Pénteken reggel 8 és 10 óra között kétórás figyelmeztető sztrájkot tartanak a tanárok. 

A HVG munkatársa Pukli István gimnáziumánál, a zuglói Teleki Blankánál készítette a fotót. Kell ennél rövidebb, velősebb összefoglaló a kormány eredményeiről?

Lófaszt! Ezt üzenték a kormánynak Pukli iskolájánál

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Fasz kivan már ezzel a sok trágárkodással, picsába is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@szettevette: Minden szó igaz!Számoljuk hozzá, névnap ,szülinap, ballagás, érettségi vizsgák,tanév végék,ünnepek (Karácsony)-Pedagógus napi ajándékokat-jutalmakat.Ez van..És a Puklinak jár a tábla amit iskolája előtt felmutatott egy negatív-aktíva!
JAJMÁR
@szettevette: Nem a bérükért tüntetnek és sztrájkolnak. Nehéz megérteni? Ja, hát a fityisz pénzéhségével persze nem vetekedhet szettevette teremtette lélek se! A szabadságokról összehordott butaságokat már jó párszor cáfoltam, most meghagylak ebben a hitedben. Gyereked van?
human
@Borsodi: Főleg az első videó nagyon ott van.
szettevette
@JAJMÁR: Igen, van gyerekem kettő is. Sőt unokám is van. Általános iskolában dolgozom, úgyhogy tudom, hogy mi újság van. Sőt a kisgyerekem általános iskolás. Ha tényleg a gyerekekért sztrájkolnak, akkor miért érettségi előtt van a sztrájk? Április van emberek! Az érettségi pedig májusban. Inkább arra kellene készülni minden üres órájukban! Az a baj, hogy ebbe már a politikai pártok igen keményen beleszóltak. Nekem ezzel ez a bajom.
Peller Anikó
Tudjátok mit teszek amikor besokallnak a molyok (mert elég sok diót tárolok az eresz alatt felaggatva, téli táp a czinegéknek)? Tapsolok nekik!

És semmi esetre sem táblákat cipelek az utcán amire ráadásul marhaságokat írkálok.

Szóval taps. Az hatékony. A Czinege is értene belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.