"Kihallgatta-e az ügyészség Tarsoly Csaba személyi titkárát a Quaestor-nyomozás során?" - kérdezte Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője április végén az ügyészséget. Szabó képviselő biztos nagyon okosnak képzelte magát, amikor azt hitte, hogy egy ilyen átlátszó próbálkozás megingatja Polt Pétert. De tévedett. Polt válaszában felvilágosította Szabót, hogy nem, mivel "a beszerzett bizonyítékok értékelése során nem merült fel adat arra, hogy Mikuska Zoltán az ügy megítélése szempontjából jelentős bizonyítandó tényről tudomással bírna, valamint arra sem, hogy a feltárt bűncselekményekben bármilyen módon közreműködött volna. " Így hát teljesen felesleges kérdezősködni nála. Érdemes felidézni, hogy a Quaestor ügy kirobbanásakor a Blikk megírta: Polt lánya Mikuska barátnője.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Egyébként ugyan mit is tudhatna Tarsoly titkára? Polt Péter főügyész semmit, és ez éppen elég ahhoz, hogy meg se kérdezzék hogy tud-e számlákról, pénzmozgásokról, Tarsoly üzleti ügyfeleiről. Ezek szerintem segítenék lekövetni a pénz útját. De ezt nálam egy elfogulatlan, becsületes, nem pártkatona főügyész biztos jobban tudja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nem vagyok jogász, de ezt nem érintettségnek hívják? És így polt alkalmatlan arra hogy eljárjon az ügyben. Egy független ügyésznek kellene. Persze ez a becsület bajnoka, amúgy sem tenne semmit, hiszen nem véletlen került erre a posztra, és kapnak nejestől irdatlan pénzeket. Az ő feladata az eltussolás, amíg ott van, sohasem fog megindulni a nyomozás. És ez a főügyész?! Szégyen gyalázat! Justitia biztosan zokog!
human
Polt Péter az ATV egynes beszéd műsorában:
„A politika soha nem próbált meg befolyásolni, hiába is tette volna" -- mondta el Polt Péter az Egyenes Beszédben. A legfőbb ügyész szerint az ügyészség pártatlanul és a törvényeknek megfelelően végzi a munkáját.
www.youtube.com/watch?v=ER-KqRu5mm0
human
Én elhiszem Poltnak, hogy a politika soha nem próbálta befolyásolni. Miért is kellene befolyásolni valakit, mikor magától is teszi a "dolgát"?
Sziszifusz
Legalább a látszat kedvéért kihallgathatnák. Nem teszik. Miért ? Az ő emberük, nincs mitől tartaniuk, feltehetően az elvártak szerint nyilatkozna. Vagy mégsem ?
Az ő szempontjukból ezzel a Mikuskával valami nem smakkol, ezért nem bolygatják a dolgot.
human
@Sziszifusz: Akkor kérdezni kellett volna. A kérdésekből meg kiderülne, hogy lényegi dolgokra nem mertek rákérdezni. Ha pedig lényegi dolgot kérdeznek és arra hazudik valamit a titkár, akkor azzal lebukhat és nagyobb trutyiban lenne, mintha be sem hívták volna. Hát szerintem ezért nem hallgatták ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.