25 százalékos korrekciót készül kiszabni az Európai Bizottság egy olyan közbeszerzés miatt, amelyet a Miniszterelnökség írt ki, írja a Világgazdaság.

Ez azt jelenti, hogy a 1,5 milliárd forint EU-s támogatásból 334,6 milliót vissza kell adni.

Rogán Antal pasa parki szomszédjának és haverjának, Csetényi Csabának a cége, a HG 360 Reklámügynökség Kft. nyerte meg a szabálytalannak bizonyuló közbeszerzési pályázatot. Az volt a feladatuk, hogy a kormányablakokat népszerűsítsék. A brüsszeli revizorok szerint gyanús volt, hogy összesen 10 nap alatt kellett egy ekkora kampányra elkészíteni a pályázatot.

335 millió forint EU-s támogatást kell visszafizetnünk, mert Rogán szomszédja nyerte

(Rogán Antal és Csetényi Csaba)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Fizesse vissza ő baszki...arról nem is beszélve hoyg egy meg csak 1 eset a sok közül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
"335 millió forint EU-s támogatást kell visszafizetnünk, "

Mi az hogy nekünk?
Ki kapta a pénzt?
Fizesse az vissza!!!
silber13
Jellemző kép a rogáni sunyi nézésről.
Szókrakész
Mi kerül 1,5 milliárdba egy ablak népszerűsítésén?

Mennyi mindent nem tudhat, ha ekkora összegből kell okossá tenni?!?!?!
Szókrakész
@silber13: A saját zsebében turkál.

Wazze

Ez még önmagát is meglopná!!!
Hellcat
Fizesse vissza ő baszki...arról nem is beszélve hoyg egy meg csak 1 eset a sok közül.
szaboria1
Vajon mikor borítják már azt a bizonyosat az ellenzék ha ennyi hibákat találnak a közbeszerzésen.
nezelodo
@Szókrakész: Figyelmedbe ajánlom azt a passzust a dakota törvények közül, amelyik szerint a (szándékosan) rossz döntéseiket a mi zsebünkbe való turkálással beszedett pénzzel váltják meg, ha, ha Brüsszel tengelyt akaszt velük.
eszegfu
Nem értem: miért kell egyáltalán a "kormányablakokat népszerüsiteni"?! Ugyanis ez nem egy termék, vagy szolgáltatás, amit el kell valahogy adni... ez egy ingyenes szolgáltatás egyrészt, másrészt pedig ha az ügyeink intézését csak elektronikusan lehet megoldani (egyre inkább erre "tereli" a kormány, akár az okmányirodák megszünésével, vagy a dolgozók "leépitésével"), akkor, ha népszerü, ha nem, használnunk kell!
RonaGyuri
@Hellcat: hogyisne, nem azért lopta el, hogy most visszafizesse! =))
RonaGyuri
@Szókrakész: egyfelől ez nem a teljes összeg, mert ez csak a támogatás, de valahonnan telleni kell ám a homár-levesünkre! Ami népi-eledelünk, csak prakticitási okokból képviselőinken keresztül fogyasztjuk! =))
Hellcat
@RonaGyuri: Én kis naív :) 1 év tel el amúgy is, az a pénz már sehol sincs...vagyis nem az országban.
sgyuri2003
Az ilyen kritikák miatt vergődik az orbán csürhe az unió ellen. Mert a menekültkérdés egy szúnyog fing erejéig sem érint minket, mert az a menekültekről és nem agyhalott fidiótákról szól.
A menekültek egy hasonló ocsmány rendszer elöl menekülnek mint ami nálunk is van. Erdogan Törökországában ahol az ISIS vezeti a menekülttáborokat, ahol a iszlám fundamentalizmus állami létet szerzett.
Tehát az orbán rezsimnek nem csak az uniós normák de az alapvető emberi jogok és a politikai korrektség is kényelmetlenné vált. A bűnszervezetben való szabad rablás az igazi cél.
A cikkben említett eset egyértelműsíti, hogy az unió szerinti korrupciónak, arcátlan lopásnak hazánkban a nemzeti töke megerősítése az álneve. Ebben támogatja a bűnszervezetet annak egy csápjaként működő a fidesz által megszállt ügyészség is.
Mézike
@silber13: Tényleg olyan tenyérbe mászó...
volvós
Csótányok !! Ezt a pénzt a egészségügynek adjátok, rohadt tolvaj banda !!!
Mézike
@eszegfu: Azért hogy az ország imázsa jobb legyen egyes embereknek, másik hogy zen a címen is lehessen mutyizni
eszegfu
@Mézike: Sajnos tényleg én sem tudok másra gondolni! Ez a népszerüsités olyan "nesze semmi, fogd meg jól"!
szaboria1
@eszegfu: Tudod te is, hogy ez csak az emberek vakítása volt. 200000.-ft-ból megcsinálták a többi meg mehetett a zsebükbe.
Ez is olyan mint a magyar film gyártás 100 milliókat mondanak egy film elkészítése. A fiam barátja a Drága Elza című filmet pár millióból csinálta meg. Saját költségből, Vajnácska csak ígérgetett, hogy kapnak rá pénzt. Ez ma a magyar valóság.
karma1
@nezelodo: Ezt a passzust mindenki szivesen elfelejti, (amit a 4. modositassal raktak be az Alapkatyvaszba)... Mindegy, mekkora penzt veszitenek, mert eppen rajtacsiptek oket a lopason, azt a neppel fizettetik meg...:o(((
karma1
@eszegfu: @Mézike: Ez az elso olyan foto tonyorol, amelyiken az latszik, hogy akarki ez a valaki, de RETTENETESEN FEL!!! Nem tudom, ki csinalta ezt a kepet (MTI vagy veletlenul valamelyik eltiltott fotos), de ebben az arckifejezesben minden benne van...

A masik bunozo, a csetenyi meg rohog a markaba, mert o sosem volt olyan magasan, hogy onnan akkorat bukhasson, mint rogan. Ha sikerult idoben kisibolni a penzt az orszagbol, akkor majd az adofizetok kifizetik a buntit, rogant meg egy ideig parkolopalyara teszik...
Van egy olyan erzesem, hogy habony a novekvo drogizmusaban egyre rosszabb tanacsokat ad a kopcos pockosnak, az az erzesem, hogy valaki mas (finkelstein) sug hatulrol , ideje lecserelni, kompromittalni orbant es a sleppjet, mert a kovetkezo szett rablo politikus mar dongeti a kapukat, azt harsogja, hogy frissiteni kell a vezetest...
eszegfu
@szaboria1: 11:04 Ahogy mondod! Egy okmányirodai ügyintéző is tudja mit lehet kormányablakon keresztül intézni...csupán ezeket kellett volna "feldobni", érthetővé tenni...csakhogy akkor valóban nem jutott volna a szomszédnak! Szomoru...ez a pazarlás, még akkor is, ha kapjuk az EU-tól...
Levendula
@silber13: Mint egy óvódás, akitől el akarja venni óvó néni a tejbedarát...
Yoda69
Ujabb rogan mutyi.
Eletfogytot kapsz te szarhazi, ha buktok 18-ban!
Jobb ha mar most kivalasztod a helyet ahova majd menekulsz te geci.
Nil
A haver megtartja a pénzt, kicsit ad belőle rogánnak is, aztán az állam visszafizeti a köz pénzéből - legfeljebb páran meghalnak ellátás hiányában a kórházakban.
volvós
@Yoda69: 14:04

Vissza a disznóólba, sz@rt lapátolni !!!
silber13
@volvós: Augiasz istállójában a helye, ahol a nyelvével kelljen tisztára nyalni a padozatot.
teuton
Hol van most a drotszamaras, aki szerint soha semmi mutyi, nemhogy szabalytalansag, vagy törvenyellenesseg nem törtent a fidesznel? Na kkor most ö egyszemelyben fizesse vissza azt, amit a föfideszes es haverja mar reg lenyult!
volvós
@teuton: ...várja a pártközpontból az e-mail, hogy mit " kell " mondani !! :-))))
Yoda69
@teuton: Sajnos mi fogjuk visszafizetni, adofizetok. Ugyanis orbanek hoztak suttyomban egy olyan torvenyt, hogy minden elcseszett intezkedesuket amit az Unio megbuntet, azt kulonadok kivetesevel finanszirozzak.
@volvós: Az Kanaan neki. Hidd el az akasztas vagy a tenyleges eletfogyt jobb, de elotte teljes vagyonelkobzas. A csalad pedig mehet vissza munka vilagaba.
szmeagol
Vajon Rogántonó ilyenkor mennyit kaphat vissza, zsebbe?
Mert, h kap, az tuti!
namihami
Mi az a néhány forintocska, ha barátokról van szó?
Egyébként is, nekünk is barátunk, hiszen szó nélkül bele fog egyezni, hogy megint mi dobjuk össze azt a kis pénzt. Mi pedig, jó hülye módjára, ismét össze fogjuk dobni.
Megérdemeljük. MEGÉRDEMELJÜK???
Hari
Valószínűleg nem ez a baj, hogy a szomszéd nyerte a tendert, hanem ahogy. Egyébként bejáratott Fidesz gyakorlat, hogy tudottan megnyeretnek egy tendert, amivel a pénz a csókosok zsebébe megy, és osztozkodnak. Aztán a büntetést vagy visszafizetést az adófizetők pénzéből kiperkálják.Így meg véletlenül sem beszélhet senki korrupcióról, elvégre mindenki tévedhet .
papa.49
@Hari: ,,mindenki tévedhet,, na de állandóan???
Hari
@papa.49: a " mindenki tévedhet" kifejezést ironikusan tessék értelmezi .V.ö. jó kifogás sose rossz...
Hari
@papa.49: a " mindenki tévedhet" kifejezést ironikusan tessék értelmezi .V.ö. jó kifogás sose rossz...
papa.49
@Hari: Úgy értelmeztem, csak lemaradt a jel a végéről, elnézést...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.