Levélben vágott vissza Lázár János a szekszárdi fórumon tartott "őszödi beszédét" nyilvánosságra hozó Berkecz Balázsnak, aki az Együtt politikusa. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Berkecz "kispályás" – tudta meg a VS.hu a hozzájuk eljuttatott írásból.

Az interneten megjelent írásai és nyilatkozatai arról tanúskodnak, hogy a fórum témája foglalkoztatta, sőt mélyen érintette Önt, éppen ezért nem értem, miért nem tette fel kérdéseit a fórum keretében személyesen? Ha úgy tetszik, nyíltan

- tette fel a kérdést Lázár Berkecznek.

Ugyanakkor a miniszter visszautasította, hogy a fórum keretében létrejött egyeztetést, valamint a kormány munkáját segítő szakembereket Berkecz „a pártjára jellemző pitiáner, a primitív napi szintű érdekek által vezérelt politikai hecckampány részévé tegye a sajtó nyilvánossága előtt”.

Lázár sorait azzal zárta, ezentúl minden fórumára várja Berkeczet:

A fórumainkra a jövőben is várjuk, munkatársaim gondoskodni fognak arról, hogy minden alkalomra meghívást kapjon. Bízom benne, hogy egyszer akár szemtől szemben is megfogalmazza kérdéseit. Ha úgy tetszik, egyenesen.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az ugat egyenességről, gerincről, aki a bíróság végzése ellenére, dugdossa a közpénz-herda adatait ?
Mert aki nyilvánosságra hozza lézer-piszkos jános öszödijét, az annyit is ér !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Az ugat egyenességről, gerincről, aki a bíróság végzése ellenére, dugdossa a közpénz-herda adatait ?
Mert aki nyilvánosságra hozza lézer-piszkos jános öszödijét, az annyit is ér !
wagabund
nem keménykedett, csak sérelmezte, hogy a nyílt levél írója nem viselkedett korrekten...és elmondta, mi is a bánata.. ...mindezt mosolyogva..
itt minden előre la van vajazva...csak parasztvakítás az egész őszödi "sérelem" ami Szekszárdon történt..
Nyuszicsibe
Balázs,mondd neki, hogy úgy leakadtál ezen a hirtelen jött álszent "őszinteségi rohamon", hogy köpni se tudtál,nemhogy kérdezz. Legközelebb készüjjé' !!
nyanya001
@Toby: Mert meg kellene mondani a muff tulajdonos nevét is !
simmering73
Berkecz kispályás. Hja kérem, nem lehet mindenki nagypályás gazember.
volvós
" Bízom benne, hogy egyszer akár szemtől szemben is megfogalmazza kérdéseit. Ha úgy tetszik, egyenesen..."

Jancsika ! El vagy tévedve...veled egyenesen, szemtöl szembe
beszélgetni, - aki egy gerinctelen, hazug jellemtelen lény - szinte lehetetlen.
10 éves kisfiad 70 milliós háza, londoni kufircolós számla, a partner ne(m)vével ??
Trafikmutyi, stb...rendben ??? Polt Péter haveri kör ??? Birósági végzés ??
brutus
@volvós: ...halalt okozo balesete az M3ason...
Abzug62
Berkecz kispályás a kiszivárogtatás miatt?! Az őszödi beszéd kiszivárogtatására tetszik emlékezni?! Ja, hogy azt sunyi módon, kerülőúton tetszettek kiszivárogtatni, és úgy nem kispályás?! Vérlázító ez a cinizmus!
wagabund
@nyanya001: ez a muff tulaj ez tetszik...bocs, de felröhögtem...
nyanya001
@wagabund: :)))))))))))))))))))))))))))))
paolo006
@nyanya001: milyen rossz szutyok bújik ágyba ezzel a retekkel?
mekkelek
Valaki lerángathatná már ezt a nagyképû, pökhendi, gôgös mutyihuszárt a magas lóról...
Lackó50
Ez a szöveg kísértetiesen hasonlít a Gyurcsány féle öszödi beszédre. A kiszivárogtatás se lehetett véletlen. Ezzel a szöveggel akarja kimosni magát, hogy milyen aljas módon intéztek egyes jogszabályokat.
" két napi nyomozás után megtudtam, hogy ki volt az a két külföldi cég, akik ezt a jogalkotásban elérte. A pofámról égett le a bőr, a föld kinyílt a lábam alatt, hogy ilyen pofátlanságra képesek vagyunk."
Ugyanakkor ő volt aki a dohány lobbival kapcsolatban ugyanezt csinálta. Akkor nem ingott meg a lába alatt a föld?
" Most lett elegük a nagy cégeknek a kormány nemzeti trafikmutyijaiból. A Japan Tobacco, a Philip Morris és az Imperial Tobacco közös közleményben tiltakozik."
Úgy látszik a svájci téglás buliból kifelejtették és ez bizony rosszul eshetett neki, mikor kiderült. Ahogy elnézem, az ilyen kijelentéseivel már a következő választásokra készül és próbálja bizonygatni, hogy ő aztán tiszta kezű politikus. A szöveg már megvan, csak a cselekedetei (Pl. a legutóbbi dohány döntés) nem egészen ezt bizonyítják.
Desischado
lézer meg az egyenesség?4 Röhögnöm kell...! És mi van, kinek akar itt jópofizni? Mert nálam nincs hitele, soha nem is volt, és nem is lesz! Ilyen gerinctelen, aljas, embertelen féreg nálam nem rúghat labdába!
Törölt felhasználó
Keménykedő, lenéző. Eleve semmiben néző szarházi féreg ez is mint a többi, akit kinevelt az Orbán-Habony kommunikációs iroda. Attól, hogy szemtől-szembe ül két ember még az a fél aki amúgy egy retkes gerinctelen féreg nem fog megváltozni a szemezéstől..:) Én szívesen néznék veled farkasszemet Jani, még kérdéseket is tennék fel nagy nyilvánosság előtt. Érdekes a miniszterelnökötök 10 éve nem mert ellenzéki politikus szemébe nézni szemtől szembe...:) Műmájer mezei szélhámosok vagytok nem több.
mate03
@Desischado: Gerinctelen embertől,mást vártál? (Majdnem elsüllyedtem szégyenemben)!Van ennek az emberszabásúnak szégyenérzete?
mariaberta
Igazán? Nem tanult Gyurcsányból? Itt érdekes módon minden kiszivárog. Nyilván azért, mert mindenki mellett megbízható, " tisztességes" munkatársak vannak.
Tévedés ne essék, nem sajnálom t. Urat, de a jelenség letaglóz, mert akár ellenzékről, akár kormány hű emberekről van szó undorító ami itt ma MAGYARORSZÁGON folyik.
Lepényleső
Máséban a szálkát,sajátjában a gerendát nem teszi láthatóvá a kevélység.
kukac50
Lázár még rosszabb volt mint Gyurcsány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.