"Vérdíjat" tűz ki a kormány bevándorlásellenes plakátjaira az Európai Baloldal-MMP2006 nevű párt – tudta meg az Index. Vajnai Attila elnök, aki korábban a Munkáspárt tagja volt, és a vörös csillagos perekről lett országosan ismert, azt mondta:

kétezer forintot kap, aki olvashatatlanná tesz, feliratoz vagy letép egy ilyen óriásplakátot.

A pártelnök azt ígérte, létrehoz egy alapot, amelybe adakozni lehet, és ebből finanszírozza majd az akciót. Ő maga milliós nagyságrenddel tud hozzájárulni az alaphoz, hiszen több ezer eurót ítélt meg neki a vörös csillag-ügyben a Strasbourg-i bíróság, és szerinte nem cél erre fordítani a kártérítést.

Egy szélsőbalos párt 2000 forintot fizet a bevándorlásellenes plakátok megrongálóinak

Vajnaiék a beküldött fotók alapján ellenőrizni fogják, hogy tényleg feliratozták vagy letépték-e a plakátot, és ezután kaphatja meg a kétezer forintot az elkövető.

Mint arról beszámoltunk, a plakátok kikerülése után már egyből készültek olyan fotók, melyek megrongált plakátokat ábrázoltak. 

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Az ilyen tempót nem csípem. Akinek nem tetszik és úgy gondolja, a tépje le, vállalva az esetleges következményt.. De hogy fizetségért nyilvánítson valaki ilyen formán "véleményt", az legalább olyan undorító, mint a plakát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@verum:
Orbáncék aljas húzása sem különb !
Velük szemben nem érvényesül a "ha megdobnak kővel..." című ultra békés bibliai álláspont !
verum
@Toby: - én nem mások miatt vagyok fair, hanem önmagam miatt. Én azt ítélem el, aki pénzért tesz ilyesmi. Önmaga tegyen, amit akar, de ne pénzért nyilvánítson véleményt.
bakegya
Nemzetközi mércével mérve nagyon veszélyes játékot tol ezzel az óriásplakátokon gyűlöletkampánnyal...
brutus
@Desischado: En helyeslem ! Valamit csak tenni kell(ene) mar, nem ???!! Meddig kell türni ezt a BARBARSAGOT ???!!! Orbanekkal szemben: ZERO TOLERANCIA !!
Hellcat
Ez a válasz a fideszes fizetett felbujtókra és vandálokra a baloldalról? Fizetett plakátrongálók? :D
eszegfu
Ugyan nem kapcsolódik szorosan a plakátrongáláshoz...de nekem elgondolkodtató: miért kellett egyáltalán őriztetni az óriás plakátokat?! Pontosan tudták, hogy nem "normális", amit ezek hordoznak, sok ember ezzel nem tud "azonosulni", mégis kitették! Azért is! Tudatosan uszitják a társadalom legalább kettészakadt részét egymásnak! Majd jött a rongálás...tehát folyamatos "hirt" szolgáltat. Ugyanakkor nem beszélünk a konzultációs kérdőivről (amire állitólag 400 ezer válasz érkezett eddig), a romániai magyar kórházról, a magyar egészségügyről, stadion, uszoda, vagyonnyilatkozatok, korrupciós önkormányzati ingatlanok eladása, magyarok külföldi munkavállalása, kitelepedése stb., melyek szerintem sokkal fontosabb kérdések.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.