Kunhalmi Ágnes szerint a Paralimpiai Bizottság elnökének lemondása – a parasportolók támogatásából végtörlesztett hitel, a közpénzből szervezett magánutak és a szervezeten belüli vesztegetési kísérletek hatására – elkerülhetetlenné vált.

Minden egyes nap, amelyet Gömöri a bizottság elnökeként tölt, tovább rombolja a magyar sportvezetés hitelességét. Van azonban még egy felelőse az ügynek, akinek továbbra sem kellett felelnie a kialakult helyzet miatt. Gömöri Zsolt ugyanis Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője, a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnökének javaslatára végtörlesztette a fogyatékkal élő sportolók támogatásából saját devizahitelét. Deutsch Tamás máig nem válaszolt arra a kérdésre, hogy miért tartja természetesnek közpénzek magáncélokra való felhasználását. Úgy tűnik, Deutsch a kormánypárt politikusaként ismét megússza a felelősségre vonást

- fejtette ki az MSZP politikusa.

Kunhalmi úgy véli, végre meg kellene érteni: a Magyar Paralimpiai Bizottság csak a vezetés lemondása és teljes tisztújítás után tudja ellátni a fogyatékkal élő sportolók képviseletét. Minél tovább húzza a bizottság vezetése a lemondást, annál többet árt a magyar sportolóknak és támogatóknak.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Én még a kérdésfeltevést sem értem.
Természetesen megússza, hiszen Magyarországon mindenkinek állampolgári joga van hozzá, hogy hülye legyen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
Deutsch eddig csendben lapított , erre biztos válaszol a szokásos stílusába . Talán Simont is belekeveri a válaszába .
pbalage
Én még a kérdésfeltevést sem értem.
Természetesen megússza, hiszen Magyarországon mindenkinek állampolgári joga van hozzá, hogy hülye legyen.
soljanka
Kis adalék, hogy Tompika az MTK elnökeként mi minden felett dönthet:

"A kormánydöntés két fontos dologról szólt. Egyrészt arról, hogy 2013-tól kezdve, 2020-ig, évente 300-300 millió forint költségvetési támogatást kap mind a hat egyesület. Ezt a sportszakmai tevékenység finanszírozására kapják a klubok. Másrészt az MTK 4,918 milliárd forint sportlétesítmény-fejlesztési támogatást kapott. Alig néhány később döntött a kormány, az MLSZ javaslata alapján a stadionrekonstrukciós programról, melynek keretében 800 milliós támogatást kaptunk. Végül ezen a héten, 2015 májusában, további 3,04 milliárd forintot ítélt meg a kormány az egyesületünknek. Így a teljes összeg meghaladja a 8,7 milliárd forintot,"

Most akkor képzeljük el, ha a paralimpikonok aprópénzéből mennyit nyúltak le, akkor mi lehet az MTK-nál. Ahol ugye Tompika a főnök.
Forrás:
mtk.hu/hirek/elnoki-interju
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
wagabund
a nemzetesasszony téved...
tegnap gömöri jobbkeze, a gazdasági vezető azt találta mondani a tv-ben, hogy dajcsnak semmi köze a hárommillió kiutalásához...

nnna? ilyenkor mi van?
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: basszus, azért de most tényleg, milyen nagyon sötét lelkiviláguk van ezeknek??? Embernek nem nevezhetők, az biztos...
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Hat aki a fogyatekkal elo emberektol veszi el akar az etelrevalo penzuket, akar a kozlekedesukhoz szukseges pluszt, az nem mas, mint egy patkany... Persze megelhetesi,... A pofam leszakadt, mikor azt mondta, hogy nem is kap havi egymillat, csak 402 ezer forintot!,... Ahhoz kepest, hogy az elodje INGYEN csinalta ugyanezt,... Mindenesetre latszik, hogy annakidejen dejcstompika sportminisztersege alatt sikerult ugyanolyan kis niemandokat gyujteni maga kore, mint o maga,...
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: A 402 ezret o mondta, valoszinu, ezt csak a fizetes cimen veszi fel, a tobbit premiumkent, meg mindenfele mas cimen karmolja ossze,...Dehat ugy latszik, a matek nekiis gyenge oldala, mint minden fideszesnek,...:o))
Hellcat
Most járjon a pofád tompika...rohadék egy patkány ez a dajcs is...nem hiába no...ő is ősfideszes.
karma1
@Hellcat: MOndom, hogy bezart a Twitter,...:o)) Kulonben mar a b+-ek ropkodnenek az eterben, kioktatas gyanant...:o((
Hellcat
@karma1: Ilyenkor kussban van...feltolt 1-2 utcát aztán mondogatja magának, hogy minden rendben.
Főlökött
@wagabund: Tévedni tetszik :)

Ez a 'rosszéletű' Tompika, saját maga is elismerte a tájékoztatón, hogy az Ő ötlete volt, amit kiviteleztek. Nagyvonalúan benyögte, hogy válalja a felelőséget :))) Ez a hét vicce...

A baj csak annyi, hogy mentességi joga van. Neki az van ! Ha kiindulunk a KG Bélánk mentességi jogának felfüggesztésére indult 'népi törekvésből', belátható, hogy egy hazaárulás típusú bűncselekmény esetén, mely hangyányival többet nyom a latba, a 'rágódunk a dolgon' típusú előadás tapasztalható, akkor egy tipp adás kapcsán mit is várhatnánk ?
Ezek bármikor, bármit megtehetnek, büntetlenül - sajnos ! Mint látható és tapasztalható - élnek is vele rendesen, illetve folyamatosan !
volvós
Megússza ???
Javaslom neki ugy 15 métert ússzon meg Ukrajnában,
egy PIRANJÀVAL teli halastóban lehetöleg mellúszásban,
mert akkor a lelógó kis müszerét elöbb találják meg
a húsevö halak...Nagy g...i a kijaf@szomtompika !!
jancsipapa
Ne legyünk már ennyire naivak . Nem olyan nagy bűn ez . Mert mi történt tulajdonképpen ? Nem a "Kedves Vezetővel" fordult szembe ...
wagabund
@Főlökött: 14.37.. láttam dajcsot is motyogni, meg tegnap azt a nőt, aki szemlesütve bevallotta a riporternek, hogy dajcsnak nincs köze a hárommillióhoz..
legalább egyeztettek volna...

...ez a mentelmi jog is érdekes, eddig fel sem merült...
justhpeter
@karma1: Tetszik nekem, ha valaki ilyen komoly precizitással összefoglalja a lényeget. Pontosan arról van szó, hogy a sérült sportolókat szellemi fogyatékosnak is nézte és aljasul le is nyúlta a vezetőjük, Tompika jóváhagyásával és seggedelmével. Minimum: 5-5 év börtön 10 év közügyektől eltiltás.
bakegya
A pártkatona-csakkk parancsot teljesített-hidegállamosításnak hívja ezt a szakma-aztán vígan lehet osztogatni-de elsőkézből fosztogatni is-dá kotta stílus-aaz ellenzéknek rá kellene ugrani,de tegnap is késő lett volna.
volvós
@bakegya: van " ellenzék "?? HOL ??? :-(
m.macskosz
@wagabund:
Láttam. Eléggé meggyőzően hazudott. Jelzem, van az a pénz, amiért én is tudnék. Talán.
nyanya001
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11391358_1653331151553055_4224925982651383835_n.jpg?oh=ba737ac30257d98c52e0cc31e505397a&oe=55F788F9
Dúsgazdag Fideszesek fosztogatnak, nélkülöző mozgássérülteket.
Deutsch Tamás EP képviselő, Orbán Viktor nagy barátja, és Gömöri Zsolt a Paraolimpiai Bizottság elnöke, milliókat nyúlt le a nélkülözésben élő mozgássérült sportolóknak szánt pénzből.
A fent két „úr” havi több milliós nettó jövedelmet visz haza, e mellett több millió mellékes csurran-cseppen. (Néha legálisan, néha nem.) Ezek a dúsgazdag emberek állami pénzeken utaznak szerte szét a világban, luxus partikon, fogadásokon zabálják degeszre magukat, és vedelik a drágábbnál drágább italokat nyakló nélkül.
Közben úton útfélen szónokolnak álszent pofával a mozgássérült sportolók ügyéről.
Ahol tudják, fényezik magukat (és ahol tudnak, lopnak).
A mozgássérült emberek 50-150 ezer forint körüli jövedelemből tengődnek.
Aki nem dúsgazdag Fideszes tudja mit jelent ez. A számlákat alig lehet ebből fizetni, sokszor, még a legegyszerűbb ételre sem telik, marad az üres gyomor és az éhség.
A mozgássérülteket azonban esősorban nem a szegénység sújtja.
www.facebook.com/1567866626766175/photos/a.1567869693432535.1073741827.1567866626766175/1653331151553055/?type=1&theater
Toby
Egyáltalán van ebben az országban olyan valami, amiben ha benne van a fidesznyik, az ne lenne koszos, sáros, bűzlő, gennyes ?
mariaberta
Miért? Mert a Fideszesek már csak ilyenek. Nekik mindent lehet, legalább is úgy vélik.
Ő sem számolt el a beléptető kapukkal, természetesnek tartja, hogy párttársa elveheti a sportolóknak adott pénzt.
Ocsmányok..
Desischado
Naná, hogy megússza! Fideszes! A mi kutyánk kölyke!
Jozefina
Poltnak az eddig nyilvánosan megjelentek alapján már régen le kellett volna tartóztatnia az egész para elnökséget. Most időt hagy minden okirat eltüntetésére, a felelősök összebeszélésére, stb.
Hát ez sem az "odafigyelés" amit most a főnöke meghirdetett.
Tibor43
Természetesen megússza (ahogy mások is),csak még ki kell találni,hogy fogják az ellenzékre ezt a disznóságot...
nezelodo
Megússza, mert "sáros a kéz, ami a sorsot húzza

Marad a csaló,megint megússza." Naponta többször hangzik el egy dal ezzel a szöveggel a kereskedelmi rádiókban. Kevesen hallják meg, meg azt a sort is, hogy "Marad a közöny, hogy nem az ő dolga"
Törölt felhasználó
Deatuch csak eg ydolog szarik be, ha elfogy a kokó
Lepényleső
Humánum - morál?. (A korlátozott képességűektől sem erkölcstelen lopni,ha az a fidesz égisze alatt történik?) Hány millió ember adta életét e hazáért,s ezt is megéltük. Megértünk rá,hogy
vesszünk,ha hagyjuk?
zoró
Tamás,,hogy nincs börtönbe ?? Ocsmányabb a lokneszi szörnytől,,Valami mars lakó ?
Bedécs LÁszló
@pbalage: ::ez a díszzsidó már sok embertől saját magának elvette azt a jogot hogy hülye legyen.
evacica
@pbalage: Ez igaz, azoknak is akik ezt a tolvaj gátlástalan bandát megválasztotta!
evacica
Tomika már rég megérett arra, hogy feleljen a disznóságaiért, ha szoci lenne, már rég a dutyiba lenne!
pistapapa
Zsidót megbüntetni a mai Magyarországon? Ennyire vakok vagytok? Hát ők bitorolják a hatalmat 70 éve.
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: május 29., 13:48 ra: miért engem töröltök, miért nem a Gömöri nevű valamit???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.