Nagy napja volt tegnap Gyurcsány Ferencnek: bemutatta új röpiratát, majd ennek kapcsán a Klubrádióban és az ATV-ben is haknizott. A Klubrádió "sztárjával", Bolgár Györggyel komoly pengeváltásba keveredett, amelyben alaposan kiosztotta a rádióst.

Az interjút Dopeman is meghallgatta, és nem bírta megállni csípős kommentár nélkül. Íme:

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gyurcsanynak teljes mertekben igaza van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Gyurcsanynak teljes mertekben igaza van.
vukkocska
Nagyon tetszett Gyurcsány. Ha Bolgár gondolta volna, hogy így alakul a beszélgetés, biztos eltekintett volna tőle. Más volt a háta mögött ekézni Bolgárnak Gyurcsányt, és más szembesülnie Bolgárnak azzal, hogy megtudja magáról, hogy milyen gerinctelen. Sír az összefogásért, és a legnagyobb aláaknázó. Csak elismerés illeti Gyurcsány Ferencet. Bolgár az első percben jól benyalt a röpirat dicséretével, azután már csak személyeskedni tudott.
Butautáló
Bolgárgyurka pont úgy járt mint mindenki, aki elhiszi Orbánnak, hogy Gyurcsány ostoba! Pont Orbánnak, akivel Gyurcsány már feltörölte a padlót, amint kiállt vele vitázni!
egyvandor
GyF függetlenül attól, hogy szimpatikus, vagy jó politikus-e, veszélyeztetni látszik a megélhetési politikusok jólétét, status quo-ját.
Talán ennek is köszönheti a dk hogy a gengszter váltás óta az első olyan párt amelyiknek már másodszor akasztott be az összes parlamenti párt, hogy frakciót alakíthasson, megvonva ezzel felszólalási lehetőségeket és pártfinanszírozást. (a háton bevitt kdnp-nek ez jár) Ennek ellenére összemérve pl a pártfinanszírozott mszp-vel aktivitásban, képviseletben innovációban messze meghaladja azt
prime777
Gyurcsány az egyetlen hazánkban aki képes Orbán ellen egy vitában kiállni.Pontosan tudták anno kit kell teljesen ellehetetleníteni,hogy ne veszélyeztesse a hatalmukat a jövőben.És még a Fideszben ilyen elő nem fordulhatna ami irigylésre méltó,mármint az összetartásuk,addig az MSZP elárulta Gyurcsányt.Hulladék banda ilyen tekintetben.
Az ilyen Tóbiás félék meg Hiller István.Elsírom magamat ha rájuk nézek.
mariaberta
Sajnos igazat kell adnom Dopmennek, Bolgár láthatóan nem szíveli Gyurcsányt. A tegnapi műsorban az utolsó betelefonáló hölgynek teljesen igaza volt, erre mi volt a válasza? Gyurcsányt az tette vállalhatatlanná, hogy az őszödi beszédben elmondta azt a bizonyos "hazudtunk reggel, délben este" mondatot. Orbán nem mondja, csak teszi, azt miért is nem kifogásolja? És Gyurcsány Ferenc miért is hagyná abba a politizálást? Miért nem kérik ezt Orbántól? A keresztény demokratákról nem is beszélve, ha nem nyalnák a fidesz sssss-gét, sehol nincsenek, pártjuk csak akkor volt, amikor Giczy György vezette a pártot. De igaza volt a felettük köröző keselyű felzabálta a tagság nagy részét, így lettek ők fióktagok.
Szeparepa-
Bolgár komcsi, jóhogy a renegát MSZP-s Fletó ellen beszél részben (mert azért nem teljesen, ahogy mondta, egyetért a legtöbb dologgal amiket kikiáltott), csak inkább a személyével van gondja... Dopeman inkább maradjon a kaptafánál, és suttyó csibész rap-et nyomjon, mert nagyon cinkes, ha okoskodik valamibe, amihez fingja nincs. Ugyanolyan paranoid, mint az Orbán, hogy azt képzeli, hogy itt mindenki Fidesz ügynök, Bajnai és még tököm tudja kiről állítja szent meggyőződéssel. Nevetséges. A Bajnait nem lehet megvenni, multimilliárdos, elvből meg pont az Orbán, aligha szervezhette volna be, szóba sem állnak egymással eleve... Bolgárnak abban igaza van, hogy Gyurcsány hitelesség kétséges... és az is marad... ez nyilvánvaló... ha tetszik ha nem...
magyarbakancs
Amíg Gyurcsány úr létezni fog a baloldalon baloldal soha nem fog választást nyerni.
Ezt nem ismerik, fel addig csak a part oldalról lehet kiabálni.
Amennyiben már felismerték és harmat gyengék, hogy Gyurcsány urat eltávolítsák, a politika színpadáról ne várjanak semmilyen támogatást.
karma1
@magyarbakancs: Na, ezt most veletlenul lajkoltam, erdekes lenne, ha elmondanad, miert kellene Gyurcsanyt a baloldalrol eltsvolitani? O nem volt KISZ titkar, parttitkar, munkasor, tokomtudja meg mi, ami viszont orban viktor VOLT! Ugyhogy ha a mostani kepet nezzuk, akkor Gyurcsany a halado baloldali, mig orban kokemenyen visszahozza ( vagy legalabbis akarja) a legsotetebb Rakosi rendszert. Minden megnyilvanulasa, cselekedete ezt mutatja orbannak, mig a tobbiek a horthy-korszakot akarjak ujrajatszani.
karma1
Azzal egyutt eleg gusztustalanul van megirva ez a cikk, eleg pejorativ kepet ad Gyurcsanyrol : "...a Klubrádióban és az ATV-ben is haknizott" ... Hat a jo edes novered, az haknizott, nem Gyurcsany! Add meg a minimalis tiszteletet Neki is, ha mar magadtol nem tudsz semleges lenni!

Dopeman pedig most nagyon kisfiu, hazajott a "dubajozasbol", mar nem simogatja ot az arab baratja, es talan boribe sem kell mennie, ha jol nyalint orbannak...
vonotok
@magyarbakancs: Nincs igazad. Mert ma Magyarországon a szétforgácsolódott baloldalon még még mindig Ö képviseli azt az erőt amely - közös munkával - letudná váltani ezt a GENGSZTER kormányt.
mariaberta
@Szeparepa-: Gyurcsány hitelessége nem kétséges, de ha igen, az annyira az, mint Orbáné. Őt miért nem b-----ják? Kilógott a nemesebbik fele a gatyából, most meg még a lánya, -aki nem mellesleg saját lábon áll- nem csak milliókért tanul külföldön, de a saját lábból még milliók is telnek festményekre. De van még három leány, -nyilván azoknak is van két-két lába, hogy a fiát ne is említsem. Ezek mind rendben vannak? Ők ezt az anyagi harácsolást nem is titkolják. Mit akarnak még? többek között Bolgár Úr is, ezeket ugyanis nem emlegeti fel.
Hagyjuk már ezt a Gyurcsány
kata53
Dopmenkém! bajnait talán nem így kellett volna szóba hoznod! Nem ő cseszte el ezt az országot, hanem zorbán! Ennek a levét isszuk most!
Szeparepa-
@mariaberta: Orbánt nem baszogatják? Ezt honnan veszed? Fél ország Orbánt cseszteti... mindenki tudja hogy hazaáruló köztörvényes bűnöző gengszter... ez nem vitás. Ha választani kell kettőjük közt, nyilván ezerszer inkább Fletó, a múltjával együtt, hogy elkúrta (mert bizony elkúrta, és nem azért kúrta el, mert ezt beismerte, még csak nem is azzal, hanem az egész jó húzás volt); azért mert nem tudott sikeresen és hatékonyan kormányozni, az ország csúszott lefelé, válság volt az oké, de akkor legalább jobban kihangsúlyozta volna, és tényekkel igazolja vitathatatlanul, hogy a válság miatt van ez a gond is meg az probléma is, de nem tette.. legalább ezt meg kellett volna oldja ügyesen, hogy nem (csak) ő kúrja el, hanem a válság ezt jelentősen katalizálja. Azonban ezt nem vált világossá az ország számára, még a baloldal számára sem, holott pedig ez volt az igazság, Feri sem brillírozott, de erre a válság jó nagy lapáttal tett rá. Orbánt véres szájjal cseszteti itt a média, az ellenzék minden oldalról és több millió ember is, szidjuk gyűlöljük, leleplezzük szinte naponta, de hatástalanul, mivel bebástyázta és bebetonozta magát és rablóbandáját, mi pedig ezt eltűrjük bárgyú bika módon... az is birka aki elhiszi a hazugságait, és az is birka aki bár átlát rajta de NEM TESZ SEMMIT ÉRDEMBEN ELLENE... ergo lényegében az egész magyar nép, így vagy úgy: birkanép, s mint ilyen meg is érdemli, hogy szívjon... egy életképtelen lúzernép, mely felerészt ostoba idióta, felerészt nincs vér a pucájában, az így jár: rabigába hajtják...
eugen4402
@Szeparepa-: Elég könyörtelen vagy, de nem merném az állítani, hogy minden szavad szemenszedett hazugság. :-(((
Szeparepa-
Egyvalamit azért a Fletó igen ügyesen csinál viszont, az önreklámot. 9 éve bukott meg és azóta is, megszakítás nélkül a médiumokban fő politikus celeb, szinte nincs nap, hogy róla ne szólna valami cikk, híradás, vagy valaki ne említené meg, vagy éppen ő ne tenne valamit, ami miatt bekerül. Szerintem az utóbb 9 évben Orbán mellett, a Gyurcsány név volt a legtöbbet a médiumokban kimondva és leírva, nem lepnek meg ha ebben le is nyomja Orbánt...
mariaberta
@Szeparepa-: Nem vitatom sokban igazad van. De azt sem lehet elfelejteni, hogy saját pártbéliek is elárulták, de ott volt még Navracsics et.és egy-két bajtársa, míg a fideszesek kivonultak, de a fizetésüket azért felvették, stb. Elég csak megemlíteni Szilit, aki most a fidesz ölebecskéje lett. És voltak még néhányan. Eggyel úgy vélem nem számoltak, és ez mutatja milyen ostobák voltak, -ma is azok- hogy ők is buknak- mert Gyurcsányt elsősorban az ő árulásuk buktatta meg-, megszűnik a jól jövedelmező miniszteri, képviselői fizetésük.
Velük ellentétben Gyurcsány Ferenc változatlanul dolgozik, remélem egyszer sikerül ezt a .Vezírt elküldeni melegebb éghajlatra.
Szeparepa-
@mariaberta: A vezír lehet hogy előbb-utóbb el lesz küldve (nem lesz könnyű feladat), de hogy nem Feri fogja ezt végrehajtani, arra mérget vennék...
Butautáló
@Szeparepa-: Ne vegyél rá mérget, ha mégis Ő, kár lenne érted! Nagyon jól látod a dolgokat, szimpatikusan realista vagy! Ritka holló, amolyan fehérféle... :D
karma1
@Szeparepa-: Azert azt vedd figyelembe, hogy amikor Gyurcsany kormanyzott (volna), akkor orban ugyanazokkal az aljas modszerekkel, amikkel most nyiltan dolgozik, mar akkor folyton keresztberakott Gyurcsany minden egyes halado otletenek. Onallo otlete mar akkor sem volt orbannak, viszont mindent elkaszalt amikor ellenzekben volt.
karma1
@Szeparepa-: Gyurcsany "hirneverol" orban tehet a legjobban: ha nem f@sna tole annyira, akkor mar reges-regen el is felejtodhetett volna Fleto... De nem, mert orban gondoskodik a nap mint nap torteno gyalazasarol, ezert (is) marad nepszeru es ezert is van szem elott meg mindig...:o)))
Szeparepa-
@karma1: Na jó azért krokodilkönnyeket ne hullassunk már a Fletóért...! Nem kell őt félteni. Nagy stratéga és az is volt, az orbáni hadjárat alatt is.. egyszerűen nem volt eléggé alja féreg ahhoz, hogy elég mélyre merüljön a fekália ingoványban... ő meg tudott állni egy szinten, sőt nem is tudott mást csinálni, mivel úriember ellentétben ezzel az aljadék féreg hazaáruló szégyenmagyar orsósviktátorral... ez egy olyan csata volt, ahol minél aljasabb gátlástalanabb és erkölcstelen szarházi gazember valaki, az győz sajnos, és orbán messze "jobb" ebben Gyurcsánynál...
karma1
@Szeparepa-: Ha valaki politikusnak all, sztem automatikusan elveszti az igazsagerzetet, es a becsulete is ketsegesse valik, legalabbis egy bizonyos szinten.
Gyurcsany egy altalanos politikusi szintet jelenitett meg a politizalasaban, es ugy van, ahogy irod: nem sullyedt tovabb, mert egyszeruen nem engedte a becsulete, mig orbannal a cel szentesit barmilyen eszkozt a hatalom megtartasa erdekeben.
magyarbakancs
@karma1: Na, ezt most veletlenul lajkoltam, erdekes lenne, ha elmondanad, miert kellene Gyurcsanyt a baloldalrol eltsvolitani? O nem volt KISZ titkar, parttitkar, munkasor, tokomtudja meg mi,
Gyurcsány úrnak, mint tőkésnek mi köze a szociáldemokráciához?
Valahogy ez elmebaj.
Az a baloldal harcosa ki kizsákmányolja a munkásait.
Vagy én vagyok gyagyás vagy tényleg ennyire bolond a világ.
Balassagyarmaton meg vette a Fém ipart.
Kezdésnek ki rúgott mindenkit majd, Szlovák melósok dolgoztak nála.
Utána meg eladta egy Szlovák konzorciumnak.
Még véletlenül sem volt se milyen szociális juttatás.
Ez az ember beszél szolidaritásról meg a munkásemberek érdekéért.
Ez olyan, mint az a pap ki prédikál a paráználkodásról közbe meg kupiba jár dugni nem az igét hirdetni.
Gyurcsányt még a baloldalon is utálják
Magyarországon nincs a baloldalon hiteles ember.
Számomra se baloldalon, se jobboldalon sincs, olyan ki a népéért dolgozna és nem sajátzsebre.
magyarbakancs
@karma1: Gyurcsány úr volt KISZ-tag.
Édesanya a Pápai finom kötöttben dolgozott.
2009-ben a sok kapkodása tetette hiteltelené.
Butautáló
@magyarbakancs: Tökéletes lenne az elméleted, ha Gyurcsány Ferenc KOMMUNISTA lenne! De nem az, hanem szociáldemokrata! Nem ugyanaz!
szettevette
Az a baj, hogy Magyarországon tényleg nincs egyetlen hiteles politikus! Az ember csak addig fontos, amig el nem jutnak bizonyos pozícióba, aztán lesajnálja azokat ikik odajuttatták. Egyébként az is megérne egy misét, hogy Gyurcsány hogyan szerezte a vagyonát?
Egyébként nagyon egyszerű lenne leellenőrizni ki hogy szedte meg magát. Az adóbevallásaikat kellene leellenőrizni, aztán ott sok minden kiderülne. Amit a bevallotton felül szerzett vajon hogyan? Ezt minden politikussal meg kellene tenni. Lehet, hogy ezek után olyan nagyon nem igyekeznének, hogy azok legyenek. És bevezetném, hogy a pártok csak a saját bevételeikből tartsák fenn magukat. Az állam egyik pártot se pénzelje!!!
karma1
@Butautáló: Ja, GYurcsany sosem volt kommunista, ezzel nem is tudott volna vezeto szerephez jutni. Kommunistanak ott volt Thurmer,...:o)))
magyarbakancs
@Butautáló:" Tökéletes lenne az elméleted, ha Gyurcsány Ferenc KOMMUNISTA lenne! De nem az, hanem szociáldemokrata! Nem ugyanaz!"
Azért tökéletes az elméletem szerényen meg jegyzem, mert a szociáldemokrácia is az átlagember érdekeit kellene védeni.
Kis adalék a magyar baloldal és a liberálisoldal tehetetlenségéről.
Magyarországon van egy munkatörvény könyve, ami cselédkönyvnek, rabszolgatartásnak lehet hívni.
Indoklás nélkül fel lehet mondani még SMS-ben is.
Olyan harmat gyenge a szakszervezetek és a baloldali, liberális pártok, hogy egy kisebb megmozdulást sem tudtak a munkatörvénykönny ellen létre hozni.
Mit akarnak akkor ezek a pártok?
.
Butautáló
@magyarbakancs: Ha annyira rossz az a törvénykönyv és annyira jó ez az illiberális kormányzás, akkor miért nem változtatódott meg az elmúlt öt évben? Vagy nekik nem kell az átlagemberek érdekeit védeni? Nekik szabad szarban tartani a Zembereket?
Yoda69
@magyarbakancs: Egyedul Gy.F tudja megallitani orbant.
Ha valakinek van egy csoppnyi esze a baloldalon, a liberalis oldalon vagy a demokratikus oldalon az Gy.F moge all. Orbannak van egy eros jobbos blokkja, amihez meg a jobbik is betarsul. Ezt csak egy ero balos blokkal lehet megfekezni. Ha tovabbra is ezer kis part lesz a baloldalon, emly keptelen az osszefogasra, akkor orban hatalma valoban evtizedekre biztositva van.
Csak gondolt ezt at mindenfele eloitelet nelkul es rajossz hogy igazam van.
magyarbakancs
@Butautáló: @magyarbakancs: Ha annyira rossz az a törvénykönyv és annyira jó ez az illiberális kormányzás, akkor miért nem változtatódott meg az elmúlt öt évben? Vagy nekik nem kell az átlagemberek érdekeit védeni? Nekik szabad szarban tartani a Zembereket?
A fásult kiéget emberek nem törődnek semmivel az a cél ,hogy csak én éljem túl és lesz valahogy.
karma1
@magyarbakancs: Nem tudok fogni semmilyen adot ...Az internetem is gyenge: a szolgaltatas szelen elek, lassu a letoltes,...
Egyebkent amit MOST mondanak Gyurcsanyrol, az mind a fideSS propagandaja... Az meg ugye nyilvanvaloan f@sik tole,...
Onnantol kezdve nem lehet a ket szemely kozott parhuzamot vonni, hogy Gyurcsany vallalkozobol lett politikus, mig orban KISZ titkarbol vedlett azza, ami most, es egy perc munkaviszonya sincs,
magyarbakancs
@karma1: Baloldali politológusok beszélnek Gyurcsány tanulmányáról.
magyarbakancs
@karma1: Én borzalmasan utálom a mai politikai gyülevész bandát.
Azt mondom, hogy a jelenlegi baloldal, liberálisok nagyon gyengék.
Nem tudok egyetlen egy párt mellett kiállni, mert mind a 25 év alatt azzal foglalkozott, hogy meg tömje a zsebét. A jobbik meg egy fél fasiszta párt.
A magyar átlagemberek életében nap, mint nap beleszól a politika.
Belefásultak az emberek hatják, őket békén csak éljem túl ez megy.
karma1
@magyarbakancs: Kedves, biztos jo a program, de a Duna Tv-n kivul semmi nem jon be, az se mindig. Igy inkabb ki sem nyitom. Azert Gyurcsany lemondasaba annakidejen nagyban belejatszott, hogy a partja nem allt be moge, egyedul hagytak, leginkabb elarultak.
De remelem, ennek a rablobandanak a napjai megvannak szamlalva...
karma1
@magyarbakancs: Szo szerint igy van: Nincs egyet@magyarbakancs: len markans egyeniseg sem, aki kepes lenne szavahihetoen osszefogni az embereket, es csinalna egy olyan programot, amivel segitenek a legjobban raszorulokat.

Asszem, jelenleg a baloldal is inkabb megelhetesi politikusokbol all, nekik sem erdekuk az ellenkezes, hiszen megvan a jo kis fizetesuk a kormanytol (ill. az adofizetoktol) oszt jonapot...
Yoda69
@magyarbakancs: Megneztem. Tovabbra is Gyurcsanyt tartom orvban egyetlen realis kihivojanak. Remelem '18-ig tobben fogjak osztani a velemnyem es a DK meghatarozo ero tud lenni a parlementben.
satan
1998-fidesz 2002-2010mszp 2010-2015fidesz, hol a különbség??? Mindenki,nyal aki nem az sz.p.k! Csak nem mindegy hova, hol ide, hol oda. Aki csak éni szeretne az nem ember, se ennek se annak.
magyarbakancs
@Yoda69: " Megneztem. Tovabbra is Gyurcsanyt tartom orvban egyetlen realis kihivojanak. Remelem '18-ig tobben fogjak osztani a velemnyem es a DK meghatarozo ero tud lenni a parlementben."
Nem tudom én kétségesnek tartom a győzelmet.
Nem szeretnék vészmadár lenni de ami a baloldalon folyik az semmihez sem vezet.
Drukkolok neked,hogy tévedjek.
Yoda69
@magyarbakancs: Ha most lenne a valasztas, akkor valoban ketseges is lenne. De van 2 es fel ev. Szerintem Gyurcsany eltokelt szandeka, hogy akit csak tud maga moge allitson, igy vagy ugy. Ez nem tetszik az MSZP-nek ertheto modon, mert sokan elpartolnanak toluk. Igazabol azonban a szunnyado 40%-ot kellene valahogy megmozgatni, mert ok jelenthetik a valasztas sikeret.
Abban egyetertek veled hogy a baloldal marakodasa nem fog eredmenyre vezetni. Epp ezert nincs is ertelme valasztasi szovetsegben gondolkodni, mert az mar 2x megbukott, es az orszag nem engedhet meg maganak egy 3. orban kirlysagot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.