A politikus összesen 18500 eurót, azaz csaknem ötmillió forintos kártérítést kap a rossz börtönkörülmények miatt. Zushclag János nyilatkozott a Tényeknek arról, milyen körülmények voltak a börtönben, és mit gondol arról, hogy kártérítést ítéltek meg a raboknak a rossz körülmények miatt.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Micsoda alakok itt,a képernyő jobb oldalán??! Habony, Kovács, Zuschlag, benzinnyelő kopasz fidesznyik, brrrrrrr! Válogatott színvonalas társaság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ügyes. Utcán nyilatkozik, hogy rá ne szakadjon a plafon.
perfekt
Holló a hollónak nem vájja ki a szememét-s különben is ez is az ő kutyájuk kölyke.A cigányok felzárkóztatására szánt pénzeket lenyúlta Orbán főtanácsadó samesza,és néhány, összesen milliárdon felüli ingatlanok már a nevükre van íratva.Erre az erőforrás bűvésze annyit tett ,hogy "jelentős" összegeket elvont!Ez itt a felháborodás hangja!!!
justhpeter
El kellene gondolkodnunk azon is, hogy hány rabnak van benn a panasza a bíróságon ! A kormány pedig csak fizet és fizet.
wagabund
@lampa laz: 8.29...

nem is olyan hülyeség, amit javasolsz...kártérítési panasz kilőve.. védesd le, mint ötletet, mert lehet, hogy nemsokára élnek is vele. legalább te kaszálj..
lampa laz
@wagabund: szerintem a kémek jelentése alapján spagettirétvári-bence vagy hazudósgulyás- gergely benyújtotta már módosító inditványként.
wagabund
@lampa laz: könnyen lehet..mindenesetre jó ötlet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.