Az év polgármestere díjjal kitüntetett Kiss Attilát, Hajdúböszörmény polgármesterét a Bocskai István téren fotózta le az MTI munkatársa.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@eszegfu: Én meg Cserdi polgármesterét javasolnám, aki önellátó, többségében cigányok lakta falut vezet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Hát elég nyúlfarknyi egy cikk. Esetleg ha megtudhatnánk, hogy ki nyerte el ezt a címet előző évben, vagy kik döntöttek személyéről, ünnepségről valami, a polgármester beszéde és hasonlók?
eszegfu
Próbáltam keresgélni...mi is lehet az indok, amiért az "év polgármestere" lett Kiss Attila ...sajnos nem találtam "nyomós" okot. Tevékenységét nem ismerem, igy véleményt nem mondok róla. Viszont Gémesi Györgyöt inkább gondolnám erre a tisztségre! 1996. óta a mai napig is ő Gödöllő polgármestere! Kormányok jöttek-mentek és ő még mindig az ott lakók elégedettségére polgármester! Kollégái ezt nem látják?!
hetöndöe
@eszegfu: Gémesi nem a hatalom kegyeltje,az MDF szétverése után ő nem igazolt át a "fiatal demokratákhoz".Ráadásul elég gyakran beszólogat Qrbánéknak.
human
@eszegfu: Én meg Cserdi polgármesterét javasolnám, aki önellátó, többségében cigányok lakta falut vezet.
fuci
Csatlakozom az előttem szólóhoz.!
justhpeter
Na most ugye Cserdi polgármestere sem a hatalom kegyeltje, ha jól gondolom a pedigréjén is van egy apró pici pötty. Hogy amúgy különb, mint bármelyik a kormányoldalon, az nem játszik.
human
@justhpeter: Lehet, hogy van pötty, de amit ott csinált az példátlan az országban. Még Seres Mária az aki szintén többet tesz a településéért mint hogy beszedi az adókat és kiosztja a közmunkát.
mate03
@eszegfu! Ha valaki nagyon megérdemelte volna,az Botka László,Szeged polgármestere!:
eszegfu
@human: 15:32 Igazad van! Ő is megérdemelné! Nekem hirtelen nem ez ugrott be, de gondolom a tisztelt polgármestereknek nem 5 perc alatt kellett jelölniük, hanem volt rá "gondolkodási" idejük...
eszegfu
@Desischado: Igen. 2002-től parlamenti képviselő volt, 28x szólalt fel, 2203-2007 Fidesz helyi csoportjának a vezetője volt. Érdekességként: utolsó felszólalása 2015. jun. 4. körül volt, ebből a "legfontosabb" mondat..." Talán egy szabadon választott parlament sem tett ennyit 4 év alatt sem, mint most 1 év alatt tettünk a magyar nemzet egységesitése céljából.." Vélelmezem ez lehetett a "kimagasló" teljesitmény, amiért megkapta ezt a dijat.
eszegfu
@mate03: 9:14 Én is kedvelem Botkát! Csodák-csodájára itt 1-2 nap alatt találtunk legalább 3 embert, aki szerintünk jobban megérdemelte volna! Ennek a dijnak tényleg lehetne igazi értéke az, hogy a polgármesterek az egyik "kollégájuk" munkáját minősitik, de igy sajnos azt kell gondolnom "pofára" megy.
Toby
@Desischado: Naná, hogy kondatag, értelmes ember nem kaphat semmi elismerést !
Desischado
@Toby: Enyje, tesó, remélem, nem csodálkozol? Abszurdisztánban ez a "normális"! De meddig még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.