Bezárt a Jégbüfé, emiatt volt, aki New Yorkból utazott Budapestre, hogy még egy utolsó gofrit egyen ott. De úgy tűnik, vannak, akik kifejezetten örülnek annak, hogy nem nyit ki a cukrászda többé.

Íme a Fodor Gábor vezette liberálisok mai közleménye a Jégbüféről:

Mi, Liberálisok örömmel vesszük tudomásul, hogy Budapest egyik szimbolikus épülete, a Párizsi Udvar magántőke segítségével végre visszanyeri régi fényét. Nem látunk problémát abban, hogy a Jégbüfé, ez az alacsony színvonalú és nem is különösebben olcsó cukrászda megszűnik, és idővel átadja helyét egy, a hely rangjához, jelentőségéhez méltó intézménynek. A Jégbüfé a Kádár-rendszer hazugságának máig élő szimbóluma volt, annak, amely olcsónak kikiáltott igénytelenséggel akarta megvásárolni a valódi jólétet nem ismerő tömegek rokonszenvét. Bízunk benne, hogy a volt belvárosi polgármester, Rogán Antal kétesnek mondott ingatlanügyei nem árnyékolják be a nagyon fontos beruházást.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Gábor ez a múltunk teljes arcul csapása, te is jártál oda, most hiába állítod hogy nem, egyébként meg pont te vagy a fütyisz egyik előre tolt bástyája, aki rombolja a hazugovicsnak NEM TETSZŐ PÁRTOKAT!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsoel
Na, legalább megtudtam, hogy Fodor Gábor még politizál.
papa.49
Gábor ez a múltunk teljes arcul csapása, te is jártál oda, most hiába állítod hogy nem, egyébként meg pont te vagy a fütyisz egyik előre tolt bástyája, aki rombolja a hazugovicsnak NEM TETSZŐ PÁRTOKAT!!!
Rózsika Hatházi
Fodor Gábor! Anyáááád, az a pirosszemű hegyirabló!
Yoda69
En egyszer ettem ott fagyit, ugy 25-30 eve. Nem ajultam el tole.
Lepényleső
Az a hazugság jó párszor igazabb volt,a jelen igaz hazugságainál.
varirmag
Fodor Gábor vezette liberálisok ,ahol a "tagság"

1 fő : Fodor Gábor
Január
Nem lesz Fodornak sikerélménye, mert valószínű, hogy újból kinyit majd a Jégbüfé felújítva, megszépülve.
wagabund
fodor, -aki mellesleg Czeizel Endre veje- elhallgatta azt az apróságot, hogy ha az arab befektető teljes luxussal felújítja az épületet, oda magyar pógár be sem teheti a lábát..

viszont a túloldalról megbámulhatjuk...de azt is óvatosan...

szerintem
fütyi
Fodorkám Te egy 195 cm-es hímtag vagy! A Te fizetésedből futja a drága osztályon felüli cukik látogatása. De én egyszerű kis nyuggerként, vagy az uradalmi főbarom Kövér szerint panel proliként bizony betudtam menni egy krémesre, vagy torta szelet elfogyasztására.
Elég szomorú hogy pont Te zabálós volt egyetemistaként támadod az olyan normális helyet ahol az átlagember is jól érezheti magát. Figyelj Te kis löcs, régen leamortizáltad már Magad, egy szenvtelen kiégett megélhetési politikus lettél az egyszemélyes pártoddal.
Légyszi húzd össze magad, mielőtt valaki tiki-takizna a tökeiddel.
papa.49
@fütyi: Kösz helyettem is leírtad a véleményem!!!))))))))
wagabund
@Horizont: ezt nem tudtam..de köszönöm a felvilágosítást.
amúgy minden szavaddal egyetértek...
:-)
Vizual
Ki az a hülye aki lehetövé tette ennek a liberális k...k, hogy bekerüljön a parlamentbe. Az MSZP rákfenéje volt ez a fajta liberalizmus. Miatta ment szét az SZDSZ és most már a liberalizmus magyar formája is. Mióta visszakerült csak a szart csinálja.
Hofipisti
Liberálisan, megengedőn csak annyit: Ha nem szóltál volna ...
justhpeter
Mitől liberális ez a párt ? Senki nem tudja.
Eriksson
"Mi, Liberálisok örömmel vesszük tudomásul"... Höhö, A Fodor hányan van? Hatan? Mint az ökrök?
Desischado
Majd csinálnak belőle egy puccos, drága helyet, ahova a kiskeresetű átlagpolgár a lábát sem teheti be! fodor, te agyatlan, azt hiszed, hogy mindenki tele van pénzzel?! Hogy a rossz nyavaja törné ki ezt is! régen elszakadt már a valóságtól, ez is csak egy megélhetési here!
Logogrif
Eddig még néha,néha azt lehetett hinni,hogy szavahihető...Egyre inkább saját maga bizonyítja be,hogy egy szavahihetetlen "patkány" - valamikor ez volt a csúfneve is...Ma ez a való.
kata53
Látszik ,hogy valaha fideszes volt ez a nyálasképű kötsög!
dömdödöm
A jégbüfébe nem mindennap kellett menni tortátzabálni .
Naha beugrott valaki az elég volt és meg is lehetett fizetni . Úgyhogy nagy csúsztatás ! :(((
A luxusszállodával és a konferenciatermekkel én speciál nem tudok mit kezdeni . :-((
evacica
Köszönjük ezt is a fidesznek! Szét kell veri mindent ami volt, itt mindent Orbán elképzelése szerint kell átalakítani, mert csak az ő elképzelése jó , amit meg nem ő talál ki azt meg kell szüntetni, vagy szét kell verni! Ez megy ma Magyarországon és mi a birka nép meg asszisztálunk hozzá ahelyett hogy elzavarnánk őket!
evacica
Fodornak meg üzenem, kéredzkedjen vissza a fideszbe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.