"Vérdíjat" tűz ki a kormány bevándorlásellenes plakátjaira az Európai Baloldal-MMP2006 nevű párt – tudta meg az Index. Vajnai Attila elnök, aki korábban a Munkáspárt tagja volt, és a vörös csillagos perekről lett országosan ismert, azt mondta:

kétezer forintot kap, aki olvashatatlanná tesz, feliratoz vagy letép egy ilyen óriásplakátot.

A pártelnök azt ígérte, létrehoz egy alapot, amelybe adakozni lehet, és ebből finanszírozza majd az akciót. Ő maga milliós nagyságrenddel tud hozzájárulni az alaphoz, hiszen több ezer eurót ítélt meg neki a vörös csillag-ügyben a Strasbourg-i bíróság, és szerinte nem cél erre fordítani a kártérítést.

Egy szélsőbalos párt 2000 forintot fizet a bevándorlásellenes plakátok megrongálóinak

Vajnaiék a beküldött fotók alapján ellenőrizni fogják, hogy tényleg feliratozták vagy letépték-e a plakátot, és ezután kaphatja meg a kétezer forintot az elkövető.

Mint arról beszámoltunk, a plakátok kikerülése után már egyből készültek olyan fotók, melyek megrongált plakátokat ábrázoltak. 

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Az ilyen tempót nem csípem. Akinek nem tetszik és úgy gondolja, a tépje le, vállalva az esetleges következményt.. De hogy fizetségért nyilvánítson valaki ilyen formán "véleményt", az legalább olyan undorító, mint a plakát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Szélsőbalos neked anyád, az a lánctalpas hegyirabló.
verum
Az ilyen tempót nem csípem. Akinek nem tetszik és úgy gondolja, a tépje le, vállalva az esetleges következményt.. De hogy fizetségért nyilvánítson valaki ilyen formán "véleményt", az legalább olyan undorító, mint a plakát.
izo
Ezt a vöröscsillagost ideje lenne bezárni!
Vizual
Hát igen. Nekik jutott eszükbe. DE talán nem finanszírozta egyik párt sem a választási csalásokat ? na ugye. Mert a kutya sem tudja elolvasni az aki Afrikából jött. Terel a FIDESZ és ezek több kárt okoznak mint hasznot. Ezért és nem a vörös csillag miatt. Ezek a plakátok Orbán szégyene és mivel nem lett dömping, csak szegényes és buta szólamokkal telerakott pénzkidobás. És, hogy mozdul rá nép ? Hát az is szintet jelez.
levi
"Na rohadt (nácik helyett)komcsik csak rongálni tudnak, tönkreteszik más munkáját,blablabla..."
Érdekes, most miért nem olvasok hasonló hozzászólásokat?
Lackó50
Ezekkel a plakátokkal csak még jobban maguk ellen hangolják a közvéleményt. Régen a Rákosi rendszerben is voltak ilyen buzdító plakátok:
"Éljen a hatalmas Szovjetunió, a béke élenjáró őre"
Majd jön az is, hogy a:
"Párttal a néppel egy az utunk!"

"Oszd meg és uralkodj!"
Anna Mária
@levi: Mert látod, a rohadt nácik nem rongálják meg ezeket a plakátokat, mert nekik nagyon tetszenek.
levi
@Anna Mária: A rohadt komcsik viszont rongálnak, sőt másokat is erre buzdítanak. Micsoda példamutató egyének nem?
Anna Mária
@levi: Nem rohadt komcsik.
Ők tesznek is valamit a kormány náculása ellen.
Kár nem keletkezik.
levi
@Anna Mária: Látod milyen buta vagy? A fidesz oda hajlik ahova éppen akar, és ahol több szavazatot remél.. Azt mondja, hogy kilép az eu-ból, mert sokan ezért szavaznak rá, közben barátkozik az oroszokkal mert így megint több szavazatot kap.
De ezek fent egyszerű vérkomcsik , semmivel sem jobbak a náciknál.
Anno az erdélyiek ellen uszították a népet...most meg persze a menekülteket meg tárt karokkal fogadnák.De a többi balos párt is detto.
A határonkívüli Magyarokat elzavarnák, szegény kis menekülteknek viszont a faszát szopkodja mindegyik, milyen alapon? A fidesz viszont ugyanúgy sumákol a határon túliakkal, csak azért foglalkozott velük, hogy onnan is szavazatot kapjanak.
Anna Mária
@levi: Látod milyen buta vagy? Azt is látod, milyen alpári? :)))
levi
@Anna Mária: Válaszodból látom, hogy ezt bizony csúnyán megnyertem ;) Hiába na, te is tudod, hogy igazam van.
Anna Mária
@levi: Nincs igazad, mert a világot csak feketének és fehérnek látod, és ezt a plakátszaggatós történetet nem tudod belehelyezni.
A fidesz viselkedését rosszul magyarázod, nemcsak szavazatmaximálásról van szó náluk, a dolog bonyolultabb.
Szerintem nem tudnád definiálni, hogy mit értesz "vérkomcsi" alatt, de persze, ha van kedved, megpróbálhatod.
A többi dumádat nem kommentálom, tényleg nem bírom az öncélű alpáriságot.
Desischado
Nem a plakátokat kell eltüntetni, hanem ezt az aljas maffia bandát!
mate03
@izo: Neked mániád a fröcsögés?Akik nagyon megérdemelnék,a börtönbüntetést azok sajnos .még mindig szabadlábon vannak!Pedig a (fidesz) székház ki ürülhetne!
Toby
@verum:
Orbáncék aljas húzása sem különb !
Velük szemben nem érvényesül a "ha megdobnak kővel..." című ultra békés bibliai álláspont !
verum
@Toby: - én nem mások miatt vagyok fair, hanem önmagam miatt. Én azt ítélem el, aki pénzért tesz ilyesmi. Önmaga tegyen, amit akar, de ne pénzért nyilvánítson véleményt.
bakegya
Nemzetközi mércével mérve nagyon veszélyes játékot tol ezzel az óriásplakátokon gyűlöletkampánnyal...
brutus
@Desischado: En helyeslem ! Valamit csak tenni kell(ene) mar, nem ???!! Meddig kell türni ezt a BARBARSAGOT ???!!! Orbanekkal szemben: ZERO TOLERANCIA !!
Hellcat
Ez a válasz a fideszes fizetett felbujtókra és vandálokra a baloldalról? Fizetett plakátrongálók? :D
eszegfu
Ugyan nem kapcsolódik szorosan a plakátrongáláshoz...de nekem elgondolkodtató: miért kellett egyáltalán őriztetni az óriás plakátokat?! Pontosan tudták, hogy nem "normális", amit ezek hordoznak, sok ember ezzel nem tud "azonosulni", mégis kitették! Azért is! Tudatosan uszitják a társadalom legalább kettészakadt részét egymásnak! Majd jött a rongálás...tehát folyamatos "hirt" szolgáltat. Ugyanakkor nem beszélünk a konzultációs kérdőivről (amire állitólag 400 ezer válasz érkezett eddig), a romániai magyar kórházról, a magyar egészségügyről, stadion, uszoda, vagyonnyilatkozatok, korrupciós önkormányzati ingatlanok eladása, magyarok külföldi munkavállalása, kitelepedése stb., melyek szerintem sokkal fontosabb kérdések.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.