A Jobbik szerint Orbán Viktor miniszterelnök pálfordulást hajtott végre a menekültügyi kvóták ügyében azzal, hogy támogatta az Európai Tanács menekültek relokációjáról is szóló zárónyilatkozatát.

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a kormányfő és kabinetje kettős beszédet folytat a kvótákról. Míg belföldön harcos retorikával kikel a kvóta ellen és aláírásokat gyűjt, addig nemzetközi téren nem áll ki ezen álláspontja mellett – közölte.

A jobbikos képviselő "elképesztő árulásnak" nevezte, hogy Orbán Viktor nem akadályozta meg annak a zárónyilatkozatnak az elfogadását, amely szerinte 160 ezer menekült áthelyezéséről szól, akik közül mintegy 1300 érkezhet Magyarországra.

Úgy tűnik, a miniszterelnök "elhagyta kétmillió ember aláírását" – fogalmazott Z. Kárpát Dániel a Fidesz aláírásgyűjtésére utalva, majd felszólította a kormányt, hogy a bevándorlási kvóta minden formáját utasítsa el, továbbá állítsa vissza a független határőrséget.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Vicces, hogy padlón a gazdaság, egészségügy, oktatás, de a magyarokat teljesen leköti 1300 menekült ki/vagy be telepítése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@verőce21: A saját vesztükért pontosabban.
Tipikus kommunista viselkedés. A saját népét pusztítani.
JAJMÁR
Ahhoz, hogy megállapítsuk egy ember mikor hazudik, azt is tudni kellene, hogy mikor mond igazat. (A saját belső énjéhez képest, miután senki sincs az abszolút igazság birtokában.)

Nyilván itthon az hoz népszerűséget és pénzt, ha ellene, az Eu Tanácsban meg az, ha mellette van. Ha úgy vesszük, a pénz és a hatalom elvéhez hűen. Így műxik ő, fölösleges keresgélni benne mélyebb elveket.
Ja, a kvótát, azt pont le ...ja!
JAJMÁR
Az meg vicces, - szánalmasan - ahogy most a nyilvánvalóan feloldhatatlan ellentmondásba keveredett vezért még védeni igyekeznek.
Hellcat
Ezzel megint csak a saját szavazóit nézte totál hülyének.
verőce21
Le kellene zárni a déli tengereket is, különben teljesen mindegy, hogy ki mit akar a jövőben migránsügyben - az utánpótlásuk végtelen.
Hari
@vukkocska: nem állt szándékomban, van nálam különb zavarkeltő !
dr. prédikátor
Zsarolták??? HA Z U D I K a viktor szopkin mint mindíg !!!reggel délbe meg este ,meg ha mozog a szája!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ha már eddig legörgetett...