Ismét "előre nem látható okból előállt rendkívüli sürgősségre" hivatkozva, hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljáráson bízta meg a kormányzat a HG 360 Reklámügynökség Kft.-t – írja a napi.hu.

A migrációs helyzettel kapcsolatos újabb belföldi kommunikációs kampány hirdetési feladataival nettó 300 millió (bruttó 381 millió) forint keretösszegben állapodtak meg Rogán Antal szomszédjával.

A bevándorlásos kormányzati reklámkampány második körére ("Az emberek döntöttek, az országot meg kell védeni" feliratú plakátok) a céget egyajánlatos, hirdetmény nélküli közbeszerzésen választotta ki a Miniszterelnökség. Az nem derült ki, mi az az előre nem látható okból előállt rendkívüli sürgősség.

Ugyanez a cég készítette "A kormányzat reformok működnek" című kampányt is. A HG 360 egyébként Csetényi Csaba cége. Róla annyait kell és érdemes tudni, hogy Rogán Antal szomszédja.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Rogánnak vajon mennyi vándorol ebből a zsebébe ?
És ebből a rohadék korruptból miniszter lett !
Az egész kormány és a sleppje egy korrupt aljas bagázs !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Rogánnak is lesz egy "Mészáros Lőrince" hajrá fidesz, hajrá Rogán./ Ja,,,hajrá , Magyarország!
agnes200
Miért van az, hogy a fideszeseket semmi sem zavarja? Ennyire nem lehetnek agymosottak! Hozzáteszem, mi sem csinálunk semmit, csak suttogunk itt egymás között, hogy nahát, nahát, milyen pofátlanok!
agnes200
És nem k..vára mindegy, hogy van-e pályázat vagy nincs?

Milyen macera ám fogni a tollat és pályázatot írni, meg letelefonágatlni a bírálóbizottságnak, hogy kit kell kihozni nyertesnek, talán még valami illetéket is le kell róni... Ki akarja ilyen viszontagságoknak kitenni szegény Rogán-szomszédod? Meg hát ha nem nyer százmilliókat, akkor mi marad szegénynek, ha kifizeti a másik szomszédot a szívességért cserébe...
mate03
@nyanya001: Erről egy vicc jutott eszembe! Az Orosz -Magyar határon járőröznek,egy Magyar-meg egy Orosz! Találnak egy láda aranyat! Azt mondja Iván, hogy testvériesen,meg felezzük! Erre a Magyar,ló-faszt! Fele-fele!
teuton
Hianyolom a matolcsy, izo, freewolf meg egyeb fidesznyaloncok hozzaszolasat, miszerint ez "jo hir"!...;-)
micfild
@teuton: nekik az ilyesmi azért jó hír mert ők is részesülnek hasonlóban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.