Szokott péntek reggeli rádiós magánszámában Orbán Viktor arról tájékoztatott, hogy közel már az idő, amikor nemcsak szimbolikusan leszünk kizárva Európából, de újra sorompókkal is. Persze súlyos igazságtalanság az egész, mint azt megtudtuk a miniszterelnöktől, hisz mi voltunk az egyetlenek Európában, akik meg tudtuk védeni a schengeni határainkat – itt nyilván arra gondolt, hogy nonstop buszokkal fuvaroztuk a menekülteket Magyarország „megvédett” schengeni határáról Hegyeshalomra. Ilyenformán különösen felháborító és gyalázatos, amire az EU alapító államai készülnek. Mindközönségesen megint báncsák a magyart.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Kezdődik már! Így fizeti meg egész Magyarország a 300 000 új birkát a nyájban!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Milyen gyenge pali ez-minősíthetetlen-egyebet nem írhatok ide ,nyomdafestéket nem tűrne!
Butautáló
Kezdődik már! Így fizeti meg egész Magyarország a 300 000 új birkát a nyájban!
justhpeter
Ha megtörténik kíváncsi leszek a híveinek a véleményére, fognak-e utcára vonulni a csuti rém lemondása miatt ?
Toby
Ez a büdös gyökér meg is fogja lépni a kilépést, mert nagyobb bánata nincs, mint az, hogy állandó molesztálásnak van kitéve az ocsmány, aljas, tisztességtelen módon leosztott uniós lé miatt !
Az Anthrax legyen a fogpora !
eugen4402
Azt, hogy nem ő a hibás, kár is is volt mondania. Soha, senkinek eszébe se jutott volna bármiért őt okolni, hiszen már az óvodás gyerekek is tudják, hogy tőle csak az örömet és a boldogságot kapjuk. A keserű pirulákat mindig mások tömik a szánkba. Legalább is az ő előadásaiból ez a tanulság...
Butautáló
A rugacs meg a freewolf most hallgat mint szar a fűben!
volvós
@Butautáló: 20:02
...még várják a faxon a kommentjeiket a Lendvay utcából...:-)))
bra048
Jó, de ha valóban nem hibás, akkor ki fizeti meg M"agyarország"-nak a kerítés bekerülési
árát, meg a feleslegesnek bizonyult határvédelem költségeit. (Ha ez nem a BTK szerinti hanyag kezelés, akkor micsoda ? ) Erre adjon valami fideszes hivatalos személy választ ! Lehet szemlesütve a kamerába nézni ! Csak egy baj van, ők nem ismerik a szégyen fogalmát.
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Csizmás Kond
„Teljesen elfogadhatatlan magyar szempontból bármilyen szerveződés, amely ki akarná lökni a magyarokat a szabad mozgás lehetőségéből, hiszen mi voltunk az egyetlenek a schengeni tagállamok közül, akik valóban megvédték Schengen, tehát a szabad mozgás övezetének külső határát"

Erre alapoz a génnarancs...ezáltal ezzel próbál félrevezetni.
A kijelentés arra értelmezendő, hogy esetleg bevezetik valamennyi időre a schengenen belüli államhatárok ideiglenes határőrségét ami azt jelentené, hogy mindenki meghatározhatja kit enged be és kit nem.
Aki Én
@rugacs: 10:11 @rugacs: 10:11 Melyik ország MINIszterelnöke mondta mindeközben fennhangon, hogy megvédte az eu-t? Netán Görögország? Macedónia? Szerbia? Horvátország? Szlovénia? Ausztria? Anglia? Franciaország?
Mi sem védtünk meg semmit, csak eltereltük azokat, akik amúgy sem ide jöttek. A kerítés építés óta minden nap megdőlt a rekordszámuk.
Ezzel együtt ez óriási probléma, tele veszélyekkel, és kicsit sem pártolom a folyamatot, de nem a megszokott hazudozással, pánikkeltéssel, kettős beszéddel és féligazságokkal fogjuk megoldani.
rugacs
@eugen4402: Az anyukád sosem mondta, hogy ne vegyél be minden sz@rt a szádba? Mégis milyen férfi vagy te, hogy az örömöt és boldogságot másnak kell kikaparnia számodra?! Vagy talán eunuch vagy, hogy az örömöt és boldogságot a politikában keresed?! Na hiszen..!!!
magyarbakancs
Orbán önként nem lép ki az EU-ból.
Mert elveszítené a legkedvesebb játékszerét.
Ki ellen vívna szabadság harcot?
Miből gyarapodna a haveri kör, rokonság?
Mini Schengenbő csak akkor fog felállni, ha mind a 28 tag álam rábólint.
Amennyiben ezt a szavazást ki hagyják akkor az alapítók új EU-t fognak létrehozni, amiből mi tényleg ki fogunk maradni.
Vagy arra megy ki a játék, hogy az alapítók egy új EU-t hozzanak létre?
Aki Én
@rugacs: 10:40 Nem tudom eldönteni, hogy tényleg nem érted amit mond eugen@, vagy csak megint átmész taposóba érvek helyett?
1magyar
Nem kellett volna buszokkal fuvarozni, sem semmivel, mert igen sokba került. A déli határon azonnal lelőni,vagy börtönbe csukni aki átlépte a határunkat vízum nélkül és kész.
volvós
@Aki Én: 11:06

ez a féreg nem rugacs, hanem már RAGACS ( mindannyiunknak )
rugacs
@Aki Én: Melyik ország tartotta be maradéktalanul az előírásokat, szabályokat? Melyik ország vezetője mondta, hogy "majd mi megmutatjuk"..., aztán megmutatták és 1 nap alatt befuccsoltak és feladták?! Melyik ország az, amelyik előbb kritizálta a magyar példát, aztán leutánozta?
Az "elterelés", mint nem megoldás = marhaság! Mert mint látható, ha adott vonalban mindenki elterel, akkor az az út bezárul. Egy ilyen áradat szabad áramlását ÍGY lehet megakadályozni, gátolni. Közösen. Mert mi csak a saját határunkra építhetünk, másokéra meg mások. Az egyedi eljárásokból így lesz közös akadály.
Neked ez magas? LOGIKA! ÉSSZERŰSÉG! GONDOLKODÁS!

Mi a pánikkeltés, kettősbeszéd, féligazság?
- Hogy ezt a népvándorlást semmi sem állíthatja meg.
- Hogy "felső határ nélkül mindenkit befogadunk", aztán meg "nem tudunk mindenkit befogadni"
- Ezek jóravaló becsületes emberek (származást igazoló iratok nélkül), akik menekültek. Aztán nap mint nap egyre több a zavargás, támadás, gyilkosság, terrorcselekmény.
- Én behívom őket, mi szétosztjuk őket, te felelsz értük...
- stb.
rugacs
@Aki Én: A politika nem kizárólagos dolog, bárki foglalkozhat vele. Te is. Miért nem teszed, ha elégedetlen vagy? Miért nem sorakoztattál fel mögéd ezreket, tízezreket, százezreket és miért nem döntötted meg a Fidesz hatalmát tavaly? Csak kellő támogatottság kell hozzá! Meg program. Meg tehetség. Meg elhivatottság.
De ezek nyilván megvannak benned. Akkor miért itt koptatod a klaviatúrát? Szájalással nem lehet országot irányítani az interneten keresztül.
Vagy te is arra vársz kommenthuszár, hogy majd valaki kikaparja neked a gesztenyét helyetted?
Na arra várhatsz... :-DD
rugacs
@Aki Én: ÉRVEK? Milyen érvekről hadoválsz? A szemed láttára, a füled hallatára folyik a történelem és a tényeket a saját kedvedre alakítod át. A tények adottak, de ti itt magyarázzátok, hogy a kék valójában nem is kék, inkább szürkéskék, vagy inkább szürke, de lehet, hogy piros, de hogy nem kék az biztos.
Azt mondjátok: O.V.-val meg a követőivel is csak itt tartunk. Pedig az az igazság, hogy veletek együtt is csak itt tartunk. Napi 24 órában fikázzátok a kormányt hónapok, évek óta, de ezzel együtt is csak itt tartunk. Mert csak erre vagytok képesek. Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, kritizálja.:-DD
eugen4402
@rugacs: 10:40 Ejnye-ejnye, egyszer nem figyelek oda, és dicsérni kezdem a miniszterelnököt, és Te azonnal le-eunuchozol érte? Ezt érdemlem ennyi év után? Különben mitől indultál be ennyire? Nem bírsz magaddal, kutyus...
Aki Én
@rugacs: Senki nem tartotta be a szabályokat, és rajtunk kívül senki nem is mondta, hogy megvédte az eu-t. És ,,komment huszár", te miért koptatod a klaviatúrát, te mit teszel most, te mit tettél az előző kormányokkal szemben, akiket állandóan (joggal) kritizálsz? Attól, hogy az emberek hánynak egy kormánytól, még nem jelenti, hogy képesek lennének kormányozni. Attól, hogy nem tudok eredeti pekingikacsát sütni, még tudom milyen ha elbasszák és semmi köze az eredetihez. És ennek a kormánynak kizárólag a hazugsághoz, az emberek megvezetéséhez van tehetsége.
Megint dühöngsz, és sokat beszélsz mellé. Olyanokat állítasz, amivel nem érdemes vitatkozni ha komolyan gondolod. Azt hiszed, hogy attól lesz igazad, ha lekezelő nagy hangon állítasz valamit. De ezer sebből vérzik a mondandód.
nezelodo
Már ideje lenne, hogy csörögjön a vekker a Viktornak, mert aztán hiába dobálja az új vasfüggönyt szabadon főzött pálinkás butéliával, azon nem jön ám át a zunijós szubvenció sem!
Eriksson
Eddig is minden kormány azt tett az alattvalókkal, ami a saját üzleti, politikai érdekeiknek megfelelt. Akik egyetértettek, azok val.szeg egyetérttek, akik nem, azok nem.
Nekem mindegy így utólag, hogy mit csinált Orbán eddig, vagy mit nem üzletileg, de ezzel a migráns hozzáállással nagyot nőtt a szememben. Szegény emberek mindig voltak és lesznek is, de szabad országban élni szabad emberként többet ér minden vagyonnál.
Szégyellje magát minden európainak mondott politikus, aki emberek millióit bele akarja kényszeríteni saját önös érdekeiket követve.
dömdödöm
Addig pattog ez a nyelvcsapkodó hüllő mig nagyon rábaszunk . :-((((((((((((((((((((((((((((
Butautáló
@rugacs: Melyik ország zárta le a határait kapuk nélkül? Az általad felsoroltak? Melyik ország zárkózott el a regisztrálástól is, holott előző évben 80000-et megcsinált? Az általad felsoroltak? Melyik ország zárkózott be és aztán jelentette ki, hogy már csak megfigyelő, hogyan szopik a többi? Az általad felsoroltak? Nem bammeg, Orbánisztán volt az egyetlen ekkora bunkó! Fogsz Te még bután nézni, nem is olyan sokára, a Vezíreddel együtt!
nyanya001
Orbán nem a megbántott kisfiú, hanem a megháborodott barom !
rugacs
@Aki Én: Igazam? Igazság csak egy van, nézőpont meg többezer. Az egyik a tied. Egy másik az enyém. Itt nem igazságot osztunk, hanem véleményt. Te fikázol, én mondom az én véleményemet. Hogy kinek van igaza, a kutya sem fogja eldönteni.
rugacs
@Butautáló: Nem ismerem az általad emlegetett országot, én Magyarországon élek. Magyar vagyok. Te hol élsz? Milyen nemzetiségű vagy? Bammeg, te az Ezeregyéjszaka Meséiből jöttél, ó nagyvezír? Nem kéne már felébredni a csipkerózsikaálomból? Bilibe lóg a kezed...
izo
@nyanya001: Szépen jellemezted magad!
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
@rugacs: 22:42 Na erről beszélek. De szerencsénkre itt vagy nekünk TE!, aki mindenre és mindenkire tudja a tutit. De látom remekül érzed magad ezen a köcsög terepen. Döbbenetes milyen pánik lesz úrrá rajtad ha nem fogadják feltétel nélkül a véleményedet.
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
@izo: Degenerált voltál az is maradsz te idióta román !
Butautáló
@nyanya001: Nono! Csak félig! A másik fele kínai a hülyéjének! :))
Butautáló
@rugacs: Tipikus agymosott, egyagysejtű Fideszes vagy! Egy szó reakció sem volt a hozzászólásomra, csak a személyeskedés! Így megy ez, ha ész is kéne a válaszhoz! Primitív jószág...
verum
Ha picit reálisan és objektíven nézzük, tényleg Orbán volt, aki először kimondta, hogy meg kell védeni a határokat az illegális belépőktől. Hogy ez nem sikerült, lássuk be, ez egyetlen országnak sem sikerült, még az Eu alapító országoknak sem.
A jelen helyzetért bárkit hibáztatni szerintem a tehetetlenség jele, meg az, hogy nincs igazán most sem elfogadható terv a helyzet kezelésére. Mivel valamit mégis tenni kell, ezért látványosan mindenki okol valakit. És ebből semmi jó nem fog kisülni. :-/
JAJMÁR
Miután senki sem tudja mi a megoldás, - dehogynem, a béke, csak hát az nem játszik - korai lenne végső véleményt mondani bármilyen tettre, de annyi bizonyos, a probléma ugyanúgy fennáll.
A kerítésünkkel rányomtuk a problémát másokra, és akikre a terhet raktuk, most azokat, mint valami okoskodó kibic, kritizáljuk a pálya széléről.
Na, de majd, ha mások is meghúzzák a maguk kerítését, megértjük talán, hogy miért baj ez! Majd ha mi kívül maradunk.
(De lehet, hogy majd azért is mások lesznek a hibásak, mert mindenki olyan "rossz", csak mi vagyunk angyalok.)

A kerítések semmit se oldanak meg.
Kommunikációs fogás, látszateredmény, és jó üzlet az oligarcháknak, ahogy az összes xar reklám, ami ömlik a tévéből. Csakhogy ennek a hatásai ránk fognak omlani. Az összes gyűlöletes mocsok.
izo
@Horizont: Ettől a románozástól már be fogsz dilizni!
Butautáló
@verum: Szerintem nagyjából minden országnak sikerült, aki akarta. (Mert ugye a görögök úgy tűnik nem nagyon akarták!) Kinek így, kinek úgy. Teljes lezárással vagy csak meghatározott helyen, kapukon beengedve és regisztrálva a menekülteket. Akit regisztráltak, már nem illegális bevándorló! A történelem majd eldönti, ki cselekedett helyesen.
Egyébként igazad van! Ez az egymásra mutogatás meg az önfényezés csak kerékkötője a gyorsabb megoldásnak. Az összefogás hatékony lehetne!
izo
@Horizont: Nem te fogod megmondani hova menjek, magadnak dirigálj idióta!
Butautáló
@izo: Inkább nézz meg pár részt az Esmeraldából! Az a Te szinted ferdeszemű!
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verum
@Butautáló: - te tényleg úgy véled, a görögök örültek a migráns áradatnak?
Tényleg nem látod, hogy ahol akadályoznák, ott fizikai összetűzés van? Tényleg nem látod, hogy ezt akarják elkerülni és nem a tárt karok esete forog fenn?
Butautáló
@verum: Félreértesz! Úgy van, ahogy írd! A görögök sem örültek gondolom, de eléggé leszarták az elején. A macedonok megmutatták, hogyan kell csinálni és valóban összetűzések lettek belőle. Ezt nem lehet elkerülni, de működik, a gazdasági bevándorlók elindultak vissza. A makacsokat meg viszik, ha tetszik,ha nem! Létezik megoldás mindenre, csak segíteni kell egymásnak és nem a többire várni! A tárt karokat én az elejétől úgy gondoltam, hogy azt jelenti: Segítünk a bajban levőknek! Ebben benne van a "nem mindenkinek" is. Legalább is a számomra. Emiatt tartottam hülyeségnek a teljes határzárat!
Butautáló
@izo: Ezt olvastad ki abból, hogy Butautáló? Nem megy még az arab betű Emőke? Pedig egyszerűbb, mint a kínai!
verum
@Butautáló: - a teljes határzár szerintem azért szükséges, mert képtelenség, legalábbis minálunk ekkora tömeget biztonságosan kiszűrni. Addig ellátni, tartani embereket nem kis erőfeszítés és nem kis rizikó.
Amíg pár százan jönnek, addig a határzár tényleg nevetséges lenne, de amikor tízezrével jönnek,akkor már bizony szükséges.
És azért lássuk be, nem vagyunk felkészülve drasztikus fizikai összetűzésre sem eszközökben, sem morálisan.
Azzal meg, hogy a bajban levőn segíteni kell, de nem lehet mindenkinek, maximálisan egyezem én is.
Butautáló
@verum: Még az is ment volna Magyarországnak, összefogással! Az EU segített volna, de Orbán nem kért belőle, inkább a saját megoldását választotta. Tudjuk miért! 2014-ben 80 000 menekültet rendezett el a magyar hatóság, segítséggel megoldható lett volna a nagyobb tömeg is. A szomszédaink is megoldották valahogy. Persze nem ment simán, de csak sikerült!
Yoda69
Akkor kinek a hibaja te baromallat?
Egyutt kellen mukodni az EU-val, nem pedig szembe menni vele. Ez a kvota ellenes szavazat gyujtes a legjobb peldaja orban EU ellenes aknamunkajanak. Mar a templomban is errol predikalnak a fideSSes papok, meg a futball meccseken is ezt mondjak be a hangosbemondoban, nem pedig az eredmenyt.
verum
@Butautáló: Itt csak az ment volna esetleg, hogy tranzit ország vagyunk. De ép ésszel fel lehet fogni, hogy a célországok előbb-utóbb megtelnek. Akkor mi van? A célországok sem krőzus, nekik is anyagi teher és akkor kevesebbet tudnak juttatni a szélsőbb országoknak, nekünk is. Akkor meg mi van? És az, hogy szöknek zöld határon, nem akarnak várni, azonnal kell minden a tömegnek és ki tudja meddig jönnek - számomra igencsak azt súgja, hogy keményebben kell visszatartani. Mert kell lenni egy határnak, amikor azt mondjuk már erőn felül van a segítség.
verum
@Yoda69: - áruld már el, hogy mi a végső létszám, aminek a kvótáját elbírjuk?
Honnan tudjuk, hogy hány százezerből, millióból mennyi jut majd ránk kötelezően?
Ne azt nézd, hogy Orbán mit akar, nézd már azt is, ami realitás!
Yoda69
@verum: Egyelnore nehany ezer forol beszelnek, akit be kellene fogadnunk. Ez olyan nagy dolog?
56-ban 200 ezer magyar menekult el, es szo nelkul befogadtak oket barhol a vilagban.
verum
@Yoda69: - az "egyelőre" dolgon van a hangsúly. Ki biztosítja, hogy ennyi marad? És ha egyszer elfogadtuk, nincs ám visszaút!
Ugyanakkor jönnek továbbra is a menekültek, meglehet, rajtunk keresztül is, kvóta nélkül!
Butautáló
@verum: Így van! Abban gondolom egyetértünk, hogy a célországoknak is járt volna annyi segítség, hogy a tranzitországok megszűrik a gazdasági menekülteket és eleve nem engedik a nyakukra. Ahogy ma Macedonia teszi!
verum
@Butautáló: - nézted a képeket, videókat, hogy mik voltak a határok mentén?
A zöld határon jött a zöm, hogy lehetett volna szűrni!
A kerítés pont arra kellett, hogy határátkelőn jöjjenek, ahol lehet regisztrálni, amit nagyon, nagyon nem akart a tömeg.
Invázió ez a javából, ami készületlenül ért minket és egész Európát.
Yoda69
@magyarbakancs: orbant mar nem erdekli az EU, sot. Megszedte magat, tobb ezer milliardos vagyonaval, aminek java reszet kulfoldon pihenteti, biztonsagban van. Ot nem erdekli az orszag sorsa. Ha az EU-bol kikerulunk, akkor mar szabadon epitheti a diktaturajat. Nem veletlenul jar olyan sokat Putyinhoz es a kinai elvtarsakhoz. Van kitol tanulnia.
Yoda69
@verum: En ugy tudom, hogy megallapodtak a torokokkel, es ott fogjak tartani a menekultek zomet.
Mi is fizetunk valami nehany millio Eurot az alapba.
Szerintem az Unio fogja kezelni a problemat, es tul leszunk ezen is. Europa megelt mar ennel sokkal sulyosabb problemakat is. A lenyeg az egyuttes fellepesben van, nem pedig az ezerfele huzasban. Persze ez a csuti cezarnak nem dukal.
Butautáló
@verum: Mondjuk az uszító plakátok helyett tájékoztatást kellet volna inkább adni, merre van az átkelő! Csak a magyar kerítésnek volt a kívül tartás a célja, a többiek a kapuhoz terelés miatt építették! Szégyellheti magát Magyarország Orbán hozzáállása miatt!
Yoda69
@Butautáló: A vilagsajtot is bejarta az a felvetel ahol egy jobbikos liba felgancsolt egy gyerekkel szalado apat, a kislanyat meg hasba rugta. Vegeredmenyben ez az eldurvulas is a fideSSnek koszonheto.
verum
@Butautáló: - az uszító plakátoknak tényleg nem sok értelme volt. Azonban azt nehezen hiszem, hogy ennyi ember csak azért jött zöld határon, mert nem tudta, hogy hol van a hivatalos határátkelő.
Butautáló
@verum: Azért jött mert valahol jönnie kellett és a faszfej magyarok lezártak mindent! Még a kapukat is, de még a sínekre is drótos vagont toltak!
Butautáló
@Yoda69: Orbán a Jobbik alól akarta kihúzni a szőnyeget. Kiengedte a palackból az amúgy is örökké szivárgó szellemet, úgy hívják nacionalizmus! Nagyot nyert vele akkor szavazókban mérve! De a mellékhatásoknak csak az első jele volt az a hülyep..csa a határon! A szellem nem akar majd visszamenni a helyére! Ezt ennek a marha miniszterelnöknek tudnia kellett volna és szerintem tudta is. Csak nem érdekli, mert neki ez személy szerint nem okoz kárt. Meg a tetves családjának sem!
verum
@Butautáló: - egy picit fanatikus vélemény. Konkrétan tiltakoztak a regisztráció miatt és bizony sokan megkerülték szándékosan.
Hogy lehet így megszűrni a tömeget?
Butautáló
@verum: Na itt jön a nem súrlódás mentes rész!
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Yoda69
@izo: Valami hasonlo agymenesre szamitottam toled. Akkor szerinted a menekultek nem is emberek?
Nem vagy te veletlenul dr.mengele leszarmazottja?
izo
@Yoda69: Azt nem írtam, hogy nem emberek idióta!De, hogy nem menekültek ez biztos ezt már több helyen belátják csak nézd a híreket! Azért csürhe mert nem kopognak hanem betörik az ajtót, világos?
Yoda69
@izo: Te pontagyu seggfej idiotazd a jo edes anyadat.
Szókrakész
@Butautáló: Ennyire ne utáld magad.
A határon hivatalosan, regisztrálva simán jöhetett bárki.
Csak ezek a dokik, mérnökök germoney-t akartak keresni, nem forintot.
Ráadásul a soros itiner mást írt ki nekik.
izo
@Yoda69: Kár hogy nem nyelt le anyád te bunkó!
Butautáló
@Szókrakész: Nem tudom kivakarni ebből a zagyvaságból, hogy mit is akarsz!
Szókrakész
Mit kell ezen felháborodni.
Viktor csak a neki adott parancsokat teljesíti.
Orosszal összemelegedni, EU-t bomlasztani.
Közben persze átalakul a világ politikai térképe is.
V4-t EU-ról leválasztani, USA világcsendőr szerep levesbe.
Maci, Kína diktál, ...

És a butáknak mondva.
Mindez Londonból, Frankfurtból és New Yorkból megparancsolva.
Szókrakész
@Butautáló: Akkor te tényleg utálod magad.
Butautáló
@Szókrakész: Semmi bajom magammal! Az okoskodó szarfaszúakat rühellem nagyon! Az összehordott agyatlan zagyvaságokat károgó, önjelölt Szókratészokat! Olyant mint Te vazze!
Szókrakész
@Butautáló:
Arról nem tehetek, hogy a szellemi szinted kicsit alacsony.
Majd máskor próbálok számodra is érthető, alias általános 2. osztály szinten írni.
De csak itt, csak most és csak neked.
Szókrakész
A sok buta hogy állította, hogy Orbán a Soros kenyeret adó kezébe harapott.
Épp az ellenkezője.
A legjobb, leghűségesebb tanítványa.
Soros szét akarja robbantani az EU-t, ehhez felhasználva a menekülteket, egy-két shortolást és mellé egyik leghűségesebb csatlósát, Orbán Viktort.
Ez egy nagyon hatékony és mellé igen jövedelmező konstelláció.
fiwn
Értsd meg: nem a magyarokat, Magyarországot zárják ki, hanem a jelenleg regnáló vérgeci magyar kormányt, kormányfőt.
Én nem vagyok magyar, amíg ez a vérgeci orbán .a kormányfő.
orbán egy beteg ÁLLAT - ÉS ENNYI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.