Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár ironikusan viccesne0k nevezte, hogy az unió nem hagyta jóvá az internetszolgáltatás áfájának csökkentését.

Az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára azt mondta, korábban az Európai Bizottság elfogadott egy akciótervet, amelyben módosítják az áfa-szabályokat, így csökkenthető lesz az internet áfája is.

Hozzátette: nem egy versenyképességet korlátozó lépésről van szó, hanem egy olyan javaslatról, amely az emberek érdekében áll, mert a mindennapokhoz tartozik az internet használata.

Az október 2-ára kiírt kvótareferendummal kapcsolatban Tuzson Bence elmondta, nem aktuálpolitikai kérdésről van szó, mert 50-100 évre határozhatja meg a jövőt a döntés kimenetele. Közölte továbbá, a migrációt nem fogja megoldani a betelepítés, arra kell törekedni, hogy megoldják a migrációs problémát és meg kell védeni a határokat.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
De jó, megint az az átkozott eu... ők nem engedik, nem a fidess :)
1magyar
Az unió meghatározhatja az áfát??? Ezt nem hiszem el!
eugen4402
"50 - 100 évre határozhatja meg a jövőt"..? Nem "toujours"??
Nem kellene aprópénzre váltani a (ma még meglévő) távlatokat. Lásd: a KLIK a 8900-as évek végéig megkötötte a szerződéseket a jóbarátokkal, szóval tessék legalább hétezer évre előre tervezni, ez nem a Maja Birodalom...:-)
nezelodo
Arról nem nagyon kiabált a fideszes kanászkűrt, amikor az ÁFÁT 27 %-ra emelte a dakota kormány, hogy mit mondtak Orbánnak a zunijóba!
human
Mennyit is spórolok ezzel? 400 Ft-ot havonta. Brüsszelt ekézni és kampányolni vele arra jó és olcsó trükk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.