A Fradi-drukkerek Kubatov Gábor klubelnök háza előtt demonstráltak, ami megijesztette a politikus családját. Emiatt Kubatov felesége nyílt levélben kérte a szurkolókat, többet ne tüntessenek előttük.  Az eset kapcsán Gyurcsány Ferenc is megszólalt Facebook-oldalán.

Az egykori miniszterelnök az alábbit írta:

Kubatov Gábor fideszes politikus, az FTC-elnök háza előtt tüntettek a Fradi szurkolói. Felesége és gyermekei féltek a házban.

Nincs ez rendben.

Nincs akkor sem, ha vagy fél tucatszor tüntettek a mi házunk előtt is azt kiabálva, hogy gyilkos, gyilkos. És mi tagadás, az én gyerekeim is ott álltak és hallgatták mindezt az ablakok mögött. Akkor sem volt rendben.

Igaz, akkor ez nem zavarta a Fidesz politikusait. Soha meg sem szólaltak.

Engem zavar. Szólok, Kérek.

Pár éve, amikor Orbán házánál akartak tüntetni a minket támogatók, akkor is azt kértem, hogy ne tegyék.

Kubatov Gáborral vagy Orbán Viktorral vitában állunk. Én is. De a családjukhoz semmi közünk. Ott házastárs és gyerekek vannak.

Tessék őket békén hagyni!

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@eszegfu: Mert Feri EMBERBŐL VAN! Kubatovék családi légköre meg olyan zavartalan legyen, mint Gyurcsányéknál annak idején. Az hogy tetszett Kubatovnénak, amikor 2006-ban akasztott bábuként hordozták körbe a Gyurcsány Ferencről mintázott alakot, vagy amikor koporsóval jelentették meg a baloldali kormányzat vezetőjét, közben azt skandálva, hogy: „Gyurcsányt a Dunába, a többit meg utána!”? Kubatovné még nem volt ilyen beleérző, érzékeny, igazságszerető, körültekintő lélek, mint most, hogy ezúttal ő az érintett fél...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
"Kubatov Gábor fideszes politikus, az FTC-elnök háza előtt tüntettek a Fradi szurkolói. Felesége és gyermekei féltek a házban."
Hát kedves félősök, volt idő amikor mások féltek ugyanezektől, de akkor törött az ablak, égett a kuka ,meg az autók, akkor nem jutott eszébe a családfőnek, hogy mások is félnek? Ennyi stressz is megárt?
nena
Napok óta tudták hogy mennek, akkor mit nyafog. Ettől nem lesz mártír.
bencemacska
Kubatov nem nagyon érdemel együttérzést.
Amikor ő vezényelte ezeket a randalírozókat a rendőrök ellen, miért nem jutott eszébe, hogy a rendőrök gyerekei a Hír TV előtt (mert csak az ő közvetítő kocsijukat engedik közel a "hősök") rettegnek, életben marad-e az apjuk!
Nem tudom a felesége kérte-e akkor, ha igen, sikertelenül!
bakegya
A BP.belvárosának utcáin VII KER minden éjjel-a romkocsmák drogos-örjöngése,dohányzás csakkk az utcán ,alkohol,sikitozó örjöngő tömeg hömpölyög reggel négyig-az önkormányzat hallgat-a rendőrség a dobgépzaj miatt sem indít eljárát PEDIG AZ A KÖZPONTI IDEGRENDSZERT ÜTI KI-ki se jönnek-ezért kinek könyörögjön az itt éjszakai pihenésre vágyó ember-(a haldoklóknak sincs itt már nyugalma)-a rekkenő hőségben sem lehet a földszinteken de a második emeletekig sem ablakot nyitni a dohányfüst és üvöltöző züllés következtében.A lakóssg tömegei szenvednek-a rózsadombon?- félnek-féljenek, mindent megtettek érte ezeknek a kubatov gyerekeknek a szülői KIVÁLTKÉPP HOGY MOST A NÉPHARAGGAL SZEMBESÜLJENEK-
eszegfu
Gyurcsány fb bejegyzése kulturált...egy "normális" politikustól ez el is várható.
Manhattan
@eszegfu: Mert Feri EMBERBŐL VAN! Kubatovék családi légköre meg olyan zavartalan legyen, mint Gyurcsányéknál annak idején. Az hogy tetszett Kubatovnénak, amikor 2006-ban akasztott bábuként hordozták körbe a Gyurcsány Ferencről mintázott alakot, vagy amikor koporsóval jelentették meg a baloldali kormányzat vezetőjét, közben azt skandálva, hogy: „Gyurcsányt a Dunába, a többit meg utána!”? Kubatovné még nem volt ilyen beleérző, érzékeny, igazságszerető, körültekintő lélek, mint most, hogy ezúttal ő az érintett fél...
eszegfu
@Manhattan: Igazat adok! Egy dolog azért motoszkál a fejemben... ha Kubatov ellen tüntettek, akkor miért nem az "ember" irt nyilt levelet a szurkolóknak, miért a feleség?! Ugye a feleségnek és a gyereknek semmi, de semmi köze ehhez az egészhez, tehát mi köze a "tüntetéshez"? Másrészről, ha én férfi vagyok és szeretném megvédeni a családom, akkor én irok nyilt levelet, sőt levél helyett kimegyek mondjuk "tárgyalni" a tüntetőkkel. A hirek szerint Kubatov tudott a tüntetésre készülődésről...igy arra a napra elküldtem, vagy elvittem volna a családom kirándulni, vagy mit tudom én hova.
levi
Imádom a rövid, 1-2 szavas mondatait...Hiába na a választói csak az ilyenekt tudják felfogni és értelmezni...
Mézike
@levi: :-)) Nincs igazad, de azért jó volt...
Toby
Hülye vagy te Ferikém, ezek a harácsoló büdös bogarak, egy kanál vízben megfojtanának téged és a családodat is, te meg odatartod a képed másik felét is !
Ezeket agyon kell rúgni, ütni, verni, kerékbe törni, ezek a tetvek nem emberek, csak embernek látszó génhulladékok !
Mikipapa
@Toby: ehhez nincs mit hozzászólni. Gyurcsányban ezerszer több emberség van, mint ezekben Kubatov féle emberekben - ide értve az egész FIDESZ hordát.
Mikipapa
@eszegfu: így igaz. Tanulhatnának politikai kultúrát a sok "jogvégzett" senkiházi FIDESZnyik.
eszegfu
@Mikipapa: Csak egy kis kiegészités: az sem ártana, ha egy családfő teljes szivéből szeretné a családját és adott helyzetben "oroszlánként" meg is védené.
Commneter
@eszegfu: 13:25
Mindenkinek lehetnek tiszta pillanatai, még krónikus esetben is.:xD
Toby
@Mikipapa: Patkányokkal szemben nincs helye emberségnek ! Pusztán a hatakom megtartásáért padlóra küldtek egy országot, emberek millióit, nem érdemelnek kegyelmet és emberséges szavakat !
Macskaszem
Orbán is a feleségét küldte ki tüntető szelídítésre, most kubatov is bedobta az asszonyt. Nagyon megható, el is morzsoltam egy könnycseppet. Amúgy nem hiszem, hogy van olyan tüntető, aki a kubatov gyerekek vérét akarná.
Sőt azt is el tudom képzelni, hogy kubatov hívta őket balhézni, mert a fidesznyik g..ik sokmindenre képesek, hogy a kúrmány disznóságairól eltereljék a közbeszédet.
dr. prédikátor
Nem a szivem csücske a Gyurcsány Fletó! De : a sok mocskosszájú fütyi-sz bagázs tanulhatna tőle,!Egy politikusnak valahogy így kellene viselkedni ,még az ellenfelével szemben is!!!De ezek a fütyi-sz gecik csak gyűlölködni tudnak!!!
nena
Különben meg Soroksáron van az a Rózsadomb..
eszegfu
@Commneter: 14:57 Ha a "tiszta pillanatai" krónikusak, akkor az többször is visszajöhet, nem?
(A krónikus nem azt jelenti, hogy pl. "visszatérő" légcsőhurutja van?)
Manhattan
@eszegfu: Kubatov állt a 2006-os Budapest lerombolását előidéző ultrák mögött. Akkor nem aggódott az asszony...
Commneter
@eszegfu: 16:03
Az orvostudományban a "krónikus vagy idült" melléknév, a hosszan tartó, lassú lefolyású betegséget vagy egészségi állapotot jelöl.;)
Commneter
@Manhattan: 16:44
Ennek amolyan Fidesz-ellenes, Manhattan terv szaga van!:AsD
eszegfu
@Commneter: "Kivételesen" elhiszem Neked... én nem néztem utána a szó pontos jelentésének. Csupán a "szájhagyomány" szerint gondoltam... anyukám mindig azt mondja, hogy fiatal kora óta krónikus ...gyulladása van, azért vigyáz arra, meg ne fázzon.
simmering73
Feri! Rosszkor, rossz időben rossz helyre születtél.
kkalman
@eszegfu: ma, 14:54 A fitymasz a "bátor" férfiak gyülekezete, Ha valahol, valami gebasz van, mindig a vak komondoron még át nem esett asszonyt küldik intézkedni.
Orbán háza előtt, mikor tüntettek, akkor is az Anikó "úr" ment ki a tüntetők közé. A pártház előtti tüntetés alkalmával a nyugdíjvédő kiflicsücsök naccsasszony ment ki a tömegbe valamilyen piskótát osztogatni.
Desischado
Ez nagyon humánus volt! A fidesz banda tanulhatna Gyurcsánytól!
nena
@Desischado: Ugye ez csak poén volt !?
eszegfu
@nena: 5:48 Legalább annyira "poénos", mint a Te kérdésed! (Bocs., hogy beleszóltam!) Be kellene azért látnod Neked is, hogy ha a politikusok ellenfelek is, akkor is lehetnének "emberek", ugy mint most tette Gyurcsány. "Felül" kell emelkedni az ellenzéki-kormánypárti érzéseken és igenis ki kell állniuk 1-1 nem egészen "normális" események ellen, ez is a politikusok dolga (többek között)!
vitriol
@Desischado: a "fidesz banda" semmiből sem tud, s nem is akar tanulni!
Yoda69
Ez talalt Feri. Embersegbol jelesre vizsgaztal, mikozben ravilagitottal a fideSSesek tahosagara.
Gyurcsany for president.
mate03
@Manhattan: @Desischado: ! Humanizmust nem lehet tanulni! Ahhoz emberi érzések kellenek! Ez az amit,a (fideszben)nem találok!
Lepényleső
Pedig a maffiózók között bevett szokás állítólag,hogy kihagyják a család tagjait ügyleteikből.
Erre miért egy másik klán fejének kell felhívnia a figyelmet? Saját játékszabályukat sem ismerik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.