Év végén egyébként is lejárt volna a kormány Telekommal kötött mobilnetes keretszerződése, amit tegnap nagy dérrel-durral felmondtak – írja az Átlátszó.

Az üres keménykedésnek így tényleg semmi értelme nem volt, azon kívül, hogy sikerült a közvéleményt és a befektetőket kicsit megmozgatni.

Tegnap a kormány előbb az összes állami telekomos szerződés egyoldalú felmondását jelentette be, majd ez néhány óra alatt "apró" pontosítással a távközlési előfizetői szerződésekre szűkült, Kovács Zoltán pedig az Indexnek már arról beszélt, hogy a központi közigazgatás mobilnetes előfizetési szerződéseiről van szó.

Az Átlátszó ezekről most kiderítette, a 2013. december 31-ei hatállyal a három mobilszolgáltatóval megkötött szerződések közül a mobilinternet-előfizetések idén év végével egyébként is lejártak volna.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@szaboria1: Azt se tudják mi van a szatyorban, hát tényleg hülyék, de ez is csak a csürhének szánt pr. lépés volt...
nevemnick
Egyre (most 12:59 van) már az az érzésem, hogy ez az agyalágyult társaság azon vetélkedik, hogy melyik tud nagyobb hülyeséget és hazugságot mondani.
simmering73
Azért az félelmetes, hogy ilyen mélyhülyék kormányozzák ezt az országot.
szaboria1
Azért motoszkál bennem egy érdekes gondolat , hogy háromféle magyarázattal álltak tegnap elő először mindent felbontanak aztán már egy másik verzió jött harmadiknak meg csak a mobilt mint kiderül annak a szerződés fog lejárni az év utolsó napján.
papa.49
@szaboria1: Itt a fütyiszben senki nem tud semmit, csak már mikor a hazugovics kidörgöli a csipás szeméből az aznapi hazugságát))))))))))))
Aki Én
Ez az egész olyan értelmetlenül ostoba. Mi lehet a háttérben???
nyanya001
@Aki Én: A kivagyiság, a nagyképűsködés, a majd én megmutatom ...
hogy itt csak az Ákosnak vannak alkotmányos jogai a Telekommal szemben !
nezelodo
Egyet értek a cikk címével szó szerint. Nagyobb hülyének még akkor sem néznék őket, mert már nehéz fokozni, ha a vak komondort kineveznék államtitkárnak.
justhpeter
Felülmúlhatatlan ostobaságot csinálnak és sajnos egyre gyakrabban.
Toby
Barnul az alsógatyesz a röhögéstől ! És még ezek a piti szaháziak akarják megmondani, hogy mi a frankó nekünk !
vitriol
ez nem egy kormány, ez csak a bugrisok gyülekezete. Olyan szinten vannak, hogy nyugodtan beülhetnek a homokozóba a kisvödrükkel.
papa.49
@Horizont: Az utolsó szavad mutatja a helyzetünket ,,ki,, hát egy faszfej))))))))))
papa.49
@Horizont: Az ilyen véleményeket én a ,,dicséret,, kategóriába szoktam számolni, mert ha jól kiakadnak, az már felér egy dicsérettel))))))))
Dr plágium
@Horizont: Egyik ismerősöm azt írta a faszabukon, hogy többé nem hív telekomos számot :) Na akkor most kivel tol ki? A saját szolgáltatójával, és magával, mert esetleg elesik egy munkától, vagy nem hívja fel a barátait...csökött agyú agymosott banda.
papa.49
@Dr plágium: Nem a barátaimon, meg magamon kell bosszút állni, mert a telefontársaság, nem szponzorálja a ,,dalos madarat,, mert hülye nyilatkozatot tett)))))))))
Dr plágium
@papa.49: Szerintem sem, de aki hülye azonnem lehet segíteni :)
Butautáló
@Horizont: Azt ne hagyd ki, hogy az ürü az egy herélt kos! Töketlen!!! :)))
verőce21
Piacból él az ország, le kellett verni az árfolyamot valamivel! :)
zöldszem
@Horizont: Itthon elég Orbán összevont szemöldöke, és ki van jelölve az e havi ellenség!
zöldszem
@Horizont: Orbán, egy ilyen vén udvari zenész miatt háborúzni kezd?
Megéri kuruckodni, eddig megnyertük a szabadságharcokat?
Lackó50
Mivel nálunk vélemény szabadság van(!), ezért alkotmány ellenes, hogy valakivel felbontja a szponzori szerződést a Telekom. Szeretném megkérdezni a nagyeszű "törvényhozóinkat", hogy ha történetesen Ákos nyíltan NÁCI nézeteket vallott volna, akkor is a vélemény szabadságra hivatkozva ítélnék alkotmány ellenesnek a szerződésbontást???
Desischado
Bevallom, haláli nagyokat nevettem! Ezt a sallert! Tényleg hülyék! orbán basinak úgy kell az ellenség, mint másnak a kenyér! Most épp a gonossz, csúnya Telekom az ellenség! Vajon mitől olyan fontos ez a fidesz bérenc/nyalonc zenész, hogy miatta "háborúzni" kell? Ha a hülyeség fájna, ezek ordítanának egész álló nap! A baj csak az, hogy a lopásban, hazudozásban, klasszis "tehetségek" a fiúk!
verőce21
@Horizont: (19:20) Már 1 nap alatt visszament majdnem az előző napira az árfolyam.
Most vegyél Béjbi, mert nagy áremelkedés jön benne! Úgyhogy a németek nem fognak szólni.
Kovács Béla
Véreim, magyar proletárok!

Érdemes megemlíteni, a magyar kormány és a Telekom közötti, most felmondott szerződések 2015.12.31-ével lejárnak.A következő évekre a kormány a Vodafonnal kötött szerződést még novemberben. (Talán ez is befolyásolta a Telekom és Ákos közti véleménykülönbséget)

-A felmondás tehát szimbolikus, de hasonló viselkedés esetén a Telekom ebből tudhatja, hogy mire számíthat a stratégiai partnerétől, ha megpróbálja a magyar Alkotmányt megsérteni. Mert a magyar Alkotmány tartalmazza a szólás és sajtószabadságot. Ez biztosítja Ákosnak a véleménye elmondását. De egy nagy magánvállalatnak is joga van meghatározni, kit támogat és kit nem.

-De felmondani egy szerződést olyan indokkal, hogy a művész által mondottak nem egyeznek a magánvállalat véleményével, ezt Magyarországon nem lehet.
-Ez lehet, hogy Németországban elmegy, de nálunk alkotmánysértő! Gondoljunk Fischer Iván kirohanásos hazug vádjaira. A sokmilliárdos évi támogatások mellett.
kukac50
A Fidesz megkeverte a szart de rendesen!
Mangu
Régi szólás, hogy hülyeséget csak még nagyobb hülyeséggel lehet überelni, tehát még várhatunk jó pár hasonló akciót.
Egyébként ki tudja, hogy mekkora volt a részvény forgalom az árzuhanáskor? Sok fickót hülyére vettek és nagyot kaszált(ak) valaki(k).
csetere
@szaboria1: Ez akkor is szerződésszegés, amit megint mi fogunk megszívni.
csetere
@Lackó50: Sajnos alkotmányunk csak volt, már nincs. Van helyette egy semmire sem jó "alaptörvény", amit úgy alakítgatnak, ahogy nekik jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.