A politikus összesen 18500 eurót, azaz csaknem ötmillió forintos kártérítést kap a rossz börtönkörülmények miatt. Zushclag János nyilatkozott a Tényeknek arról, milyen körülmények voltak a börtönben, és mit gondol arról, hogy kártérítést ítéltek meg a raboknak a rossz körülmények miatt.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Micsoda alakok itt,a képernyő jobb oldalán??! Habony, Kovács, Zuschlag, benzinnyelő kopasz fidesznyik, brrrrrrr! Válogatott színvonalas társaság!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Az ilyen takonygerincűeket mindig megtalálja a szerencse.
Jozefina
Nem a zsánerem, de megérdemli, igaza van. Nemcsak ő, hanem minden fogvatartott, aki balkáni körülmények között kénytelen tölteni börtön éveit!!!
lampa laz
Eccerűez mint a faék.
Javaslom a bíróságoknak, hogy ezentúl a börtönviszonyokat mellékbüntetésül szabják ki.
lópicigáspár
@Jozefina: Nekik is adnak kártérítést? pctrs.network.hu/clubpicture/7/2/3/_/a_bodvai_ciganytelep_teljesen_elontve_723237_63997.jpg

Engem például kimondottan zavarna, ha nem ezüst eszcájggal herendi étkészletből kapnám az ebédet benn! Mondjuk nem teszek olyat, hogy bekerüljek!! Baxszák meg!! A bűnözőknek van joguk csak!?
colibri
Micsoda alakok itt,a képernyő jobb oldalán??! Habony, Kovács, Zuschlag, benzinnyelő kopasz fidesznyik, brrrrrrr! Válogatott színvonalas társaság!
nemjoezigy
1, a cuslagnak igaza van, mert ilyenek a törvények, és csak élt a leírt jogaival.
Tehát ROSSZak a törvények! Megbüntetni azokat, akik ezeket a törvényeket összedobták!
2. Igazunk van nekünk is, akik nem fogadjuk el az ilyen "kártérítést", amivel az EU másodszor is megbüntet minket. Mert egyszer ezek a (most védett/kártalanított) bűnözők, minket becsületes állampolgárokat károsítottak meg valamilyen formában, most meg még a mi pénzünkből ad nekik!
3. Aki börtönbe kerül, annak tudnia kell, hogy nem wellnessbe jut, tudnia kell, hogy ott milyenek a körülmények, tehát ne kövessen el olyant, aminek börtön a jutalma.
4. Mi is vagyunk pár millióan, akik az életünk javításáért/elviselhetőbbé tételéért törvényt sérthettünk volna, másokat megkárosíthattunk volna, de nem tettük!
És nem csak azért, hogy ne kerüljünk börtönbe, de ismerjük az ERKÖLCS szó jelentését, és a szerint élünk, szemben a börtönlakókkal és a hatalmon levőkkel, a nagyon gazdagokkal.
5. Gondolom, hogy ezeknek a beadványoknak, amiket a cuslag mondott ára van. Neki volt/van/lesz pénze rá!

Undorító ez a pénz központú, az emberiességet, a szolidaritást semmibe vevő rendszer, aminek a vezérei/ideológusai a fideSSkdnp és hívei.
A lehető leghamarabb rendbe kellene tenni ezt az országot, megszüntetni ezt az ország kirablást.
Szakértő humanistákkal az ország vezetésébe!
DR Eric CARTMEN
Ahogy néztem cusit ezen a videón, nagyon "népszerű" lehetett odabent a drága.
KERKA
Ha jól emlékszem, Zusika a börtön könyvtárában dolgozott az évei alatt.Mi volt ebben olyan szörnyű?
1magyar
@KERKA: Ha garantálná valaki, hogy a börtön könyvtárában dolgozhatok én is elsikkasztok pár milliót.
Többet keresett bent mint aki napi 12 órát dolgozik itt kint a való életben.
KERKA
@1magyar: bruhaha, attól függ, hogy mivel kereste.:)) Asszem a fidesz kárpótolta bőven.
1magyar
@KERKA: Oszd le havi bontásban a bent töltött idejét!
Eriksson
Ez a pénz fájdalomdíj lehet, amiért elvitte a balhét más helyett.
human
Ügyes. Utcán nyilatkozik, hogy rá ne szakadjon a plafon.
perfekt
Holló a hollónak nem vájja ki a szememét-s különben is ez is az ő kutyájuk kölyke.A cigányok felzárkóztatására szánt pénzeket lenyúlta Orbán főtanácsadó samesza,és néhány, összesen milliárdon felüli ingatlanok már a nevükre van íratva.Erre az erőforrás bűvésze annyit tett ,hogy "jelentős" összegeket elvont!Ez itt a felháborodás hangja!!!
justhpeter
El kellene gondolkodnunk azon is, hogy hány rabnak van benn a panasza a bíróságon ! A kormány pedig csak fizet és fizet.
wagabund
@lampa laz: 8.29...

nem is olyan hülyeség, amit javasolsz...kártérítési panasz kilőve.. védesd le, mint ötletet, mert lehet, hogy nemsokára élnek is vele. legalább te kaszálj..
lampa laz
@wagabund: szerintem a kémek jelentése alapján spagettirétvári-bence vagy hazudósgulyás- gergely benyújtotta már módosító inditványként.
wagabund
@lampa laz: könnyen lehet..mindenesetre jó ötlet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.