Szemtanúk szerint egy fekete ruhás kopasz fiatal belekötött egy félvér magyar férfibe szombat éjszaka, mert azt hitte, hogy bevándorló. Azt üvöltözte neki, hogy "takarodj az országból" és felé indult, hogy megverje. A férfi egyetemista barátnője ekkor megpróbálta elmagyarázni, hogy barátja Magyarországon született és itteni állampolgár, ám ezért ő még több pofont kapott – állítja a Délmagyar.

A megvert lány bátyja a Facebookon azt írta:

Tegnap este color után volt egy kis incidensünk pár emberrel a partfürdő bejárata és a híd környékén. Nagyon erős és tökös emberkék szépen hazavágták a húgomat, mert nem tetszett nekik a félvér barátja. Olyannyira, hogy eltört az arccsontja, a szemén alig lát ki és épphogy megmaradt a foga. Az eset este fél 12 körül történt az említett helyszínen. Ha valaki látta a történteket és tudja kik voltak, vagy emlékszik, hogyan néztek ki esetleg, kérem szépen írjon.

A támadó a mentők és a rendőrök megérezése előtt elmenekült, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság pedig közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakurasz
@Anna Mária: Pedig nagyon sokáig így fog élni a magyarság Magyarországon. Kényelmes, irigy és lusta népség, ha össze kell fogni. (Inkább baszogatni szeretik egymást, még külföldön is.) A baj okozója mindig ugyanaz. Érzelmi és nem racionális alapon választ a kínálkozó lehetőségek között. Így került és maradt hatalmon a mai patkány banda...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Ez már a harmadik cikk a témában.
Lehet fogadást kötni, hogy még hány lesz...?
bakurasz
Az ilyen hírek azért elterjednek Európa más tájain is. És ennek köszönhetően a magyarokat elég sokan elkezdik balkáni bunkónak tartani. Ez persze általánosságban közel sem igaz de a csuti Vezérdisznónak és követőinek köszönhetően ilyen kép alakul ki a magyarságról! Szép tendencia, mondhatom.
Dr plágium
Magyarország jobban teljesít... legalábbis a gyűlölet kampány qrvára jól sikerült!
argos
@bakurasz: Ezt Orbán nagyon rosszul csinálta. A bevándorlás egy egész Európát érintő probléma, amit valóban meg kell oldani, de ilyen módon elővezetni nem lett volna szabad. A jobbikos csürhe meg vérszemet kapott ráadásul.
Anna Mária
@bakurasz: Nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak, az a lényeg, hogy így nem lehet élni.
argos
@Anna Mária: Hja, valóban így van...
m.macskosz
@bakurasz: "És ennek köszönhetően a magyarokat elég sokan elkezdik balkáni bunkónak tartani."
Sajnos, a magyarok jó része valóban balkáni bunkó, ne szépítsük! :(
Anna Mária
@argos: Ez nem véletlen, ezt akarattal csinálja így. Orbán a csürhére alapoz.
bakurasz
@argos: Orbánc a saját pecsenyéjét sütögeti, magasról szarik minden egyébre, következményre!
bakurasz
@Anna Mária: Pedig nagyon sokáig így fog élni a magyarság Magyarországon. Kényelmes, irigy és lusta népség, ha össze kell fogni. (Inkább baszogatni szeretik egymást, még külföldön is.) A baj okozója mindig ugyanaz. Érzelmi és nem racionális alapon választ a kínálkozó lehetőségek között. Így került és maradt hatalmon a mai patkány banda...
vizinyuszi
@argos: A kerítés és a plakátok nem jelentenek megoldást (ők is tudják, de az egyéni céljaik megvalósítása a legfontosabb - szavazatszerzés és hatalmon maradás), de valamit tenni kell.
Ezek a nesze semmi fogd meg jól kategória; ami érdemi változást eredményezne azt sehol, így itt sem alkalmazzák.
Velem együtt nagyon sok embert érdekel, hogy az Európába bebotorkált kecskepásztorokkal mi lesz? Összesen mennyien lesznek? Meddig maradnak? Ázsia és Afrika baromi nagy és mivel mostanra mindenütt tudják, hogy Európába nyugodtan jöhetnek, így várható, hogy akár több tíz millió is jöhet még.
argos
@vizinyuszi: Persze, hogy tenni kell valamit, de az nem egy kerítés lesz. Ellenben nem tudom, hogy humánus eszközökkel hogyan oldható meg mindez, de nagyon remélem, hogy Európa van olyan erős, hogy kitaláljon valamit.
vizinyuszi
@argos: Sehogy, mert még a figyelmeztető lövések a levegőbe sem humánus megoldás. Ebben a helyzetben csak a rossz és még rosszabb megoldás közül lehet választani.
köbjani
Hogy biztosak legyenek, félreértés elkerülendő, ha a határnál várják őket.
F_Viktor
@verum: Írod:
"Ez már a harmadik cikk a témában."

Tegnap ásotthalmi barátomtól kaptam a hírt, csütörtökön, nappal, belterületen, egy Nissan Navaras PISZTOLLYAL! üldözött 3 menekültet!

A cikkhez annyit írnék, "Apaa! Kezdődik!..."
verum
@verum: - szerintem a láncos kutyák "kilövési engedélyt" kaptak. :-(
Hellcat
Gratulálunk fidesznyikek...meg a jobbik...Ezt értétek el a gyűlöletkampánnyal...magyar veri a magyart. Tapsoljátok szépen meg magatokat...
verőce21
Jaj a multikulti annyira szép, engedjünk be mindenkit aki jönni akar... nem kell kerítés... szegény menekültek...
human
@verőce21: Cikket olvastad? Mert abban egy magyar vert megy egy magyar nőt, de ez látom nem akadályoz meg az idióta fröcsögésben.
verőce21
@human: Te meg hiába olvastad el a cikket, mégsem érted a lényegét.
argos
@F_Viktor: Nem lehet, hogy el akarták lopni a a Nissanját előtte? :-) Nem hiszem, hogy kizárólag autójavításhoz értenek csak.
human
@verőce21: Majd, ha elmarad a műtéted, mert összeverték a főorvost, akkor talán érteni fogod a lényeget.
human
@verőce21: Nálunk van több színes bőrű főorvos. Biztos ment már át a kezük alatt olyan idióta, aki most eltörné az állkapcsát, mert másként néz ki, más a vallása.
Freewolf
Majd a végén kiderül, hogy egy szó sem igaz az egészből, csak a hangulat keltés miatt röppent a hír!
coni
A történelem miatt a magyar eleve multikulti (csak a törökök 150 évig tartózkodtak ideiglenesen nálunk). Hamarosan egymást fogja gyilkolászni a magyar ha a hangulatkeltés kfolytatódik.
A menekülteknek eszükben sincs egy ilyen országban maradni, amint azt a számok mutatják néhány napon belül tovább menekülnek.
Jankó123
Milyen szép duma volt a keleti nyitás a kurmányunk részéről.
De most, hogy a keletiek is komolyan vették, hogy Magyarország nyitva van (még vasárnap is), már azonnal kerítéssel zárunk!?
:-)))
verőce21
@human: Nem kellene fenékre ülnöd a félvérektől.
Neked azt kívánom, hogy egy olyan "színes bőrű" orvos műtsön meg. Nem sokra mész vele, ha csak a disznóheréléshez ért...
human
@verőce21: Pont annyi értelme volt a hozzászólásodnak, mint neked.
verőce21
@human: Ez nem változtat azon, hogy még most sem tudod miről szól ez a cikk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.