A lakosság csaknem kétharmada nem szeretné fontos politikai pozícióban tudni Gyurcsány Ferencet – állítja a Fidesz-közeli Nézőpont Intézet.

Az állami százmilliókkal vastagon kitömött intézet szerint a magyarok 64 százaléka nem szeretné a volt miniszterelnököt, a Demokratikus Koalíció (DK) jelenlegi elnökét fontos politikai pozícióban látni.

Az akkori kormányfő balatonőszödi beszédének 10. évfordulója alkalmából, ezer ember megkérdezésével készített felmérés szerint a felnőtt népesség 15 százaléka szimpatizál Gyurcsány Ferenccel (inkább szeretné vagy nagyon szeretné fontos pozícióban látni).

A baloldali – MSZP-, DK-, Együtt-, PM-szavazó – szimpatizánsok harmada (32 százalék) utasítja el a volt miniszterelnököt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az ország kb 60% a meg nem a fideszre szavazott...naés? Azt is leszarták. Komolyan mondom ténlyeg az lesz hogy 8 évet azzal töltenek, hogy emútnyócéveznek. Ezt én sem hittem volna, és ez mérhetetlenül szánalmas.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Akkor mit foglalkoznak vele? Egyedül ők tartják köztudatban. Gondolom jó kampányelem.
Hellcat
Az ország kb 60% a meg nem a fideszre szavazott...naés? Azt is leszarták. Komolyan mondom ténlyeg az lesz hogy 8 évet azzal töltenek, hogy emútnyócéveznek. Ezt én sem hittem volna, és ez mérhetetlenül szánalmas.
Kutyuska
Rettegnek Gyurcsánytól, az egyértelmű.
Egyébként meg, ha nem csak fidesz nyaloncoktól tájékozódnának Mrázék, szembesülnének vele, hogy Orbánt sem akarja az ország kétharmada.
RonaGyuri
Én sem kedvelem Gy-t, de nincs is rajta mit, de ettől a Mráz-tól és a Nézőpontjától kitör a ...
Toby
A Nagy Lét meg kellett szolgálni, gerincferdülésről szó sem lehet, ami nincs, az nem ferdül!
Kutyuska
@Toby: A meztelen csiga őskövület a legtöbb fideszeshez és holdudvarához képest.
Toby
@Kutyuska: A meztelen csiga maga A GERINC, az érdeknyalogány karámhoz képest!
nyanya001
Mráz Ágoston valami máson rugózhatna...
Tetves nyalogány !
egyvandor
Eezek GyF nélkül már a wc-re sem tudnak járni.
egyvandor
Egy kétbalkezes autószerelő sem hivatkozik ennyit az előző szerelő "barkácsolására". Náluk még akceptálná az ember.
De olyanoknál akik magukat vezetőknek tartják, a hatalmas fizetéseket. meg a törvényen felüliséget is természetesnek tartják hatalmas blamázs.
aremy
hát igen van az a pénz hogy mráz nem azon rugózik hogy a bibsizést be fejezhetné már a sz-sz
de elnézve ő sem és a g fodor sem fogja ki nőni a kisebbségi mivoltukat egy szóval genom ok.
Manhattan
Az, hogy akkor nem értették az öszödi beszédet az elfogadható. Azt, hogy még mingíg nem értik., - az a döbbenetes...
egyvandor
@Manhattan: "Politikai elitünk" még mindig a PR megoldásokban hisznek. Erre trenírozták őket, csak a süketelő mellébeszéléshez értenek. Ebben igazán profik. A lopásaikat is ilyen stílusban fedezik.
Pedig ekkora energiával akár országot is vezethetnének, akár tisztességesen is gazdagodhatnának legalább ilyen ütemben, de mit várjunk egy harmadosztályú focista által irányított csürhétől?
egyvandor
@simmering73: Tompikásan kérdezed? :)
felnőttem kissé
.Labdához sem jut a 10 kicsi párt meg majd aznapi lisán 30 sose volt is szinrelép a milliókért, aztán itt a piros hol a piros. ez egy formáció.Egyszerü számtam mszp -2 jobbik -2 (most szakad szét.) LMP, DK. Pm meg ki tudja még addig hányat alapitanak.
Senki senkivel össze nem fog ( Ezer éves tény ez) Bakocznak is fontosabb volt a pápaválasztás mint az ország védelme.Már akik össze akarnak fogni máma is lassan késő.Miért 1000 érdek különbözet, 2000 önjelölt aztán döntésképesek lesznek Sohanapján.10 pártocskán megoszlik a népesség abbol siker kizárt. A lényeg mindenki önmaga akar lenni. .Egy párt sem akar a másik árnyékában élni nyerni.Ezzel a kudarc boritékolva .3 x is ezt bizonyitották a különalkuk maszatolások. EZ viszont úri magyar gőg. Egyébként nem kedvelem, vagy kedvelem kérdése,
.Aki éhes az ne válogason egyen.Amikor sosem ettem sonkát ne mondjam ,hogy azt én nem szeretem. Aki meg tud 5 fős családja kevére főzni nap mint nap az szerintem hazudik.
justhpeter
@felnőttem kissé: Valóban érdemes ezen elgondolkodni még a 2018-as választás kampánya előtt.
világlátó
@Szeparepa2: ...ha ő nem kúrja el...- írod. Pontosan kellene már látni, tíz év távlatából mit is rontott el?Ki vagy kik rontották el? A kormányzó pártok rontották el? Az ellenzék rontotta el?Ki juttatta el Gyurcsányt a lemondáshoz? Kik szavazták meg az új kormányt? Kik tartják még mindig magas hőfokon a népszerűségét? Kik találnak minden nap újabb és újabb vádat a Gyurcsány , Bajnai kormányokra? Kik költöttek milliárdokat a Gyurcsány , Bajnai kormányok gyalázására,?Kik mondják az utcákon kérdezősködő kérdezőbiztosoknak hogy Gyurcsányt soha többé a hatalomba?
Aki a politikatudomány terén kíván továbbfejlődni, nincs jobb téma mint Gyurcsány és a hatalom témaköre. Még húsz évig biztosan megél ebből, sőt tudományos fokozatot is elérhet, mert ez a téma még élni fog.
Ha végignézem a mai politika iránt bírálattal élők névsorát, micsoda kormányt lehetne felállítani belőlük. Gondoljátok meg.
Amíg gyurcsányozunk, addig nem orbánozunk. Már megint megvezettek minket ezek a huncut fideszesek.
Desischado
A századvég nyalogányoknak meg kell szolgálni az ingyen pénzt! Szörnyen félhetnek Gyurcsánytól a fideszben, úgy látszik!
világlátó
@Szeparepa2: Olyan hasznos és tanulságos lenne, ha mi itt összehozhatnánk, mit is kellett volna tennie . Szépen , fontossági sorrendben, mikor , mit, kivel együttműködve,
Azt is fontosnak tartanám, ha felsorolnánk a külső és belső , szinte kivédhetetlen hatásokat is. Mert ugye tudjuk, mi történt akkor éppen az európai és a távolabbi gazdasági életben, milyen hatással bírt ez a hazai gazdaságra, mit lehetett meglépni az IMF -el, milyen mértékben, mennyit is vett igénybe ebből a Gy. majd a Bajnai kormány? Mi lett a többi IMF pénzzel, stb.Azt már tudjuk miként alakult meg a PUCCS a fidesz méregkeverő konyhájában, kik kaptak megbízást az utcai cirkusz kirobbantására, majd miként ült rá a fidesz erre a hazai hangulatra és szörfözött be vele a hatalomba.Szóval, mit lehetett , kellett volna tenni? Ez itt a kérdés.
Hogy mennyire volt hibás? Nem kicsit, nagyon ! Mondaná. Mert bízott az elvtársaiban.Bízott a parlament tisztességében.Mert bízott az ország értelmiségi rétege közvéleményformáló erejében, mert bízott a hazai médiák erkölcsi tartásában, mert alulértékelte az ellenzék erejét, nem számolt ekkora aljassággal, de talán ő személyében sem volt elég a probléma megoldásában, nem volt mellette néhány valódi segítőtárs.Ezek hibák egy vezető tevékenységének késői megítélésében.De nem kell nagyító a jelenlegi vezető elemzéséhez sem Ugye? Sőt az összehasonlítás roppant egyszerű módszerrel is végrehajtható. Fehér - fekete, vagy demokratikus vezető - politikai maffiózó, Persze mindez nézőpont kérdése. Itt is sok - sok szempár alkot sok - sok nézőpontot. A belénk súlykolt karaktergyilkos lózung elhomályosítja a tisztánlátásunkat.
Jozefina
Csak halkan megkérdezem: orbán miért nem vállal egy tv. vitát Gyurcsánnyal??? Mondom: mert fosik, tudja, hogy vesztene. Nem kicsit, sokat!!! Utána végezhetne a genyarágó közvélemény kutatást!!!
magyarbakancs
Orbán miniszterelnök úr mindennap könnyes szemel, meghallgathatná az öszödi beszédet.
Mert ennek köszönheti kétharmadát a parlamentben.
Gyurcsány meg ugyan olyan idióta politikus, mint Orbán.
Mind a kettőt ki kellene takarítani az országból.
kukac50
Már az Orbán 6 évéről kell beszélni! Gyurcsány korszaknak vége !
Remélem a Fideszesek is a saját 6 év hazugságairól beszélnek most már!
Illetlenség vissza mutogatni 6+ 8 évig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.