Miután szerdán kihelyezte a Kétfarkú Kutya Párt a közösségi támogatásból kinyomtatott ellenplakátokat, ez már nem az első, hogy baj történik valamelyikkel.

A felcsútin ráadásul azt hirdetik, hogy a településen űrállomás épül, amiről az RTL Klub Híradójának korábban egy helyi azt mondta, ez szerinte nem igaz, de meg kell várni az estét, hogy épségben marad-e. A propeller.hu olvasói fotóján látszik, hogy nem teljesen.

Megrongálták a Kutya Párt felcsúti plakátját

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Ne szakítsd le! Alatta is ez van :)"
Ez a plakátötlet is tetszett
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
"Ne szakítsd le! Alatta is ez van :)"
Ez a plakátötlet is tetszett
nezelodo
Nincs semmi baj még, a tettes meg már bejelentkezett a tál lencséért. Ha lesz még egy két felségsértés, a Lenci barát felállitatja a derest a stadion előtt, és ötvenet kap a tettes, a János Elek meg közben énekli a fehérvári huszárokat, hogy ne hallatsszon a lázadó jobbágy ordítása.
F_Viktor
"Elutasítjuk a jobboldal agresszióját és felszólítjuk őket, hogy fejezzék be az erőszakos akcióikat!"
Főlökött
Remélhetőleg a yard, ugyanolyan hévvel és erőbedobással vizsgálja ki - jár el, ezen ügyben is, mint a többi esetében !
justhpeter
Felcsút lenne a barbárság hona ? Szinte hihetetlen.
m.macskosz
Említettem már, hogy lefotóztam egy plakátot: égszínkék alapon piros betűkkel ez állt rajta:
ORBÁN VIKTOR NORMÁLIS? Szerettem volna a képfeltöltés.hu-n keresztül feltölteni, de mily fura véletlen: nem sikerült. No, azóta azt a plakátot is leszaggatták a fidesz.ggnyalók.
mariaberta
@DR Eric CARTMEN: Szerinted is ő a mocskos?
mariaberta
@justhpeter: Felcsút minden lakósa Orbán imádó?Szegény falú.
mariaberta
Ürállomás? Kit fognak felküldeni ? Remélem az arra legmegérdemeltebb falú szülöttjét. Ha így lesz, annak kellemes utazást kívánok.
karma1
B@SSZATOK MEG NEM IGAZ!!! MA DELUTAN 4 ORAKOR MEG EGY TOLLVONAS SEM VOLT RAJTA!!! SAJAT SZEMEMMEL LATTAM!!!
karma1
Blogtarsaim! Csak EGYETLEN egy plakatfelulet van Felcsuton: az egyik oldalan a "tartsd be a torvenyeinekt,...stb...", a MASIK OLDALAN a Ketfarku Kutyapart plakatja es SENKI sem piszkalta a plakatot!!! Ki volt az a tetu ujsagiro, aki igy akar barmilyen elonyre is szert tenni? (Mar ugy ertem: HAZUGSAG aran?) Mondom, hulye voltam, hogy nem fotoztam le, de ketten lattuk a lanyommal!!! Delutan kb. 4 oraig...
karma1
@kecskésmihály: Csodalkozz nyugodtan, EZ NEM TORTENT MEG! Ma delutan 4 orakor legalabbis meg nem!!! Sajat szememmel lattam! (hulye voltam, hogy nem fotoztam le!!!)
karma1
@nezelodo: Nem lehet parkolni a stdion elott... Ma akartam, hogy csinaljak nehany fotot, - NINCS parkolohely! (egyebkent semmilyen terelo informacio sincs arra, hogyha lenne valamilyen meccs, es arra TENYLEG jonnenek latogatok - nem busszal!- akkor azok hol allnanak meg?
karma1
@mariaberta: 20.04-re; NEM! a falu nagy reszben inkabb szegenynek nez ki, - mar ha a gyalog kozlekedo oregeket nezem -, meg a lepusztiult hazakat. Az orban-villa szep sarga, oriasi, saroktelken all, es valoban csak az utcan kell atsetalnia...
mariaberta
@karma1: Ez elsősorban Orbán szégyene! Tudom, hogy nem megy végig a falú utcáján, mert ha ezt tenné, leégne képéről a bőr. Ha egyáltalán van még szégyenérzete. Inkább nem megy!
kkalman
És ilyenkor mit csinál a plakátőrség?
Desischado
Vajon kik lehettek? És a rendőrség hol van?!

@mariaberta: Ennek szégyene?! Azt sem tudja, hogy mi az!
nezelodo
@karma1: Na, akkor kénytelen leszek gyalog menni, hogy láthassam a koronázóstadiont, az ország templomát! Tényleg, belépőjegy, meg helyjegy váltása is kötelező? Ja és mennyi a híveknek, és mennyi az ellenzékieknek?
TASzSz
Nem elég kampányidőszakban ez a sok k*rva drága reklámplakát. Talán az árát okosabb dolgokra is lehetne költeni esetleg?!
magyarbakancs
Jó ,hogy csak egymás plakátjait tépik le és nem egy másnak esnek.
karma1
@Desischado: Kicsim, olvasd el fentebb: NINCS megrongalva EGYIK PLAKAT SEM!!!

Teli pofaval HAZUDIK az ujsagiro!
karma1
@kajla: Vissza is fogok menni, nem ma, mert mas dolgom van, de 1-2 napon belul. A Facebookra feltettem egy rongalatlan kepet, tegnap 4-kor meg ugy nezett ki: sertetlenul!
karma1
@nezelodo: Jujjuj, Te bemondnad, hogy ellenzeki vagy??? Halmozod a hatranyokat? Nem eleg, hogy falabuak vannak a gyepen, ezert meg dupla osszeget is fizetnel??? lol...
karma1
@kkalman: Lathatoan nem voltak a plakat kozeleben (egyebkent magantelken all, erdekes lehetett mar a felhelyezes is, mert ha fideszes a tulaj, akkor ertheto a kormanyplakat, ha viszont a Ketfarfku Kutyat is beengedte, akkor most mar az egesz falu tudja, hogy nem csipi a vezirt,...Es be kellett engednie ezek szerint a rongalot is... Hmmmm)
Jozefina
Felcsúton él az ellenzék!!?? Hajrá!!!
nezelodo
@karma1: Nem titok, az első békemeneten egy újdonsült ismerősöm próbált lekáderezni. Egymás mellett meneteltek a szülőhelyem békemeneteseivel az ő délalföldi településének önkénteseivel, kb 300 km -re a lakhelyemtől lakik, és rákérdezett, ismernek-e engem. Az első ember kapásból rávágta , hogy igen ismernek, és rendes ember vagyok, pedig nem is kedvelem a fideszt! Gondolod, hogy ekkora szerencséje van, ha talajmenti békemenetesek vannak ott, hogy az első ember ismer a 18 000-ből, és a nézeteimről is pontosan tudja, milyenek. Nem, az összes kirendelt önkormányzati dolgozó volt, meg a holdudvar, és ezzel elárulták, hogy nyilván tartják aki nem az ő emberük. Na, tehetnek egy szívességet a székely kapujuk alatt, ha megengedem!
FN
Nagy-Magyarország?
Van egy jó hírem az egész világ számára: SOHA TÖBBÉ NEM LESZ NAGY MAGYARORSZÁG!!!
Csak ez a kis csöves mongol idióta piros pöttyös seggű ászai-származék beltenyészet, aminek a központja felcsút.

Fel, fel, ti felcsútiak
fel, fel, ti éhes felcsútiak!
A győzelem napjai jönnek,
szegénységednek vége már.
A múltat végképp eltörölni
felcsúti had indulj velünk!
Felcsút fog sarkából kidőlni:
Semmik vagyunk, s minden leszünk!
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és felcsúté lesz
holnapra a világ! - vagy nem.

A hülyék odaát vannak - mondja mindenki körülöttünk...
Tényfeltáró
@FN: Ez nem ismerős?
Közmunka hadának a lépése dobog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.