Hétéves fegyházra ítélte a Gyulai Törvényszék V. Viktor volt békéscsabai fideszes képviselőt hamis Viagrával való illegális kereskedelem miatt. A jogi és ügyrendi bizottság egykori elnöke bűnszervezetben 1,6 milliárd forint értékű Kínából és Indiából származó potencianövelőt és testsúlycsökkentőt adott el – írja a Népszabadság.

Az importált gyógyszerkészítmények részben illegálisak, részben hamisak voltak. 

A több mint 1,2 millió darab hamis illetve illegális tabletta nagy részét értékesítették. Az éveken keresztül behordott rakomány összértéke meghaladta az 1,6 milliárd forintot. A vád szerint az interneten is hirdetett kamugyógyszereket 70 országban terítették illegálisan, a hamis tablettákat olyan jellegzetes csomagolásokban árulták, mint például a potencianövelő Viagrát.

Gyógyszergyárak, mint a Pfizer és a Bayer Hungária összesen 700 millió forintos polgárjogi igényt is jelentettek a vádlottakkal szemben. 

Az első fokon hétéves fegyházbüntetésre és 165 millió forint vagyonelkobzásra ítélt V. Viktort, valamint a 6 éves börtönbüntetésre és 57 milliós vagyonelkobzásra ítélt feleségét a pénteki gyulai bírósági tárgyalás után – a szökés és elrejtőzés veszélyére figyelemmel – a büntetés-végrehajtás munkatársai bilincsben vittek el a bíróságról. A két vádlott a büntetőeljárás folyamán már közel 1 évet volt előzetes letartóztatásban.

A vádlottak és védőik bűncselekmény és bizonyítottság hiányára hivatkozva felmentésért fellebbeztek. Az ítélet nem jogerős.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
és a rákellenes barackmagos idióta hörcsöggel mi a helyzet ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
és a rákellenes barackmagos idióta hörcsöggel mi a helyzet ?
karma1
@Toby: Az csak siman hulye. Lehet, hogy meg hitt is abban, hogy a barackmagtol meggyogyul a rakos beteg.
Aztan mi is van ezzel a V.Viktorral? Ha MSZP-s vagy DK-s lenne, akkor video is lenne mellekelve a hirhez, amin 30 millio forintos balheert vezetoszaron kisergetnek az illetot...

Az itelet nem jogeros, buncselekmeny se volt, "ott se vo'tunk", ... ezzel vedekezik a fideszes csurhe...

Persze, a birosag meg tokhulyekbol all, azert adtak elso fokon 7 ev FEGYHAZAT, arrol nem beszelve, hogy meg tudtak mondani - ugye meg buncselekmeny hianyaban is - hogy pontosan mekkora nyeresegre tett szert ez a fideszes...

Igaz, vegulis Varadi Andras halala ugyeben is "ismeretlen tettes" ellen van nyomozas, azt csak figyelemeltereles miatt mondtak, hogy 84 eves osztrak-magyar allampolgar , ferfi, nyugdijas es Mercedessel gazolt az az ismeretlen tettes...

Hulyek meg a tuloldalon...
Villon
Már az is hír, hogy valaki kamu viagrával, vagy hamis márkajelzéssel seftelt? Belátom, a mennyiség nem a sarki bóótos tétele. De naponta ítélnek el embereket hasonló bűncselekményért. MI a hír?
Fradigege
Tiborcz Pityukával kellett volna összefutnia a képviselő elvtársnak. Most Rasika nem lenne terhes. Aztán lehet, hogy a zsírmore is Brüsszelben azért recskázik zsebre dugott kézzel, mert vizsgálja, hogy mi a fszért(faszén) nem áll fel a sajtótájékoztatók előtt. Na, ezért kapott 7 évet. Kuruzslásért 7 év, asszonyverésért 420 ezer forint. Vak Komondor a'la Fülöpháza.
alterego56
Szép egy kompánia. Asszonyverés, pénzhamisítás, újabban már gyilkosság is most meg ez a viagra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.