A Fidesz szerint egyértelmű az összefüggés a bevándorlás és a terrorizmus között.

A nagyobbik kormánypárt így reagált arra, hogy Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója pénteken közölte: a tavalyi migrációs hullámmal érkezett Európába az az afgán fiatal, aki a hét elején Németországban baltával támadt egy vonat utasaira.

Ezzel kapcsolatban a Fidesz-frakció közleményében felvetette: vajon hány európai embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy Brüsszel változtasson bevándorláspolitikáján.

A kvótareferendumra utalva hangsúlyozták: október 2-án a magyar emberek elmondhatják véleményüket Brüsszel bevándorláspárti politikájáról, amely veszélybe sodorja a magyar emberek biztonságát is.

Sajtóhírek szerint egy magát az Iszlám Állam hívének valló afgán fiatalember a hét elején Németországban egy vonaton baltával támadt utasokra, többeket súlyosan megsebesített, majd a helyszínre érkező rendőrökre is rátámadt, ők azonban lelőtték.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
Ráadásul befogadtunk százezer ukrajnai menekültet is (balog)...Érik a hazai terrorizmus miattuk is, már ha igaz pártunk és kormányunk érvelése? Ráadásul a németek muszlim rendőröket képeznek ki - mi meg roma rendőröket. Oszt lett belőle hazai terrorizmus? Mondjuk nagyobb veszélyt inkább farkas flórián oldaláról látok, bár ezt pártunk és kormányunk mint út szélén hagyást, nem ismeri el...
Summa summárum, a legnagyobb veszély ma pártunk és kormányunk, az aktív fideszmaffia, nem pedig a migránsok/menekültek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ha már egyértelmű összefüggésről akarunk beszélni ott van: a Fidesz és a gátlástalanul hazug néphülyítés közötti!
human
Aki az iszlám állam vagy bármilyen gyilkos rezsim elől menekül azon segíteni kell. Ez az elv vezérel mindenkit, aki ember. Az, hogy elmebetegek ebből hasznot akarnak maguknak csinálni az csak a saját aljasságukat teszi nyilvánvalóbbá.
1magyar
@human: Hálából ha téged lőnek, akkor is ezt mondod?
varrólány
@human: Ez nagyon így van de mégis te nagyon humànus hogyan àllapítod meg ki az igazi menekült és ki az aki nem?
Mert az mondja ő menekült jó akkor jöhet. A lényeg nem lehet tudni ki miért jön! Akkor engedjünk be mindenkit Európàba aztàn idővel úgyis kiderül hogy kit nem kellett volna de akkor màr késő lesz.
Fradigege
Ezt nem a zsidesz találta ki, hanem már évtizedek óta így van. A közpénz-fidesz-lopás háromszög, az is nagyon összemosódik egymással.
agnes200
Én nem szeretem a fideszt, sem orbán viktort, de egyetlen egy dologban igazat adok nekik: a menekültpolitikájukkal egyet értek.
Ezek az emberek nem európába valók. Lehet humánusnak lenni, meg szeretni őket, meg aranyosak a gyerekeik, de a többség sosem fog európai értékrend szerint élni, és lázadni fog ellene. Segítsünk nekik másképp! De ne akarjuk beintegrálni őket a társadalomba európai emberek tucatjainak halála árán.
Azt gondolom, hogy az európai polgárok életének a védelme fontosabb szempont kellene, hogy legyen, minthogy olyan embereken segítsünk, akikről fogalmunk nincs, hogy rászoruló, vagy terrorista, és ha ma rászoruló, akkor holnap nem lesz-e terrorista.

Ezen a ponton már nem érdekel a humánum. Én élni akarok. Nekem az én életem fontosabb, mint egy terrorista élete.
human
@varrólány: Megállapítani, hogy ki a valódi menekült és nem csak kamuzik az a hatóságok dolga. Elvileg ehhez érteniük kell.
human
@1magyar: A norvég Breivik nem volt menekült. 70 fiatalt ölt meg. Nem a bőrszín gyilkol, hanem a fanatizmus, amihez egy beteg elme kell.
wyatt
A fidesz rosszul gondolja.
Mindig rosszul gondolta, amikor a döntési többségük szerinte, bármit gondolhatnak, és bármit megtehetnek.
Rosszul gondoljátok...
Rosszul gondoltok mindent.

a szomszédok ne ugassanak bele?
Jó.
Akkor a debreceni gyökér paraszt Kósa miért ugat bele?

Ne ugass bele, te mélybuta magyar paraszt a világ folyásába, amit még cvsak alapfokon sem értesz!

Kósa Lajos, te nagyon elbutultál.
Mikor kezdődött szerinted - az elbutulásod?
karma1
@wyatt: Az a 260 000 levelszavazo se ugasson bele, ha lehet, Magyarorszag belugyeibe...
sziha
tehat Angliaban is azert van egyre tobb terrorcselekmeny (wtf???), mert egyre tobb az immigrans. Ne pofazzatok bele abba, amihez nem ertetek.
sziha
@1magyar: Hitler tan muszlim volt? Sztalin? Lenin? Megis tobb ver tapad a kezukhoz, mint a muszlimuknak eddig. Tudod, ha van par beteg elme, aki tudja, hogy kell a sajat beteg utjan vezerelni a birkakat, az nyer. Sok muszlim ismerosom van, akik ertetlenul allnak ez az egesz elott, es csak annyit mondtak, hogy "Allah ezt nem akarta. Ezt az emberek akartak".
A baj, hogy Mo.-n is megmutatkozik a birka-elvuseg, hisz sokan bedolnek kormany dumajanak, ahelyett, hogy utana olvasnanak, erdeklodnenek. A harag, gyuloletbeszed mindig is ossze tudta kovacsolni az emberek csoportjait, ha a szonok jo volt. Retorika parositva nemi fanatikus hulyeseggel. Ennyi.
Az Al-Quaeda szerinted miert hatarolodik el az Iszlam Allamtol? Mert az meg nekik is sok(k). Annyira meg ok sem elvetemult barbarok. Az IÁ-t az USA szabaditotta a vilagra, nekik most az az erdekuk, hogy az EU szetessen. Oda kuldenek majd 2-3 bombazot, csinalnak egy legiparadet, mint a jotekony tengerentuli nagybacsi, hogy megmutassak, ok megvedik Europat, de ezen kivul semmit nem tesznek. Pont. Itt mar reg nem elesett, kisembereken van a hangsuly, akik eletuket mentve (az IÁ elol) mindent hatrahagytak.
De mondd, hogy van az, hogy muszlimok menekulnek muszlimok elol? Itt a paradoxon. Ugy, hogy a menekulok nem fogadjak el a fanatikus nezeteket. Az IÁ ezt kihasznalva epiti be az embereit a menekultek koze, egyertelmuen.
kakaósbögre
Magyarország szerint egyértelmű az összefüggés a korrupció és a Fidesz között.
varrólány
@human: Elvileg igen érteni kellene, csak épp bemondás alapján nincs olyan hatóság amelyik ellenőrizni tudna . A kis "sweet sixteen-"eseket!
1magyar
@sziha: Kíváncsi lennék mint mond,mivel indokolja valójában ezeket a támadásokat az iá?
Ha azzal, hogy kizsákmányolja őket a gazdag világ, akkor miért az egyszerű, dolgozó embereket büntetik?
Bringás
Ki az a hülye, aki ezt még nem tudja?
kamazuka
Hogy történhetett,hogy ehez a cikkhez még nem szóltam hozzá?
Fel vagyok dúlva?
Azonnali választ várok!
ja,meg 15 like-ot!
Ményémum!
Pöpec
@Bringás: Nincs egyértelmű összefüggés. Ide teszek neked egy replikát, miért:
arachnolibsi • 3 napja
egyébként az a kurva vicces az egészben, hogy azok a tetves liberálisok - including the top bitches here - , akik most simán betelepítenének az országtól teljesen idegen migrácsokat magyarországra a szolidaritás jegyében, azok vinnyogtak 2004-ben a határon túli magyaroknak adandó állampolgárság ellen. képmutató szardarabok vagytok, szoptok 2010 óta és szopni fogtok 2018-ban is.
Mr. Megnézzük arachnolibsi • 3 napja
Itt van szó (bár elismerem hogy "csak" első körben) 1300 migránsról, a határon túliak állampolgárságánál meg alsó hangon egymillióval számolt a FIDESZ. ARÁNYOK.

A migráns ha idejön nem lesz teljes értékű magyar állampolgár, nem szavazhat, nem lesz ráhatása a közügyekre. Az egymillió határon túlinak (aki nem ebben az országban él, dolgozik, adózik) viszont a tieddel teljesen azonos magyar állampolgárság jár, szavazati joggal, szociális ellátásra vonatkozó joggal, tényleges ráhatással az országban élők életére (egy egymillió emberes fix bázis meg komoly tétel egy választásnál). JOGOK.

Nem beszélve arról, hogy a FIDESZ a letelepedés kötvénnyel az elmúlt másfél évben befogadott körülbelül 7200 olyan "jó" migránst aki hajlandó volt kötvényt venni 300.000 EUR értékben. Viszont ez fix 5 éves futamidejű "kölcsön" a részükről, amit a magyar államnak adnak, és ezért cserébe ők 5 év múlva teljes névérték + kamatot (ez magában 56.300 EUR/kötvény 3,5% kamat mellett - mert annyi jár a kötvényre) kapnak vissza, nem beszélve arról a 60.000 EUR különbözetről, melyet pártunk és államunk vezetőinek haverjai (mint kötvényforgalmazók) jutalékkén azonnal kivesznek a rendszerből, s melyet az MNB (mint kibocsájtó) saját forrásból, azaz közpénzből pótol ki (mert kifizetés és kamatfizetés a teljes névérték után jár a "jó" migránsnak).

Vicces hogy fennakadtok az 1300 csóró senkin (akik után amúgy EU-s fejpénzt is kapnánk ugyanannak a rendeletnek értelmében, ami szerintetek...
Pöpec
Folytatás:
ami szerintetek jogtalanul idepaterolná őket), de örömmel felejtitek el, hogy a FIDESZ a fizető migránsokon állítja saját lábra a haverjait offshore cégeken keresztül és ennek költségeit mi mind - többek között te is te nagyon ökör - fizetjük meg.

Örülsz-e annak hogy az Orbán kormány harcának hatására elvben nem kell befogadnunk Jusuf al Dzsimdallahot? PERSZE! És annak örülsz-e hogy Jusuf al Baghdadinak akinek volt 300.000 kölcsön EURO-ja a magyar állam részére öt év múlva ezen gesztusért 17,735 millió Ft kamatot és 18,905 millió Ft különbözetet fizetnek ki KÖZPÉNZBŐL, mely 18,905 milliót a FIDESZ-kormány egyik-másik tagjának országos cimborája egy offshore cégen keresztül egy az egyben lop ki a rendszerből az első percben? Örülsz-e annak, hogy az ilyen kötvényt vásárlók, gyorsított eljárásban, komolyabb átvilágítás és egyebek nélkül lesznek 3-6 hónap alatt veled teljesen egyenrangú magyar és uniós állampolgárok? Persze, te okos vagy látod a veszélyt, ami rád ordít a kék plakátról, ugyanakkor teljesen hülye vagy, mert ennél tovább nem tudsz és nem is akarsz ellátni, mert "fujj a libsik befogadnák a terrormigráncsokat"...

De a bónuszkérdés(ek): a letelepedési kötvénnyel járó kvázi automatikus magyar és EU-s állampolgárrá válás nem fokozza a terrorveszélyt? Egy terroristának nem lehet pénze? Egy terrorszervezet nem "fizetheti be" ismeretlen arc nélküli tagjait ebbe a körbe?

Az ISIS vagyona a legutóbbi felmérések szerint 2,3 milliárd USA dollár. Ennek mindössze 10 százalékából is 700 letelepedési kötvény jön ki (és még kamatot is fizet). Ma Európában nincs nagyobb veszély a békére, mint a magyar letelepedési kötvény koncepciója, és mindezt csak azért hogy Viktor, Jani meg Tóni haverjai megszedhessék magukat, amire persze így is úgy is a magyar emberek fognak ráfizetni...

De legyél zseniális, pörögj csak...
Nil
Lehet hogy rosszul tudom, de terror támadás volt a migráció előtt is.
Pöpec
Ráadásul befogadtunk százezer ukrajnai menekültet is (balog)...Érik a hazai terrorizmus miattuk is, már ha igaz pártunk és kormányunk érvelése? Ráadásul a németek muszlim rendőröket képeznek ki - mi meg roma rendőröket. Oszt lett belőle hazai terrorizmus? Mondjuk nagyobb veszélyt inkább farkas flórián oldaláról látok, bár ezt pártunk és kormányunk mint út szélén hagyást, nem ismeri el...
Summa summárum, a legnagyobb veszély ma pártunk és kormányunk, az aktív fideszmaffia, nem pedig a migránsok/menekültek.
Pöpec
Szerintem a fideszköcsögök sajnálják, hogy a hazai migránsok nem elég radikálisak. Pl. miért nem tették jégre Gyurcsányt és családját, amikor nála laktak néhányan? Na ezt nem bocsájtják meg a szíriaiaknak soha...Ráadásul az egyik menekültgyerek búcsúzáskor még náluk is hagyta ajándékban a kedvenc alvóállatkáját, köszönetképpen...Hát milyen menekültek ezek, nem akarnak gyilkolászni, inkább sepernek tova, mert itt baxtatják őket a nemzethy szarházyak. Hát ha még magyarul is tudnának, plakátot értelmezni...
sziha
@1magyar: mert oket a legegyszerubb. es mert nem olyan baromi erosek, mint amilyennek tartjak magukat. Csak felelemben tudjak tartani a vilagot a barbar megnyilvanulasaikkal, de ahhoz, hogy nekimenjenek egy-ket nagy kutyanak, nem eleg tokosek, mert abban a pillananatban le lennenek gyalulva.
Pöpec
Szerintem azok az igazán veszélyes migránsok, akik pl. a ceausescu éra bukása után átköltöztek Magyarországra, otthon munkájukat vesztvén orbán segge mögé álltak hasonlóan szolgálni és ide trollkodni a II. kerületből. Szerencsétlenek most itt találják meg alamizsnájukat, új gazdájuk istenítésének honoráriumát, nulla perspektívával és színlelt önbecsüléssel, holott csupán szimpla hazaárulók. Csak jelentsenek tovább és írják a megszokott hangulatjelentéseket, magányosan! Épeszű gerinces ember kerüli őket mint a pestisest. Magányukat oldani többes nicket használnak, Dollyként.
egyvandor
Gorbán viselkedése nagyon jól jön az iszlám szélsőségeseknek abból a szempontból, hogy élezze konfliktust az iszlamisták elől menekültek és a lakosság hülyíthető része között.
csa-csa
@agnes200: a legteljesebb mértékben egyetértek! jobban nem is mondhattad volna!
justhpeter
Csak a fideSS és a lopkodások közötti összefüggés van bizonyítva látva.
JAJMÁR
@Bringás: 10:06 Várom, sorold az összefüggéseket a migráció és a terrorizmus között.
(Az az egy, ami valós, hogy emiatt menekülnek az emberek, stipistop! Jöhet a többi!)
karma1
@Nil: Emlekszel meg az OAS-ra? Minden heten volt Franciaorszagban egy-egy robbantasuk. Bader-Meinhof csoport? Baszk ETA szeparatistak? IRA Irorszagban? Es a repulogep-elteritesek? Emberrablasok? (Aldo Moro olasz miniszterelnokot elraboltak, valtsagdijat kertek erte, asszem, meg is kaptak, de Aldot megis kivegeztek. A katonai diszszemlen lemeszarolt teljes arab kormany? Mar elfelejtettem a nevet, kb. 30-35 eve volt...)
Muncheni olimpian lemeszarolt izraeli sportolok?)
Manson szekta ongyikkossag-gyilkossag, tobb szaz emberrel? (A mai napig nem derult ki, hogy a szekta tagjai onkent haltak-e meg, vagy megolte oket a szektafonok, aztan magaval is vegzett?)
Azt hiszem, erdemes lenne a fiatalabbaknak kicsit korbenezni a nem tul regi tortenelemben, es csodakat talalnanak... Maganyos idiotak mindig is voltak, lesznek, a fegyverek pedig egyre tobb embert kepesek egyszerre megolni, es a mobiltelefonok azonnal felteszik azokat a kozossegi oldalakra. Ez sem volt 50 evvel ezelott, amikor az OAS mukodott.
Magyarorszagon ugyanekkor a Gellerthegyen a Fekete Kez nevu galeri ijesztgette, fosztogatta az embereket. A sok "migrancsrol" sapitozo kommentelo kicsit megkapargathatna az emlekezetet.
Yoda69
@karma1: Ismet csak egyeterteni tudok veled :)
A fideSSnek az lenne a dolga hogy kiszurje a terroristakat a bevandorlok kozul. De mivel csak keritest voltak kepesek epiteni, regisztracios pontokat nem, igy siman bejutottak a terroristak is a bevandorlok tomegeivel. Mint ahogy a parizsi merenylo, vagy a baltas gyilkos is rajtunk keresztul jutott az Unioba.

A cimhez: Egyertelmu osszefugges a fideSS es a korrupcio kozott van.
karma1
@Yoda69: Valoban igy lenne a pontos, de ez az az elso magyar kormany, amelyik meg soha, semmiert a vilagon nem vallalt felelosseget, vagyis a budos eletbe soha nem ismerne el, hogy a letelepedesi kotvenyekkel ok szabaditottak ra a potencialis terroristakat egesz Europara, hiszen a penzert vett allampolgarsaggal elsokent az unios utlevelet lehetett megszerezni, amivel szabadon mozoghattak az egesz Unio teruleten.,.
Nil
HA nem lenne ok a migrációra nem lenne ok a terrorizmusra sem.

Ha valaki terrortámadást akar véghez vinni idejön mint turista és annyi,
eugen4402
@karma1: Csak kiegészítés: 1981. Anvar Szadat volt az egyiptomi elnök, akit a díszszemlén meggyilkoltak. "Egyiptomi Iszlám Dzsihád" néven dolgozott egy kft., akik jó pénzért eltüntették az elnököt, mert kezdett hűtlenkedni: addig a Kreml pénzéből tengődött, és elkövette azt a ballépést, hogy kezdett Nyugat felé orientálódni. A Nobel-békedíj akkor még jelentett valamit...
karma1
@eugen4402: Ez az! Az o neve nem jutott eszembe! Meg fiatal janka voltam, amikor a TV-ben eloben mutattak, ahogy a sajat elit csapata nyitott rajuk tuzet, ahogy elhaladtak a disztribun elott...Koszi...:o))))
mamo
Yoda ekkora marhasäg! A Nėmetek engedtek mindenkit AZT sem tudjäk kit! Informälja magät mielött ekkora marhasägot ir!!! Regiszträcio Papier nėlkül.
eugen4402
@karma1: A 01:08-as beírásodon nagyon elcsodálkoztam, és az összes kalapomat megemelem a memóriád előtt, hiszen tényleg nagyon fiatal voltál abban az elátkozott korban, amikor az ártatlan emberek lemészárlása kezdett mindennapi sajtóértesüléssé válni. Szinte teljes a felsorolásod, talán még az Olof Palme-elleni merényletet említhetted volna, legalább is számomra az egy örök rejtély marad...
karma1
@eugen4402: Olof Palmet nagyon nagyon sajnalom, mert O egy csodalatos ember volt...Ezzel egyutt csak azert nem emlitettem meg, mert az O merenyloje is csak egy olyan idiota lehetett, mint aki John Lennont is lelotte... (A ficko allitolag a Zabhegyezot olvasta, mig vart Lennon feltunesere...)

Ja, es akkor egyaltalan nem erdekelt a politika, ezt csak a hirekbol hallottam, anno...(Na meg a TV-bol...:o)))
Yoda69
@Nil: Ez igy igaz. Terrorizmus volt a migracio elott is. Es ha lecseng a migracio, a terrorizmus nem fog megszunni.
A fideSS pitianer modon sajat nepszerusegenek novelesere alkalmazza, hogy osszemossa a migraciot a terrorizmussal. Ellensegkepet kreal a menekultekbol. Es sajnos erre nagyon sok a vevo nalunk is es szerte a vilagban.
Nem szabad elmenni szavazni a kvotarol. Ezzel lehet megszivatni orbanekat.
Nil
@Yoda69: a szivatás az, ha elmész és a kvótára szavazol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.