön-mint pl-az ALTUS FELÜLVIZSGÁLHAT-akkor aztán mehet a teknős szerecsent mosdatni Strasbourgba halálbüntetni.
Pálinkafőző Rézüst
Oszt a csíkostompiról miért nem vakkantgat a lézeres efftás??
@wagabund: " majd valaki kisegít..." Hernyó ez, egy sunyi araszoló...
Toby
Szerintem most Gömöri is úgy érzni, hogy lézer távozhatna ! Eddig nem érezte úgy !
jancsipapa
Távozhatna ??? És ,ha nem akar ? --Van felügyeleti szerve ? Van ügyészség ,van rendőrség ,nyomozó hatóság ? Itt a távozás ( csak egyedül az ő távozása ) édeskevés ...
verum
Úgy érzi? Miért nem szabaditották rá rögtön a Tek-et és miért nem volt házkutatás, mint a civil pénzeknél?
És mi lesz Deutsch-al? Őt senki nem akarja meneszteni? Vagy ő betonbiztos a vezér árnyékában, bármit tesz? Hogy érzi ezt...?
volvós
A börtön cellába való a gúnyos mosolyod, janika !!!
Amikor lehajolsz a szappanért a zuhanyzóba...
wagabund
@Toby: 19.12..ez jóóó...

(otthon, este paprikáskrumplizabálás közben mondja az asszonynak tele pofával: - még ez dumál, húzzon el ő...igazam van anyukám? -igazad van mucikám, te olyan okos vagy...)
Anna Mária
Minden egyes fideszvigyortól fölfordul az ember gyomra.
Ezek ezt együtt gyakorolják vajon?
Szinte nincs is mimikájuk.
volvós
@Anna Mária: majd egyszer rászárad a pofikájukra...
igen a sekrestyében gyakorolnak, ki tudja cinikusabban
kiröhögni a zembereket...
Lackó50
Miiután kiderült a balhé, a Fidesz szerint a legtisztább elsunnyogni onnan és a lemondással elejét venni egy komolyabb vizsgálatnak. Tudom, hogy a legszomorúbb ebben a történetben, hogy a szponzorok is kilépnek, de megértem a Coca Colát is hogy ő a sportolókat szponzorálta és nem azokat a tolvajokat, akik ellopták a pénzüket. Sajnos az ilyen gazemberek miatt kell a sportolóknak nélkülözniük.
justhpeter
"Lázár úgy érzi, Gömöri távozhatna"
Én meg úgy érzem Gömöri Lázárral, Deutsch-csal kézen fogva távozhatna.
Nem szeretnék a tisztelt kollégákkal kitolni, de ha ideírnám, hogy szerintem kinek kellene e díszes három szemét után távozni, betelne a portál és a többiek már soha nem jutnának szóhoz.
Desischado
Érdekelne, hogy a fácánmészáros nem akar távozni a teljes garnitúrával együtt?! Undorító, ahogy próbálja adni a becsületes erkölcsös embert. Egyik tulajdonsággal sem bír, és nem is ember, hanem egy gerinctelen megélhetési hulladék a gömörivel és az egész bandával együtt!
Bercifiu
Ez a politikai elit, egy hulladék. Tompika a Tv - ben elismerte, hogy Ő javasolta a 3 millió végkielégítés kifizetését.
Szégyellem magam, hogy ezek a seggfejek a nevemet viselik. Semmi Zsótival az élen.
Kérdezem, hogy hol van a maszop. A rengeteg téma ott hever előttük, de nem tudják felhasználni. Szinte az az érzésem, hogy lefeküdtek Orsósnak.
quo vadis
Jó a meglátása lázárnak. Csak társulniuk kellene, egy kézen fogva távozhatna az egész rablóbanda. Gömöri semmivel sem különb, (sőt ahogy olvasom, még csak kisiskolás hozzájuk képest) mit a sok kedves képviselő a parlamentben. A fidesz vezető ("emút nyoc év"-ben látványosan meggazdagodott) képviselőiről nem is beszélve.
Személyes véleményem szerint amit tesznek az többet árt a Magyarországnak mint használ. Azzal tennének jót az ügynek, ha távoznának.
mate03
@Desischado: A kormánynak,Lázárnak, nincs jogalapja elzavarni ezeket a szemeteket!Akinek volna,MOB-rendőrség,ügyészség,az meg mélyen hallgat!Hiába na!Ilyen időket élünk!Olyan ember aki a vak koldus kalapjából,ki lopja a pénzt,az már az emberiség legalja!
Aki Én
Szerintem mindenki távozzon a picsába a kormány közeléből, aki bármilyen kétes ügybe keveredik, hazudik. Olyan qrva nagy kérés ez?
Cicamama55
Lázár János sajtótájékoztatóját nagyrészt meghallgattam. Egy biztos, sokkal határozottabb, tájékozottabb, mint a párttársai. Rogán, Kósa, de még Orbán Viktor is sokkal mélyebb szinteket ütnek meg. Van mitől tartani miniszter elnökünknek.
Cicamama55
@Cicamama55: ...miniszterelnökünknek...
fütyi
Te, kajánul mosolygó gyilkos /Lázár / szépen kérünk, húzzál már el, és vidd Magaddal eme 2 szépen sikerült ifjú titánt a dajcstomikát, és gömörizsoltikát. Ugye megígéred! De most az egyszer ne b...ál át,
kata53
Helyes. Távozzon Tompikával és lázárral együtt!
HQ
És ki a f*szt érdekel, hogy mit érez lázár, egy amúgy érzéketlen senki pöcs, aki csak sok pénzért kap nőt?
A szarfaszú eddig csak egy mondás volt a számomra, de most elképzeltem (nem kellet volna, hányingerem lett), ahogy lázár pöcsét megfogja valaki ingyért: SZARFASZÚ
lázár valójában egy hulladék és senkit nem érdekel a véleménye!
Mond dolgokat, és?...
Ahogy orbán eltűnik ez a kis-nagy geci is el fog tűnni!
Toby
Úgy látom, megint drágult a borotva és biztos el kell adni néhány vadászpuskát, hogy ez a szegény nyomoronc borotvát vehessen !
HQ
Lázár egy zsidó.
A zsidók megölték Isten fiát, Jézust.
Lázártól nem kell semmi, soha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.