Pálffy Ilona a Nemzeti Választási Iroda vezetője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt a kedden történtekről. Elmondta, hogy minden állampolgárnak van lehetősége népszavazást kezdeményezni, vagyis nem volt indoka arra, hogy elküldje onnan, a feltehetőleg Erdősi Lászlónét kísérő, kopasz fiatalembereket.

Az NVI elnökét nem érdekli, hogy "kigyúrtak, kopaszok, fehérek vagy nem fehérek" akarnak-e népszavazást beadni

Kiemelte, hogy kollégái többször felhívták a figyelmet arra, hogy senki ne akadályozza a blokkolóóra megközelítését. A rendőröket nem ő hívta ki, viszont ő küldte el őket, mégpedig azért, mert semmi sem adott indokot az intézkedésre. Nyakó Istvánnak lett volna lehetősége előre állni, vagy kérhetett volna segítséget az iroda munkatársaitól is. Elmondta az ő lelkiismerete nyugodt a történtek után.

A helyzet szempontjából fontos volt, hogy a megjelent férfiaknál ott voltak a mappákban a kérdések, azt viszont nem kívánta az iroda vezetője előre megvizsgálni, hogy pontosan milyen szöveg vagy aláírás szerepel a lapokon.

„Ez a jogszabály jelen pillanatban minden ügyeskedést megenged” – mondta Pálffy Ilona és hozzátette, hogy amíg nem történik változás, addig hasonló helyzetek előfordulhatnak. 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
„Ez a jogszabály jelen pillanatban minden ügyeskedést megenged”, a dolog ott is sántít, hogy nem a jogszabály, hanem az általa elrendelt eljárási rend, s nem csak megenged, de egyenes bátorít. S ő maga is él a gátlástana ügyeskedés eszközével. Meg kell jegyezzem, hogy csak ez indokolja az ő kinevezését, lévén szakmai felkészültsége alapján alkalmatlan!
dr. prédikátor
" Elmondta az ő lelkiismerete nyugodt a történtek után."!Persze hogy nyugodt, hiszen nincs neki lelkiismerete, Igaz ?pöfeteg ilonya!!!te is csak egy fütyi-sz bérenc vagy!!!
papa.49
Ergo szar a törvény és mint ilyet a nagysasszonynak jeleznie kellene az I gazságügynek hogy változtassák meg de nem teszi mert ,,HŰ SZOLGA,,!!!
levarosbukta
Együtt fogsz lógni a többivel rühes szuka!
Mangu
A képviselő úr mindezek ismeretében (ismeri a személyzetet és volt már korábban hasonló eset vagy lásd korábbi árverési balhékat, melyre már léptek), miért nem kért rendőri biztosítást.
nemjoezigy
Ez a nő ugye fideSS-es?
Hogy lehet rendnek nevezni azt, ahol "A jelen jogszabály mindenféle ügyeskedést megenged, és tolongást"?
Csak úgy hogy ez a fideSS-kdnp gyülevész banda szerinti rend, és jólét, ami ebben az országban van.
Yoda69
PI a fideSS altal fizetett politikus. Mi mas valaszt varhatnank tole. Neki teljesen eletszeru hogy 25 izomagyu, kopasz (koztuk jo nehany bortont is megjart, tehat joga se lenne szavazni) ott tolong hogy nepszavazasi kerelmet adjon be.
Szerencsetlen ringyo.
eszegfu
@RonaGyuri: Engem is az Általad idézett mondat mérgesitett fel!! Egyetértünk! Egy jogszabály, de akár egy "eljárási rend" pont arra hivatott, hogy egyértelmüen szabályozzon valamit, amit be kell mindenkinek tartani. Ha már eleve nem tudja kizárni az "ügyeskedést", akkor az valóban szakértelem nélküli, pongyola megfogalmazással "alkotott" valami, és főleg szégyen ezzel az indokkal magyarázni bármit is!!
verum
Sajnos, sok ilyen ember van még, ezért tud létezni ez a hatalom.
És ha többen vannak és hangosabbak, akkor maradni is fognak.
Fradigege
Most egy ilyen szr tetves rbbncot minek kérdeznek meg, a zsírmore bizalmasa. Teljesen felesleges. Polgárháború, oszt ő is megy a lámpavasra.
namihami
Miért kéne, hogy érdekelje?
Ő megkapta a direktívát, a többi nem az Ő dolga. Nem elég, hogy biztos az állása és bőséges a fizetése?
Ezzel a mentalitással egyébként max. közmunkás lehetne, és úgy tudom, ott kevesebb a zsé. Bolond lenne elb@szni.
bra048
És Pálffy Ilona tovább ügyeskedik. Naná, hogy ezért még fizetést is kap. ( A Fidesz potentát szerint ugyanakkor ezek az események méltatlan fényt vetnek a közéletre. Kinek higyjünk
ebben az ügyben " fideszes kartársak" ? Nem kellene leváltani valakit ? Majd , ha nagyobb
tüntetések lesznek emiatt, majd akkor ? )
Lepényleső
Ilyen a nyugodt lelkiismeret?Milyen lehet,ha nem az?
soljanka
Amúgy ennek a tyúknak nem kéne inkább a nyugdíjas éveit élveznie?
Vagy neki szabad dolgoznia?
Mondjuk bármikor a helyére ültetnek ilyen szervilis hányadékot, de akkor is: menjen nyugdíjba, mint a többi halandó.
feleselek
ÉJJEN! Megvalósult Magyarországon a jogegyenlőség!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.