Szeptember elsejéig decentralizálják a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot - jelentette ki Palkovics László oktatásért felelős államtitkár a köznevelési kerekasztal után kezdődött parlamenti kulturális bizottsági ülésen. Korántsem volt akkora baj, hogy akkora jajgatásoknak legyünk szemtanúi, mint amit a sajtó eddig közvetített - jelentette ki Hofmann Rózsa a Hermann Ottó Gimnázium nyílt levelére utalva. Álláspontja szerint az igazgató több ponton is tévedett, ezeket pedig - úgy vélte - sokan hátsó szándékkal, kormánybuktató szándékkal felnagyítanak. Hoffmann Rózsa szerint nem igaz, hogy az igazgatóknak nincs főnöki szerepük. "Ön például nem kérheti meg a portást, hogy tegyen ezt vagy azt?" - kérdezte a gimnázium szintén jelen lévő igazgatójától.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Korántsem volt akkora baj, hogy akkora jajgatásoknak legyünk szemtanúi, mint amit a sajtó eddig közvetített - jelentette ki Hofmann Rózsa"

A középkori feudális rendszert akarjátok riszájkolni.
Sajna azt a passzust már nem teszitek be, mikor elég volt azt mondani egy ilyenre mint te, hogy banya, boszorkány és már vitte is az inkvizíció.
Arra a visításra lennék kíváncsi, amit te leadnál, mikor a tömjén zsóti jó keresztény módon éppen kínoz, vallat.
Én is azt mondanám a máglyádnál, hogy nincs akkora baj, mint ahogy sipákolsz.
Hofipisti
Hoffmann Rózsa (hogy mit keres még mindig a közéletben?) példája az igazgató és a portás viszonyáról híven tükrözi gondolkodásmódját. Az ő szellemi színvonalán a portástól való szívesség-kérés testesíti meg egy iskolaigazgató kompetenciáját. Magyarország EGYRE jobban teljesít!
Peller Anikó
Ha te is csak a portásokat meg az őröket kérlelnéd, hogy engedjenek ki! akkor lennél jó helyen rózsika.
nyanya001
Éppen ideje, hogy elkezdjetek aggódni !
kutyahűség
A mi Rózsink szeme előtt is feloszlani látszik a rózsaszínű köd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.