A tegnapi verőlegények kontra MSZP balhéra reagálva ma délben több aktivista jelent meg a szervezet épületénél, leszedték az Nemzeti Választási Iroda tábláját, és kiragasztottak húsz, a kormány kommunikációs plakátjairól ismert betűtípus írt plakátot, azzal a felirattal, hogy

A közigazgatási reformok jegyében, a további rendbontásokat elkerülése érdekében a hivatalt bezártuk. A demokrácia szünetel.

A rendőrség gyorsan megjelent a helyszínen, és igazoltatták az aktivistákat, akik között a Hallgatói Hálózat és A Város Mindenki csoport tagjai is feltűntek – írja az Index.

Aktivisták leszedték a választási iroda tábláját

(fotó: Index)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Helyes. A választási iroda asszisztált az egészhez.
Ha véletlenül a kérdés eljutna az aláírás gyűjtésig, akkor még mindig előfordulhat hogy néhány aláírás hiányozni fog a minimumhoz képest és lehet újra kérdést beadni. Addig Kubatov kutyái is kipihenik magukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Milyen fürgék, bezzeg tegnap órák alatt nem sikerült intézkedniük! =))
nemkati
Na jó, a plakáton nem az van, hogy "rendbontásokat". Már megijedtem.
human
Helyes. A választási iroda asszisztált az egészhez.
Ha véletlenül a kérdés eljutna az aláírás gyűjtésig, akkor még mindig előfordulhat hogy néhány aláírás hiányozni fog a minimumhoz képest és lehet újra kérdést beadni. Addig Kubatov kutyái is kipihenik magukat.
Lepényleső
Ahhoz,hogy valami szüneteljen,egyszer működnie kellett volna,akkor meg nem ide jutunk,
hanem a csillagokra.
Desischado
Érdekes, tegnap ne volt ennyire fürge a rendőrség! Egyébként a plakáton szereplő mondatok sajnos, igazak!
egyvandor
Gorbán sintére által irányított rendőrsége rendkívül rövid reakció időkre képes, ha a fősuttyó ner-jéről van szó. Egyébként nem szoktak bűncselekményt megállapítani vagy eljárást kezdeményezni.
egyvandor
@human: pl nem írták alá az indítvány lapot mind a négy élén, csak elöl és hátul alul/felül, vagy a pont fél betű szélességel távolabra került az utolsó szótól, vagy az aláírási címpéldányon az aláírás ékezete hatszázad milliméterrel hosszabb.
karma1
En meg aszittem, hogy a golyofejuek bent alszanak az epuletben, es akarmikor elorangathatok...:o)))
nemkati
Már egy ideje azon gondolkodom, hogy mi lett az eddig benyújtott népszavazási kérdésekkel.
Az MSZP amióta bevezették a vasárnapi boltbezárást, próbál népszavazási kérdést benyújtani, rendre sikertelenül, mert valaki mindig megelőzi. Ilyenkor kivárják a megfelelő időt, amíg újra be lehet nyújtani. De mi lett a mások által benyújtott kérdésekkel, amiket elfogadott az iroda? Megkezdődtek az aláírásgyűjtések? Miért nem lett azokból népszavazás? Erről nem tudok semmit.
human
Itt a videó az akcióról:
A rendőrség most valahogy gyorsan kiért. Bezzeg a kopasz, kigyúrt IQ bajnokok nem voltak gyanúsak a portásnak.
kukac50
Az Aktivisták igazat mondtak ez volt a baj! Vélemény nyilvánítás az büntethető cselekmény ha az a Fidesznek nem tetszik. Akinek lehetősége, pénze van az legyen ott március 15-én 3 órakor a tüntetésen, meg kell állítani ezeket az igazságtalan eljárásokat ami Magyarországon megtörténhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.