A Fidesz szerint az MSZP kész a nemzeti érdekel feladására és Brüsszel bevándorlás-politikájának végrehajtására, mert céljuk a bevándorlókkal teli Európa.

A nagyobbik kormánypárt Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetőjének szavaira reagált kedden az MTI-nek. Tóbiás József, miután több mint harminc ország nagykövetével, illetve diplomatájával találkozott, sajtótájékoztatón azt mondta, az MSZP nem tér le arról az útról, amely egy erősebb, szolidárisabb Európa létrehozásához vezet, valamit közölte, hogy a találkozón világossá tették: a magyar társadalom egy szolidárisabb és biztonságosabb európai közösségben érdekelt.

A Fidesz közleménye szerint a magyar emberek jövője azon múlik, hogy engedik-e, nélkülük döntsenek a bevándorlók betelepítéséről és engedik-e, hogy elvegyék Magyarország függetlenségét. "Ha az MSZP-n és a baloldalon múlna, akkor Brüsszel dönthetne a magyar emberek helyett a kényszerbetelepítésről" – olvasható a közleményben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodálkozó
Vastag a narancsbőr a pofájukon.
Na nem baj, a mozdony kerék jól gyógyítja ezt a kórképet.
Perwool
Amiről a kormány nem beszél, és mélyen hallgat:
1) A kormány 16 000 db letelepedési kötvényt adott eddig ki db-ként 300 000 eurót kasszírozva be.
2) Ennek a pénznek jó része nem a költségvetésbe, hanem offshore barátokhoz kerül Rogán elvtárs útján. (mellesleg ő volt ennek az ötletnek a beadója is a parlamentben).
3) Ezek az emberek ugyanúgy ismeretlenek számunkra, mint a menekültek, csak jó pénzt fizetnek (mellesleg gazdagítva a haveri kört) azért, hogy szabad bejárásuk legyen Európába.
4) Ezt a pénzt 5 év múlva a magyar államnak (vagyis nekünk) vissza kell fizetnünk a kötvény lejártakor, kamattal felszámítva.
wagabund
Az MSZP-t rugdossa a hetedik éve teljhatalommal uralkodó Fidesz...

ez csak most tűnt fel?

jóreggelt.
eugen4402
Legalább annyi esze lehetne az agit-prop osztályon valamelyik miniszteri biztosnak, hogy némi aprópénzért leszerződtessenek 20 - 30 cigány statisztát, akik párszavas arab szöveget ordítva turnéznának az országban. Mégis lenne mire hivatkozni, hogy lám, itt randalíroznak, mert az MSZP ránk szabadította őket. Ez így olyan, mintha a krampusszal ijesztgetnének...
cs.n.
A Fidesz olyan, mint a viccben az ipse a Rorschach teszten. Akinek minden tintafoltról a p.na jut az eszébe.
Fideszéknek meg mindenről a bevándorlók. Erősebb és szolidárisabb Európát említ valaki? Bevándorlók, ALARM, ALARM.
Desischado
A fidesz mindenkit ekéz, aki nem az ő nótáját fújja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.