A Fradi-drukkerek Kubatov Gábor klubelnök háza előtt demonstráltak, ami megijesztette a politikus családját. Emiatt Kubatov felesége nyílt levélben kérte a szurkolókat, többet ne tüntessenek előttük.  Az eset kapcsán Gyurcsány Ferenc is megszólalt Facebook-oldalán.

Az egykori miniszterelnök az alábbit írta:

Kubatov Gábor fideszes politikus, az FTC-elnök háza előtt tüntettek a Fradi szurkolói. Felesége és gyermekei féltek a házban.

Nincs ez rendben.

Nincs akkor sem, ha vagy fél tucatszor tüntettek a mi házunk előtt is azt kiabálva, hogy gyilkos, gyilkos. És mi tagadás, az én gyerekeim is ott álltak és hallgatták mindezt az ablakok mögött. Akkor sem volt rendben.

Igaz, akkor ez nem zavarta a Fidesz politikusait. Soha meg sem szólaltak.

Engem zavar. Szólok, Kérek.

Pár éve, amikor Orbán házánál akartak tüntetni a minket támogatók, akkor is azt kértem, hogy ne tegyék.

Kubatov Gáborral vagy Orbán Viktorral vitában állunk. Én is. De a családjukhoz semmi közünk. Ott házastárs és gyerekek vannak.

Tessék őket békén hagyni!

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@eszegfu: Mert Feri EMBERBŐL VAN! Kubatovék családi légköre meg olyan zavartalan legyen, mint Gyurcsányéknál annak idején. Az hogy tetszett Kubatovnénak, amikor 2006-ban akasztott bábuként hordozták körbe a Gyurcsány Ferencről mintázott alakot, vagy amikor koporsóval jelentették meg a baloldali kormányzat vezetőjét, közben azt skandálva, hogy: „Gyurcsányt a Dunába, a többit meg utána!”? Kubatovné még nem volt ilyen beleérző, érzékeny, igazságszerető, körültekintő lélek, mint most, hogy ezúttal ő az érintett fél...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@nena: 5:48 Legalább annyira "poénos", mint a Te kérdésed! (Bocs., hogy beleszóltam!) Be kellene azért látnod Neked is, hogy ha a politikusok ellenfelek is, akkor is lehetnének "emberek", ugy mint most tette Gyurcsány. "Felül" kell emelkedni az ellenzéki-kormánypárti érzéseken és igenis ki kell állniuk 1-1 nem egészen "normális" események ellen, ez is a politikusok dolga (többek között)!
vitriol
@Desischado: a "fidesz banda" semmiből sem tud, s nem is akar tanulni!
Yoda69
Ez talalt Feri. Embersegbol jelesre vizsgaztal, mikozben ravilagitottal a fideSSesek tahosagara.
Gyurcsany for president.
mate03
@Manhattan: @Desischado: ! Humanizmust nem lehet tanulni! Ahhoz emberi érzések kellenek! Ez az amit,a (fideszben)nem találok!
Lepényleső
Pedig a maffiózók között bevett szokás állítólag,hogy kihagyják a család tagjait ügyleteikből.
Erre miért egy másik klán fejének kell felhívnia a figyelmet? Saját játékszabályukat sem ismerik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.