Baleset érte Demjén Ferencet, ezért le kellett mondani a szombati és a vasárnapi koncertjét. A hírről a zenész Facebook-oldalán számoltak be.

Kedves Rajongók!

FIGYELEM!

A mai és a holnapi koncert ELMARAD! Demjén Ferencet baleset érte. A jobb felkarja eltörött, a vállától a csuklójáig begipszelték.

Elnézéseteket kérjük!

Igyekszünk pótolni az elmaradó bulikat!

Súlyos baleset érte Demjén Ferencet

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Van még aki elmegy egy Demjén-koncertre ??? :-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Van még aki elmegy egy Demjén-koncertre ??? :-)))
Fradigege
"...a vonat nem vár..." HUKKK... jaj, de meredek ez a lépcsőőőő
GeoCravker
Egy másik baleset is fogja érni. Ha nem tudja szájához emelni a poharat, és kijózanodik. Évtizedes józansági kihagyás után ez hatalmas trauma lesz Rózsinak.
kamazuka
@volvós: @Fradigege: @GeoCravker: Bár látnám sikereiteket!
De sajnos nem lehet.
Az a világ az az éra,melyben tündöklése volt.Már nem a mai.De,hogy tett le az asztalra az nem kérdés.
Magam Bergendy zenekari éráját favorizálom,s lehet nevetséges,de napiszinten.Mobilom csengőhangja is egy régi szinte mára imeretlen nóta egy részlete.
Megérdemel egy kis tiszteletet!
volvós
@kamazuka: 19:48

Régen én személyesen is ismertem a Rözsét, még a Kertész utcai
kölökkorában...de amióta Ö és az alkohol jó barátságban vannak,
nem nagyon kedvelem...A csúcson kell abbahagyni a éneklést
is, meg az ivást is ...:-))))
GeoCravker
@kamazuka: Az is cudar aki vitatja: Rózsi a Bergendy-vel kezdett. Még anno az Ifjúsági Parkban (fiatalabbaknak: Patyomkin Várkert Bazár). Aztán, amikor Bergendy Pista némi szellemi többletet is elvárt volna az ifjú, vasággyal 40 kilós énekestől, akkor összevesztek. Többek közt azon is, hogy a fellépésre nem illik részegen érkezni. Rózsi megalakította a V'Moto-Rock nevű bandáját, és azzal tolta sokáig. Eleget keresve ahhoz, hogy idővel cukorbetegre igya magát. Akkor egy időre felhagyott az ivással, de ez nem bizonyulhatott túl tartósnak.
Alkalmasint nem azt írtam, hogy tehetségtelen volt, hanem azt, hogy alkoholista.
moareka
@volvós: Az általad leírtak érvényes minden túlkoros, valaha szép napokat élt énekesre, Zalatnai és társai... Tudni kell időben abbahagyni...na meg a pohár, már ilyen korban veszélyes...
moareka
@lópicigáspár: nekem soha nem jött be...
marban
Igen, valamikor csodálatosak voltak. Rózsi egyedül is... csakhogy ... eszállt az idö... minek kornyikálnak még mindíg??? Tudni kell megállni!
volvós
@moareka: Korda Gyuribácsi is abbahagyta, most pókerezik...
papa.49
@volvós: Marha jól tette, mindig irritált a ,,kappan hangja,, bár tudom nagyon sokunknak tetszett, de így kerek a világ))))))))))))))))
micfild
@volvós: hát.. a világhírű hangából már csak a világhír van meg...
én akkor ábrándultam ki teljesen amikor koncert helyett a detoxban kötött ki.
kamazuka
@volvós: @GeoCravker: @lópicigáspár: Srácok!Persze nem lehet mindenki rajongó.Ha magmba nézek nekem is vannak hibáim,és nem esik jól ha felróják de a sztárnak mindent el kell bírnia.Már csak az a kérdés hogy én,hol és miben vagyok sztár?
Magam sem tudom!
varrólány
@kamazuka: Én is a Bergendy óta ismerem de most màr népszerűbbek a perc énekesek ha lehet így írni. Ha szabad kérdeznem melyik az a màra szinte ismeretlen daluk?
varrólány
@papa.49: 20:33 Régen azért jó erős hangja volt és szép dalai de aztàn ahogy összeàllt Klàrikàval utàna jöttek a gagyi szàmai és a beszéde olyan lett mint aki elfelejtette hogy milyen is volt régen amikor még sajàt élete volt.
kamazuka
@varrólány: Tükör! ...kislány,ne higyj a tükrödneek...!73-as lemez Fagypont fölött miénk a világ c.lemez
varrólány
@kamazuka: Azt ismerem sőt szinte minden szàmukat még a szövegeket is akàr énekelhetném is ha lenne jó hangom. Nekem a "Mindig ugyanúgy " az egyik kedvencem!
papa.49
@varrólány: Sajnos én soha nem szerettem a Korda számokat, se a tigris (klári) előtt se utána, nekem valahogy ,,szirupos,, volt a stílusa...
volvós
@kamazuka: 21:08

Te abban vagy " sztár ", hogy a BARÀTUNK vagy !!!
És ez összehasonlithatatlan bármivel !!!
Jó egészséget és szép estét !!!
kamazuka
@volvós:Ez igazán megtisztelő!Köszönöm!
Viszont, Neked is szép estét!
kamazuka
@varrólány: Az nagyon ott van.Én nem szoktam problémát csinálni,hogy hangom baszbariton.
Ezt úgy kell érteni,ahogy EL mondom.izé mondják,hogy táncolnék,mert a port jobban.de hallgagtni is arany.
varrólány
@papa.49: Annyira azért én se voltam rajongója csak régen mindig szólt a zene a ràdióban és voltak vagyis még megtalàlhatók itthon a régi slàgerfüzetek amiben a dalszövegek le vannak írva. A legtöbb régi dal egyébként olyan szirupos volt ahogy írod de én inkàbb a dallam miatt kornyikàltam itthon. ;)
varrólány
@kamazuka: Nekem azt mondjàk itthon inkàbb írjam le mint énekeljek pedig én jónak hallom !:))
karma1
@GeoCravker: 19.59-re: Hadd javitsalak ki: NEM Rozsi alapitotta a V'Moto"Rock-ot, hanem az osztalytarsam, Lerch Istvan, aki a Volannal talalt maguknak klubhelyiseget. Rozsi rengeteg balhet, problemat okozott Istvannak, aki a szamok javareszet irta, mert Rozsi folyton reszeg volt. Kesobb ezert kezdett Rozsi uj eletbe a papne felesegevel, es szolo karrierbe, videki eletbe...

Jo volt a zeneje, valoban tett le az asztalra, de nem egyedul, pedig nagyon sokan akartak neki, (Rozsinak) segiteni az alkoholrol valo leszokasaban... Hat nem sikerult...

Csak kiegesziteskeppen...:o))
silber13
@varrólány: Volt ott kifejezetten jó, nem szirupos nota is. Sokáig egyik kedvencem volt
www.youtube.com/watch?v=85j4BLprHp8
karma1
@papa.49: 20.33-ra: Es a Karel Gott-os hangfekves a Gyuri ba-nal Neked smafu??? Hat ha ecce az vo't a divat?...:o)))
papa.49
@karma1: Ahogy mondod, én régen Kordát ,,bájgúnárnak,, hívtam, lehet hogy ez nem szép, de akkor is, egyébként a Karel Gottal ugyanígy vagyok, elég ha meghallom a ,,Ladi karnevált,, már menekülök...
A Rózsinak voltak jó számai, meg olyanok is amik nem tetszettek nekem, de hát ez egyéni probléma...
papa.49
Már csak az a kérdés mi törte el a felsőkarját???
silber13
@papa.49: Óh, azok a régi szép idők: Amikor a cseh adóban megszólalt a bemondó, valahogy így: " Nyedoszpohanyí szkupinu bitliszu obagyi, oblagya. Karela
Gottova! " Valami ilyesmi volt és betegre röhögtük magunkat!
karma1
@papa.49: Hat a hutoajto, amit a felesege racsapott, mikozben kilopta belole a piat! (Juuuuj, de rosszindulatu vagyok, dehat en mar tudom, hogy kutyabol max. kutyaszalonna lesz,...:o))))
karma1
@silber13: JAAAAAAJ!!! Ne tedd velem ezt, mert most nem birok rohogni, olyan testi allapotban vagyok, de ettol nyeritettem!!! Ezt meg en is hallottam, nem is egyszer...:o)

(Most mar bevallhatod nekem, negyszemkozt vagyunk, : Egyaltalan VOLT Karel Gottnak mas szama mint a Karnyival?)
GeoCravker
@karma1: Az alakulás körülményeit nem ismertem. A KEK-en rendeztem, és ott Rózsinak, ha fellépett nem volt egy színjózan pillanata.
Bergendyéket ismertem jobban. Azért tudom, hogy azért rakták ki a holdat sajtnak néző Rózsit, mert közel olyan állapotban akart többször fellépni, hogy tényleg nézhette volna sajtnak a Holdat.
De volt idő, amikor D.F. a származása miatti diszkriminációt emlegette szívesen, hogy azért bánccsák, mert ... Akkor ragadt rajta a Rózsi, ami (a legenda szerint) Presser "szerzeménye".
simmering73
@karma1: Egyaltalan VOLT Karel Gottnak mas szama mint a Karnyival?) Nem. És milyen jól megélt belőle. De nem kell ennyire messzire menni, itthon is van szép számmal példa erre.
karma1
@simmering73: Hat ez nagyon igaz...:o))))
namihami
@kamazuka: @varrólány: Tudom, hogy nem illik a más csevegésége durván belelépni, de mi a véleményetek pl. ""Soha, soha nem múlhat el"" és az ""Ez vagyok én és ez vagy nekem""-ről. Persze benn van a krémben a ""Már sohasem kérlek"" és az ""Altatódal"" is. Bár azokból az időkből szinte mindet felsorolhatnánk.
Maradhatok a csevegésetekben? Remélem nem voltam szemét?
Istenem, milyen szépek voltak azok a Ganzos idők...
Szókrakész
@volvós: "de amióta Ö és az alkohol jó barátságban vannak,
nem nagyon kedvelem..."

Akkor már jó régóta nem kedvelheted.
varrólány
@silber13: Tényleg ilyen is volt. Ezt azért ritkábban hallottuk , most már meg szinte sehol . Vagy még a "Szellemvasút" az se egy lassú zeneszám!
papa.49
Közben most olvastam a nejem újságjában,hogy ,,jött le a színpadról függőlegesen, aztán átment vízszintesbe,, de csak másnap ment orvoshoz, ehhez csak annyit fűznék, MARHÁRA BERÚGOTT ESTE))))))))))))))))
karma1
@Szókrakész: Mondjuk a legelejetol, mert Rozsi szinte mindig delirium "kredenc" volt...:o))) Igaz, ebben a tisztes cimben osztozott Illes Lajossal, Pici sem volt antialkoholista, es Charlie is tudta, mi a jo ...Az omegasok kozt se volt mindenki szent...:o)))) Balazs Feco se vetette meg a tintat, dehat Neki a mostohapapajanak volt gebinje a Pasareti ut elejen a Sport sorozo...Nagy volt a kisertes...:o)))
varrólány
@namihami: Itt dehogynem illik! :-)) Ezeket is ismerem , és persze a "Táncdalfesztiválok is"ontották a slágereket . Bárhova ment az ember a rádiót vitte , én legalábbis biztosan !:-))
papa.49
@karma1: Egyszerűbb lenne azt a keveset felsorolni aki nem itta magát hullarészegre naponta))))))))
varrólány
@karma1: Szinte nem is zenész aki nem iszik így röviden és tömören írva! :-))Az életforma szinte hozza magával az italozást, és a külföldiek sem szentek ,és a drogokat már ne is említsem mert sok zenészt épp az vitt el az égi zenekarba.
karma1
Majdnem nem is tudok olyat,... Azt viszont Lerch Pistitol tudom, hogy amikor elozenekar voltak valami oriasi kulfoldi bulin, az Ossibissaval, ok lelkesen kinalgattak a magyarokat marihuanas cigivel, de Pistiek nem kertek belole, csak azon imadkoztak, hogy valahogy lemenjen a koncert... (Nagyon fiatalok is voltak, meg toluk messze is allt a drog...A mai napig jo fej, az osztalytalalkozokrol is sajatmaga vezeti haza jozanul az autojat, pedig jo haverokkal, jo kajakkal zajlanak ezek a bulik...:O))))
Szókrakész
@karma1: Szar úgy kocsmát vinni, hogy tudod, a rokonok elisszák a hasznot.
karma1
@Szókrakész: Plane ha sok a rokon, akkor meg direkt deficites lesz a gebin...:o))))
silber13
@varrólány:talán azért volt a sok tinta, mert a jam sessionok alkalmával elfogyasztott pia mennyisége olyan dolgokat hozott ki a zenészből, ami pia nélkül sosem, vagy csak nagyon ritkán sikerült volna...Bár lehet, tévedek...
kamazuka
@namihami: Üdvözöllek!Itt mindenki hozzászólhat ,szerintem mindenkihez.Ez nyitott tér ahogyan szívünk is!

Mindíg ugyanúgy!
silber13
@varrólány: De ez a piálás nem csak a könnyű műfaj művelőire jellemző, hiszen nagy piás volt pl.: Musszorgszkíj is, vagy Lully És az ital hatására mintegy dopping gyanánt nagyon nagyokat alkottak.
Borsodi
Gyógyulj meg Rózsi sokan szívesen hallgatjuk a dalaidat én százszor téged mint egyszer Majkát hallgassam, pedig ő is Ózdi mint én.
www.youtube.com/watch?v=5nH1d2UznfY
hetöndöe
Aki a Rózsit báncsa,lerajzolom és széttépem,mint Floki a rongyot.:-)
Alkoholizmusa ellenére sikerei elévülhetetlenek és vitathatatlanok.Dalszövegei versként is megállják a helyüket.Én több száz kilométerre is el szoktam járni koncertjeire.Akinek nem tetszik,nem muszály hallgatni,ámbár nem árt pár dalszövegét elolvasni okulásként.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.