A legsötétebb Fidesz-rajongókat leszámítva elég sokan sejtettük ebben az országban, hogy Orbán Viktor nagyobb vagyonokat rejteget, mint amit nyilvánosan bevall. Hogy nincs az az Isten, hogy a miniszterelnök legális jövedelméből kijönnének a bányák, szőlők, földek, meg a félévente 12 millióért Svájcban tanuló Ráhel. A tavaly elhunyt Ferenczi Krisztina élete végéig kutatta az Orbán-família törvénytelen gazdagodásának polipszerű nyúlványait. Amit az évek során feltárt, az fájdalmasan kevés ember ingerküszöbét lépte át eddig. Ám most egy banánhéjon eltaknyolni látszik az Orbán körül felépített hazugság. A szerény életű, „közülünk való” miniszterelnök velejéig hamis álarca. Mészáros Lőrinc a Ferenczi Krisztinának adott videointerjújában azt bírta mondani, hogy mezőgazdasági gépek tárolása céljából (!) bérli a főúri birtokot a műemlék épületekkel, évente egy vagyonért.

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@Horizont: Szerintem nem fog belebukni. Túl kevés embert érdekel az ilyen hir. Az ellenzéknek nincs annyi esze hogy harsogjon róla ott ahol még tudna harsogni
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Belebukni? Ne már! Legalább olyan "lélek-emelő" a nép, az istenadta nép, mely... számára a munka nélküli meggazdagodás képe, mint a másság gyűlölete! =))
micfild
@Horizont: Szerintem nem fog belebukni. Túl kevés embert érdekel az ilyen hir. Az ellenzéknek nincs annyi esze hogy harsogjon róla ott ahol még tudna harsogni
eugen4402
Imádkozzunk híveim! "... mert övék a mennyek (és Szűz Mária) országa."
Rémlik már valami?
lampa laz
Remélem rá omlik és maga alá temeti, mert megérdemli.
nezelodo
Jaj pedig olyan szépen indult az a Hatvanpusztai történet is. Először megvette a papa, aztán egyik gyerek le akarta cserélni a kerítést, de nem volt elég kitartó az Áron, kerítés nélkül maradt a birtok. Nemsokára már elfelejtették hol a birtokhatár, hát újra kitűzte a földmérő. Na bumm véletlenül pár ezer hektárral nagyobbra sikerült! Na majd kap egy népfront fegyelmit érte, de nincs mit tenni, a térképekbe már nem lehet belepiszkálni.
Grafix69
Nem bukhat bele , nem az ő nevén van , az apja tulajdona, persze a napnál is világosabb ,hogy mire megy ki a tulajdoni lap rokonokra írogatása, de tőrvényesen nem lehet vele mit kezdeni.
nezelodo
@Grafix69: Persze, a körülötte lévő fél megye meg gázszerelő bírtok, lányaival, az asszonnyal, nagynénivel,nagybácsival feltúrbózva. Az a szerencsétlen Lenci meg törvényt sért, mert észre sem vette tavaly azt az 1360 millió Forintot ami a számláján landolt májusban! Seggbe kellene rúgni ezért a MET-et!
adrenalink
@Horizont: 05:24-re Szerinted egy ilyen blogon megjelent információ hány emberhez jut el? Mert ilyenekről én újságokban nem olvasok, híradókban nem hallok (lehet, hogy ez az én hibám). Ferenczi Krisztina könyvét is csak néhány ezren olvashatták. Addig amíg az ellenzék vegetál, ne is álmodj a fityisz bukásáról!
Grafix69
@nezelodo: Nyilván ebben is egyet értek veled,de sajnos pontosan tudja,hogy nem lehet tenni vele semmit ez ügyben ,még akkor sem ha ez baromi rossz fényt vet rá . Szerintem amikor bele bukik a jelenlegi kormány a vállalhatatlan ,erkölcstelen, csaló politikába akkor derülnek ki az igazán nagy dolgok a miniszterelnökről és a hozzá tartozó gazdasági érdek csoportokról . Mondjuk garancia még erre sincs , hiszen a politikai ellenfelek tisztában vannak a másik viselt dolgaival így előfordulhat , hogy egy esetleges kormány váltáskor semmilyen elszámoltatás nem fog megtörténni , annál is inkább mert sajnos mindenki sáros a lopásban , ki a régmúltban , ki a jelenben de a legaggasztóbb talán az ,hogy még a jövőben sem fog változni semmi.
Kutyuska
Köszönjük meg a sorsnak,hogy olyan miniszterelnöke van az országnak, aki még soha nem hazudott.
verum
Ugyan kérem, ki buktatná le ezért?
Mindent megtehet és mindent meg is tesz, ami csak eszébe jut.
nezelodo
@Grafix69: Bizony nem keresgélik egymás disznóságait. Gondolj arra, egykor a két nagy párt főpénztárnokai milyen együttműködőek voltak a háttérben, úgy tűnt a váltógazdálkodás beáll a rendszerbe. Még a Postabank kifosztásában is milyen csend volt, tíz évig egyik politikai térfélen sem firtattak semmit, és ma sem. 160 milliárd adóforint bánja a testvéries osztozkodást. Megérte a vezérnek az a heti egyszeri közös családi ebéd hosszú időn át a kisherceggel, az első királyság előtt.
Mára már Orbán felrúgta a váltógazdasági megállapodást, de örök életet nem nyert vele, mert homokszem került a gépezetbe Simicska képében. Ha Simicska Torgyán segítségével képes volt miniszterelnököt faragni Orbánból, miért gondolja Orbán, hogy Vonából nem tud?
Más kérdés, hogy az ország cseberből vödörbe esik...
Grafix69
@nezelodo: Pontosan ez is gond amit írtál , a szélsőségesek aki igaznak tűnő ígéretekkel próbálják maguk mellé terelgetni az elcsigázott kifosztott nemzetet, hatalomra kerülésük után megcsalatkozva folytatják a nép kizsákmányolását. A történelemben mindig be is igazolódott pl a cári rendszer megbuktatásával a bolsevikok tömegmészárlásai vagy akár az első világháború utáni elgyötört Németországot be kebelező fasiszta kormány harácsolása. Sajnos az elégedetlenek mindig oda húznak akik kárpótlást ígérnek az előző kormányok kizsákmányoló népnyúzó politikájával szemben . Félek , de a Jobbik hatalomra kerülésével nem csak azok szenvednek akik megérdemlik hanem ártatlan Magyar emberek milliói is , bár most még hangzatos ígérgetések zajlanak de később elfelejtenek minden ígéretet csak az önös érdekeik számítanak .
wagabund
nem fog belebukni..sem ebbe, sem másba...

...ugyanis míg nincs minden nap masszív több tízezres tüntetés az egészségügy érdekében, addig másban sem történik semmi...

helyette van egy kis tanározás(de csak lájtosan, egy kis klikkezés, de az is csak lábújjhegyen, meg mgegmentésünk a migráncsoktól)

...nos ilyen fontos témák mellett ember nem vesz észre néhány kastélyt, meg pár milliárd dollárt..(sem)

kérem, itt minden óramű precizitással ki van találva..még a smuk csalása sem véletlen..
wagabund
@nezelodo: 6.33...pontosan..persze fegyelmi helyett valami mást kap, amit a közértben, és az autószalonban is megszámolnak a pénztárnál.
Hellcat
Ugyan már...eddig sem bukott bele:
-A folyamatos hazudozásba
-A folyamatos mutyizásba
-A puccskísérletbe
-A választási csalásba
-A nyílt diktatúraépítésbe
Majd pont egy kastélyba bukna bele nem?
magyarbakancs
"Az eltitkolt kastélyokba fog belebukni Orbán?"
Amíg a bíróságok, ügyészségek az ö kezéből esznek addig itt nem lesz semmi eltaknyolás.
Romániában nagyobb a demokrácia, mint nálunk.
Orbán urat csak erőszak állttal lehet eltávolítani a hatalomból úgy a kiszolgálóikat is.
bundi
nagyobb birka a magyar annál, hogy ebbe belebukjon orbán...
adrenalink
@Hellcat: Ha az ellenzéki kormány idején sem tudták lebuktatni, akkor most már tényleg esély sincs rá!
index.hu/belfold/ovplusz08030/
Dr. Felipe
Hát ezért nem lehet drónt reptetni a csuti ganédomb felett. Van titkolnivalója a g..inek.
dr. prédikátor
Az ellenzéknek az elérhető napilapokban minden nap szellőztetni kellene, leirva mindent a viktor szopkinról!!!Nem volna szabad kihagyni az ilyen lehetőséget!!!b Na de kérdem?? hol van itt ütőképes naprakész ellenzék???Mindegyik csak dagonyázik a saját kis pocsolyájában!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.