Az év polgármestere díjjal kitüntetett Kiss Attilát, Hajdúböszörmény polgármesterét a Bocskai István téren fotózta le az MTI munkatársa.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@eszegfu: Én meg Cserdi polgármesterét javasolnám, aki önellátó, többségében cigányok lakta falut vezet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@human: 15:32 Igazad van! Ő is megérdemelné! Nekem hirtelen nem ez ugrott be, de gondolom a tisztelt polgármestereknek nem 5 perc alatt kellett jelölniük, hanem volt rá "gondolkodási" idejük...
eszegfu
@Desischado: Igen. 2002-től parlamenti képviselő volt, 28x szólalt fel, 2203-2007 Fidesz helyi csoportjának a vezetője volt. Érdekességként: utolsó felszólalása 2015. jun. 4. körül volt, ebből a "legfontosabb" mondat..." Talán egy szabadon választott parlament sem tett ennyit 4 év alatt sem, mint most 1 év alatt tettünk a magyar nemzet egységesitése céljából.." Vélelmezem ez lehetett a "kimagasló" teljesitmény, amiért megkapta ezt a dijat.
eszegfu
@mate03: 9:14 Én is kedvelem Botkát! Csodák-csodájára itt 1-2 nap alatt találtunk legalább 3 embert, aki szerintünk jobban megérdemelte volna! Ennek a dijnak tényleg lehetne igazi értéke az, hogy a polgármesterek az egyik "kollégájuk" munkáját minősitik, de igy sajnos azt kell gondolnom "pofára" megy.
Toby
@Desischado: Naná, hogy kondatag, értelmes ember nem kaphat semmi elismerést !
Desischado
@Toby: Enyje, tesó, remélem, nem csodálkozol? Abszurdisztánban ez a "normális"! De meddig még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.